I väntans tider


Alldeles snart kommer dom här två finjävlarna till mig och valborg ska firas, med start 08,30 imorgon med Champagefrukost. Utanför dörren är det så himla varmt och härligt och jag önskar så att det är samma imorgon.

Musikhjälpen 2009

P3 sänder musikhjälpen i 8 timmar idag. Helt fantastiskt! Fast inte lika fantastiskt som i glasburen, men det duger gott.

Jag kom på att det var DÄR min julstämning satt, i Musikhjälpen-vinjetten. Jag hamnade i sån himla julstämning här hemma, även av att höra dessa tre fantastiska människor prata.

Missa inte Musikhjälpen i P3, idag!


Blondaa for president

Jag glömde bort att Blondaa fanns ett litet tag, nu kom jag på det igen (Tack vare Elin Hellspong) Och jag skrattar så himla högt när jag läser, verkligen görgarvar. Så himla fantastiskt!
Han skriver att han är trött på fula människor och tipsar likt följande:

Mitt tips till er fula:
- Sminka er
- Fixa erat hår
- Köp snygga kläder
-
BANTA!!! (alla borde banta)
- Operera er om ni måste

"Alla borde banta" och "operera er om ni måste"

Fy fan vilken kille! Bäst i världen.

Älijånår.

Om man köper ett hus 1989, för 60,000 och säljer det 2009 för 70,000... hur fan kan då skatteverket tycka att man gjort en vinst på 10,000? Matten är ju inte så svår, men värdet stiger ju.
Aja, deklarationen är klar iaf.

Sen har jag även inhandlat mat och dryck inför valborg. Mina härliga gäster (Matte och Sofia) ska bjudas på pastasallad och massa nybakt. Hur gammal har man blivit egentligen? Haha

This is the year.

Ännu en fantastikt dag. Ska 2010 fortsätta såhär så vet jag inte var jag ska sätta foten.

Nu ska jag kolla på Lost och sen sova, om det går. Har sovit elva timmar båda de föregående två nätterna, vaknade dock vid ett i natt av helt galna drömmar och var livrädd. Hur tänker hjärnan ibland?

Så med 22 timmars sömn på två nätter så ska jag göra mitt bästa i natt. :)
Till Valborg kommer Sofia! och Matte och Pat, som det verkar. Fantastiskt!

Puss! :)

Storbak

Jag börjar förstå vad det handlar om, det här att man storstädar sin lägenhet så fort man egentligen borde plugga. Nu skulle jag precis till att börja skriva om Babylonisk matematik, när Elin i klassen skrev att hon skulle baka. Det måste jag såklart också göra. jag ska ju få så himla mycket besök i helgen, så då ska det bjudas på nybakt bröd och cookies! (Så, Sofia dumpa eventuella fastan-metoder)

Nu har jag skrivit en så himla lång inköpslista, för jag ska alltid ha bakgrejjer hemma, sådär som Frest har.

Senast jag bakade cookies var 2007, det såg ut såhär:

Det ska nog gå lika bra idag.

Förresten så fick jag alla alla mina bilder jag skickat in för framkallning idag, så himla fint!

After School

Idag tog vi vara på öltältet utanför Polacksbacken, där vi läser. Det blev hamburgertallrik och öl i platsglas (hur vårigt är inte det?)




Nu ska jag se till att plugga lite, så inte hela dagen springer förbi här framför datorn.




En mycket bra måndag.

I natt sov jag elva stycken timmar. Det behövdes efter den något sömnfria helgen. :)

Sen var det skol-time och det är fullt ös utanför Polacksbacken, där jag läser, för det förbereds så himla stor inför valborg. Öltält, livemusik och lite allt möjligt. Vi ska känna in det imorgon, då vi slutar redan klockan tolv.
Man kunde fixa till sin cykel där också, så hade jag haft Kerstin med mig så hade hon fått kedjan smord, men det blev en uppsättning cykellysen istället.

Vår, vår, vår. Jag dör vad fantastiskt allt är! Och det luktar pannkaka i hela "korridoren" (som är en trappuppgång) och jag tvättar tvätten och det mesta är gött.

Men nu svamlar jag så. Hejdå.

En så himla fin helg

Jag åkte till Stockholm i lördags och efter att ha ätit lunch med Cissi och Hanna så satte vi oss, nio stycken, på Fridays i Kungsan och drack drinkar, åt mat, pratade, solade, rökte och helt enkelt, kände in våren. Det var så himla fint och man ville nästan aldrig gå hem.
  

  

Sen fortsatte kvällen hos dom underbara systrarna Hellspong. Med lite rosé-mys innan jag och Elin åkte till Odenplan för att hälsa på Cissi och Hanna. Sen raka vägen till Söder för att ta ett glas med fina Amanda och Jonathan.



Sen åkte jag och Elin mot Stureplan? För att vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut (på Stureplan har de flesta ställena öppet till fem) som tur var så ändrade vi oss där nånstans när vi såg kön och köpte istället groggvirke av en korvgubbe och drack grogg på Elins köksgolv.

Här snodde vi en vägskylt? Det var några år sedan sist!


Sen blev det söndag och där nånstans runt fem på morgonen hade jag hunnit förflytta mig från Elin hem till Hanna och Cissi. Vaknade vid 9-10 och fortsatte känna in den underbara helgen genom att åka till Gröna Lund.


  

Nu är jag tillbaka i Uppsala, where I belong och avgudar varenda jävla varelse på bilderna ovanför. Finjävlar, det kan inte sägas för ofta. KRISTIN STEGS du var med du också, jag tittade hela tiden bakom mig "Men vem är det som fattas" och alla svarade i kör "Det är Krillan" :)

I sommar ska jag alltså bo med Cissi och Hanna. Det kan inte bli annat än lyckat! (Framförallt inte när KrullKrill kommer hem i juni) Jag dör lite, av längtan.

Puss och god natt från en så himla överlycklig Eleonor!


Framkallat kort

Jag har skickat in kort för framkallning, det ska bli hur kul som helst att få dom och så ska jag köpa ramar till alla alla och tapetsera väggen med dom. Det var 100 gratis, och jag trodde aldrig att jag skulle få ihop så många, ville ju bara ha några stycken. men vips, så hade jag laddat upp 180. Haha.

Nu verkar det som jag ska känna in Stockholm. Solen lyser ju som aldrig förr och ska man verkligen behöva plugga en lördag?
(Jag veeeet Elin, att jag skulle kunna åka till Mjölby. Men jämför tåg till Stockholm för 67 kronor, med en limmo-helg i Mjöly) :D

Puss!

Tuttar

Jag har duschat och skrubbat sålänge så jag är helt uppriven på kroppen. Men så len! Kära nån! Har hur myket bra grejjer som helst att dusscha med nu så det tar ju ett halv år per gång ungefär. Men som sagt, så len!

Sen är jag fan ledsen att jag inte kan vara i Mjölby hos Elin och Emma när dom fyller år. Istället är jag fast med böcker upp till halsen, jag liksom vadar i dom här hemma. "läs, läs, läs om Euklides" vrålar dom.

Pengar därimot, vadar jag verkligen inte i. Eller för stunden har jag gott om dom, men inte med tanke på att jag ska vara en hel månad utan inkomst. Det kommer ju absolut inte gå. Då får 25åriga Dellen ringa mammi/pappi och trycka på dom rätta knapparna. Fan vad jag HATAR det. När sjutton ska man vara gammal nog att klara sig själv? Ja, jag vet att tusen av er där ute gör det. Men inte jag inte.

Nu ska jag frysa in köttfärs till förbannelse, sen ska jag ta mitt rena jag och läsa om Euklides FANTASTISKA elementa.

Puss.
och
känn
in

Att gå på opera själv.

Jag ringde precis SJ för att boka tåg till Göteborg då den helgen som vår fest är. Jag bokade en sån där evenemangsbiljett, då man får tåg för 49 kronor, för det blir ju sjukt mycket billigare.

Han måste undrat så... "Hur många är ni som ska gå?" "Ja...det är bara jag det då"
Sen erbjöd han plats på första balkongen, för 445 kronor. "Nej, nej, nej.. det behövs inte. Jag klarar mig så fint på dom där platserna för 155" Han påstod att jag förmodligen kommer se väldigt dåligt där ifrån. Och han har ju så rätt. Jag ska ju inte ens gå. :)

Nu ska jag maila våra gäster lite, för det var jävlar vad många "kanske"


Tråk

O, vad tråkigt väder det är ute. Jag brukar kunna koppla bort sånt man ändå inte kan påverka, men istället för att gå till Ångströms och plugga så sitter ja kvar i sängen och pluggar istället. Det är lite tråkigt.
Sen ska man ju helst kunna sitta ute och dricka sin öl på marken om en liten vecka när det är valborg, hoppas verkligen vädret kammar till sig!


Back to buisness!

Förresten, så jävla bra bandsläpp till Peace and Love. Eller iaf lite bra! Puss

Varför inte en tisdag?

Igår var vi på Snärkes nation och det var fullt ös. Inte mycket annat att välja på när drinkarna kostar 47 kronor.

Vi hamnade mitt i ett födelsedags kalas och hade med egen rom in, så jag beställde bara cola i baren. Vad gör man inte?



Det var en galet rolig kväll och jag cyklade så snabbt hem på Kerstin (som jag förövrigt råkade sparka sönder lite, när jag låsades att hon var en häst jag drev på) att jag fick näsblod.

Tänker som en psykopat.

Fick nyss en förfrågan om att gå med i gruppen "klarar du den här gåtan så tänker du som en psykopat" på facebook. Var tvungen att gå med för att se gåtan och det var precis den jag trodde det var. Något förvrängd dock.

Daniel ställde den till mig och min syster för några år sen
"Det var en man vars far hade dött och på begravningen träffade han en kvinna som han fattade tycke för. Dom skilldes åt och han glömde att ta hennes nummer.
Några månader senare dog hans mor. Varför?"

- Det var väl inget svårt, svarade jag. Han mördade sin mor för att träffa kvinnan igen.
Det blev alldeles knäpptyst i rummet och Daniel skruvade lite på sig.... "Men Ellen..." "Det var precis så en psykopat hae svarat"

Ja har då alltid sagt det, jag kommer sitta på psyk en vacker dag. Jag tänker alldeles för mycket för at det ska vara nyttigt.

Dröm.

Jag somnade till alldeles nyss, i cirka 2 timmar. Och drömde de mest konstiga grejerna, som jag såhär fortfarande med sömnen i ögonen känner att ja måste skriva ner, för att inte glömma.

De flesta är Boxholmare som förekommer, men det är ju ni som läser också! :)

Jag var hemma hos pappa ute på Minnestad och han har ju som bekant husbilar. I en av husbilarna, på övervåningen (?) bodde John och Sandra (kompisar till Matte som jag träffat typ 2 ggr)
Jag var på väg ut för att lämna något till Sandra och samtidit som jag sätter foten på trappsteget in i husis så möter jag någon i starkt motljus. - Tracey (min gamla danslärare). Tracey sätter sig ner och pratar lite (med exakt rät engelsk dialekt) och hela tiden så tänker jag "Måste träffa Sandra och lämna/berätta"
Tracey försvinner, av okänd anledning och jag kommer äntligen in i husbilen.
Somnar till (mitt i allt) och vaknar av att några klockrena Boxholmare (Tobbe Svensson, Cp-Matte, ja jag minns inte alla. Men många var dom) hade kört iväg med husis och hyrt den, utan att säga till. Martin Nilsson var med också, och han rökte så mycket inne i husbilen coh jag satt bak och skrek och pekade "Nej, ni får inte röka, man måste skriva på papper om man ska hyra, ni kommer få böta så mycket, VÄND" men ingen reagerade, såklart.
Sen slog det mig också att vi faktiskt dragit iväg med john och Sandras bostad och jag hade ännu inte hittat henne. När det här hände så var det som att jag halvsov, i drömmen. Om ni har dröm att ni sovit nångång så vet ni kanske vad jag menar? man drömmer att man inte är riktigt vaken liksom, ur drömmen - i drömmen. Så jag liksom låg ner och försökte vakna för att få rätsida på allt, samtidigt som flera människor dummade sig med mig medans jag sov. Linus tillexempel bet och dreglade mig i hela ansiktet.

Sen var vi helt plötsligt tillbaka hemma och på pappas baksida så var det någon form av dansövning (Säkert nåt Tracey höll i, men det fattade jag inte där och då i drömmen:) ) Och det var så många roliga som hade gjort danser och dom var så himla dåliga. Det var nån dans där flera killar hade gjort en dans där varannan person var en häst dom red runt på. Helt bananas.

Sen vaknade jag, med ett ryck och trode att jag hade somnat om efter den snooze jag gjore i morse vid sju. Kollade till på klockan, "Men har jag sovit till halv fyra??????"
Sen slog det mig, jag har ju redan varit vaken en gång idag.


Som sagt så var det här mest för min egen del, men jag gapade så när jag kom fram till vad jag hade drömt. Hur tänkte hjärnan.

För inte alls länge sen drömde jag att två bloggare som jag läser (Tjett och Niotillfem) hade blivit så himla fina vänner och det sjuka med det är att det är typ 350onde gången som jag drömmer om tjett.
Jaja, nu ska jag styra upp mig och vakna till här, för det ska tydligen bli utgång ikväll. Härligt!

Måndag

Har fler märkt att spåkulan på facebook ofta passar väldigt bra in? När jag tänkte för mycket på exet för länge sen så sa den typ "Ut bland folk, du hittar snart rätt" och när jag precis hade blivit vän med en hane som jag frestat lite med i Linköping så sa den "Nu är du redo för en ny flört"

Fast nu vet jag inte riktigt... spåkulan lovade "En magisk kväll och början på något alldeles nytt" Det låter ju fantastiskt, men här sitter jag lite för oduschad och med pyjamas och ska alldeles precis sova.

Skynda på nu, med leveransen för jag börjar tidig imorgon!


En dag på halvfart.

Jag får inget gjort idag, det är helt enkelt en sån dag. Jag har legat och kollat på allt av värde från tv-kanalerna och dels konstaterat att Ballar Av Stål är ju ett jävla skitprogram. Jag hade för mig det var lite roligt då precis när det kom. Kjell Eriksson sätter iaf någon slags nivå på programmet.

Nu ska det inte analyseras sönder. För nu ska jag sy i en knapp istället.

Good Bye!

pms

Jag har tydligen blivit en sån där PMS-kossa. Det har jag aldrig varit innan och jag har alltid undrat hur det känns. nu vet jag, kan jag säga.
Igår på bussen från stationen i Uppsala. Vad är det för jävla idiotfittjävel som spelar spel på telefonen MED LJUD. Är han helt dum i huvudet.
Men fy fan vilken ful jävlacpkukhörapparat gubbjäveln har.
Men varför åker vi aldrig, onej vad synd det är om mig. Varför åker vi aldrig. HALLÅ tänk på mig som är trött och vill sova och äta.
Läppen börjar darra.
Svaret återfanns ju i morse, behöver nog inte gå närmare in på det.

Nu äre skola. Solen skiner och jag slutar om två timmar!
Hörs!
Puss

Bildbevis.

Örebro besökes, som bekant, i helgen.




Linn kom och åt en boscho med appetti. (Minns inte stavningen. det är iaf leverpastejsmörgås, som Linn som boarn kallade det)



Dom här två hanarna träffade vi på krogen. Mitt i fyllan och villan fick jag för mig att jag var tvungen att visa hur okej jag tyckte det var att han till höger uppenbarligen inte är född i Sverige (Hur tänkte hjärnan, varför skulle det inte vara okej) "Å, det är så okej och jag dömmer ingen och alla är lika mycket värda" så gick min hjärna och jag tänkte att nu jävlar ska här visas hur okej det är, varpå jag frågar stackarn, det första jag gör, om han är adopterad eller om han flyttade hit med sina föräldrar. Jag sa inte ens hej innan. För jag är så jävla öppensinnad tydligen. Här ska inte hyrschas


Ja, ni ser ju hur utför det gick. 
 

Här är det lördag och Limpan målar tavlor (Nu tror man kanske att hon gjort allt på tavlan. Så var inte fallet.


Känn in kom och kände in tavelmålandet.


Hanna kände mest in ölen.

Men nu orkar jag inte en sekund till. Jag måste sova så mycket. Mycket bra helg och Linn och Frest ni är bäst (rim, rim, rim!) Cissi och Hanna också såklart, men dom var ju bara med en stund av alla alla helgens timmar.


Ska jag bli kvar här?

Men nu går det inte att boka tåg hem, ska jag behöva bo i Örebro nu? Jaha.

Annars har jag en fin helg bakom mig. Bilder på det hela kommer!

F var det.

Linn läser min blogg samtidigt som jag sitter brevid. "Men varför har du stavat Gustaf med v då, i slutet. När hela inlägget handlar om att det stavas med F"

Herrejävlar, allt går visst inte in i huvudet på mig.
Gustaf.

Örebro, va!

Är i Örebro och har det fint. Såhär fint:





I föregående inlägg gjore jag det värsta man kan göra...Jag stavade GustaF med v. Herrejävlar, vad händer nu? Det känns som att jag kommer bli hemsökt om nätterna. Jag kommer vakna skrikandes, svettig "F, DET STAVAS MED EEEEFFFFFF"

Förlåt. gud (Läs Gustav) förlåt mig snälla!

Familjen!

Tänkte kolla om det fanns intresse för nyårsfirande i Altea, Spanien hos någon/några av er? Jag, pappi och Carro kommer fira jul där och då tänkte jag om jag bara stannar kvar lite lätt efter, och några kommer till mig? Det får plats ganska många i lägenheten, utan att det blir obekvämt, så finns det intresse? Säg, säg, säg!



Förstår om det är lite tidigt, men det är la lejka bråååå.

Vad var det jag skulle göra idag nu igen? jovisstja, åka till Örebro!! Hej på ett tag!


Allra käraste syster

Jag har en så himla fin syster, som heter Caroline. Hon har en så himla fin hane, som heter Gustav, Idag kom dom till Uppsala (Med Mia och Klaras bok "Ska vi skratta eller gråta" i present) och sen tog dom med mig ut på restaurang. Så. Jävla. Gott. Rocky Road till efterätt, känn in!

Sen blir jag alldels rörd av "cirkus 45 new notifications" på facebook. Fin-jävlar!
Och alla dessa sms och samtal, kära nån inte visste jag att jag har så många vänner!

Puss och åter puss till Er!

Imorgon blir det Örebro för hela slanten, jag tror jag måste känna in vinet redan på tåget.

Nu ska jag kolla på de återstående avsnitten av Lost och sen sova sönder mig.
God Natt!

Lostlostlostlost

Previously on lost...
Alltså jag dör av myshet när dom orden sägs. Fy fan vad bra jag har det! Har sett 8 avsnitt sen igår och har 3 kvar.

Hoppas hinna alla innan jag åker till örebro imorgon, på tal om det så har jag inte fått beställningsnummer på min biljett än, hur tänkte SJ?

Är det en vanlig dag?

Vi väldig många tillfällen så är jag väldigt likt ett barn. Otålig, envis och allt det där som ni säkert känner till som stämmer överens med min personlighet.
Så även när det gäller födelsedagar.

Innan jag slog upp ögonen i morse (och det här är, hemskt nog, helt sant) så började jag nynna "Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag, för det är MIN födelsedag., HURRA HURRA HURRA" Jag liksom väckte mig själv med sång, och jag vaknade med precis den där känslan man hade som liten när man fyllde år (Eller som jag har haft de senaste 25 åren, om sanningen ska fram)

Nu ska jag till skolan och jag ska berätta för alla jag möter att jag fyller år!

Skål!

Lost

Jag känner mig som världens mest otekniska människa just nu... För jag har precis kommit på att man kan ju streama Lost. Att jag inte tänkt på det, jag som trott att det varit kört bara för att jag varken har tv eller möjlighet att ladda hem.

Nu har jag tamejfan 12 härliga avsnitt att kolla igenom, jag dör lite när jag tänker på det. 12 avsnitt jag inte sett.
Fy fan va fint!

Jag kommer sträck-titta om jag känner mig rätt. (Sen säger det bara vips så är det min födelsedag!!!!)


Onsdag.

Dan före dan! :) Ångesten gick över samtidigt som inlägget om det postades, det är så ofta så. Jag är ju inte den "pratiga" när det gäller vad som tynger mig. Utan jag skriver utav bara fan istället. Har för tillfället tre dagböcker igång, samt blogg och aktivt facebook-användande. Haha

Fast just nu är det inget som tynger mig, men alla känner väl sig ganska små ibland. Så är det ju bara.

I övermorgon får man krypa in i frests varma famn igen! Och dricka vin och prata om spilld tid. Eller iofs, Frest är en av de jag har mest kontakt med. Dock en av de jag träffar mest sällan.
Vi får väl titta på varandra istället. :)

Om jag håller ihop händerna riktigt hårt, låsas att jag tror på gud och ber för allt vad jag äger, så hoppas jag att Linn hinner se mig en snabbis. Om så bara för ännu en varm kram.

Sen vill jag bara tillägga att jag gillar min klass så himla mycket. Dom är så fina! Och så älskar jag våren, och att kylen är fylld av god mat och att jag helt plötsligt fick tillbaka min plugg-pepp. (Det är därför jag sitter här?) haha.
Imorgon kommer Carro och gustav hit för att fira mig!! :)

Puss! Jag gillar er nästan allihop! :)
Fast idag fick jag lov av Elinelin att tycka illa om henen (eftersom jag inte kunde igår när det var hennes födelsedag) Hur tänkte du Elin? Du är ganska sämst, men jag är rädd att det bara är du som förlorar på att inte hänga med till Örebro! (Och jag gillar dig ju egentligen) :)

Come on...

Pratade alldeles nyss med min äkta hälft på skype och det var som att ha varit utan nikotin i flera år, för att sedan ta ett enda bloss och vara fast igen.
Nu är det allt jag tänker på. Eileen, Eeeeeiiilleeeeen, ge mig mer. Jag vill ha mer Eileen i mitt liv!
Åh, kan man ringa igen såhär precis när man lagt på?

Inte förstod jag att jag saknat henne så här galet mycket som jag visst har gjort!


I smyg ska jag planera in en tripp till England och hälsa på henne (Så låsas inte om att du sett det här Eileen. :)


It's the little things


Hur tänkte han här?


Tror ni han fick ligga mycket efter det här?

Någon form av ångest.

Alltid så här års, alltid, alltid, alltid, så får jag jordens ångst strax innan min födelsedag. Om det är för att jag fyller år, eller för att det är våraktigt eller vad det är vet jag inte, men det slår aldrig fel.

Jag insåg i söndags att jag verkligen släppt vissa saker och känner mig lite vilsen i det. Jag saknar att ha någon. Någon att bli glad över sms eller någon att ringa och berätta allt för. Någon att tycka om sådär mycket som jag bara lyckats göra med en mindre skara personer. Någon att tycka om alldeles för mycket. (Som jag är alldeles för bra på att göra.)

Jag tror jag ska hitta den där någon i Örebro till helgen. Bor det inte ganska fina hanar där?
Nu jävlar är jag redo igen och tänker lägga allt annat så långt bakom mig att jag inte ens ska bli ledsen längre när jag tänker på allt som var falskt och fel. Tänka att jag bara är glad över att det inte blev en sekund längre än vad det faktiskt blev.

The truth is our there, sanningen kommer alltid fram till slut. Tänk på det, snälla ni! Så kanske det lyckas rädda något litet hjärta där ute från att bli alldeles kallt och mörkt.
Jag är alldeles för godtrogen för att inte sluta tro på kärleken. Eller puckad, välj själva.

Nu ska jag äta fiskpinnar. På mitt alldeles egna sätt.
Puss!

Home


Alltså ge mig henne. Fy fan va fin hon är! Inte ett öga är torrt. Vårens låt. for sure!

Ny vecka, gammal bakfylla.

Är även idag ganska sliten efter helgen, inte så konstigt när man slutar lördagen med whiskey framåt fyra-tiden. Sen när det väl var dags att sluta ögonen var jag galet pigg och kollade på klockan sista gången halv sex.
Sen upp och raka vägen ner i badkaret vid halv tio för att städa bort bakfyllan. Sov lite från och till fram till halv två kanske.
Fyller ju trots allt 25 på torsdag, så man är ju ingen tonåring längre.

Annars tvättar jag idag och funderar på vad för kort jag ska slänga upp på vår blogg vi startat, (Jag, Sofia, Pernilla, Jenny (Maria och frida)) ska lägga upp ett kort om dagen är tanken, ingen text utan bara ett kort.
Jag får prestationsångest. Kommer sluta med ett kort på kvällens mat. haha

Kör hårt vänner, men var rädda om era hjärtan.

Puss!

Helg har det ju varit.

Det är ju söndag, vilket brukar leda till en utvärdering av helgen här i blöggen. Så även denna gång.
fredagen var alldeles lugn men igår åkte jag till Stockholm. Träffade daniel för lunch och sen Sofia. Cissi och Hanna var med stora delar av helgen också. :)






Idag var bästa dagen på mycket länge, trots ganska grav bakfylla. Hela Stockholm solades och vi köpte lunch och hängde mot grunden på en staty vid Slussen. Folk kom och gick och våren är ju jävligt fantastisk.



Sen väntade en liten överraskning på mig när jag kom till Uppsala, dom hade (lite lätt) byggt ett nytt stationshus. Jag började fundera på hur länge jag varit borta egentligen.
Men jag gapade i tolv timmar och sa "men" ungefär lika många ggr som på filmen Sofia har ifrån i lördags. Jag trodde jag hade gått av vid fel station.

Nog om detta, nu blir det guldfeber och sen sova sönder mig.
Puss!

Boxholm + skjorta

Har länge spekulerat i det faktum att Boxholmaren tar på sig en rutig skjorta så fort det är fest. Går man på en äkta Boxholmsfest så är det tamejfan rutigt i hela rummet.

Efter värdshuset förförra helgen vaknade jag efter en ganska hård efterfest och staplade ut i hallen för att mötas av:

Hanen jag sov hos hade tre skjortor hängandes på rad, där man egentligen hänger jackor.
Lite som Supermandräkter som hänger på rad, redo att användas vid nödfall.

Teletubbies-bilden.



Klart Pernilla ska få vara med.


Fredag it is.

Idag tappade jag min puderdosa i marken så det sa pang och sen var det puder på hela golvet och inget i dosan. typiskt. Igår tappade jag en tavla i golvet så att det sa pang och sen var det glassplitter över hela golvet.

Detta fick mig att storstäda idag, skönt! Jag har även tagit Kerstin på en tur till Willys och handlat mat för 600 härliga spänn. Framför mig i kön satt en liten kille och sjöng "Huuuujeda mig sånt barn han var ej värre tänkas kan..." han tog i för kung och fosterland och jag skrattade helt galet mycket åt honom. Resten av kön också. Han räddade barn-rasen idag kan jag säga, sekunderna innan ville jag utrota dom när dom sprang med äckliga små kundvagnar och helt plötsligt tvärnitade.

Nu har jag mat till förbannelse, skönt.

Imorgon ska bli en sån där favorit-lördag då jag vaknar, äter galet mycket frukost och sen duschar görlänge (med min nya duschcreme jag fick av mammi) sen ska jag cykla till staden, köpa nytt puder samt mascara och sen kanske titta in på systemet.

Sen tåget till Stockholm (jag har inte pengar egentligen, men jag längtar så dit och till dom fina)
Först blir det frukost/brunch/lunch med Daniel och sen vidare till Sofia för att senare gå på nån fest hos nån nånstans. Stenkoll.

Nu ska jag plugga lite matte och sen ska jag sova sönder natten.
Och jag är mest så himla glad. :)

Puss då, och dröm fint!

Två veckor

Jag har varit ifrån mitt boende i två veckor och jag gick med spänning mot postfacket för att se alla dessa hundra tusen roliga brev som bör har kommit till mig.

Jag hade fått en sak. Ett eftersänd nummer av tidningen Mountain Horse... adresserat till min syster.
Tack.

Jag öppnade tidningen Carro, hope you dont mind. :)

Är det någon man kan lita på så är det Kerstin!

När jag kom till Uppsala för lite mer än en halvtimma sen så vågade jag knappt hoppas på att Kerstin (cykeln) stod kvar vid stationen.

Det var ungefär som att hämta hem en häst ifrån sommarbetet (för er som gjort det)
Man gick där och blickade ut bland tusentals cyklar, nästan ropandes. Sen tyckte jag mig se ett cykelstyre lyftas lite. Jag småsprang de sista stegen och där stod Kerstin alldeles oskadd.
Jag granskade, precis som man kollar så att hästen inte är varm i benen, kände längst Kerstins stänger och kollade luften i däcken. "Men å, Kerstin du är kvar!" Sa jag och fick några blickar vända åt mitt håll.
Vilken pärla hon är den där Kerstin! Jag älskar henne så sjukt mycket och mest av allt, när jag fyller 25, önskar jag mig ett framlyse (och kanske även en sidokorg) Kerstin är som mitt husdjur, jag vill nästan ha henne på rummet.
Andra saker jag inte tänker glömma att nämna är att så fort jag satte foten i Uppsala så trivdes jag igen. Det var sjukt kul hemma i Mjöby/Boxholm och jävlar vilka bra ställen jag har att växla mellan om jag skulle bli lite less på nåt av dom.
Första dagarna var vi som en liten familj jag, Elin och Matte. Sen fortsatte då jag och Elin på samma spår.
Men nu är det helg igen snart, det är fan inget annat än helg.
Puss! :)

Bild från restaurangen igår.



Tapas till tusen i Linköping igår.


Ett steg närmare sommaren

Nu har jag precis köpt biljett till Peace and Love. Det känns som att våren drar igång på riktigt nu bara för det.

Vilka är ni där ute som ska dit egentligen? Köp biljett då!

Onsdag

Idag var jag med i radio (eller oadio som vi säger här i Mjölby)
Jag tänker inte uppmana er att lyssna, jag tänker inte länka eller liknande. Men såhär med några glas vin i kroppen så inser jag att det inte var så farligt.

Efter jag hade pratat med de underbara tjejerna i Humorhimlen så såg jag svart och vitt och färgat och dubbelt och tredubbelt på en och samma gång. Jag ville krypa in i mig själv och försvinna för att det kändes som att jag hade sterrat ihjäl mig.

Jag satte mig på Elinelins balkong och vibrerade och hyperventilerade cigaretter. Ungefär såhär:


Bilden tog jag från Elin (klickar ni så hittar ni hennes blogg)

Sen åkte jag, mamma och pappa in till Linköping och gick på Tapasrestaurang. Där hade pappi tydligen varit innan med en "sällskapsdam" som han så trevligt kallar det. Personalen kände igen honom och dom måste ju trott att pappi levde dubbelliv eftersom mamma sa "Vi firar att vår dotter fyller 25"
Nämen, vi har bara världens naturligaste familjerelation där vi firar födelsedagar och äter julbord tillsammans som att ingenting har hänt. :)

Det var galet gott och en bild kommer på härligheten.

Jag fick ett våffelgärn av pappa! Och en slant av dom båda, så snart är peace and love-biljetten köpt vänner! :)

Nu ska jag sova gott och imorgon åker jag till Uppsala igen och hoppas innerligt att Kerstin fortfarande står parkerad på stationen, vad skulle jag göra utan Kerstin?

God Natt! Och Puss!

Onsdag, mini-födelsedag.

Jag har lite ont i magen över att jag ska tillbaka till Uppsala imorgon, har haft det himla bra här i Mjölby och inte tänkt en sekund på att jag inte håller till här längre.

Men jag vet precis att jag egentligen bara behöver tillbaka till den underbar vardagen i Uppsala så kommer den här känslan gå över. Men jag kom på mig själv med att alldeles nyss tänka "Men om jag bara hoppas av studierna lite lätt, kanske börjar plugga till radiopratare, eller inte pluggar alls, börjar jobba igen" Sen när jag väl kom på mig själv så kände jag att "NOG!" jag ska sluta hålla på så jävla mycket.

Varför är jag så jävla bortskämd med att tro att jag kan hålla på och styra och ställa hur mycket som helst? Att ni inte tröttnar på mig! Jag trivs ju underbart i Uppsala, glömde bara bort det.

Det är snart sommar. Då jävlar. :)

Puss!

Justja, idag ska det firas att jag fyller om en vecka. Ut och äta i Linköping! Himlars vad mysigt!

Roll on

Idag satt jag helt lugnt och tittade på Erik och Mackan på nätet och kikar till på telefonen som stått på ljudlös ett bra tag "En miljard missade samtal från Krillan" klickar ner Erik och Mackan och ser ett uppmanade msn-mess samt en taggning på en skrikande facebook-status. "MÅSTE HA TAG I ELLEN"

Kära nån, har du gift dig svarar jag när Kristin ringer igen.
Näe, det är bara så himla fint att P3 har ringt Kristin igen och dom kommer ha Roll on-special imorgon i Humorhimlen (Då ska jag vara med, men det tänker vi inte så mycket på)
Det som är så himla fint är att de på Humorhimlen hade berättat för Klara om oss, hon hade blivit rörd och till och med ringt till Mia och berättat! Hur fint är det!? Dom vet liksom om att vi finns.
"Vi hade ett moment här på kontoret när vi pratade om er"

Jag dör. Så fint. Nu ska jag välja klipp här, det bästa kanske inte finns tillgängligt i studion berättade producent-Erika som ringde mig. Skit också.

Sen när jag hade pratat med Erika på humorhimlen så blev jag görtrött, som att jag hade sprungit ett maraton ungefär och nu vill jag bara sova och inte alls vara med i Humorhimlen imorgon, jag vill sova tills jag dör.
Nervositeten som släppt lite?? :)

Klart jag vill vara med fattar ni väl!

Puss

Vem har min (läs min systers) Big Fish-film?

In telling the story of my father's life, it's impossible to separate fact from fiction, the man from the myth. The best I can do is to tell it the way he told me. It doesn't always make sense and most of it never happened... but that's what kind of story this is.


Snodde en listjävel från Sveriges största bloggerska. Woho.

Bästa veckodagen: Alla. Utan att ljuga.

 

 

Humör: Glad. :)

 

 

Favoritgodis: Blandat.

 

 

Är det nåt du absolut inte äter: Inte som jag kommer på så här. Äter nog det mesta. Frukt och grönt är det dåligt med dock.

 

 

Kläder just nu: leggings, linne, luvtröja.

 

 

Musik just nu: P3 rullar.

 

 

Favoritsaft : Fläder.

 

 

Dagens längtan: Örebro-helgen samt 25års-fest i Götet.

 

 

Hur många kuddar sover du med: fyra

 

 

Spelar du nåt instrument: Alltså dom flesta, dock låter det ju för djävligt.

 

 

Dagens frisyr: tvättat, kammat, utsläppt.

 

 

Kommer du ihåg din första kärlek: Gud ja.

 

 

Har du några homosexuella vänner: Säkert fler än jag vet om.

 

 

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Trogen sin partner? absolut. Trogen allt? vet inte.

 

 

Ser du på kärleken som ett misstag: Haha, tidigare kärlekar kanske, men inte kärleken i helhet.

 

 

Bio eller promenad: men det där beror ju helt på. Gillar båda.

 

 

Dagens borde: Vara utomhus, äta mat, sysselsätta mig, packa, deklarera.

 

 

Dagens fundering: Vad jag ska göra ikväll när mami har tjejfest.

 

 

Snarkar du? Jag vet inte. Jag sover ju. Men tror inte det. Ibland kanske.

 

 

Rädd för insekter? Näe, inte speciellt.

 

 

Det här är jag bra på: Ha roligt nästan hela tiden, göra det bästa av situationer (iaf enligt mig).

 

 

Vad vill du jobba som? Jag utbildar mig ju till lärare, men det är mest för att ha något reserv-yrke ifall mina "starta-eget-planer" skiter sig.

 

 

Chips eller godis? Godis.

 

 

Skriver du dagbok? Ja, typ tre stycken. :)

 

 

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Tatuering på ryggen, hade piercing i tungan samt en som jag fortfarande har i örat, kommer nog aldrig få bort den, den sitter som berget.

 

 

Hur många syskon har du? Ett. Carro.

 

 

Är du rädd för blod? Jag gillar det ju inte.

 

 

Anser du att du är stark? Fysiskt? Näe. Psykiskt? På vissa sätt ja. Fast ibland känner sig nog alla minst i världen.

 

 

Röker du? Ja, jag får väl lov att säga att jag gör det.

Snusar du? Näe, inte mer än vid kris-situationer.

 

 

 
Använder du knark? Använder? haha. Nej.

 

 

 
Kaffe eller te? kaffe.

 

 

London eller Paris: Men så svårt. Båda. Eller kanske London isf.

 

 

Favoritfärg: vet inte, alla.

 

 

 

Född: Det är jag. Menas det var så i Motala, på BB

 

 

Nationalitet: Svensk.



Fy fan va tråkigt. haha


Nu var jag ju precis en sån där

Kom precis på att jag nyss var en sån där som påstår mig skita i vilket och ändå väljer att blogga om det.
Så hann någon läsa förra inlägget så bortse från det. :)

Tisdag

Dagarna rusar på och i övermorgon åker jag tillbaka till Uppsala. Man vänjer sig så fort vid Boxholm. Man vänjer sig vid att gå till Elin så fort man vaknar, ta mammas bil till Linköping, dricka öl med fint folk och bli lite, lite för full på efterfesterna.

Men Uppsala är ju bra det också, jag ska bara komma på det när jag väl är där. :) Hoppas Kerstin inte är stulen bara, hon har stått parkerad vid stationen i snart två veckor. :O

Idag är dagen då Matte-uppgifterna ska göras, så mycket pli har jag iaf på mig själv, så jag vet att det kommer hända.

Imorgon ska jag fira att jag fyller 25 (om typ 9 dagar. :)

Puss!

ps. förresten så tog vårkänslorna tag i mig i natt när jag skulle somna och jag låg och var aspepp och glad när klockan egentligen närmade sig ett och jag borde sovit sönder mig. Nu är det vår kära vänner och snart sommar! :) ds.

En av de bästa.

Linn var alldeles nyss här och vi köpte fika på matmarknaden för att äta upp hemma hos mammi. Mys-Linn!

Sen ska jag tydligen ha roligt så gott som jämt framöver. Tillbaka till Uppsala, fylla år, Örebro-helg med de bästa, Valborg till max i Uppsala, Födelsedagsfest och Håkan-promenad i Gbg, sommar, Stockholm, Peace and Love, höst, vinter, ännu mer skidor. jajajaja, jävlar vilket bra liv man har trots allt. :)

Örebro med Cissi, Hanna, Frest och Elinelin kan bara bli helt jävla bra. Har man tur hinner vi se en skymt av Fin-Linn också! :)

Champagne och jordgubbar hela dagen, så ska helgen tas!

Ika i rutan, måndag och Linn!



Det är quiz på P3 populär och nu har man visst nytta av allt youtube av gamla tv-serier.
Ovanför förekommer en av de bättre.

Linn är på ingång, och sen är det tydligen fotboll i Boxholm. Ska man gå på't alltså?

Puss!

(Förresten så undrar jag hur jag hamnade här vid datorn, jag satt ju nyss så flitigt och löste "hemtenta".) Crap.

Påskafton

Efter att ha kommit tillrätta från Åre-resan stack jag till Linköping och firade påskafton hos Pernilla och på Harrys.








Efter Harry så fortsatte efterfesten hos Pernilla och alla somnade i stora högar här och var.
Idag var det liggande läge som gällde, man är ingen ungdom längre. :)
Till en början hade jag iaf en hane att klappa på, och Smala Sussie att titta på. Och då var det inte så dumt faktiskt. Sen blev parantesen ett faktum och det kastades upp lite.

Nu väntar jag och pernilla på pizza och vi kollar på Vänner.
Sen får jag inte glömma att jag är ju student (Både när det gäller att bjuda till höger och vänster i baren, samt att jag har LÄXA att göra)


Hos Pernilla

Nu är jag hos världens bästa Pernilla och hon lagar mat för fullt, sen blir det vin och en hel del cigaretter i den underbara solen.

Glad Påsk vänner!
Puss!

Dyngkåt och hur helig som helst.

På centralen i Stockholm rusade jag och mamma in på Pocketshop och köpte Mia Skäringers bok "Dyngkåt och hur helig som helst"
Att jag väntat så här länge med att läsa den är ganska fruktansvärt, och här kallar man sig ett Mia-och-Klara-fan.



Jag har inte kommit speciellt långt, jag läser så himla långsamt och försiktigt och bara när jag är riktigt koncentrerad och det känns som att man inte kan läsa den var som helst. För den är så himla fin och bör behandlas med all respekt.
Svammel? Kanske. Men lite som med Håkans musik för mig.

Läs, läs, läs. Jag älskar det sätt hon bara skriver ord. för. ord. på flera ställen. Sen gör det så förbannat ont vissa saker och ändå skrattar man ihjäl sig samtidigt. Skrattar och gråter åt att Mia Skäringer, som lite (Läs ung. då hon tydligen inte var liten till storleken) råkade bli framlottad till årets lucia och hennes mamma fick lov att knyta ihop två röda band för att komma runt midjan på henne.

"Min gud är inte så värst pryd, han älskar knullrufs och whisky i sängen"

Långfredagen 2010

För er som har missat hur jag spenderar min långfredag varje år (sen fyra år tillbaka) så ligger det till så att jag, mamma och Carro åker upp till Åre över dagen. JA, över dagen. Det blir så himla många frågetecken jämt, men jag ska förklara precis hur det går till.

Torsdag, vid tolv på kvällen kliver vi på natt-tåget till Åre, sover som små barn som vaggas till sömns och vaknar vid åtta framme i Åre.
Upp i backen hela dagen och sen kliver vi på natt-tåget i Åre och vips så vaknar man hemma igen.
Inget konstigt alls!

I år blev det himla lyckat. Se och lär!



"Du borde prova skidor Ellen" sa Carro och jag ställde mig för andra gången i hela mitt liv på ett par (mammas par) Senast var jag tretton år och Anders Risberg försökte lära mig att åka lift. Det gick åt helvete och jag ramlade som en padda mitt i liftspåret, rakt framför alla coola skejtare i 9E. KATASTROF. Jocke Bååth drog mig från liftspåret.

Jag vet i fan hur det gick till den här gången, men jag kan tydligen åka skidor. Det är visst skidåkare jag är, vad tokigt att jag insåg det så sent. Hur kul som helst! Jag som alltid dissat skidor. Ingen match det där inte. Och nu kan jag alltså åka både bräda och skidor, jag som alltid sagt att jag inte kan åka nåt.


Gulasch-soppa ska det vara när man är i Åre!

Och så lite coaching av världens snällaste syster.

Skidor, skidor, skidor. Det är allt jag kan tänka på nu. Så himla jävla roligt. Mer!

It's time to chill

Kolla in Jens hemsida www.soffta.nu och inhandla en soffjävel till sommaren tycker jag.
Tävlingen förlorade man visst ganska stort och att mitt namn är felstavat är inte okej. E på slutet är det värsta jag vet. Man tror man känner en snubbe :)

Annars har vi varit på Ikano för tredje gången den här Boxholms-vändan och i natt drar jag till Åre. Gött sa räven!


RSS 2.0