Vardagen

Nu jäklar hörni, nu gäller det att hänga med för nu rusar fasen livet fram. Dagarna går i ett och helt plötsligt är det helg för tusende gången. 
 
Elton går på förskolan och det går, för tillfället, så himla bra. Tidigare har han velat bli buren in, gråtit vid överlämning och iofs blivit tyst relativt snabbt, men idag sprang han från bilen, knappade koden (inte en siffra rätt) och in på dagis. 
 
Ännu mer vardag är det för att vi testat Linas matkasse den här veckan. Skönt att slippa tänka på vad man ska laga varenda himla dag, men lite nytt smakmönster. Gott, helt klart. Men nytt. 
 
Vardags-Svensson-livstecken nummer tre: Ska till Ullared om en liten dryg vecka och är så himla pepp. Ska handla I. HJÄL. MIG. 
 
Sen det mest peppa: Jag och Christian åker till Åre 11-13 december och ska lyxa skiten ur det där stället. Elton får vara hemma. All kärlek till honom alltså men han kan ju inte riktigt föra sig på restaurang kvällstid. 
 
Avslutar med peppen man känner när ens vänner väntar barn och man helt plötsligt får detta sms av en av dom:
 
 

Måndag.

Känslan när Elton sovit tolv timmar per natt i två nätter, istället för tio (alltså inte vaknat halv fyra-halv fem på TVÅ nätter) Man har en göddig festfredag i ryggen och ett monsterpass i benen från gårdagens cirkelträning. 
 
Livet alltså <3


(obs.obs. eftersom jag vet av tidigare erfarenhet att han där uppe gillar att kolla ner på en, när man för en gångs skull ler mot honom, och bara askissa en i ansiktet, så förstår jag att Elton inte alltid kommer sova såhär bra, han kommer säkert sova dåligt föralltid efter jag skrivit detta. MEN JAG ÄR GLAD FÖR DET LILLA. In your face.)

RSS 2.0