Okejdå.

Igår kom jag fram till att det värsta som finns är att bli tagen för givet. Jag har garanterat tagit för givet flera gånger. Men jag ska verkligen tänka mig för framöver. Inget mer sånt! 

Vilken härlig dag!

Igår var en sån där alldeles fantastisk dag. Så här gick den till:

Klockan halv ett mötte jag Kristin för att äta lunch på stan
Efter det gick vi, efter att ha slutit upp med Jens, upp på taket på kulturhuset och tittade på Dildo-kubb.
Jag, Jens, Anton och Moa gick på stan i en sekund innan jag gick till gamla stan för att träffa Daniel.
Daniel bodde hos en trevlig vän mitt på stora Nygatan i Gamla stan och vi gick snabbt till systemet och inhandlade rosé. 
Vi satt i fönstret och hade turist-bingo likt detta:
* Man i hatt
* offentlig person
* Person med magväska
* kille med långt hår
* Alternativ musik-stil
* någon med klockan på höger arm etc.etc. 
Ja, ni fattar kanske grejen.
Efter det beställde vi falafel uppe ifrån fönstret till kebabhaket rakt över gatan 
Kristin kom efter någon timma och vi började bege oss mot Islandstorget där Cissi stod för förfest. 
Jag gjorde en halvhalt på fridhemsplan och kilade till Carro och Gustaf för att hämta en klänning, blev några glas rosé och en hel del cigaretter innan min färd mot islandstorget fortsatte. 
Hos Cissi var det rep på gång, så jag och Hanna satt ute på gräsmattan och kände in sommarkvällen, en fantastisk sådan!
Efter några öl där åkte vi hem och jag lagade vegetarisk kebab åt Anton och en ovegetarisk åt mig själv. 

En helt fulländad dag/kväll och det fattades egentligen bara en sak - Kameran! 

Norberg.

Drog till Norberg i helgen., Så här fint var det!

Hos Antons pappa befann vi oss och hade en helt galet stor tröja, som han hade fått i present av en psyk-sjuk. Hon fattade liksom inte att den var alldeles alldeles för stor! 


 Mycket bra lördag!


Nu är Anton och Moa här och vi har ätit ihjäl oss och kollat på film. Jag är fasen hungrig igen. Måste in i kylen en vända. 


Är det en vanlig dag?

Idag fyller min absoluta favorit-kille år. Och det är varken Jens, Håkan eller pappa. Känn på den ni! 

Kalla fötter

Här sitter jag och är så ängslig att underläppen nästan darrar. Det slog mig just att senast jag inte köpte något som är livsviktigt (bortsett från alkohol, cigaretter, festivalbiljett, musik.. men det är ju så gott som livsviktigt. O ni som inte förstår det är tråkiga. Och längst inne vet ni nog om det också) var på annandagsrean. Det är sju månader sen. Hjälp! Jag behöver en erfaren shoppare, jag behöver Johanna Andersson!



Dan före dopparedan?

Jag har lite svårt att varva ner efter jobbet, som så många gånger innan. Sen är jag alldeles uppspelt över morgondagen och räknar mina drickspengar om och om igen för att det känns helt galet mycket när man har kontanter. Och jag som är van att klara mig på mindre än inget kan knappt förstå att jag nu har över tusen kronor som jag bara kan spendera! Jisses. O allt jag vet att jag behöver är en mascara. Sen ska jag jobba igen på måndag och då får man nya pengar, fantastiskt upplägg det här med dricks. 

Imorgon då. Jag är spänd av förväntan, det ska bli en sjuhelvetes dag. Upp halv tio, frukost och sen möta Cissi utanför Åhléns (Om hon inte är galet bakfull, men då skjuter jag henne bara lite lätt) sen handla, fika, spendera. 13.44. sätter jag mig på tåget till Avesta för att kyssa världens finaste hane om och om igen. Mer kär nu än någonsin känns det som, fantastikst! 

Sen vet jag inte riktigt vad som bjuds, det talas om fiske och det går väl bra kan jag känna. Bara jag slipper röra djuren (masken, fisken) så ska jag nog kunna dra upp några fula fiskar. 

Näe, nu ska jag försöka krypa till sängs, ledsen att det inte blir några bilder. Men Jens tog med den braiga datorn till Anton, och jag har tappat min kamera-kabel, tydligen. Men håll till godo, det kommer. Tids nog. 

(Järvsö, för fan. jag vill dit. Tro mig Kristin. Jag vill, vill, vill. Men det har bara inte passat, jag är inte van att behöva jobba. :) 

Snart helg! :)

snart ska jag jobba. Jag längtar lite..för att börjar jag bara jobba så går tiden fort och då är fredagen snart slut och så kan jag vakna upp på min lediga lördag! 

Imorgon ska det bli en fin dag, det har jag bestämt redan nu. Upp med tuppen vid 10. (Ni som känner mig tror kanske inte det är ett problem, men idag sov jag till halv tolv. JAG! det har blivit konstig dygnsrytm när man jobbar sent) 
Iaf så ska jag springa på stan lite, unna mig. Haha. 
Sen sätta mig på tåget och åka till Avesta, där Jens hämtar upp mig för att åka till Anton. Det ska bli fint att träffa Jens! Anton också såklart. Jag tror det blir gött, jag har blivit lovad fiske. Jag ska få så jävla mycket napp!! 

Nähä, snart ska jag ringa Krillan och sen sätta fart mot jobbet.

Puss alla alla. 

En gammal vän.

Igår kände jag mig mogen att införskaffa en ny fisk, efter Ansis tragiska bortgång. (Läs: När jag råkade mata ihjäl henne)
nu simmar Mona i akvariet! Mona är en lite rundare modell, såklart. Mona är dock albino, helt vit och konstiga ögon så vi börjar fundera på om hon kanske är blind. Det kommer bilder på Mona, när jag hittar min kabel till kameran. 

Jag lyckades dock googla (Har jag inte sagt att jag är bäst på det) fram en bild på en liknande fisk som mona. Observera att detta inte är Mona! Riktiga bilder kommer!


Sen är det viktigt att Ni vet att mona är inte "istället för" Ansi. Nej, ser ni. Man ersätter inte en vän hur som helst. 

Bröllop

I helgen vankades det bröllop i Västerås. Jens äldsta syster gifte sig och jag hann vara med på festen! 

Killarna Engman bjöd på gitarr. 

Och sen på dans, dans, dans. 

Himla rolig fest! 

Fredagen i bilder

Bra häng igår i Tanto: 


Nu ska jag visst till Västerås lite lätt. Tur för mig att Cissi glömde sin Ipod i min väska! Yes!

Tid för sängen

Now it's time to say good night
But before you say good night and go to bed
Is there something you have forgotten? 
Maybe you have forgotten to give your love to someone to day? 
Do that! Do that now! 
Good noght

Luktar man.

Här sitter jag och luktar man. Min duschkräm är slut, så det var Jens härligt tyska Dubbel Dusch som gällde idag. 

Haft en sjukt rolig dag på jobbet, och dom dyra ölen igår glömdes snabbt bort när dagens dricks cashades in. Det är väl det finaste ändå, dricksen. Som man bara stoppar i fickan och går hem med. Tack för det! 

Såhär såg det förresten ut igår på F12, två mindre bra bilder som ni får hålla till godo med. 
En gång när Mickan var på 7-11 så var det en kvinna som vände sig om och sa "Men herregud, människa vad har du gjort? Förstört dig själv så totalt" Det tycker jag är fantastiskt roligt sagt, för det ser ju ni alla att Mickan är ju hur fager som helst! 

Imorgon jobbar jag 12-17, vilket kort pass va!? Jag kommer ju knappt hinna in innan jag ska ut igen. Men det är väl härligt ändå, en fredag och allt. 

Nu ska jag försöka sova. Godnatt! 

The rise of the machine

Efter att jag såg T4 på bio (Salvation) fick jag sjuk mersmak och laddade raskt hem ettan, tvåan och trean. Har haft nåt form at Terminator-maraton här och har bara sett trean en gång innan. Nu är den nyss sedd igen och inte alls så dålig som jag minns den. Sevärd, helt klart. Även om det är så jäkla påkostat och mest bara "döda, förstör, odödlig" och ganska lite "come with me if you want to live" så känns den ändå Terminator, helt klart. 

Snart dags att tanka hem fyran och se den igen och igen och igen. Sjukt bra film!
Nähä, snart dusch och sen jobb. Pussen. 

Kändisjakt.

Alla äter på Pizza Hut. Det upptäckte vi idag när Kevin Federline kom och hämtade take away. Någon ska ju passa barnen också, när Brittan jobbar på scenen. 

F12

Nyss hemkommen. Först jobb från 15-23 och det var minsann en mindre bra dag. Men alla har vi väl sånna. 
Sen skulle folket på jobbet till F12 och festa hela natten lång, vilket passade mig i smaken eftersom Minna och Mickan satt på samma ställe. Så dit drog vi. Försökte flörta oss in förbi Miss Inga, men det slutade med att vi betalade, dock före hela kön. Två mindre billiga öl inhandlades och dracks snabbt. Minna blev hungrig och drog till Donken och strax efter det var det min tur att sjunga på sista versen. 
Yes, bara onsdag (inte en tanke på) tunnelbanan slutade gå klockan ett, så i gamla stan var det bara att hoppa in i en taxi och betala sig ända hem. Dock med en riktigt skön taxi-chaufför. 

Summan av kardemumman? 2 öl = 532:- 

Galet

Helt galet, var är man när sånt här händer i Stockholm? Säkerligen endast ett stenkast där ifrån, men man missar det ändå. 


Det är sådär häftigt så man ryser. 

Bra häng

Igår kom Drömmen och hälsade på. Vi övervägde öl/inte öl och åkte sen till systemet. Sen drack vi öl och hängde i parken, likt bilden nedan.


Alla vet ju att det är så härligt i skärgåården.

Haft några välbehövda lediga dagar (3) jobbade 16-24 i fredags och åkte på det omtalade migränanfallet framåt 7-8tiden. Men det var bara att bita ihop. Med ett halvt synfält serverade jag precis som vanligt och när det väl började lugna ner sig så bultade huvudet utan dess like. Hängde kvar hela tiden och hann knappt ut från restaurangen när kroppen började kasta upp. Här och där runt Stockholms central stod jag och hulkade i buskarna. En pikébuss med polisen åkte sakta förbi och jag kände bara att "Nej, jag orkar inte fyllecell nu" Tog min fina dricks och kostade på mig en taxi hem. Satt skakandes i baksätet medan chauffören körde utav bara fan.

Lördag morgon vaknade jag, återställd och två dagar i Skärgården väntade. Carros relativt nya Gustaf äger ett kanonfint ställe inte allt för långt ifrån Norrtälje. Vi kom dit i tron om att det skulle bli en lugn lördag, men hann knappt i land innan ölen sattes i våra händer. Och så fortsatte det. Tog båten till ett himla härligt ställe där man satt i soffor på en fartygsliknande bar och hällde i oss Irish coffe.
Sen tillbaka igen och åt och drack hur gott som helst. När cigaretterna tog slut konstaterade vi att festen var slut.

På söndagen började jag o Jens med att bad (Jag, bada!! jag tror det var första gången min bikini var blöt någonsin)
Sen sköt vi luftgevär, gjorde fiskespön, leta mask och satt oss och metade. Vid fyra-tiden åkte vi hem och jag hann knappt säga hejdå innan jag konstaterade att "Jag vill tillbaks, NU" Men vi åkte istället hem till Stockholm och grillade med Anton och Bengan. Myshelg. Helt klart.

Känna ända in.

Eftersom man numera är för gammal för ungdomsmottagningen, men ändå kanske inte tycker att man måste bli gravid för det, så tänkte jag försöka ta fram mina googlings-kunskaper o ruska fram numret till de som kan ge mig nytt recept. 
Jag gick bet. 
118100 smsades, och nu borde rätt nummer snart vara på plats. 

Guld värt! 

English in action

Jag älskar alla dessa engelska dialekter. Så fantastiskt fina, allihop!

Svåååån

Då hade man fått ledigt till Way out West. Ska man köpa biljett för sina sista pengar eller chansa och vänta?

I helgen blir det ett besök på Gustavs land. Stockholms skärgård = mumma.

Sena natten

Nyss hemkommen från jobbet med en "Nadias special" i en take away-låda framför mig. Sallad! Bra för mig som övar på att äta sånt jag inte gillar, och gott är det. 
Fast egentligen får man inte göra så, ska man äta från pizza hut som anställd så ska det ätas på plats! - Lätt när man har så stressigt att man inte ens hinner kissa under 8 timmar. Men, men. Jag trivs. O det verkar vara ett gäng fantastiska kollegor. 

Nu väntar duschen och pussen. 


Tio år sedan, kort och gott

Jag orkar inte längre skriva hela dagar, det kommer vissa guldkorn ur fjortonåriga Eleonors liv: 

"Jag, Alex och Anna åkte in till Boxholm, där åkte vi bak på Hebbes Epa" 
"Jag och Carro åkte in till Mjölby, jag såg Diana, Tesa och Sofia stå och röka vid JC"
"Idag blev Marie och Ekman ihop" Dagen efter: ""Idag gjorde Marie slut med Ekman"
"Idag fick vi gratis glass av Sam på Dinn" "Idag åkte jag och Anna till Dinn"
"Idag kollade jag min skunk 2 ggr"  "När jag kom hem kollade jag min skunk och åkte sen till UG"
"Jag åkte till UG och pussades med Patrik, PJ, Dani, Anna och Sanna" <- ??
"Jag fick en egen telefon på mitt rum!!!!"
"i skolan började alla med solar på händerna igen. Jag tog Jocke, han är så söt!!" 
"Jag var mycket med sofia i skolan och lite med cissi fransson" (?!)
"mamma och jag var i Mjölby och jag fick ett par vita marwin!"
"Sofia och Patrik blev ihop, fast hon gjorde slut igen efter en kvart"
"idag kom skolkatalogen. Jag var ganska bra"
"sen skaffade jag en iller. Jag heter **ElLe**"
"i skolan åkte vi hiss" 
"Idag kom Jennys kille och hans kompis. Dom var sååå fula!!"
"Idag fick jag veta att ***** blev av med oskulden. Med Oskar!"
"Det blåste så mycket att taket på Folkets hus blåste av!"
"Vi åkte hem till Patrik. Han och Marie strulade och Oskar grät"
"När vi var hemma fixade jag dricka till fredag" (barskåpslänsning)
"***** hade fått sin första mens. Hon var skitglad!!"
"Idag var jag med Natalie, hon blonderade mig. Det vart gult."
"Sofia var på bio med Jocke i Mind" 
"Idag följde jag med kiren hem efter skolan. Vi åt och spelade dator" <- jag undrar, vad spelade vi?

Det kommer nog mera framöver. Men nu väntar mat, sen jobb och sen hem och krypa ner på världens finaste arm. 
Puss

Uppdaterar: 

"Jag upptäckte att det går att skicka meddelande från pappas telefon!!"
"Vi har köpt en färgskrivare, jippi!" 
"Idag stod det "Fan vad du är snygg" på mitt skåp. Linn vet vem som skrev det säger hon, men jag ska låtsas som jag inte sett det" <- fin taktik. 
 "Idag ringde klockan fast det var lördag. Snacka om jobbigt!!"
"Jag har varit inne på internet och försökt skaffa mig en ICQ" 

Lite skillnad på tekniken då och nu. :) 

Nähä, som sagt nu ska här jobbas! 






Falsterbo

Nu äre såhärva. Jag vill inte vara anställd! Jag trivs jätte bra med jobbet, men jag vill verkligen inte vara bunden till något schema och jag vill mycket hellre tjäna pengar till mig själv och inte till något annat företag. 
Jag kommer missa HELA Falsterbo-veckan. Jag hade tänkt vara där hela veckan. O först nu slår det mig hur hemskt jag tycker det är att missa det. Innan har jag tänkt "Aja, jag tar det nästa år" men faaan. Det blir nog första sommaren i hela mitt liv som jag inte är där. Jag hatar när det blir såhär. Jag sitter o pusslar i huvudet och tänker ut hur det skulle kunna gå att lösa, när jag egentligen bara borde inse att det inte går att lösa. 

Jag vill ha eget. 

Brunis

Brun ända in i örat, men nu är han iaf hemma.
 

Kung av Peace and Love

Känner mig mogen för att skriva några ord om Håkans fantastiska spelning i Borlänge.
Det är sådär med mig, jag måste smälta det en lång lång tid innan jag kan yttra mig om vad jag egentligen tyckte.
Nu har jag tillbringat närmare en timma framför youtube för att återigen se mannen på Peace and Loves största scen.

Förberedelserna var utöver det vanliga. Efter SMK avslutat sin spelning kramade jag Linn hejdå och gick tillbaka till husbilen för att ladda. Upptäckte att jag var den enda som följt ordern "Vi ses vid husbilen DIREKT efter spelningen" Jag var själv på plats. Jag fyllde upp kikaren med vin och satte mig på en filt i den sena sommarvärmen för att ladda med det vin som fanns kvar i boxen. En hel del sjömanskostymer passerade på gångvägen nedanför och förväntan låg i luften.
Det var faktiskt riktigt skönt att vara själv en kvart, eller två.
Johannam, Cissi och Hanna dök snart upp och några fler glas vin hanns med innan vi bestämde oss för att det var dags att bege oss mot scenen.
Jag lyckades lura vakten att vinet i pet-flaskan var päron MER. (Hur han tänkte vet jag inte, han kanske mest var snäll. Det stank fullvin om skiten)

Stress till scenen och Hanna hade ett festivalsteg utöver det vanliga. Vi bestämde oss att tömma blåsan innan spelningen, så jäkla värt det att inte vara kissnödig under en tvåtimmars konsert.

Sen in i publiken. Längst fram, men inte för långt fram. Den bästa placeringen. Man vill ju fortfarande kunna dansa obehindrat.

Sen började det, som vanligt till tonerna av "Edelweiss" från Sound of music. Eftersom jag har en tendes att se Håkan så ofta som möjligt så var jag nästan lite pirrig över att inte ha en aning om vilken låt som skulle följa. (Det var ju första spelningen för "turnén") Men Tro Och Tvivel är en alldeles perfekt låt att börja med och sen var det igång.

Ibland stod vi i ring och dansade, ibland kramades vi, pussade varandra på kinderna och kände in. Ja, det är fan rätt ord. Vi kände in Håkan så det bara sjöng om det.

Min kära plunt-kikare gjorde som vanligt succé och killarna bakom var snart med i dansandet. Det var en av de få konserter som jag faktiskt dansade utavbarafan på. Det hoppades, stampades, sprangs på stället, skrålades högt och jag lyckades alltid avslöja nästa låt för alla på de första ackorden.

Håkan då? Det är ju ingen jävla slump att han fick femstjärnigt av både Aftonbladet och Expressen. Mannen kan leverera, VAR ENDA JÄVLA GÅNG. Efter en tidigare spelning i Örebro fick han recensionen "Kanske den sämsta Håkan-spelningen någonsin" Men fick ändå en fyra av samma recensent. Snacka om hög lägsta nivå.

Googlad bild.

När introt till "Sång i buss på villovägar 2007" spelades visste jag faktiskt inte vart jag skulle sätta foten. Det blev snarare ett skrik rakt ut, och faktiskt en smäll på Frest för att hon inte slutade babbla (Jag ber om ursäkt såhär i efterhand) Den låten har aldrig tidigare spelats live och det var den första som fastnade i mitt tyckte på senaste skivan.

Jag tycker låtlistan var finare än vanligt. Hade gärna hört "En vän med en bil" just för att den är så festivalig och alldeles alldeles underbar live. (På skiva måste jag erkänna att jag sällan lyssnar på den) Men guldkorn som "Bara dårar rusar in" "Jag har varit i alla städer" och "Mitt Gullbergs Kaj Paradis" lyfte upp det hela.

Och tack gode gud för att "Hurricane Gilbert" aldrig tas bort. Något finare live finns nästan inte.

Nu ser jag fram emot Gröna Lund 4e september och möjligen Liseberg. Jag kommer nog faktiskt alrig tröttna.

Vill Ni också få en inblick över hur fint det hela var så kan jag rekomendera: http://www.youtube.com/watch?v=jHWjQRQIfyg&NR=1
Vi stod på samma ställe, dock ett stenkast längre fram.

Vi ses snart igen!

Vänta, vänta, vänta.


Ni som känner mig lite mer än de flesta andra, vet att mitt tålamod inte är det bästa. Har jag fått för mig att t.ex. gå ut/äta/gå hem så ska det ske NU. Alldeles bums. (Drömmen är nog ett levande bevis)

O nu sitter jag här o väntar o väntar på att klockan ska bli eftermiddag/kväll så att Jens kan ta o komma hem. Jag måste aktivera mig, annars blir jag bara arg för att tiden går så sakta. Tvätta står på schemat. Men sen då? Ingen är i staden, alla är på sina hemmaorter och syrran jobbar hela dagen.  

Vad ska jag ta mig till?

Bloglovin

Varför kom man inte på en sida som Bloglovin.com? Sjukt enkla pengar. Det är en sån idé jag vill ska trilla ner i huvudet på mig. 

Här kommer de bloggar jag följer på bloglovin:

www.metrobloggen.se/frestelsen - Frest, min fina vän. Orkar man med lååånga inlägg och står ut med en hel del slarvskrivningar och felstavningar så är det en fantastisk historia. Livet för en frestelse, helt enkelt.

http://www.yohannaaaa.blogg.se/ - Drömmen. Vem annars? Jag blir alltid lika glad när den väl är uppdaterad.

www.metrobloggen.se/niotillfem - Niotillfem är en fantastiskt vacker varelse i Stockholm, som tar vardagen med många cigaretter, en hel del glas vin och underbara kläder och frisyrer. Varför lever vi inte alla så?

http://www.linninvideoland.blogg.se/ - Limpan. Shit, här har vi en som bloggar på allvar. Och duktig är hon! Lagom mycket och intressant inlägg, och mååånga. Det gillar jag. :) Sen att hon är den finaste som funnits vid min sida sen barnsben gör mig kanske lite extra rörd.

http://www.eestudios.blogspot.com/ - Eric och Eddie. Det händer inte ofta, men när det väl gör det så är det filmklipp o annat trevligt.

http://www.saltvargen.blogg.se/ - Lucky Luyke. Den här har jag googlat mig fram till, som så mycket annat. :) Lucas är en fin hane med fin smak (Han har ju roffat tag i den finaste av flickor - Drömmen)

http://www.tjett.blogg.se/ - Jag har bloggat om henne förut. Finfina fräknar på en finfin liten flicka med fantastisk fototalang, underbar musiksmak och en garderob som skulle få vem som helst att tappa hakan.

http://www.trettioattakvadrat.blogg.se/ - Jenny. Ganska dött nu för tiden, men dagarna i GBG läser jag gärna mer om!

http://www.hannasworld.bloggspace.se/ - En av de finaste. Vi ses alldeles för sällan, men när vi väl gör det så görs det ordentligt!

http://www.elofs.blogg.se/ - Elinelin. Fin vän (nu mera festivalvän) Det där gick ju verkligen vägen.

http://www.tobiasalexanderdahlin.blogg.se/ - Tobbe. Hannas exman som har en skrivartalang utöver det vanliga. Kul också att fortfarande hålla sig uppdaterad, trots omständigheterna.



Det är en del att hålla reda på, så tacka fan för bloglovin.com


Söndag.

Jag har redan jobbat 5 dagar, som en vanlig arbetsvecka. Helt galet, det känns som tre dagar. O det bästa är ju att man får med sig dricksen direkt efter jobbet. Skattefritt och kontant. :)
Nu är jag så hungrig så jag nästan dör, har inte ätit ordentligt under de senaste dagarna; en bit pizza här, en salladstallrik där, en tugga spagetti o köttfärssås. O allt ståendes. Mammi har alltid lärt mig att man ska aldrig äta ståendes, kroppen tror att man är stressad och tar inte vara på alla nyttigheter. Så jag är så jäkla noga med att alltid sitta ner. Men, men. Nu är jag ju stressad på jobbet, så det är väl lika bra att kropppen får känna av det. Haha. 

Nu blir det 13 bitar sushi, sen lite tv och sen är jag ledig hela dagen i morgon. 

Vad är det för fel på min hane, som inte vet hur man använder en telefon bara för man är på festival? Ska jag behöva agera "grinig flickvän" och skälla på honom för att han bara är görfull varje gång han ringer? Jag vet ju inte hur man skäller. Jag får öva tills imorgon. 

Tio år sen.

23/6 - 1999
Idag åkte jag hem från Karl och Julia
Men först var jag och Linn ett tag.
När jag kom hem åt vi och jag ritade lite. 
Sen kom Litauerna
PINSAMT!!!
Telefonledningen pajjade
så jag kunde inte gå in på internet!!
// E.W

25/6 - 1999 (midsommarafton)
Idag åkte vi till västkusten 
Det var långtråkigt att åka
När vi kom fram var det en tjej där 
som hette Linea, hon hade görstora framtänder!
Vi gick på stan, spelade minigolf.
Sen hälsade vi på fyllon hela natten.
//E.W

1/7 - 1999 (har tidigare åkt till mormor o morfar)
Idag städade jag lite, mamma och pappa
kom ganska tidigt.
Jag cyklade och handlade, sen åkte vi hem.
Jag spelade tv-spel. 91 STJÄRNOR! 
Jag hittade tre smultron. 
//E.W

3/7 - 1999
Idag klockan 6 åkte vi till Falsterbo!
Det tog 5 och en halv timma.
När vi kom fram badade jag och Linn. 
Det var jätte skönt i vattnet!
Huset vi hyrde var fint, men sonen var tyvärr ful!
Vi var i Skanör, sen åkte vi till campingen.
//E.W

4/7 - 1999
Idag har vi badat och sen åt vi.
Malin Baryard låg precis bredvid oss på stranden!
Sen badade vi igen och dyklade på campingen
Linn såg sin dubbelgångare!
Kerstin och Pia har kommit!
//E.W 



Fredag, eller?

Sitter här och irriterar mig på småsaker, är äckel-svettig efter jobbet och vill inte alls sova än på tvåhundra timmar, fast jag ska upp i morgon. 
Är det fredag? Jag har knappt koll.. är inte van att jobba helger och sånt där. Fast det gör mig inte så mycket att börja göra det. Får väl se sen om det är ett helvete. :)

Jajaja, nu ska jag snart röka tror jag, fortfarande ingen migrän, kanske slipper (not)
Det kommer väl på måndag när jag är ledig. 

Jag hade velat vara där Drömmen är nu, i GBGregn.Liseberg är inte fy skam, o finaste Daniel som jag lovat att hälsa på men ännu inte gjort. Han kommer ju hinna flytta ifrån Göteborg innan jag pallrar mig dit. Jävla hor-pengar som man aldrig har. Jag skiter verkligen fullständigt i pengar, därför blir jag mindre nöjd när det är dom som står ivägen för allt roligt man vill göra. 

Nähä ni. Det vara bara vad som fanns i mitt huvud en helt vanligt jäkla fredagkväll.

Hejdå.

Medusa

Igår efter jobbet åkte jag hem till Kristin, som äntligen är en sväng i Stockholm igen. Hos Kristin var Minna. Och vi var varma, eller jag var. Helt galet så svettigt. Jag hatar att ara svettig!!

Jag o Krillan åkte till söder för att ta en öl, gick medis-mariatorget-slussen, för att sen hamna i Gamla Stan. Snacka om att alla jäkla uteserveringar var fulla! Vi fick iaf en fin plats på Medusa och Minna, Malin, Emmy och Mickan slöt upp.



Bilden är Kristins, och jag är inte alls så misstänksam som jag ser ut. Jag var mest nöjd, nöjd att sitta ute i tunnt linne till elva på kvällen.

Tyvärr så har ju all stress och en hel del festivalande framkallat jordens migränbomb, så efter fyra öl åkte jag snabbt hem och somnade innan bomben exploderade. Livsfarligt! Jag har sovit bort tre migränanfall senaste veckan och det vill ju inte annat än ur kroppen, jag underar när jag får ta smällen.

Nu är det snart jobb. Jag har knappt koll på vad det är för dag längre, jag vet att jag är ledig på måndag iaf, när Jens kommer hem från Roskilde. Fint! - för jag är inte alls toffel. :)

Förbudet mot gatumusikanter i Göteborg

Tur ändå att man inte bor i Göteborg, där får man väl inte ens vissla på väg till jobbet längre.



tågolycka

Det känns som jag blivit överkörd av tåget. Fast jag har bara jobbat i 6 timmar. Men jag gillar't, att ligga i som fan för då går tiden fort. 
O hur tänkte jag när jag lyfte blondinbella till skyarna, nu blev hon ju görtråkig helt plötsligt. 

Aja, nu är det väl bara att invänta ett migrän-anfall, sen är det jobb igen imorgon 10-17. Yesbox. 

Hejdåpåer.

RSS 2.0