Onsdag

Idag har jag varit hos pappa, gått till Elin, gått till Matte och kollar på Sleepy Hollow, gått ut från Matte och sett han låsa in sin nyckel, åkt med Elin och Matte till City Gross, träffat på Jocke på CG, åkt hem till Elin och ätit pasta Carbonara och nu väntar film och chips.
Jag har lite dåligt samvete att jag aldrig hinner umgås med mammi, men imorgn ska vi till Åre så då jäklar blir det kvalitetstid.

Hoppas hinna träffa Marie och Alfred imorgon, men först blir det Ikano och hämta mina shorts som dom skulle sy om lite lätt.

April, april säger vi imorgon! (Ett år lurade min pappa mig och min syster att OS skulle hållas i samhället Sommen. Vi gick på't)

Gårdagens inköp

Jag gick in på JC med orden "Här har jag inte hittat nåt fint sen jag var fjorton" Sen stod jag med ett par ljusa jeans i handen, redo att kliva in i provrummet. "Hoppas dom inte passar, har inte råd. Hoppas dom inte passar, har inte råd"
Expiditen måste trott att jag aldrig någonsin ville köpa byxorna när jag mummlade ut ett "Nej, fan också"
Dom satt ju som ett smäck.
Sista inhandlingen av Carl Tryggers, det måste bli så.

Jeansen fick följa med mig hem och jag älskar dom! Titta bara:


Sen borde jag ligga plus på jeanskontot då jag bara köpt billiga jeans a la Cheap Monday de senaste fyra åren, så ett par JC-jeans för 600 kan ju faktiskt inte vara hela världen. Jag ska möta våren i dom! Och i alla mina fina leggings.

Jag är redo nu vår!

Ett foto i timman från 10.00 - 00.00

Tanken var att jag skulle göra en liten perodi på stor-bloggarnas "Ett foto i timman" där de flashar sina perfekta liv. Så jag bestämde mig för att ta ett kort klockan hel varje timma (oavsett om jag så satt på muggen eller stod i duschen)
Sen råkade det bli en så himla fin dag så jag flashar väl lite jag också då! :)


10.00 frukost och Corren



11.00 kom Elinelin nyopererad och blodspottandes.



12.00 hade vi hunnit vara nere på stan och det var fantastiskt vårigt ute.



13.00, Matte hade anslutit och vi gungade (sjukt otäckt egentligen. Jag satt stel som en pinne)



14.00 hade vi tagit det fantastiska beslutet att genomföra årets första grill.



15.00 kollade jag på när Elin och Matte hängde upp en rullgardin.



16.00 Matte satte fortfarande upp en rullgardin.



17.00 tog vi beslutet att besöka systemet för andra gången.



18.00 stod vi utanför Prästgårdsliden och väntade på Macke som hämtade en dator.



19.00 Var vi tillbaka hos Matte igen.



20.00 hade vi åkt Mjölby runt för andra gången, den här gången i jakt på mat.



21.00 Elinelin lämnade oss och kvar blev vi andra tre och ölen.



22.00 befann vi oss ute på balkongen



23.00 satt vi i soffan och fortsatte önska låtar från Spotify



00.00 hade jag hunnit hem och skrev dagbok, som alltid, och somnade sen.

En bra måndag.

Idag har det varit en bra dag och toppen på isberget var när jag kom hem till mamma och såg vad hon hade att erbjuda i matväg. Kebab-pizza. Gött


Nu är det "Tillsammans är man mindre ensam" som gäller på ettan och sen ska jag sova för jag är dödstrött.
Elin har varit mitt sällskap idag och vi har hunnit med både Ikano och City Gross.
Två filmer också...och en hel promenad.

Puss!

Bilder från i lördags och lite ifrån i söndags.

Bilder från förfest + Värdshuset + efterfest + bakfyllehäng i Boxholm.


Calle polisen lät oss komma in för lite förfest.









Fullt i bilen mot efterfesten


BUBBEN!




klockan slog tolv på söndagen och pizzan slog upp dörrarna.


Sen väntade vi länge på att komma in hos Eric.

Sen stirrade vi på den här i några timmar och sen var kalaset slut.


Min första förälskelse.

Idag var jag hemma hos Eric och såg då att han hade min allra första förälskelse som vän på facebook. Han hette Henrik och jag var kanske sju år. Han hade blond lång page och dansade tillsammans med min syster.
En hel sommar tjuvringde jag och min granne till honom och när vi skulle ha dansuppvisning så stod jag på håll och tittade på honom och jag var helt övertygad om att det alltid skulle kännas sådär när jag såg honom. Hjärtat höll på att gå sönder av längtan efter en pojke som stod två meter bort.
Sen när dansuppvisningarna var slut så grät jag tyst hela vägen hem för att jag visste att det skulle gå en hel sommar utan att jag skulle få se honom igen. En sommar var ju ungefär som en evighet på den där tiden.
Så himla lustigt att se honom igen (om så bara på facebook) Jag hade glömt bort honom lite.
En annan riktigt stor förälskelse var Taylor Hanson. En gång kom mamma hem från London med Hansons skiva i present och jag lyssnade. Och lyssnade. Och lyssnade. Och det kändes som att jag visste att det någon gång skulle bli jag och Taylor Hanson. För det kunde ju inte kännas så himla rätt utan att det var meningen?
Det var något med blond page tror jag. Jag hade även en stormförälskelse i John Hron, om ni minns? Han blev mördad av några pucko-nazister vid en sjö och det sattes in stora bilder på honom i tidningen. Blond page! Så jag var lite försent ute om man säger så.
Nämen nu ger jag mig, vad dillar jag om egentligen?

Boxholm, som det ska vara.

Jag har en miljon bilder från igår, dom kommer upp här så snart som möjligt.
Gårdagen var klockren, en äkta Boxholms-fest med må¨nga kära återseenden. Efterfest ända till idag klockan fyra, i princip.
Jag dansade så mycket limbo med Luke att jag har blåmärken på knäna.
Nu ska det ätas tacos och ses film med världens bästa pappa.

Lovet kunde inte börjat bättre

Samma sekund som klockan ringde ut och det blev lov i nästan två veckor så skickade Jenny ett sms att Carl Tryggers har kommit (Stipendiefonden jag skrytit med för er) 6500 kronor, tackar!

Sen drogs det iväg mot Mjölby och Pernilla hakade på ifrån Linköping, mycket uppskattat!
Det blev utflyttningsfest hos Matte och alla var nöjda och glada.

Idag åkte vi in till Ikano och jag handlade kläder för brinnande livet. Leggings i alla möjliga färger och former samt ett par nya skor. Gött! Men nu åker spenderarbyxorna av och det blir att spara nu istället.

Ikväll är det Värdshuset i Boxholm. Det kan bara bli galet.

Nu kör vi vänner, håll i hatten!

Puss!

Morgon, morgon, morgon..passet i P3

Varje morgon lyssnar jag ju på morgonpasset (För jag är 45 år) eller snarare så lyssnar jag på P3 så fort jag är hemma. Iaf så undrar jag om det bara är jag som hör hur TÄND Moa är på Nour?
Hon vill ligga med henne, det hör jag det.

Gör't bara, kan jag tycka, istället för att snacka gojja.

Nu är det morgon och snart ska jag sjunga "Vi har lov, vi har lov, vi har lov" med klassen. Sen drar det iväg mot Mjölby. Det blir gött.

Puss!

100 höjdare

Jag upptäckte att kanal5play.se har alla alla säsonger av 100 höjdare (alla program med Filip och Fredrik iofs) så nu tittas det för fullt här hemma och jag har en ny fin tröja på mig.

Sen ska jag sova, sen ska jag gå i skolan och sen ska jag ha lov, i nästan två veckor! Gött.

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Den rubriken förekommer då och då här på bloggen. Just nu gällde det min pepp. Fan, nu vill jag inte alls längre.

Timo, Timo, Timo?

Hey Arnold




Jag känner mig lite som Helga i Hey Arnold (Ni minns väl braiga serien?) Eller iaf som att jag vore i Helgas ålder, när allt jag sagt hittills varit negativt om han som jag egentligen skulle stirrat sönder nacken på om det inte vore så att han alltid satt bakom mig på föreläsningarna.

Men nog om detta, det är roligast på avstånd. Annars måste man hålla på och inse att det kanske inte alls var så fint som man först trodde.

Nu ska jag sova och jag ska göra det länge och hårt.
God natt kära vänner! Love you all!

Andra avenyn mellan Svalbard och Uppsala



Så här ser det ut, eller gjorde alldeles nyss. Jag ser dagens avsnitt av Andra Avenyn (för andra ggn idag, men ändå) samtidigt som Kristin ser det på Svalbard. Och detta diskuteras hett över msn.

Fint!

Soundtrack till helgen.

Om ni vill veta lite exakt hur fint vi hade det i Stockholm så kan ni alltid titta om bilderna (som att någon mer än VI bryr sig så mycket) och lyssna på Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home för det var den vi lyssnade på prick hela tiden.

Det är det finaste jag vet just nu och när man hör den så vill man bli sådär jävla kär igen. Och det ska jag bli också, för det som är så fint med tiden är att man glömmer helt hur ont det gör när det gör ont och kommer bara ihåg hur fint det känns när det är fint. Det lär iallafall bli vårens låt. Eller kanske vårens band.

Förresten är låten finast på youtube.

Fyrishov, under och över vattnet.

Nu kommer det härliga bilder från våran dag i badhuset igår.
(Sen får ni inte glömma att fylla på spotify-listan nu när PoL kommit med nytt bandsläpp (Elin:)












Studievägledare och Mjölbybesök

Imorgon ska jag fara till studievägledaren och prata om exakt hela min framtid. Jag ska mala på utav bara fan till stackaren. Verkar inte hinna iväg redan i höst, men till våren! (Måste ändå läsa en lärar-kurs som bara går i Sverige, utbildningsområde 1) så det är väl lika bra att ta den i höst och sen vips iväg ut i världen.

Har kortat ner listan på aktuella länder lite, vill nog gärna till ett engelsktalande land, så just nu står jag och väger mellan Australien, USA eller möjligen Kanada (Så kan man kanske öva upp franskan lite också. "Äta fredag" kommer man inte långt med)

Om man tittar i en lite närmare framtid så ska jag visst till Mjölby i helgen, det stod en himla massa på tapeten där och när jag tipsade att Martin skulle med (Som har mina vantar) så hade han redan bestämt att han skulle dit, så tokigt. Alla alla will be there.

Och i en ännu närmare framtid ska jag äta frukost och städa lägenheten.

Puss! :)

Tenta-firande.

Idag fick vi tillbaka tenta nummer två och det blev ett VG där också. Gött som (snus/bara den/fän. Allt blir humor)
Det firade jag, Anna och Elin med att åka till Fyrishov och bada. Jag älskar att bada äventyrsbad!
När vi hade badat och lekt i en timma och var lite sega i bubbelpoolen så slänger Elin fram en undervattenskamera (digital!) och det var bara att hoppa i plurret igen. Dom bilderna kommer!

Sen när vi hade badat, bastat med ansiktsmask och hårinpackning och skrubbat oss som aldrig förr så åkte vi hem till Anna och gjorde pannkakor, med glass, grädde, bär, daim och sylt.



Så. Jävla. Gott.
Synd bara att min kropp var så där klen som bara min är ibland, och skulle hålla på och få ont i huvudet för att man badat lite i några timmar. Jag blir så trött på det. Men vi tänker inte på det nu.
Det har iaf gått över till imorogn och det hade det förmodligen inte gjort om vi firat tentorna med öl istället.

Puss och god natt! :)

Se och njut.


Det började med Löjliga familjen hos Sofia i Stockholm



Fortsatte med bubbelpool och vin


Lördag


Fler deltagare anlände och vi åt lunch i Gamla Stan





vegetarisk buffé på Hermans och efterrätter ingick.

Galenpanna


Söndag



Folk droppade av och kvar blev jag och Sofia, vi spelade Chicago och drack vin/öl. Så himla fin helg, så det gick inte att lämna Stockholm förrens idag.


Blogg

http://loureeditweed.blogspot.com/ roligt blogg.

Helga'

Femton plus av fem möjliga får helgen. Och den är inte ens slut än. :)
När jag kommit hem till sköna Uppsala så kommer det upp bilder från det hela. Nu ska jag fortsätta dricka kaffe i goda vänners lag och inte alls bry mig om att jag är övertrött, för sova det hinner man med framöver.

Fint med fint.


Home is where i'm alone with you

I Stockholm dricks det rosé och badas bubbelpool med dom bästa av dom bästa. Bilder kommer, tro mig!
Imorgon kommer ytterligare två och f-gänget är komplett!

Bästa tiden

Bästa tiden är alldeles precis just nu. Har skrivit klart båda tentorna från de två kurser vi läst hittills och börjar ny kurs imorgon. Men just nu så finns det inga krav eller måste. Nice.

Det här firade vi såklart med billig öl på Norrlands, (Något pinsamt att jag inte ens hade 4 kronor löst till inträdet, men vad gör man?)

TP, jag lyckas alltid hamna i det vinnande laget, (Jag ÄR det vinnande laget)






Diskussionerna gick hett runt om Spanska Stolen ens är genomförbar, samt om inte Gunnar (65+, vår föreläsare) är den finaste mannen nånsin.

Sen är det ju jäkligt spännande att man är king på att cykla bara för man är full? Jag har aldrig cyklat så korrekt eller snabbt som när jag cyklade hem nyss. (Jag är, i nyktert tillstånd bäst i världen på att cykla vilse)

Imorgon är det möte med F-gänget i Stockholm! Fy fan vad jag längtat efter detta!


Det bästa jag vet just nu.

Just nu är det bästa jag vet när Sofia ringer mig för då låter det så här:


Annars lyssnar jag mest på Timos nya på Spotify och gillart.

Östergötland

I Phosphoros (Östergötlands Nationstidning) så står det ofta på östgötska, vissa stycken. Så att ni som inte talar denna vackra dialekt också ska få en chans att låta så inteligenta som vi östgötar gör.

Det kan se ut som följer:

Å döu, om dö nu skulle få fö' dä att praata dänna vackra dialekt (JA! dän blev faktiskt utnämnd te dän vackraste dialekten av SR P3. Elle Moutala, oättare sagt blev dä) så får dö gärna dra uut på orda läjte å ev. låta läjte tröög.
Schö' fö fa'an

Plugga utomlands, pucko-jag!

Jag sitter och surfar runt på Uppsala Universitets hemsida och luskar ut att universitetet har avtal med 48 länder om utbyte. FYRTIOÅTTA JÄVLA LÄNDER! 
Här sitter jag och har lite ångest att jag ska plugga i 3,5 år och inte hinner resa, när jag istället inser att 3,5 år är alldeles för kort tid för att hinna besöka alla länder jag känner in.

Jag vill börja redan till hösten att stickalångt långt bort. Men vart? Japan, Sydafrika, Australien, Canada, Venezuela, Malaysia, Argentina, Mexico, USA...? Shit jag måste boka in tid med en studievägledare nu direkt. Så jag hinner med alla alla länder.



Nu är det snart tenta, sen ska jag frosätta drömma mig bort, bort, bort.
Puss!


MSN

"Har vi pratat så mycket på msn så att vi har synkat mensen?"

Dagen likt gårdagen.

Dagen har sett ut ungefär som gårdagen. Uppe med tuppen, milslång frukost och sen pluggpluggplugg på Ångströms med dessa två skönheter. Lite svårt att urskilja skönheten Anna kanske.


Nu funderar jag på att trampa till Willys bara för att jag har tråkigt. Känner mig färdigpluggad inför tentan och imorgon ska det drickas öl på Orvars (Norrlands nation) när det är färdigskrivet, firas (förhoppningsvis)!

Men KRISTIN prata klart i telefonen nu, så jag får nåt att göra.  

Gnugga geniknölarna

I några veckor har jag gått med en låtslinga i huvudet och varit övertygad om att den är med i en film. Det här kom jag på din min föreläsares mobiltelefon ringde och idag var jag bara tvungen att be henne spela upp den igen. Ingen i klassen kände in vilken film det var. Så hjälp mig nu kära vänner! Efter 1,12 drar refrängen igång och jag känner in att det är en ganska rörig scen med dans kanske? På en scen? Och nåt sterr som alla andra tycker är dum i huvudet typ. Eller är det droger kanske?



Kom igen nu! Det går fan knappt att googla för Michael Jackson gjorde en låt med samma namn, typ. Så tusenhundra träffar på honom.

Jag ringer dig på fyllan och kallar dig Marie...

Världens bästa Gunnar hade rättat tentan tills idag, snabba puckar!
38/40 rätt. VG. Där satt den!

Annars pluggas det mest inför tentan på torsdag.


Nu vill jag ha morgon snart, för det är fan det mysigaste som finns.


Guldfeber



Guldfeber med Erik och Mackan går ju för fullt på sexan. Se det, se det!
Vilken klockren idé till program, tänk att bli miljonär på köpet. Klicka på bilden så kommer ni till programsidan.

Förresten så vaknade jag utvilad och pigg klockan sju imorse och nu är det snart dags för skola. Jag vill alltid ha den här dygnsrytmen!!

Pissed

Extra hårt trycks det på tangenterna här hemma och skrivs det fel så får datorn (ev. händerna) en liten utskällning. Idag är jag svinarg, på ingenting. Det är helt galet och lite roligt för jag är ju aldrig arg. Idag tillåter jag mig att störa mig på allt. Jag och kristin har eggat upp varandra på idiotiska personer på allt från facebook till youtube.



Och KLART SOM FAN så ser ni ju inte ett skit vad det står. Eller? jag låter det ligga kvar, det är egentligen bara ett litet utdrag ur en milslång diskussion om allt som suger.

Så jävla hungrig med men inte sugen på nåt i hela mitt kök. Skit också!


Upp som en sol ner som en pannkaka.

Min morgon och förmiddag var så himla fin. Vaknade som sagt vid fem, låg och drog till sex, upp och slå på radion (som är världens bästa uppfinning), sen duschaduscha och sen tidernas längsta frukost. Jag har börjat känna in filen på morgonen. Aldrig gjort innan, men nu är det med banan och sen hundra olika frön i: solrosfrön, linfrön och allt vad sjutton det är.

Sen tog jag kerstin ur "stallet" och så bar det iväg i tidiga, väldigt soliga (dock iskalla) Uppsala. Hämtade upp Anna vid halv åtta, sen Maja och ytterligare en klunga ifrån klassen och sen gick vi i samlad trupp till tentan.

Skrev från 8-9,30 jadetvarjävlar, vad snabb jag var. Snabbast faktiskt. Så typiskt mig att ta med en banan och en flaska vatten och inte röra något av det.

Efter tentan köpte jag passare till tentan på torsdag och sen hem och åt ganska tidig lunch.

Men vad hände nu? Nu fick jag så in i helvete ont i huvudet. Inget migrän-ont eller så, utan helt vanlig huvudvärk. Så jäkla drygt, inte ens lite skönt.

Och jag som borde plugga. Men tankarna är nån helt annanstans.

Tidig tidig morgon

Så. Jävla. Mysigt med tidiga mornar, iaf när det bara är en gång då och då.
Idag vaknade jag fem, kunde inte somna om utan gick upp vid sex. Snart vankas det tenta. Håll tummarna!

Sälen

Alltså min hjärna har fått något knäpp. När den bestämmer sig för något så går det runtruntrunt i 360 och vägrar släppa tanken. Först var det Iphonen, sen Timo och nu är det Sälen. Jag har bestämt att jag (och Bristarn, hon vägrar ge med sig bara) ska dit 3-6april (Direkt efter att jag varit i Åre 1-3. More is more)

Undra vad jag ska få alla alla pengar ifrån? Fast det är ju lika bra att göra av med dom man har, så man inte dör huxflux med plus på kontot. (Det försökte jag lära dom i klassen, dom fatta inte grejjen)

Så Sälen vänner! Häng med oss!

När jag blir stor.

Som många av er redan vet så ska jag ju gifta mig med Ola någongång framöver. (Idol-Ola Svensson vet ni. Ja men döm mig då för fan) Ola vet inte om det här än (inte ens att jag finns, men det där är bara detaljer)

Nu är det så att världens (Alltså världens) bästa Daniel har frestat upp en hane som hade mycket med Melodifestivalen att göra. Så Daniel har alltså fått in foten i det här med att jag och ola ska träffas. Fantastiskt!

Så nu har jag och Daniel bestämt att när jag och Ola gifter oss och när Daniel gifter sig med sin hane så ska han och jag leva hemmafru-liv och bara gå på söder och dricka vin och gå på spa och sånt där.

Det ska bli så himla kul!!!!

Pluggpluggplugg

Sitter på Ångströms och pluggar. Lyssnar på spellistan inför Peace and Love och vet inte riktigt vad jag tycker om melissa Horn, ja det är väl fint. Men det finns så mycket som är fint.

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Det är inte långt till Sommaren nu, vi flåsar peace and Love i nacken. Vilka har tänkt bo i husis egentligen? För nu behöver jag börja kolla upp hur många jag lovat.
Säg till om ni vill ha tak över huvudet.

All makt åt Timo

Timo Räisänen spelar på Katalin 27 mars och jag har egentligen vetat det ganska länge men tänkt att jag har ju sett honom ganska många gånger vid det här laget, så jag kanske helt enkelt skippar det.



Sen dök han upp igår i rutan i melodifestivalen och vips, så blev jag helt angelägen om att gå på spelningen. Ungefär som med Iphonen så kan jag inte tänka på mycket annat nu.

Vill någon dela dagen med mig?

Inget konstigt alls.

Jag kan inte hjälpa det, jag tycker det här är så himla kul.

IphoneIphoneIphoneIphoneIphoneIphoneIphone

Jag vaknade, satte mig käpprätt upp i sängen, nästan svettandes "Måste ha en Iphone, måste ha en iphone, måste ha en iphone"
Jag vet inte vad som hände, jag har inte varit i närheten av en Iphone i typ en vecka, ändå så fanns det inget annat.
Jag ringde pappa. Han om någon förstod. "Jag vet Ellen, jag låg sömnlös innan jag köpte min"

Jag som egentligen är så himla nöjd med min telefon, men den känslan är som bortblåst.

"Är man Iphone-smittad så är man" sa pappi och fortsatte berätta om sina tusentals applikationer han laddat hem.

Jag och mitt hår.

Nu ska jag vara lite tjejig...och lite i-landig. (Kan man säga så?)

Jag tvättar håret varannan dag, nästan jämt. Vissa dagar när jag tycker att håret är ganska rent och jag är liiite för bekväm för att tvätta håret (det är ju ett jävla projekt) så tänker jag "Men idag behöver jag inte tvätta det. Det är ju rent nu. Jag tvättar det imorgon" Sen hinner jag fan knappt ut ur duschen och redo att lämna hemmet så är det ju flötigt. VARFÖR BLIR DET ALLTID SÅ? Och när ska jag lära mig att DET ALLTID BLIR SÅ

En chokladask senare.

Vissa saker blir jag fortfarande ledsen över. Och det stör mig. Jag vill vara glad jämt.

Trollbunden av choklad.

Jag är egentligen ingen finsmakare när det gäller godis. Men Årechokladen som jag fick av mamma...alltså...fyfan. Jag har ätit Årechoklad tidigare men då har det varit samma smak på alla alla (en sån där strut ni vet) Men det här var blandade smaker. Det var choklad med lingon, hjortron, blåbär och getmese.
Det knullar i mun.


Rolle tipsar.

Jag hade ju problem med datorn (Slängde papperskorgen, ni vet) Vem fixar detta om inte Rolle! Snillet själv.



När jag läser kommentaren så hör jag den med Rolles röst. Så jävla fantastiskt. Jag skrattade mycket gott åt detta och vem det än var som kommenterade så är det bara för mig att buga och tacka.

Världens bästa mamma fortsätter att leverera (paket)

Idag väntade detta fina på mig:


Och i så låg det precis vad man behöver för att bli frisk. Lite godis, lite nyttigt och en himla massa kärlek:


Och vips sa det bara, så blev jag nästan helt återställd.

Att vara eller att icke vara...förkyld.

Jag bestämde mig, nu fick det vara nog med förkylningen. Så jag rensade upp det jag hunnit snyta ut de senaste timmarna, vilket fyllde en Willyskasse till bredden.


Sen kom jag på att jag har ju köpt så himla mycket godis eftersom jag är sjuk. Samt att mitt "Krya-på-dig-du-är-lika-sjuk-som-Madicken"-paket från mamma kommer imorgon (Jag VET. Hon är bäst i världen!)
Så då bestämde jag mig, att fram tills posten kommer imorgon ska jag vara sjuk. Man vill ju inte förhasta sig. Så det blir blodpudding idag, järn ska det vara när man är sjuk!



Sen har jag åkt på ett jävla moment 22. Jag råkade högerklicka på min papperskorg (på datorn) och välja "Flytta till papperskorgen" så nu har jag alltså slängt papperskorgen...I papperskorgen. Nu kan jag inte hitta papperskorgen på datorn (För den ligger ju i papperskorgen) Hur fan gör man?

Peace And Love for dummies

Jag slängde ihop en playlist på Spotify med de band som, hittills, är klara för Peace And Love (Med undantag för de band som inte finns på Spotify)

Peppa!
Peace and Love 2010


Overkill Kräftskiva

Jag veeet. det blev en jävla massa länkande nu, men det här är för eran skull, begrips?

Jag lyckades, efter många timmar framför google, hitta bland det roligaste jag någonsin hört av Mia och Klara. Första gången jag hörde det satt jag utanför tältet på Emmaboda med Jenny (Det året vi bodde med coola bandet vad dom nu hette) Minns du att vi lyssnade då Jen?

Hela avsnittet är väldigt roligt, men vid 05,55-08,00 är det bäst i världen.
http://podradio.nu/feed/view/35/ - det blir lite jobb. Gå in där, lyssna på klippet näst längst ner (2005-08-15) och som sagt: 05,55-08,00

Ni orkar, jag lovar! Sen kommer ni sova gott.

Puss

Humorhimlen

För er som inte fattade bättre utan missade klippet i Humorhimlen så kommer det här:

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2251053&BroadcastDate=&IsBlock=
31 minuter in i programmet smäller det.

Jag hatar att hon säger Eleonor. Älijonår, så säger hon. Betonar det som att "Tro fan inte du heter något annat än Eleonor. Det gör jag iofs inte heller, men jag förstår inte vem hon menar när hon säger Eleonor. Inte ens mammi och pappi säger det. Inte ens... ingen.


Mammi

När jag blir sjuk så får jag sån himla saknad efter mina föräldrar. Efter någon som kommer hem med en godispåse och en tidning när man ligger i soffan och kollar på Hem Till Gården. Någon som känner på ens panna och säger "Ät så mycket du klarar av" med hundögonsblick när man sitter vid matbordet.

Idag är jag så himla ompysslingssjuk. Jag är även sjukt godissugen, någon tidning behöver jag dock inte då jag har hela internet framför mig. (Och veckans avsnitt av andra avenyn!)

Där emot så behöver jag lite kärlek, först var min tanke att låta ynklig så att mamma skulle sätta sig på tåget och komma hit, men så slog det mig att jag har ju tenta på måndag och behöver all tid jag kan få till plugg samt att om någon hälsar på mig vore det fint med en bil, så man kunde handla ordentligt.

Men så kom jag på det! Som när Madicken bryter armen vet ni, hon får ett paket av sin mormor. Ett sånt paket vill jag ha! Med ganska mycket godis, någon liten present, kanske en clementin, och ett fint kort med himla mycket kärlek bakom "Krya På Dig." Jag ringde mamma med febern i halsen, struntade i att snyta mig precis innan så att hon verkligen skulle höra hur synd det är om mig.
Mamma tryckte "C"
Sen ringde mamma upp och beklagade sig över sin telefon i fem minuter hur "Den alltid fäller upp sig och ihop sig innan man hinner svara så att det skickas upptaget-ton till den som ringer" I samma andetag berättade mamma att hon var i Stockholm över dagen och sen... Sen bröts det. Jag försökte desperat ringa upp igen...mobilsvar.

Nu är jag så himla jäkla ynklig. Jag vill ha godis, en klapp på pannan och någon som ropar "Maten är klar"

Jamenokejdå


Lite förkyld är jag. Jag har suttit i sängen och pluggat nu och har liksom snytit mig och snytit mig utan att fundera över det. Sen när jag släppte boken med blicken och fick syn på golvet nedanför sängen så insåg jag att jag är fan förkyld.

Våren fortsätter



Solen fortsätter att värma.

Roll on och Humorhimlen

Alltså vi mailade ju P3 igår med en, inte så noga, nedskriven berättelse om hur Mia och Klara förändrat våra liv. Mest på skoj, vi trodde inte ens dom skulle läsa upp det.

Vad hände idag då? Jo, då RINGER en tjej från P3 till kristin och vill att hon ska prata mer om detta i radio imorgon när Humorhimlen sänds igen. (16,08, missa inte!) Vilken tur att det inte var jag som mailade, jag har ju ingen radioröst och så nervös jag skulle vara!
Liiite tokigt kanske att Kristin så gott som aldrig ens hört Roll on. Haha, men det där fixar hon nog.

Det pratades även om någon slags följetång om oss 3 i Humorhimlen. Ska det här bli mina 15 minuter? Radiopratare har ju alltid varit en drömyrke, detta kanske är porten in. :)

Nåja, det blir kanske inte mycket mer än morgondagen för vår del i radio, men jag tycker verkligen inte ni ska missa Humorhimlen 16,08 imorgon (onsdag)

Ledig tisdag

Ledig dag idag. Eller iaf från föreläsningar, men jag lär vara på skolan tidigare än vanligt ändå..tänkte sätta mig och plugga vid ett riktigt bord och en riktig stol. Här hemma sitter jag ju som en parantes och det vet vi ju alla, att alla parantes-lägen är dåliga lägen.

När man ligger i min säng och tittar ut genom fönstret så ser man det här:

Då kan man låsas att marken är torr som snus och grön som gräs. Och att man utan problem kan springa rakt ut, utan skor, och äta frukost på en filt.

Tips från coachen

goodfriday säger:
Sök på google bilder efter harlequin disease




Sen har Salem nytt på Spotify: Salem Al Fakir – Ignore This Det är lite nytt måsta jag säga. Ska lyssna in mig ordentligt.

Men jävlar, jag skulle ju äta för hundra år sen. Jag gör det nu.


Lite om lite.

M.I.A tar sig till Way Out West. Då gör jag också det.

Mailet till P3 är skickat, efter typ hundra timmar i en msn-konversation om tre. Dom kommer ju aldrig fatta ändå, inte hur stort det liksom är. Men jaja, vi gjorde vårt bästa, utan att bli alltför långrandiga. :)

För övrigt sitter jag o klickar in låtar i låtlistan till 25års-festen. Kul att se att det dyker upp låtar då och då, vilket innebär att fler gör samma sak (Om det inte bara är Jenny?) :)

Varför pluggar jag inte bara? Det är ju det jag borde.

Idag köpte jag lingon för 35 jävla spänn, för att jag är fattig och ska äta blodpudding, billig mat?

Puss!


Hur högt kan dom gå?

Jag fick ett sms av mamma idag: "Hörde din önskan på radio" (Hon är ju ganska kort i sms den kvinnan. Jag frågade "Vilken önskan?" Och tiden gick, men inget svar. Så jag fick ju lova att ringa upp. (Då svarade hon inte först eftersom att hon hade fullt upp med att svara på det sms jag skickat.)
När hon VÄL ringde upp och förklarade så tackar jag gud för nätet, och för att man kan lyssna där!

Den här önskan skickades in den helgen jag var i Järvsö med Hanna och Kristin.
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=latestbroadcast&Id=3389&BroadcastDate=&IsBlock=
Efter 10,49 smäller det.

Hur menar dom att vi ska maila, hur förklarar man? Eller...Var börjar man?

Ångest och p-piller

På nyheterna nyss så uppmärksammade dom att flera tjejer mår dåligt av p-piller. Amen goddag yxskaft, det hade jag kunnat berätta redan 2007. När jag och Drömmen bodde i kransen och jag mest låg och ville skära av mig halsen utan att veta varför. 
Eller förra året när det var alla möjliga former av ångest som sköljde över och jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad.

En tjej i inslaget berättade att hon gick runt och var kokande förbannad då och då.  Och på ett sätt är det så JÄVLA skönt att få det bekräftat, att det var p-pillerna. Jag förstod det såklart, slutade med dom när Drömmen knäckte nöten 2007 och mådde som en sol istället. Men nu är det liksom svart på vitt, jag är inget självmordsbenäget monster, jag ville bara inte bli med boarn.

Påminn mig att aldrig mer börja med p-piller. Jag mår ju hur bra som helst nu utan! Och idag då - Vår. Fy fan va fint!

Puss

Innan nio på morgonen.


Det måste vara kul för våren att besöka Sverige i år, så efterlängtad!

Ellen-hostan is back.

Nu blev jag visst sjuk. Vips, bums, pang, swisch bara så blev jag sjuk. Från en sekund till en annan.

Hoppas det går över lika fort som det kom, för med en vecka kvar till tenta känner jag att jag behöver all plugg-tid jag kan få.

Nu ska jag krypa ner och sova bort skiten.

God natt!

Alldeles just Nu.

Jag ska snart gå ner och fixa pasta med någon form av egenkomponerad Kycklingsås till. Väntar bara på att det ska bli ledigt vid spisen.

Ha en fin helg i ryggen. Riktigt bra fest i fredags, mys med bio igår och strålande sol idag. (Eller det var lite sol iaf) Sen har jag planerat in en helg i Örebro, bara ett dygn efter min 25års-dag. Det ska bli fint. Cissi, Hanna, Frest och Linn. Häng med! (Det är Bristarn vi vill ha! haha)

Orkar man gala i natt? Kanske alltså. Vi får se.

Så är jag så himla glad att jag är glad! :)

Puss med er!


Lördag med Alice

Det blev lördag och Jens kom till Uppsala och hälsade på mig. Vi drack en öl (det skulle blivit mer, men vi är tydligen pensionärer) sen skulle Alice i Underlandet ses. Vi kom med andan i halsen till en fullsatt salong och våra 3D-glasögon i högsta hugg. Jag har aldrig varit på 3D-bio innan, så man kan väl säga att mina förväntningar var orimligt höga (dom har ju bara växt sen juni...)



Sen började det och efter ett tag slog det mig att det var väldigt barnanpassat (Man kan tycka att jag är korkad här, det är ju trots allt en saga)
Filmen sågs och var såklart en häftig film, det kan ju inte bli mycket annat, det är ju verkligen en sån där storfilm.
Men det känns lite som att Tim Burton åkte lite snålskjuts fantasimässigt.
Det jag älskar med t.ex. Kalle och Chokladfabriken är att det är sån himla mycket fantasi. I Alice i Underlandet är det såklart också det men alla karraktärer och liknande finns ju redan i boken. Som att Tim Burton läst sagan och tänkt "Det här tar jag, det kommer bli så där bra igen"

Sen ska det återigen sägas att mina förväntningar var kanske galet för höga. Jag har laddat, laddat och laddat. Det är sånna äkta Tim Burton-landskap som jag älskar, musiken är jätte bra och Johnny Depp - jisses.

Men jag saknade den där upprymda känslan man har då man lämnar biosalongen efter en riktigt, riktigt bra film.

På tal om melodifestivalen



Och Converse får hur mycket publicitet som helst.
Vad är det för larv. Snygga skor!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article6716901.ab

Keep on walking

Förra gången jag försökte lägga upp den här låten så togs det ju bort ganska snabbt, nu tror jag det är grönt att låtarna spelas, eftersom alla deltävlingar varit, så det här borde inte försvinna!

Vinn, vinn, vinn. det är väl första gången jag verkligen hejar på någon i den där skittävlingen. Men jävlar, vad jag ska heja också! heja, heja, heja Salem Al Fakir!

Jag lyssnar om och om igen här hemma. Han är väl alldeles fantastisk!?

Att särskriva.

Idag pratade jag med pappa och sa ordet särskrivning, det visste han inte vad det var! det säger ju typ allt om att det inte var ett problem på 50talet.

Jag försökte: "Jamen... att man skriver skum tomte istället för skumtomte"
Pappa svarar: "Varför skulle man göra det?"

Det fanns liksom inte på kartan.

Nu väntar spagetti och köttfärssås. MUMMA!

Världen är bra liten.

Iaf Sverige. Jag träffar alltid på folk som känner någon jag känner. Igår var det en tjej från Ljusdal som kände till alla Järvsöbor jag kom på och en annan kille läste läkarlinjen med Hannes från Boxholm.
Annars var gårdagen riktigt bra, det ser ni väl nästan själva?


Anna i egen hög person. Finast av alla alla under kvällen, precis som det ska vara när man fyller år!


Team Evelyn under musiktävlingen (Yes, vi vann) Men det är som att det bor fula ord i min mun när man tävlar. Jag blir som förbytt. En gång kallade jag Kristins mamma för Hora när vi spelade Finns i sjön, det är ju fruktansvärt! Igår svor jag ganska friskt också fast vi vann.



Riktigt rolig kväll!

Sommarjobb.

Fick mail ifrån Özcan (Pizza hut) om att han inte börjat lägga schema än, så att det var grönt med sommarjobb. Nu frågar han lite lätt när jag vill vara ledig i sommar, så att han kan lägga schema.

När vill jag vara ledig? Jag är van att ha semester de dagar schemat tillåter. Hur gör jag nu, jag blir alldeles hetsig och googlar alla möjliga datum för att inte missa nåt. Jag har tagid ledigt Peace and Love iaf (För visst fan kör vi igen vänner!)

Mer då? Jag vet inget. Jag tror det blir fint att sluta jobba någon/några veckor innan skolan drar igång igen och ha ledigt då man har pengar.

Lördag vänner! Jag måste fan duscha!

Puss!

När jag var liten

När jag var liten (kanske 7) så var våran familj alltid på tält-/husvagns-semester en gång om året. Jag minns en sommar när mamma klädde hela familjen i short och tshirt. Mamma och carro i gröna och jag och pappa blåa. Där och då förstod jag inte grejen, men min syster var gammal nog att tycka att det var riktigt pinsamt.
Nu (och sedan några år tillbaka) så förstår jag ironin i det hela. klart som fan att mammi inte var seriös med det hela. (Det sjuka är att hon fick med pappa på allt)
Lika seriöst som mamma har en trädgårdstomte på balkongen så seriös var hon med overallerna.

Jag ska bli likajävladan!

Nu drar jag.

Nu har nog jag och Jenny knäckt nöten om temat på festen. Men det får jag inte säga än (för Jenny. :) Men jag var bara tvungen att få säga det lite. Så nu vet ni, temat är klart. Men vad, det får ni veta om ett tag.

Nu åker jag på 25års-fest. Hej på ett tag!

Världens bästa program

Jag tyckte tydligen att Mauro och Pluras kök var världens bästa program för jag gapskrattade här hemma. Och faktiskt inte bara åt Håkan, tro det eller ej. Fast han blir ju så till sig, som ett boarn.

Se: http://tv8play.se/program/mauropluraskok

Ganska suspekt att bli kallad pappa

Igår pratade jag med Oskar och han var full och vilse i Umeå. Oskar är en sån där som klarar allt, så man är ju inte orolig så, men han är också en sån som säkert skulle råka ut för en jävla massa på vägen. En sån som dör för att han glömde bort att andas, typ. Lite vilsen men fantastiskt underbar!

Det kändes lite konstigt ibland när vi pratade "Pappa. jag undrar en sak.." "Pappi jag är vilse..."
Eller kanske den bästa av alla "Men PAPPA. Jag är 87a"

Nåja. Nog om detta.
Nu hoppas jag att avsnittet av "Mauro och Pluras kök" kommit upp på nätet så man kan få se Hellström innan man somnar.

Men kära nån, det var inte alls det här jag skulle berätta om. Jag skulle hylla Anders och Måns ju, det glömde jag och nu blev det för långt inlägg. Men heja Anders och Måns, jag gapskrattade nere i köket bland alla alla andra.


Plugg och paket

När jag skulle äta lunch alldels nyss och kom ner i köket så låg det ett brunt paket och väntade på mig på köksbordet. Det var det omtalade paketet som Kristin skickat från Svalbard. Vet ni vad det var i?


Kristin är ju dum i huvudet! På ett alldeles fantastiskt sätt. Tänk, vad länge det ska ta tills jag behöver köpa cigaretter, jag röker nästan bara på fest nu mera. Tack, tack, tack, tack fina du!


Sen sitter jag nu och skriver en sammanfattning inför tentan, så jag har koll på vad sjutton man ska kunna egentligen. Jag har ju inget direkt bord/skrivbord i mitt lilla rum, så jag sitter antagligen i sängen med krökt rygg och får göront, eller så sitter jag som jag sitter nu. Nämligen såhär:

Ergonomiskt? Benen somnar titt som tätt iaf.


Torsdag.

Idag är jag ledig. Så jag har sökt sommarjobb (med lite tur och lathet så kan det bli Pizza Hut igen, det var ju så himla roligt!)

Sen är det dags den 8e maj mina vänner! Genom Göteborg för Håkan Hellström. Jag VET att ni tycker jag är världens tönt med det här. Men tänk er Göteborg, tänk er vår och tänk er Håkan-stämning. Det får vi bara inte missa! Och sen är ju Göteborg en himla trevlig stad också, så varför inte passa på att besöka den (och förhoppningsvis Jenny!) när man har chansen!

Vi kör tycker jag! Kom igen nu Håkan-vänner.
Facebookgruppen hittas här http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=138190377556&ref=ts och det är en promenad på en timma ungefär, tänk så fint! Allsång genom Göteborg! :)

Puss sålänge, nu ska jag plugga för det är så jävla roligt. (Och jag menar det. Stört)

Ost och vin och Alfapet

Gårdagen var så fin! Dock cyklade jag vilse i en timma och kom fram varmare än varmast (Det lär ju suga att cykla på sommaren då det är varmt ute också!)


Se så fint! (Korvosten är med Elin, jag fick med resterna av den hem! :)


Alfapet. Jag och Anna fick igenom de flesta förkortningar och dylikt, förlorade dock ändå.


Ett och ett annat marsvin förekom också.

Lite vad fan jag gör egentligen.

Fick en gammal tenta av Gunnar, eftersom det snart är vår tur att skriva tenta. Tänkte att jag slänger upp den här så vet ni lite vad jag sysslar med. Jag tror bilden ska vara stor nog, annars får ni zooma lite. :)






Ikväll blir det visst också Frantic Sunday på Ggbs nation. Bra grejer! Finns på Spotify om ni missat.


Onsdagstag

Det har börjat ila i en lagning jag har i en kindtand. Jag orkar inte att det ska gå upp hur mycket som helst för hur sjutton ska man finansiera ett tandläkarbesök med csn?
Det är ingen liten lagning heller, det är en sån där lagning där dom grävde ut hela innehållet i tanden och sen fyllde i nån smörja (Är det en rotfyllning då kanske?)

Färdig med skolan för idag, och klockan sju vankas det ost och vin hemma hos (d)Rickard. Fint!


Fika-tisdag

Idag var vi på fika på VG-nation. Det var klädbyte, poesi, konst och såklart fika (till självkostnadspris. Gött att va student i den här staden!)

När det var dags för poesi så var det en kille från Bangladesh som läste dikter (som då översattes till svenska) han sa fina saker som att man inte ska vara ledsen för att rosor har taggar, man ska vara glad för att taggar har rosor!
Alla nationer är ju väldigt fina. Stora, häftiga rum med tavlor på tusen olika gubbar på väggarna. Högt i tak och pampiga kristallkronor. Det var så fint att sitta där, dricka te och äta veganska bakverk och lyssna på ett helt främmande, men väldigt vackert språk.

Jag trivs bara mer och mer med livet.

Kerstin i mitt hjärta

Jag tänkte berätta lite om Kerstin (Det är min cykel. Anna berättade att man måste döpa sin cykel och då kom liksom namnet "Kerstin" till mig. Precis som namnet "Linda" kom till mig när jag skulle döpa en fisk)

Jag tror att Kerstin är så jävla medveten om att det här hänger på henne. Det är upp till Kerstin att bevisa att cykla inte är ett helvete, för hon sköter sig fan helt jävla exemplariskt. När jag parkerar kerstin på sitt stöd och ska öppna dörren till källaren, så välter hon ALDRIG. Fast jag ser att vinden blåser tag i henne och att snön under henne är himla ojämn så står hon stadig som en fura.
HON BLIR TA MEJ FASEN INTE ENS KALL OM SADELN.

Sen tror jag att hon i smyg gasar på lite extra när det egentligen är lite uppför. Hon har väl någon form av överlevnadsinstinkt tänker jag, livrädd att hennes art ska dö ut. Att ni andra också ska förstå det jag redan har insett - att det suger att cykla.

Jag ser framför mig hur det var cykel-möte när jag lagt ut min annons på Blocket, hur cyklarna samlades och planerade den sista stöten. "Okej grabbar, vem tar det här? Vi behöver en jävligt stark och pålitlig cykel. För den där Ellen är oss i hasorna. Hon får inte avslöja oss" Och så rullade Kerstin fram, lyfte blicken mot solen och medan resterande cyklar höll andan: "Jag tar det, lita på mig". Så stolt hon ska ha gjort de övriga cyklarna.

Jag har inte gått på någonting, det ska ni veta cykel-jävlar. Men en sak vill jag ha sagt... Kerstin - Jag älskar dig!


Det här underbara fenomenet med smeknamn på mindre orter.

Boxholm i detta fall:

"Alltså...varför kallas han för greken?"
"För att hans föräldrar bodde i ett vitt hus med blå dörr"



Googlar man "grekisk dörr" så får man faktiskt upp den här bilden, så det är ju inte mer än rätt.


Min hals

Sedan i fredags har det varit något konstigt i min hals. det känns typ som att jag druckigt lite bensin eller aceton eller nåt. Det känns som det är nåt giftigt i halsen, eller som att den blivit lite, lite större.
Är det halsbränna kanske? jag har nog aldrig haft halsbränna, så jag undrar lite lätt hur det känns? Finns det huskurer mot sånt?

Jusja, igår när jag skulle äta min omtalade apelsin så hade den möglat..? Jag köpte dom för tusan i torsdags? Ska det vara så?
(Nu skriker ni alla apelsin-veteraner va? "Du kan ju för fan inte ha apelsinerna i en plastpåse i ett skåp") Eller, det kan man väl?

Uppsala

Idag har jag och Anna pluggat. Alltid nä vi pluggar så äter vi något riktigt jäkla studentigt. Bara för att...Idag blev det ärtsoppa, annars är blodpudding ett hett kort.

Nu ska jag snart duscha och sen blev det Café Nåt Annat på VG, fram tills dess ska jag nog bita tag i "Sommardöden" ordentligt.

Nähä ni booooarn. Puss!

Galet



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6704711.ab

Bilder

Jag tänkte att jag skulle leta upp en rolig bild från mammas bilder som är kvar på datorn, att förgylla blogginlägget med. jag kunde inte bestämma mig, så jag tog nästan hur många som helst.


Det här är min syster på julafton, hur fint ser hon inte ut att sova? Man blir ju avis.



Fuertuventura efter en sjuhelvetes färd på fyrhjulingar.



På Irland körde jag runt min familj och Pernilla i häst och vagn.


Okejdå, jag ska säga som det var. Det var inga snorungar som satte upp rondellhunden i Boxholm...Det var min mamma och hennes vänner.


I Sydafrika bodde jag och mamma såhär fint, i den gula där!



Där skötte jag boskapen.



Oh-rey



Natt-tåg hem från Åre på vår traditionella endagsutflykt dit över långfredagen. Tågkonduktören tar bilden, det är så ofta så när mamma är med.



Jag ska få ett paket på posten på torsdag eller fredag, jag har inte en aning om vad som är i, men det kommer ända från Svalbard. Mest av allt hoppas jag att hela Kristin ligger i kuvertet!
Jag kan knappt vänta!

Still måndag.

Det här är en ganska så jäkla skön dag. Utanför fönstret blåser det så mycket snö så man liksom undrar om det aldrig ska ta slut, någonsin? Jag har gjort mitt för idag och tänker inte ens sätta näsan utanför dörren mer. Och inte behöver jag plugga heller, för det har jag gjort. Och ätit har jag gjort. Och matlådor har jag hela frysen full av.
Nu ska jag bara ta det jäkligt lugnt o ha det jäkligt gött. Jag hade görna haft något att tugga på, men vägen till Willys lockar inte. Och jag klarar mig så bra ändå.

Förresten, familjen. Idag sa jag helt överraskat till dom jag läser med: "Men VET ni. Jag har köpt apelsiner som jag ska äta" "Jaha" tänkte väl dom. Hur ska dom veta att jag typ aldrig i hela mitt liv ätit en frukt?

Måndag it is.

God morgon världen! Jag ska alldeles snart äta frukost och sen är det Polacksbacken som gäller för föreläsning. Gött.
Jag blickade bakåt här i bloggen och såg att första gången jag nämnde Alice i underlandet var i början av juni. Jag har alltså väntat nu i 9 månader på filmen och undrar lite lätt varför det alltid suger som mest när det är kortast tid kvar? Nu blir jag nästan förbannad för att jag ska få vänta så länge till på att få se filmen.
På lördag ska jag iaf få se den. Jävlar, va fint.
Rickard, som jag läser med, ska se den på onsdag när den har premiär. Jag kommer hata honom ända fram tills jag har sett den.

Pinigt om den är dålig nu.

Sen suger det när man märker att vänner skiter blankt i vad man säger, jag gjorde ett försök, nu ger jag faen upp. Och skiter i vilket. (För att klämma in iaf en gåta denna dag)

Men Elinelin är mitt nya projekt, här ska det bli kärlek. :) Men inte mellan oss, som det kanske lät där.

Näe, fan nu äre bråttom här.
Puss!


RSS 2.0