Fullt upp.

Eeeeeeh, stressig vecka det här varit.
 
Måndag och tisdag gjordes garageuppfarten klart, jag hann även med både Babysång och babysim med Elton. I onsdags var vi hos Stina och Thindra och i torsdags kom Elin och Lasse. 
 
I fredags tränade jag först (och fick såhär gulliga bilder av barnvakterna):
Sen hem för lunch med Amanda och vidare till Butti för langos. 
 
 
Sen lördag och jag hade huvudvärk hela jäkla dagen. Hann iaf baka en pavlova, rasta hunden och hälsa på Sofia i butiken på några droppar bubbel. 
Sen pittsa och Hungergames 2 och där nånstans braksov jag. 
 
Under veckan har vi även haft ett konstant tvätta-, och packaprojekt eftersom vi drar till SPanien i två veckor i morgon. Ska bli så uuuunderbart. 
Mors och hej!
 
 
 

Elton i magen

f4SCl_ on Make A Gif, Animated Gifs
 
 

Garageuppfarten klar.

Men nu är tydligen plattläggningen färdig. Det bara visslade till så var dom ute ur våra liv igen. Lite skönt att inte känna sig i vägen jämt och MYCKET skönt med en så snygg plattläggning. Saknar inte kullerstenarna och ogräset ens lite. Nu längtar jag tills gräset vuxit upp och nån liten möbel står utplacerad och så. 
 
 
Tänker dessutom ha en rabattfri trädgård. Kanske det bästa beslutet jag kommit på. Istället blir det balkonglådor under fönstrerna och krukor. Meeeeeeen det får väl bli till sommaren gissar jag. Skulle vilja ha En i krukor (går det?) med julbelysning i vinter kanske. 
 
Och så ska vi fixa nya trappor. SÅ. good bye. 
 

Lite förändring på framsidan.

Vi är ju mitt i en fixning av framsidan av vårt hus. Eller mest garageuppfarten, men vi lägger lite mer markplattor än så. Ni kanske minns mitt aspedagogiska inlägg om hur allt ska se ut. Nu har man börjat se lite förändring irl, så jag tänkte visa lite. 
 
Så här såg det ut innan någon förändring gjorts. Plats för knappt två bilar och svårskottad garageuppfart. 
Nu, efter fem dagars arbete ser det ut såhär:
 
 
Mittgången och grindhålet ska alltså bort helt och jag tog en bild när allt var urgrävt så man ser lite bättre var det kommer ligga plattor:
Där ser man hela ytan, tror det kommer lyfta hela himla lilla huset. Vi har också gjort på sidan av garaget där det innan inte var något alls. Och tagit bort gräset och staketet till höger om uppfarten. Så himla mycket yta! Kommer kunna hyra ut parkeringsplatser till typ alla. 
 

Chacha

God morgon bitchööös!
 
Igår var jag på releasen av Body Pump 91 (nu skulle jag lägga in ett youtubeklipp på det tänkte jag, men det funkade inte att bädda in av nån himla anledning. Ett officielt klipp alltså, inte på när just jag kör. Det är nämligen samma överallt) Synd, ni får googla. :)
 
Sen var jag så himla pepp på öl i Linköping med prick ingen kunde följa med mig. Istället tog jag min rödvinssåsoskuld. Det smakade Ess Kå I Te. Måste, för mitt köksego, göra en ny så snart som möjligt. 
(Och då tänka på att kalvbuljongen är koncentrerad...Det räcker alltså med en matsked plus vatten, inte tre deciliter, som jag tog. Ett litet tips till er förstagångsrödvinssåsgörare)
Tips till rödvinssåsen (eller till allt matigt egentligen) är den här himla parmesansåsen Är inne på burk nummer två och upptäckte den i fredags. 
 
klockan 20.23 låg vi på kammarn och det kan kanske varit därför jag sen vaknade halv tolv och var vaken till himla kvart över tre - halv fyra. Dösegt. 
 
Idag står noll saker på programmet, hade jag inte haft döont i trapezius (som förövrigt är typ den enda muskel jag kan frän-namnet på) så hade jag kanske gått på Body Pump idag igen. Men det får jag nog stå över. 
 
 
 

Remake

Fick ett tips att titta på Remake. och det gjorde jag. Den är tillgänglig i femton timmar till, så passa på. Man gillar den jättemycket!
 
 
 
 
 

Kära, himla nån.

Det är sånt fullt himla ös hos oss. Tre killar är här och installerar element inomhus och en bergvärmemaskingrej ute i pannrummet samtidigt som två personer river bort hela garageuppfarten för att lägga ny marksten. 
 
I ösets mitt, en stressad Isabell som skäller varje gång någon hörs och en sexmånaders som vaknar varje gång hon skäller.
 
Men snart är det över!
 
Mitt i detta skulle jag och Elton på babysim (som han dö-älskade) Det var bara att ha henne i bagaget under tiden. Lugnast för alla. Bilderrr på alla förändringar kommer. I vanlig ordning. 
 
 
 

Val.

 
 
13% av Sveriges befolkning röstar på partiet ovan och därmed på rasism. 
 
Dom enda man kan hålla ansvarig för detta är dom som röstar. Att påstå att man ger SD röster genom att sprida länkar där det gång på gång bevisas att de är just rasister håller inte. Det kan aldrig vara någon annas fel än dom som röstar att det sitter ett rasistiskt parti i riksdagen. Allt annat är att nedvärdera dom som faktiskt röstar på precis samma sätt som när man påstår att en våldtäksman inte förstår att det hen gör är just våldtäkt. 
 
Jag tänker inte heller vara den som svarar "Ja.. näe.. men det var inget man sa något om" om 50 år när mina barnbarn frågar varför ingen gjorde något, eller reagerade, när det så uppenbart gavs så mycket makt åt ett rasistiskt parti. 

Håkan-citat.

Igår letade jag Håkan-citat utan åäö. Det var fint för då fick jag lite Håkan-tid och påminnas om allt det fina han skrivit. 

Idag ska jag till Mjölby på body pump och ikväll ska vi äta på Hörnet. Gött! 

Ha en skön fredag! 



Bloggtorrt.

Här på Bjälbovägen är det fullt upp med vardag, därav bloggtorka. 
 
 
Elton brände av en selfie och sen var det slut. 
 

Flashdance

Det här kan man ju inte missa i höst
 
 
Nu ska jag kolla efter biljetter. 

ALS

Det roligaste jag vet just nu är att kolla på folk som gör ice bucket challenge.
 
 
 

Filmerrrrr

Igår kollade vi på  The one I love. (Helt plötsligt vände Eltons dåliga sömn och han sover nu i egen säng, i eget rum från typ klockan 19.00. Ungefär det bästa som hänt oss.) (Okejdå, inte helt stökfritt såklart, men han är ju bara ett litet bebisbarn.)
 
Iaf så var det en knasig film, jag var lite rädd fast den var skojig. Se den! (Alltså den är inte otäck nånstans, det är bara jag som tyckte den var olustig)
 
Förresten har vi sett ganska mycket film på senaste, tack vare det sovande barnet. Maleficent 
 
 
och Oculus. Alltså HUA. Det finns en scen där i när en tjej av misstag biter i en glödlampa i tron om att det är ett äpple. Den scenen kommer jag nog få bära med mig hela livet. Förstår ni hur ONT!?
 
 
Man kan faktiskt ta o se dom allihop. Swefilmer är ett hett tips.
 
Det var allt from me to you today. thank you and good bye! 

RSS 2.0