Nya stolar.

Medan jag var i Göteborg under veckan åkte Christian och köpte sex snyggstolar till oss. Vi hade ju bara två stycken innan och det såg ju för eländigt ut runt bordet. Nu kan vi till o med bjuda hem gäster. Jihuu. 
 
Så här ser de ut
 
Så var det med det. Nytt bord verkar vara på gång också. 

Ipad mini

 
Så här glad är jag idag för jag är hemma från Göteborg, det är fredag och så har jag fått min Ipad mini. Alltså äntligen. 2 veckor sa Apple för typ tre år sen (känns det som) men nu är den här. Jihuu. 

Jå de'la gött.

Goder afton! 
 
Idag har jag haft min tredje utbildningsdag och vi har skött bokföringen åt Sonjas Fröhandel AB (Men på skoj såklart!!) Detta gjorde vi i grupp och jag är så kass att slå på miniräknare att jag slog fel på 100 000 utan att ens reagera när slutresultatet kom. Uppskattningskurs kanske vore nästa? 
 
Efter det (och kyckling med risotto-lunch, samt fikakaffekaffefikafrukostmatmatmat) så åkte vi till nordstan en svängis och när jag stod inne på HM hörde jag en stämma jag kände igen mycekt väl. Där stod Cecilia flodhäst-Chenin-Ramsby och kände in rummet. Härligt jävla sammanträffande. 
 
Sen åkte jag tillbaka till hotellet och åt asabillig och god pasta på en mysig liten italiensk restaurang som var görbillig. Synd att jag inte minns namnet, för det hade rekommenderats varmt. 
 
Jag har köpt kläder också TITTA!
Det är alltså ny skjorta och nya svarta jeans. Syns ju skitdåligt, men kul ändå. (Jag köpte alla två plagg utan att testa innan, och det passade. Sånt är ju jävligt roligt) 
 
Sen har jag ett kort när jag smyger in i hissen här på hotellet:
Det kanske ser helt idiotiskt ut kan man tycka, men efter att ha sett det här: 
 
 
Så är man inte så jävla katig längre i hissen. 
 
 
NOG om allt detta, jag är så himlans uppspelt för imorgon får jag åka hem till min fina jävla hane, han är förresten i Vänersborg och köper snygga stolar till oss just nu, så himla gött att komma hem till en massa stolar!! Visst. 
Om ni undrar vem min hane är så är det den här killen: 
hihihih. Bästa bilden. Älskar den så mycket. 
 
Nåja, god natt gött fölk. 

Men åh.

"Föregående inlägg" i föregående inlägg publicerades ju inte alls. Synd. 
 
/Ja det var bara jag. 

HEJHEJ

Kul att föregående inlägg publicerades, det var inte riktigt planen, men det blev ju festligt så det får vara kvar. Jag gör ett nytt försök att skriva. :) 
 
Idag är det alltså dag två på min bokföringsutbildning och efter att ha somnat lååångt innan tio igår så vaknade jag strax innan sju och hittade på en egen liten minnesregel i min jävla hjärna som jag kallar kmk (regeln alltså, inte hjärnan) kmk = kassa minskar i kredit. Nu vet ni.
Sen åt jag frukost och passade på att ta en bild på min utsikt från hotellfönstret. Man har ju varit mer upphetsad!
 Nåja. 
 
Jag lyckades iaf föreviga både popcorn och popcornmaskin, fortfarande lika lyxigt tycker jag! Jag vill ha hemma, (Fast med personal och så dårå, som underhåller den. Och gärna några personer som dessutom äter popcorn och mjukglass, jag öser mest på och sen lämnar)
Där ser ni, mjukglass till vänster och popcorn till höger. SAMT strössel och mini-marshmallows. Hade det inte varit för att Christian och Isabell inte var här så hade jag aldrig velat åka hem!
 
Nu ska jag snart iväg och möta de andra på utbildningen för att ge oss iväg och äta middag. Vi blev tipsade om en italienare i närheten, får la se om det blir den. 
Jag ska även vänja mig vid att lägga upp mer bilder på mig själv, för då kanske man vänjer sig lite vid hur man ser ut (man ser ju så sällan sig själv) och sen då lägger upp fler bilder och vips, så är det inte så farligt längre. 
Tror ni inte det funkar så? 
 

Dag ett i gbgregn.

Jag är ju då på utbildning i Göteborg och idag är dag ett avklarad. den började med hotellfrukost, fortsatte med kaffe, lunch, kaffe, fika, kaffe, middag. 
 
Är det allt man gör elle? äter och dricker när man är på kurs? Jösses. 
Synd att jag tagit så några bilder, jag får ta fler i morgon (Vi har popcornmaskin OCH mjukglassmaskin utanför kurssalen, så jävla peppt!). Här är iaf en på lite kursliteratur och sånt skojsigt. 
 
Sen efter dagens pass så åkte vi en sväng till Nordstan, men alla var så satans trötta så vi åkte hem efter att ha gått i lite affärer, druckit ett glas vin och sen ätit kycklingwok. 
 
Nu sitter jag på kammarn på mitt rum och ser ut såhär:
Och godis äter jag BARA för att höja mysfaktorn. Egentigen mår jag så satans illa och vill typ bara äta högst ett majskorn på hela dagen imorgon, för det är som sagt sjukt mycket ätaätaäta. Kommer komma hem och vara helt jävla enorm. 
 
Nu ska jag kolla på tv en liten stund, sen kommer jag somna fort. 

Frukost.

Jag har ju glömt att visa vår idyliska lördagsfrukost. Bästa målet!
 
Nu har jag ätit en hotellfrukost precis, det var nästan i samma klass. :)

Göteborg.

Igår satt jag mig på bus4you mot Göteborg, mycket smidigare att färdas så just till Göteborg. Än med tåg alltså. 
 
Det gick jäkligt smidigt allt faktiskt. Jag kom till Mjölby station och där stod pendeln och väntade så fint på mig, så kom jag till Linköpings station och där stod bussen så fint och väntade på mig. 
 
Sen kom jag fram till Göteborg centralstation och där hamnade jag i hamburgerkön som gick långsammast i hela världen. Sen när jag ÄNTLIGEN kom fram med tolvtusen väskor och så, så stod det någon liten finnig stackare där med skärmmössa och såg alldeles handfallen ut. 
"Men jösses" tänkte jag och påbörjade min beställning. Man kan tycka att personen bakom kassan snappat upp lite av sina arbetsuppgifter, alltså iaf typ en, kanske iaf typ var han ska hämta drickan. Men inte mister finne, han visste inte ens var kassaapparaten stod. Så hade han torkat näsblod överallt också. Alltså usch, jag vill aldrig mer äta. nånsin. 
 
I vilket fall är det väldigt mysigt att nu ha vaknat och veta att hela jävla Göteborg ligger utanför fönstret. Jag var framme vid läggdags igår så det var liksom bara taxi - sängen som gällde. 
 
 
Här har vi Christian som bjuder på frukost från igår morse. Det är helt sjukt vilken ångest jag har för att jag inte är där han är. Herrejösses, det är fyra dagar jag ska vara borta, jag ville typ gråta när jag åkte. Känns som jag sitter i fängelse och aldrig mer ska komma hem. Så töntigt kär är tydligen jag. 

Glöggfest.

Ursäkta dröjsmålet på inlägg, men jag satt på en buss till Göteborg hela dagen igår och där ville inte internet fungera som det ska, så det blev inte bloggat som tänkt. 
 
Nåväl. Från i lördags har jag två bilder. 
Först har vi Silas i en hiss i Motala. Inne för panikshopping till kvällen. 
 
Sen har vi bordet jag satt vid under kvällens julklapps-spel. Mycket trevlig tillställning hos Jonas och Sofia, tyvärr fick jag för mig att jag hade druckit för mycket, så jag rusade hem och la mig. Väl hemma kände jag att det var ju inte alls någon fara. Typiskt.
 
Jag lyckades plocka på mig ett par sugrör i spelet, de blev kvar på feten tror jag. 

Elin bjöd på kalkon.

I och med thanksgiving-tider bjöd Elin hem oss på kalkon-middag igår. Det var fruktansvärt gott och trevligt. 
 
 
Nu avslutades visst det hela med en mat-bild, fast vi egentligen avslutade med charader-spelet som Drömmen är i full gång med där uppe. Eller vi och vi, jag gjorde, sen åkte jag buss till Vadstena och funderar mer och mer på varför man så sällan åker just buss, det är ju så himla trivsamt! 
 
Nu ska jag till Motala och handla. 
Mors!
 
 
 

Mjölby centrum punktpunktpunkt

Ser ni ren-, och tomtejäveln? Ska dom stå där, på två lastpallar ända till januari? 

Äntligen.

Äntligen blir det av att spela över vhs-filmer till dvd. Tyvärr måste man titta i realtid så nu har vi att göra hela kvällen. Jag har köpt världens bästa kabel så sen kommer jag kunna föra över allt jag filmat med min digitalkamera från studenttider och så. Jösses, vad kul. 
 
Till detta blir det stuvade makaroner och falukorv. 
 

Kontor och hund och mat.

(fortsättning från bortsprungenkatt.blogspot.com
 
I tisdags åkte jag och Elin till Ikea för att köpa det sista till mitt kontor. Det blev växter och en stor jävla världskarta. Välbehövligt då jag är ungefär sämst i Sverige på geografi. 
 
 Kolla vetni, det börjar se ut som ett alldeles riktigt kontor. Förresten är det så gott som klart också. Gött. 
 
 
Igår kom Isabell till kontoret och hon var ju bra himla deppig alltså
Det visade sig att bandaget var alldeles för hårt lindat, ni ser ju tassen där det ser ut som att den ska explodera. Just nu går hon utan bandage, hon är ändå så himla stillsam så det känns bäst. 
 
Väl hemma igår lagade Chrstian varm smörgåstårta, lite av hans paradrätt. 
Här har han också gjort den i våra småformar, mycket pyssel kan man tycka. Det gick åt jäkligt mycket bröd också för att få så få cirklar. Allt för konsten. 

RSS 2.0