Foton

Idag har jag tejpat upp en himla massa foton på min vägg.



Det är på alla er som är så himla fina att det gör lite ont i mig. Man får nästan lite dåligt samvete, är man värd så här fina vänner? Eller kommer ni snart komma på mig, inse att jag inte alls är något att ha?

Innan ni gör det så ska ni få sitta på min vägg så att jag kan slänga en kik när jag saknar sönder mig.

En så himla fin söndag!

Söndagen hos Gustaf och Carro såg ut såhär:

Här sov jag!


Nu ska jag snart iväg och skriva sista tentan för terminen. Sen blir det England i övermorgon! Fantastiskt!

Vilken helg!

Igår kom Carro till mig runt halv elva och ville direkt se sista avsnittet av Lost. Hon har inte sett sedan säsong två så det gällde att ligga i för min del. "Näe, alltså det är inte Locke, det bara ser ut som det, det där är den svarta röken som for runt på ön, eller Jacobs bror är det ju också. Vadå, vet du inte vem Jacob är, okej vänta ska jag förklara"

Sen kom Kerstin och hämtade oss till Ulla för den omtalade fasters-dagen. Det var så himla fint! Picknick vid Ullas middagsbord och efter det så himla många diabilder. Efter lite fika åkte jag med Carro ut till Gustafs ställe i Skärgården och vi åt och drack gott. Spelade lite sällskaps-spel och var allmänt svenniga.
Sen fick jag sova i Lill-stugan och det är ju så himla mysigt med ett alldeles eget litet hus.

Idag blev det frukost ute för tur som man har så var det strålande sol. Sen var det bara att parkera sig på verandan och jobba på solbrännan. Hjälpte Carro att plantera tomater och sen har det mest bara solats och pluggat inför tentan imorgon.
Jag behöver 16 poäng för att bli godkänd och det är fasen allt jag tänker sikta på. Orkar inte lägga ner min själ för tillfället och har bra koll på det som det är. Blir en lite kik ikväll också.

Fin lunch med plockmat och nu ska det snart styras mot stan igen. Sen far jag till Uppsala för att göra det sista inna jag tar sommarlov! Eller lov och lov, det ska ju jobbas en hel del, men ändå.

Sen ska Linn med till Peace and Love och det gör mig så himla glad! Vilket bra gäng vi kommer bli!


Skärgården

nu åker jag till Carro och gustaf på landet, för det är så härligt i skärgården.

God Natt?

Vad härligt att jag skrev godnatt i senaste inlägget, klockan åtta. Skulle jag sova då? Jaha. Näe.

Nu har jag ätit min kyckling och det blev ju så tokigt för när jag hade ätit upp allt och reste mig ur sängen (där jag gör precis allt här i livet, även äter tydligen) och fick lite ljus på min lämnade bit kyckling (ni vet jag äter ju aldrig upp, det är ju någon grej jag har) så var den inte helt vit, sådär som man vill att kyckling ska vara. utan lite, lite rosa. Ska jag få Salmonella nu? Jag som är så pipplig. Nu sitter jag och mår så illa att jag knappt vågar lägga mig ner för jag tänker att då kaskadspyr jag väl överallt. Så himla tokigt. Men jag hoppas att det bara är psykiskt. :)

Nu ska jag sova istället.

God Natt (På riktigt)
Eller okej, efter nästa lost-avsnitt.

Fredag it is.

Jag är glad, hela tiden. Vet inte vad det är, men mungiporna är uppe vid öronen mest hela tiden. Fantastiskt. (Eller okejdå, jag vet väl en himla massa faktorer.)

Pratade med fina Linn idag! mer sånt!

Sen har jag börjat titta om Lost, besatt tydligen. Är på avsnitt 8 och började igår. Gissar att jag kommer sitta såhär tills det hela är över än en gång.

Tentan kom tillbaka, ett ynka poäng ifrån VG. Men då bestämde dom sig att ändra om så att vi har 3, 4, 5 system och vips, så blev mina 27 poäng en fyra. Så det är ju bra ändå.

Imorgon ska jag träffa min syster och våra två fastrar. Den omtalade fasters-dagen ska då bli av. Dom är bland det snällaste jag vet, så det ska bli hur roligt som helst!

Idag har jag bestämt att det blir baconinlindad kycklingfilé med hemmagjort potatismos till middag, det blir efter nästa Lost-avsnitt. :)

God Natt era fina jävlar! Hoppas vi ses snart, allihop!
Puss!

Dagbok över 2010

Jag har lovat mig själv att skriva dagbok om varje dag under hela 2010, för det ska jag sitta och läsa sen när jag är gammal och så ska jag le över mina underbara ungdomsår, eller nåt. :)

Detta har jag hållt så himla bra! Så även igår natt när jag kom hem och hade druckit alldeles för mycket vin. Hur ska jag kunna tyda det här när jag är gammal?

Tentafest.

Igår skrev vi tenta i matematikens Historia och det gick nog vägen. Så jävla skönt att aldrig mer behöva tänka på det! (Även om det då och då kommer upp lite historia-tänk även på fritiden)

Det firade vi med att grilla (Kött, potatisgratäng, bröd, gott, gott, gott) och senare spela RappaKalja och gå ut.



Vi gick ut så mycket att Elin spydde på golvet på krogen, så tokigt det kan bli! Jag känner mig lite skyldig som propsade på att hon skulle ta ett sista glas vin med mig.

Det här håller inte.

Jag har börjat se över vad för band jag planerat att se på Peace and Love och insett att det kommer ju aldrig hända. Jag ska ge mig fan på att skriva ner här vilka band jag tänkt känna in (än sålänge) Jag har säkert missat några klockrena och sådär, men det bryr vi oss inte om.

Lilly Allen
Patti Smith
Billy Talent
D-A-D
John Fogerty
Mando Diao
Mew
Mika
NOFX
Danko Jones
The Kooks
The Hives
Vampire Weekend
Vitalic
Devendra Banhart
Familjen
Johnossi
Lasse Lindh
Markus Krunegård
Nationalteaterns Rockorkester
Shout Out Louds
Tomas Di Leva
Ingenting
Babian
Carl Norén
Chateau Marmont
Daniel Lemma
Khoma
Name The Pet
The Animal Five
Tutankamon
Kings och Convenience
Edith Backlund
Glesbygd'n
Helt Off
The Mary Onettes
Housmeister's
Kultiration
Ale Möller Band
Adam Heldring
Fontän
Michael Monroe
Oholics
Brothers Of End
Erland Oye
Think About Life
Julian Casablanca
Good Looking Trash
Robert Belfour
Anna Von Hausswolff
Bandjo
Them Crooked Vultures
The Cribs


Ni förstår att det inte kommer hända va? Jag brukar vara glad om jag ser mer än ett band om dagen.
men i år har jag ju lyssnat in mig så mycket att jag verkligen vill se nästan alla hur mycket som helst.

Hur som helst så kommer det bli himla fint med Peace And Love!

Precis som Romeo.

Är det någon som känner någon Julia, som möjligtvis gillar Scotts och The Baseballs. Isf kanske ni kan ta henne i örat lite? Hon har nämligen raderat alla alla mina spellistor på spotify och lagt in en ny (Som heter "Julias" så vi har ju inte att göra med ett proffs. Det förstår man ju.)

Imorse tog jag bort hennes och letade upp några av mina egna (som tydligen finns lite här och där i etern) sen två timmar senare så var dom återigen borta och boven hade påbörjat en ny "Julias"

Nu har jag bytt lösenord, det borde väl räcka?
men jag förstår inte alls, jag känner väl ingen Julia? Eller?

Den är här nu.

Sitter och väntar på att andra delen av sista avsnittet av Lost ska laddas. Har hittills gråtit ordentligt högt typ 3-4 gånger. Kära nån, jag måste nog börja titta från början igen sen direkt när det är slut. När Charlie lever och allt det där. Så himla mycket fint!

Något annat som är fint, det är att folk börjar lägga upp album på facebook som heter "Sommar 2010" då måste jag sakta, sakta vrida huvudet mot fönstret, känna in den ljusa himlen - trots tiden, de gröna träden och inse att ja fan, den är här nu. Då vill jag explodera lite!

Så jävla fantastiskt!

Jag dör lite.

Stunden är kommen. Jag har laddat och förberett och försökt hålla mig så länge det bara gick. Men nu gick det inte mer. Jag ska alldels snart se det allra sista avsnittet av Lost.

Jag har lovat mig själv att lära mig en tidslinje i Matematikens Historia först. Den sitter snart, som gjuten.

Jag är lite nervös.
Puss

Lite fina huvuden.

Min halvvecka i Stockholm var helt outstanding. Torsdagen kammade hem priset när jag och Kristin hade världens (alltså världens) bästa Stockholmsdag. den innehöll allt som räknas. ca. 5 timmar på Snaps bland annat.. och strålande sol!

Jag bjuder på lite fina människor, helt utan inbördes ordning och självklart har jag missat en himla massa. Men nu blev det dom här.


Stockholm by morning

Det gick bara inte att lämna Hanna, Stockholm och bakfyllehänget igår. Så vi blev kvar en natt till. Och idag skiner solen och jag ser fram emot cykelturen från Uppsala central, vilket jag inte hade gjort i gårdagens väder.

Ska alldeles strax åka, plugg väntar!
Puss!

Äkta jäkla söndag

Åh, jag är i Stockholm (jag som skulle åkt hem i fredags) och jag ORKAR INTE ta mig hem till Uppsala. Det finns ingen ork alls. Mest hunger och en himla massa trötthet.

Fin dag igår, från början till slut.

fem minuter Falsterbo


Magfeeel

Jag tror att jag har något fel på min mage, det har jag trott görlänge. För det gör så jävla ont när det kommer ner mat i den. Inte så att jag äter mig görmätt på en sekund, utan det gör ont när första matbiten kommer ner, fast att jag fortfarande är hungrig.
Det känns som att den är helt tom och ihopskrynklad innan det och att den sen måste hålla på och göra plats för den nya maten som kommer. Vilket är ganska konstigt, för jag vet nog ingen som äter så ofta som jag. Dock lite, men ofta.

Nu ska jag snart jobba in mot stan för att träffa Matte. Jag hade gett mitt liv för en hundralapp, som jag hade lagt på kanske en glass och en öl. Men icke sa Nicke.

Hej hej sommar


Lördag förmiddag. I mitt hjärta.

Somnade tjugo minuter in i Speed 2 igår, vaknade alldeles nyss av ett litet, litet fågelkvitter och en strimma sol i ögat. Kände mig ungefär som Askungen när jag klev ur med ett leende på läpparna (Dagen efter en bakfylle/migrändag kan vara den bästa dagen)

Nu dricker jag kaffe och ska snart ner och lägga mig i parken och läsa om Matematikens historia.
Jag har aldrig sett på maken till problem med en gylf på ett par shorts. Det har tamejsjutton inte gjort annat än att bråkat. Men det sjuka var att i torsdags så for knappen ur och jag bytte om och hatade dom lite, men idag när jag skulle ta på dom, så satt knappen fast igen!? Vilken jävla byxa va!?

Jag är bjuden på två fester ikväll, kommer inte ha råd att gå på nån. Jävla skit pengar. Men egentligen är jag hur glas som helst, ändå.


Lite känslig då

Men här sitter jag och stortjuter, för att jag hittade en sida på facebook av typen "R.I.P blablabla" så himla sorgligt att folk dör. Jag är så glad att ingen nära (TA I TRÄ) Näe, fan jag kan inte ens skriva det. Ni förstår nog hur jag menar.

Nu städa, Så ska det låta och sen styra nån mat.

Fredag i dag

Men vilken gårdag! Helt jäkla görunderbar.

Började med en promenad på Östermalm, stannade till i JHumlegården och sen gick vi och köpte wok på 7-11 och åt den vid Nybrokajen.
Sen gick vi mot söder och satte oss på Snaps för att dricka första riktiga vårölen (Den måste tas på Snaps, annars är det inte på riktigt) Det var så sjukt (underbart) varmt och jag hade ändå bara short och linne. Där satt vi från halv tre till sju. Elin hade hunnit sluta jobbet och träffat upp oss, så vid sju åkte vi till gamla stan och köpte med mat från Vapiano som vi tog med hem till Elins balkong och åt där. Drack rosévin och spelade Alias.

Sen tog vi oss till Stampen i Gamla Stan där det var livebandskareoke. Sånt jäkla drag! Vi satt i något som såg ut som fören på en båt. Varför har jag inga foton?
När dom stängde gick vi till Debaser Slussen och hann med ett glas vin utomhus i en sån där korg-sak dom har. Så jävla gött med värme!
Sen blev det Kellys och sen efterfest nära Gullmarsplan och sen kom vi hem precis samtidigt som Eiln gick upp för att jobba.

Idag har det varit sådär med mig, så himla fint att få en pizza hemköpt till sig och nu tänker jag ha Vänner-maraton, kanske ända tills imorgon.

Debaser slussen

Vi sitter i en av dom fantastiska lök-formade sofforna på debaser slussen och dricka rose. I bara linne. Så himla fint med sommar!

Lunch i solen!


Lunch i solen!


Väntar på tunnelbanan

Sitter och väntar på tunnelbanan. Ska till humlegården och känna in solen och bokbytar-dagen. Vädret kunde knappt vara bättre. Ikväll blir det mat i gamla stan och en massa vin i parken.

Bra leeeejv.

Det kan hända att den här veckan blir en av topp 3 i 2010s historia. Gör något görroligt varje dag.

Idag blir det parkhäng, fast först ska vi gå på bokbytaradg med Alex Schulman i Hummlegården.
Känn in!

Puss

Fredhällsparken

öl i parken med kärt återseende.

Glömde visst vrida bilden nu igen.

Är på väg till stockholm för att träffa... Näe, det kan jag inte säga. För det är hemligt. Spännande va? Jag tog iaf den sterrigaste platsen, dock den enda med uttag till mobilen.

Roligt nästan jämt.

Dagen har varit minst lika bra som gårdagen. Det började med plugg i solen 08-16 och sen en powernap följt av tacos och alfapet hos Rikard.


                 

Nu ska jag sova och försöka att inte ligga vaken mellan 03-06 som jag gjorde i natt. Är det värmen tro?
God Natt!

Resultatet

Ser ni? Näe, det gör ni säkert inte. Men jag är solbränd! Helt jävla illröd och det känns som att skinnet är två storlekar för litet. det nyper och kliar och hettar. Fantastiska jäkla känsla!

Nu cyklar jag till fina klassen och äter tacos.
Hej på ett tag!


Plugg

Vi pluggar utanför Ångströms och jävlar vad nice det är!

Tisdag.

Inatt vaknade jag klockan tre av att jag kom på en nyhet som räddade ungefär hela min sommar. Sen kunde jag inte somna om på tre timmar. Bra nyhet? :)
Nyhet är ju fel ord, men jag kom på att jag får ju dricks! Herreminjävel, här har jag gått och tänkt att nästa inkomst kommer 25e juli, när jag förra sommaren kunde leva på bara dricksen.

När jag väl gick upp, nyss, så kom jag på varför min radio brusar som fan ibland, och ibland inte. Det var en väldigt fin upptäckt för de mornar när den har brusat så mycket så man inte hör vad morgonpasset säger har jag velat gråta lite.
Bruset kom när jag laddat mobilen i närheten, med kontakten i samma uttag som radion (från 60-talet, så döm den inte!)

Nu blir det tre kilo frukost och sen plugg hela dagen, med tacos som avslutning. 
Puss!  

En så himla fin måndag.

Idag hann jag ligga ut i solen och läsa Acke i nästan två timmar innan det var dags för skola. Och på tal om skola så hörde jag helt plötsligt en målbrottsröst väsa "Moooget att ligga o sola utanför skolan" och det hade jag ju glömt bort att våran baksida faktiskt är framsidan på en skola. jag kände mig som tretton igen och ville sjunka genom jorden för att han den där coola sa sådär till mig.
Då gick jag in.

Sen hade vi lektion och efter det var det bokvisningsdags på Carolina Rediviva. Vi fick gå bakom där inga andra "vanliga" får vara. Jag ville flytta in direkt. Det var böcker från golv till tak och så himla fina bokryggar.



Sen stack jag, Anna och Kristian till Ekonomikumparken och spelade brännboll med Annas kompis Frida och hennes klass. (Dom läser till gympalärare, så det var så himla pedagogiskt och bra, framförallt när vi tog ut lagen)
Jävlar vad kul det var. Det är ju inte varje dag min puls ökar, så det var riktigt skönt. Och kul, som sagt.

Nu är jag hemma och ska styra nån mat, fast mest av allt vill jag fortsätta vara utomhus ända tills december.

Puss!


Måndag. Ny vecka

God morgon!
Är det bara jag som har problemet att inte kunna sova när man egentligen är sjukt sliten? Det rycker och far i hela kroppen och varje gång jag tänker "Men nu, nu somnar jag snart" så är jag görvaken igen. Det där med alkohol är nog inte det bästa för kroppen.
Inatt vaknade jag av att jag stod vid ytterdörren. "Men jaha." Tänkte jag och gick och la mig igen.

Idag är det strålande sol och alldeles snart ska jag äta frukost och kolla på efter tio med Malou (Allas våran hjälte) Sen ska vi iväg med matematikens historia och kolla in görgamla böcker på Carolina Rediviva. helt frivilligt. Båda jag och Anna kom på när vi berättade för varandra om olika tidsepoker: "Men gud, tycker vi att det här är kul?" Och tydligen så gör vi det.  

Så so long bästaste ni!
Puss

Justja, jag har lite lätt glömt bort att berätta att precis allt löste sig med Stockholm i sommar. Så. Jävla. Skönt. Schemat anländer om några dagar! :)

Puss igen

Helgen.

Det har varit en så himla fin helg som jag ska försöka sammanfatta lite lätt.

Matte och Kamilla kom hit i fredags kväll (Det var bmxjam i Uppsala under lördagen) då tog vi det lilla lugna och drack några öl framför youtube. Sen somnade vi sött.
Lördagen började med brakfrukost och braksol. Kära nån, hela Uppsala badade i värme. Så. Jävla. Skönt. Vi började gå in mot stan samtidigt som Matte cyklade iväg för att bmxa runt Uppsala.

Jag och Kamilla gick på stan en sväng, hon köpte shorts då jeans var på tok för varmt. Sen gick vi till Ekonomikumparken för att dela en flaska rosé. Det var vålbar i Uppsala så det var alldeles fullt med tjejer i fina klänningar och killar i frack.



Sen tog vi oss hem och laddade om för kvällen. Det var efterfest för bmxarna vid rampen. Gött, tänkte jag och Kamilla. Vi väntade oss många frestande hanar. Det var det också, om man var tolv.

"Se kära ut"


Sen bar det iväg i taxi till hemmafest hos någon bmxare. Där tittades det på bmxfilm och dracks bmxöl. Jag och Kamilla satt i köket och pratade, över världens största kamera.


Sen bar det iväg igen, mot krogen. och där satt vi ute och hittade på egna klappramsor och försökte komma ihåg gamla.
Sen iväg igen och där nånstans så har jag tydligen stannat ett vilt främande balpar, ställt upp dom lite fint mot vattnet och fotat. Känn in:



Efterfest i en studentkorridor som liknade ett sjukhus. Rullstolar i korridoren till o med. Där djade jag ett tag, sen bar det av hemåt och klockan sex somnade jag som en stock med sminket kvar (vilket jag fortfarande har)

En fantastisk dag som aldrig riktigt ville ta slut.


Bakishäng

galen kväll igår där vi bland annat var på samma ställe som markus krunegård. Idag har vi ätit pizza och kollar igenom rapport till himlen.

Vårbal

Jag och Kamilla delar en flaska rosé i ekonomikumparken. Det Vankas vårbal så att då och då kommer det så himla fina par och går förbi.

Vi sitter i solen och känner in

jag har inte riktigt förstått hur man vänder på bilden än. Men det kommer. Ser ni ens nån bild, tänker jag?

Fredag

Just nu ser inte min sommar speciellt ljus ut. Eller sommaren gör, men det här med Stockholm. Jag har inte fått schema av Özcan än, tror dock inte han glömt bort mig, men man vet aldrig. Samtidigt så skiter sig precis varenda boende jag får nys om. Så har jag ingenstans att bo så är det kanske inte hela världen om jag inte får nåt schema från Pizza Hut. Får väl utgå från Mjölby i värsta fall. Så jävla fattigt bara.

Sen har min handled sagt upp sig helt efter förra sommaren då man kilade runt med ca. 4 kilo dryck på öppen handflata (med bricka dårå) en sommar till och handleden ramlar av, så känns det iaf.

Lite less just nu då. Men glad av många andra anledningar.

Puss och Plugg

Det här med att ge och ta.

Jamen tack för det televerket.


Pluggar på Ångströms och planerar att sitta här så länge det bara går. Har med mig mat så jag ska nog stå ut ett tag.
Sen ikväll kommer Mattias och Kamilla. Det ska bli sköj.

Sol i morgon, tack. Deal!?

Puss

Vid eventuell förökning av mig och Kristin.

Så här skulle det se ut om jag och Kristin var samma person:


Jag tycker att det blev en ganska snygg jävel. Iaf om man bortser från att det är helt asskumt egentligen, att det är BÅDE Kristin och jag.

Nu ska jag snart sova, har varit flitig idag med pluggandet och ska se till att morgondagen blir likadan. Framåt kvällen så kommer Matte och Kamilla hit till sköna gröna Uppsala. Det ska bli himla skoj!

Puss och God Natt vänner!

Mobilblogg



Den här bilden tog jag förut när jag väntade på Anna, Elin och Fredrik utanför Ångströms. Sen tänkte jag provblogga från mobilen, det tog så lång tid att alla tre hann komma och inne på Ångströms har jag ingen mottagning. Så den kommer upp nu istället. fast den är ju vriden åt helt fel håll. Ser ni?

Varmt

Så himla varmt och skönt ute, helt utan sol. Då uppskattas det lite extra, man tittar ut och tänker "Jaha, mulet" men så är det ändå så himla skönt.

Ska iväg och sätta mig på Ångströms med Anna och Elin och rå-plugga Matematikens historia (Precis lika intressant som det låter) Sen tycker jag att några glas rosé på en filt i parken vore himla fint. Ska se hur det förslaget tas emot av resten av trion. Förhoppningsvis med glädjetjut.

För exakt ett år sedan var jag hemma i Boxholm och städade vinden på Lill-stugan. Hittade sjukt peppande nostalgi-skivor hittades där!


Nu ska jag packa ihop datorn och bege mig.


Vem fan behöver en iphone?

Okej, jag gör. Men jag har iaf insett att det inte alls är så jobbigt att surfa från min mobil jag har nu. kan ju till o med blogga där ifrån utan problem, har dock inte testat på det än.

Nu är det helg och helgen kommer endast bestå av plugg. Och antagligen besök av Matte (m.fl?). 

Ska ta tag i pluggandet redan nu, dä ä la lejka beeera.


kristin Stegs

Hej gud! Jag tycker att du är lite för taskig mot Kristin Stegs. Hon är för sjuttan aldrig helt frisk.
Har du glömt bort henne? Isf är det dags att börja leverera nu!
Amä'

Puss!


Mitt i pluggandet.

Någon sa någongång någonstans att det finns inget så sorgligt som pojkar med brustna hjärtan och det är så sant!

Tejsda

Sitter så himla fint och läser Acke och äter godis. Ibland känns det som ingenting har hänt på sisodär 15 år, satt nog likadant precis då.

Annars skiner solen och jag borde mest av allt plugga, men det kommer. Jag känner't.

Puss!

Så himla fint!


Mygga

Jag fick ett mail av Toms, som vi bodde ihop med på Irland. En crazybanana-bild. =)



Det var väldigt så ljus jag var i huvudet, det gör jag aldrig om. :)

Förresten, er det berör: Jag har ansökt om plats på husvagnscampingen på Peace and Love, vet att det inte är så aktuellt (då vi bor utanför gissar jag) men ändå, det kändes lika bra att göra't.

I am falling deeply deeply in love with you


Bilden är Jennys och från festen i lördags. Barn Under kläder. Som sagt.

Jag mår så himla bra och jag vet att jag tjatar sönder er få läsare om det. Men jag tänker fan i mig fortsätta även om ni spyr ut genom öronen.

Det är något lurt med 2010, det har konstaterats för längesen. Men jag tänker njuta fullt ut, för jag älskar att vara såhär glad!

Ny greja.



Alltså den här topp-grejen och mina jeansshorts, ska fixa till så att jag blir helt jävla görbrun i sommar.

Så ska jag strunta i att jag är benig och så himla smal. För jag ska bli brun som bajs.

Göteborg.

Det blev en himla fin helg i Göteborg och lördagen var heltklockren.



Det började med Håkan-promenad. Det regnade lite på oss, men vi höll modet uppe. Som Sverik sa: "Benen är kalla men hjärtat är varmt"


Sen gick vi in i Nordstan och tog igen oss med en öl.



Sen drog festen igång och alla möjliga särskrivningar anlände.

Drag Spel.


Sälv hade jag Barn Under Kläder.


Man fick en lyckokaka när man kom.



Pirat och kopia.


Glad packad Mika.


Alexander var Jätte Bra








Sen fick jag och Elinelin äran att träffa Greven av GBG-regn. Det var som vanligt väldigt trevligt!




Vi var så himla städade och duktiga.


Göteborg och fredag

Idag sitter jag och Jenny på nåt bibliotek och hon pluggar medans jag mest sitter och vill bli friserad. Av en frisör. Jag gav mig iväg för att hitta en. Jag kom tillbaka med samma fula frilla samt ett skoskav. Nu suger min fot lite.

Imorgon är det fest. Men innan dess ska det provas bålblandning, så att den gör sitt jobb. Det verkar vankas after-work också. (Men vem fan har ett jobb?)

Nu ska jag sluta svamla och fortsätta räkna ner tills Kristin kommer hem!
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=may&d=30&h=12&mi=55&t=Tills-t55jag-t55kommer-t55hem-1t2t5&yn=Kristin&c=re&mc=1

Är uppe på taken, högt över staden.



Framme i Gbg. Jen bjuder på ett klipp.


Jo man tackar!


Google is your friend



Thank god for google!

Ipod

Jag är med och tävlar på www.kenzas.se för att vinna en Ipod touch G3 från www.NordicAppleParts.com

På väg till Härjedalen
eller på flygterminalen
eller i väntrummet på vårdcentralen
Blir jag helt jäkla galen!
Känner mig missförstådd, förrådd och skinnflådd
För jag har ingen Ipod
Den skulle öka arbetsmoralen
och hjälpa mig peppa inför Peace and Love-festivalen.



(Får man hota? =)
Snälla, söta Kenza-galen
ge mig den annars får du nåt i an...)



Onsdag börjar bra.

Var uppe tidigt för att åka och ta cellprov, härlig start på dagen. "Vi har dragit för gardinerna, för det går så mycket byggarbetare på taket precis utanför" Jamen va gölligt av er.

Sen gick jag hem och det var himla härligt.


Det börjar bli grönt och fint! Åh, underbara liv!

Nu blir det stooor frukost med nybakt bröd, ägg, kaffe och jucie.


Bakabrödet

Jag bakar bröd. Det ska bli helt sjukt gott. Sen har jag bytt ut typ alla ingredienser mot något annat, så det kanske det inte alls blir när allt kommer omkring.

Jag känner att min blogg börjar dö ut lite. Jag är ju en sån där som skriver om allt, när inget känns bra. Just nu känns allt bra, så då skrivs det, så gott som, inget istället.

Göteborg i helgen, det ska bli så himla fint! Och Håkan-promenaden. oj.oj.oj.


I live my life in bed.

Jag lever liksom i sängen. Datorn står alltid där och om kvällarna så brukar jag alltid titta på något innan jag somnar, och sen står den där bredvid mig hela natten.

Samma med väska, godis, tidningar, vattenflaskor. Tur att jag har en så bred säng och att jag (oftast) får ha den alldeles för mig själv.

Våffel-kartongen är mitt skrivstöd då jag pluggar. För det sker såklart också i sängen.

Peace and Love-pepp

Jag gjorde ju en spellista för ett tag sen, med klara band till peace and Love. Här kommer den uppdaterade verasionen.
Peace and Love 2010 

Jag tror det ska fungera iaf. Men alla ligger ju i en enda härlig följd, så det kanske uppskattas mest shuffle.


Slut på veckan, slut på att va artig.

Min älskade Oskar gick inte vidare i idol. :( han fick inte ens träffa riktiga juryn. Synd det, Laila Bagge hade blivit så till sig så hon skulle glidig av stolen om hon hade fått se Oskar.

Idag har varit en himla ambitiös dag, jag satt på Ångströms 11-17 och pluggade nonstop. Jag blev lite förvånad över mig själv ibland "Men ska jag aldrig bli hungrig och vilja gå hem"

Sen när jag väl kom hem så tittade jag på hundra höjdare, fantastiskt med kanal5play. Jag pluggde även lite till, kunde tydligen inte låta bli.

Det är en bra vecka som väntar, men fest och Håkan-vandring på lördag! FEJNT.

Puss!

Valborgsmässoafton i bilder.

Så här firar man Valborg i Uppsala: (Eller så här firade vi)

Det började vid halv tio med champagne-frukost vid Fyrisån.




Asti it is. Så himlans gott.

Vi satt så himla bra och solen lyste så himla fint på oss.


Fantastiska Elin gjorde gott intryck på precis alla.

Det var flott-race, det var därför vi satt vid ån. Fast vi orkade bara vänta in 30 av de 99 flottarna. Det tog sån himla tid.

Anna och Mattias.

Vi gick till Ekonomikum-parken och där träffade vi på Hanna!

Det var helt stört mycket folk, det syns kanske inte här. Men knök-bök. Värre än alla festivaler tillsammans (okej, jag ljög)

Sen fick jag migrän och det finns det tyvärr inte bild på. Men en himla fin dag blev det!

Idol-Oskar.

Idag söker min kära vän (främst son) Oskar till Idol. O kära nån, ni måste hålla tummarna så hårt. Det mest fantastiska med Oskar är att han skiter i vilket, om han inte går vidare så gör det inget och om han går vidare så blir ju det en rolig grej. :)

Jag tror att han kommer gå vidare, det känns så. Och eftersom Oskar är sjukt söt och har en himla personlighet så tror jag verkligen att det är en som Svenska folket kommer lägga märke till. Och röstar på! :)

Jag är så glad att det är han och inte jag som söker, jag är så nervös här hemma så jag nästan stryker med, medan Oskar antagligen är lite försoven och sjukt nära på att missa sin tid hos juryn. Näe, skämtosido, han kommer greja det galant. 

Nu ska jag till Ångströms och plugga heeeela dagen. 
Puss 

Justja, vill ni lyssna? http://www.myspace.com/ogiemusic

Valborg

Igår var det en så himla fin dag och jag har tusen bilder som kommer upp här, så snart jag hämtat min kamera hos Frida.

det började med champagne-frukost i solen samtidigt som vi tittade på flottracet, sen fortsatte det i lagom takt via Ekonomikum (Där en miljard personer var) sedan hem till frida för fest.

Fast justja, att jag alltid glömmer bort. Jag råkar ju ha världens, alltså världens, klenaste kropp. Så klockan 19,00 kastade jag in handduken för migrän. Kastade upp framför polisen och hoppades så innerligt att dom inte skulle missförstå mig tillräckligt för att sätta mig i fyllecell. det gjorde dom, som tur var, inte.

Vid elva vaknade jag åter till liv och började minnas varför man lever och vad livsglädje handlar om. Då hämtade jag Sofia från festen, för att sedan gå hem.

Just där och då när jag hade migrän så hatade jag hela mig och hela världen för att jag inte kan få festa som normalt folk, utan att behöva få migrän. Men idag gör det inte så mycket, det enda jag missade var en helt vanlig fest och som tur var missade jag inte den underbara dagen. :)

Idag håller jag på att fylla på alla förråd i kroppen. Började med fettet. En pizza och nu har jag gått på godiset och fantan för att fylla på med socker. Det mesta kom ju upp igår, så det var väl himla tomt i kroppen.

Det här kommer bli en sån där halvfarts-dag. Hela Uppsala osar baksmälla.


RSS 2.0