Blåskatarr

Min urinvägsinfektion har såklart inte gått över efter två kurer penicillin. Nu är mina frestiga bakterier på analys och jag får inget nytt penicillin förrän på måndag. 

Fram tills dess kör jag på huskurer. Jävlarrrr vad här ska drickas idag. 

Jag har lastat upp med tre liter till att börja med. Så undrar ni vad jag gör idag så dricker jag tranbärsjuice. 


Fördelen...

Fördelen med att jobba i ett familjeföretag är att man får träffa just familjen under månadsmöten och liknande. 
Såhär kan det se ut genom webcam: 
 
 
Älskar att ettåringen är den som ser absolut mest intelligent ut i gänget. :)
 

Syrsor som änglar.

Hittade det här: http://blogs.discovery.com/animal_oddities/2013/11/cricket-song-slowed-down-sounds-like-angels-singing.html på niotillfems blogg och det är ju alldeles underbart. Jag vet inte varför jag känner så, men jag älskar det. 

Blandade reaktioner.

Jag förstår att man egentligen inte borde bli det minsta upprörd över något endaste nåt som nyheter24 står bakom, men jag kan inte låta bli för det är så urjäkla dumt. Ni har kanske sett http://nyheter24.se/noje/kronika/757377-vi-behover-riktiga-karlar-och-man-inga-javla-hen

Ännu mer upprörande är det självklart att läsa statusar på det där himla faceboox likt nedan: 

Å herre. Kände jag och var tvungen att dubbelkolla med min närmsta kompiskrets: Tycker ni också såhär? Att någon skriver att män endast är kapabla att gå på tusenårig gammal instinkt (i princip) kan vara bland det mest nedvärderande jag läst om män, och både skribent och en stor del av läsarna verkar inte ens fatta det. 
För att inte ens tala om hur hon uttrycker sig om hen. Nu tycker jag folk missuppfattat hen-debatten helt. Ett ord att använda när man inte vet om man talar om en man eller kvinna kan väl knappast få så stor uppständelse? Många verkar tro att det innebär att alla ska gå runt utan kön, så även de själva mot sin vilja. Livrädda och förbannade, för ett ord som funnits hur länge som helst. MEN det faktum att det finns en grupp människor som varken identifierar sig med det manliga eller kvinnliga könet pissar ju denna skribent på ganska hårt genom att skriva "go fuck yourself" 


Sånna här statusar (självklart också av en kille. En okränkt vit man, de finns faktiskt!) blir jag istället lite lugn av och tror helt plötsligt inte att vi är på väg alldeles alldeles utför. 

Tack för mig, mitt i natten. Haj! 


Glöggfest 2013

Igår var vi bjudna på den årliga glöggfesten hemma hos Jonas och Sofia. Lika gött som vanligt! Vi testade Blossas årsglögg och den smakade väl skit va? Jag tyckte't! Fast då hade jag vanlig glögg + skumtomte i munnen så att det kan ha skurit sig lite smakmässigt. 
 
Björn med bra skägg.
 
Vi spelade julklappsspelet och jag kammade hem lösmustascher. -Succé-
 
 
Mycket bra fest och kväll och lördag. Nu känner jag att julen är lite igångkickad. can't wait!
 
 
 

Uppdatering från sjukstugan.

Hej hej!
 
Här sitter jag och tittar på Glee efter att ha ätit en helt vanlig frukost. (Efter en magsjuka är det värt sjukt mycket) Eller vanlig, och vanlig...jag dukade fram som om en hel armé skulle komma hem till oss och äta, ungefär. Det var jordnötssmör och sylt och ost och mackor till förbannelse. Ätandet började och jag fick i mig två rostisar. Sen var jag proppis. Men det känns iaf som att jag är helt återställd. 
Jag låser dock in mig i dag också, för så mycket som man hatar den som smittar en med magsjuka vill jag aldrig någonsin bli hatad. 
 
Jag ska berätta lite hur allt gick till... 
 
Det var i måndags och allt var precis som vanligt. Jag hade (ungefär precis som vanligt, känns det som) hämtat ut en ny penicillinkur mot min urinvägsinfektion och Christian trampade iväg på träning och jag lyssnade på Alex och Sigge och allt var frid och fröjd. Skulle svänga ihop en korvstroganoff och lite sånt där hurtigt när jag helt plötsligt kände att fan i mig, jag mår ju illa! Så dumt att ta penicillinet på tom mage kanske, men jag ville hinna två tabletter innan dagens slut så jag hade liksom kastat in den i kroppen ungefär en timma tidigare. 
 
Jag satte igång med maten men fick avbryta för en rusning samt kaskadspya i toan. Jag spyr aldrig! (Om det inte är i samband med migrän, då spyr jag nonstop) så jag var lite chockad men mådde mycket bättre direkt efter...fortfarande helt övertygad om att det var penicillinet som spökade. 
 
Då ringde telefonen och det var Carro som lite svagt frågade hur jag mådde, det visade sig nämligen att både hon och Gustaf kräktes hejvilt och att den där indiska maten som vi firade loss på tydligen inte riktigt höll måttet utan i stället någon tusans bakterie.
 
Så var det igång och mellan 18 och 01 spenderade jag mesta tiden på toan. Stönade fram "Det här går inte längre" mellan varven och fick till slut Christian att ringa vårdguiden och fråga hur JÄVLA länge det skulle behöva hålla på så här med kräks var tionde minut. 
Strax efter det lugnade det sig dock och jag satte i mig ett glas resorb med sked (tog 1,5 timmar) och sen spolade upp det kallaste vatten jag någonsin fått fram, blandade med is och även det pillade jag i mig några skedar av. ALLTSÅ. Det var det godaste jag haft i min mun i hela mitt lilla liv. Ibland kunde jag liksom inte hejda mig, utan drack två klunkar för att sen vänta spänt på vad som skulle hända. Kroppen var så sjukt uttorkad. 
 
Så nu har jag, under några dagar, jobbat med påfyllning av kropp. Från början med de vitaste rånen man kan hitta och små, små portioner av blåbärssoppa samt salta pinnar, tills idag då när jag ätit en helt vanlig frukost med kaffe. 
 
Typ det enda jag kunnat tänka på när jag stånkat runt här, uttorkad och utan mat i magen är de där stackars personerna i uttorkade länder, som förmodligen mår så här jämt. Ska jag behöva bli volontär när det här äntigen är över? 
 
Till min stora lycka fanns Känn ingen sorg på swefilmer att streama här (Man måste skapa ett inlogg, sjukt värt och inget krångel) och hur jävla förutsägbart ni än må tycka att det nu är att jag säger detta så är det en sjuhelvetes film. Den är absolut uppe och tallar på Bästa Svenska i Eleonors topplista. Jag vågar knappt kolla på den, rädd att titta sönder den. 
 
Så. En miljard tecken om magsjuka, idag är det jag som kilar iväg och vaccinerar mig mot säsongsinfluensan, för med det här gravisimunförsvaret har jag väl den innan jag hinner blinka annars. 

Sådärrrrrja.

En magsjuka på det tar vi också då. Kanske ska byta till en sjukdomsblogg? 7 timmars konstans tömning åt alla håll och kanter. Nomnom. 

Nu ligger jag här och äter vatten med sked. Mors! 

Är det här allt jag blir så dör jag.

Jag ska tydligen bli en sån där som har urinvägsinfektion livet ut. Det är så jag kommer minnas, som tjejen med blåskatarren. 

Jag hade hoppats lite mer om mig själv. 
Nytt penicillin (eller samma, men ny kur) det ska bli gott! 


Fredag, lördag, söndag.

I fredags kom Elin och Lasse till oss. Lasse är alltså drygt 14 veckor och gick på en 3-4 km lång promenad med oss andra. Vilken jävla kämpe! Elin försökte bära honom men han vägrade, han gick så duktigt i sitt koppel. 
Sen var han dock helt färdig, med all rätt. 
Isabell tycker inte längre att Lasse endast är liten och obehaglig. Hon avgudar honom. Men vem gör inte?
 
Det blev lördag och jag åkte till Stockholm med Isabell. Där var jag med Carro och Nils och senare på kvällen även Gustaf som spenderat dagen på landet. 
Mycket bra Stockholmsdygn!
 
Söndag och Nils börjar alltid dagen i sin lilla fåtölj med att titta på Stadens Hjältar på sin ipad som hans föräldrar hängt upp framför. Gulle-mini-gubbe! 
 
SÅ. Det var det bildregnet. 

Stockholm

Jag har varit i Stockholm ett litet dygn. 

En annan gång ska ni få se fler bilder, just nu har jag fullt upp med att isabell inte ska skapa kaos i djurvagnen då det är mycket andra hundar här. (Samtidigt som jag stressbloggar) 
Morsning korsning! 


Lucia och födelsedag.

Christian fyller år på Lucia, detta ska vi fira genom att åka till Gbgregn!!
 
Eftersom jag är världens mest förutsägbara människa så ska vi bo på...Post! (Älskade gratisnätter på mitt hotellkort) och äta på...Puta Madre, precis som jag förmodligen kommer göra under varje Göteborgsbesök sen Christina (kollega) introducerade denna restaurang senast vi var där. 
 
Och sen då, sen då? på lördagen ska vi gå på Lisebergs jäkla julmarknad. Dör så mysigt. 
 
Nu har jag googlat fam myzbilder så vi alla alla kan känna in hur mysigt vi ska ha det. 
 
Äta här
 
Sova här
 
 
Äta knäck här. 
 
Lyckliga Christian som får fira sin födelsedag precis som jag vill. 
 

Boarnet på allas läppar...

 
 
Vi är en något besatt trio. 

På lördag ska jag till Stockholm!

På lördag ska jag till Stockholm Stockholm stad i världen, Stockholm Stockholm världens stad. 
Denna underbara jävla stad, visst!
Jag ska inte hylla mer, jag lovar. 
 
Jag ska hälsa på Nils!! Och Carro också förstårs. Hon vet inte om detta riktigt än, för hon ligger hemma i migrän. Men på lördag, strax innan tolv kommer jag och Isabell med tåg. Nu vet du sis. 
 
 
Jag tänker att jag ska promenera ihjäl mig i Stockholm. Knöla mig in på små fik med barnvagnen och dricka kaffe med Nils. Leka mammi. Var hund och syster ska vara när detta inträffar har jag inte riktigt tänkt ut. Eventuellt några meter bakom bara. Eller dom kan nog också få vara med, jag känner det nu att det får dom.
/Snällen 
 

HEJHEJ

Jag har klippt mig och målat naglarna gula så att det ser ut som att jag har en konstig sjukdom. 
 
Nu måste jag ju i herrejösses äta lunch förstår väl alla alla. 
 
Ps. från och med nu ska jag jobba med mitt språk, ska man ha boarn får man inte svära så alldeles väldigt som jag gör. 
 

Sjuk, sjuk, sjuk

Jag ska bli sjuk. Ja, det är sant jag känner't. Halsen är torr och öm och det är nåt på g där uppe i bihålorna, jag svär på det.

Sugit. Förkyld som är typ mitt värsta, för det går ju fan aldrig över. Och varför då? Jo, för att det aldrig i HELVETE bryter ut. man går där med någon halvsjukdom i veckors veckor och vaknar med allt igentäppt,

Idag ska jag iaf klippa mig, det ska bli kul.

Så länge (tills jag blir frisk) bjuder jag på några härrrrliga osedda bilder, för jag sitter vid Chrsitians datorrrrr.

...Nej, det gjorde jag inte alls för nu har jag försökt i över en timma och självklart är det inte Christians dator det är fel på (läs: det är det) utan det är nog det faktum att jag hatar pc. Alltså HATAR. hör ni?
Nu ska jag åka till Mjölby. Där finns min Macbook. <3

Fars dag.

Varenda ord ska ni särskriva, men inte fars dag. Nej, det sätts ihop. Logiken?? 

Mat hos Cornelius/Möller

Igår blev vi bjudna på mat av Sandra och Eric. Vilken lyx att bara komma hem till nån, slå sig ner och äta. Och gött var det! 
Vi hade samma tur i fredags kväll då vi var hemma hos Christians mamma och blev bjudna på mat. 
 
Åter till gårdagen, vi hade med Isabell och hon roade Charie något alldeles när hon stod på två ben för att försöka äta upp alla hans leksaker som fanns i hans vagn. Något med Isabell roar tydligen halvårs-bebisar då det var precis samma visa med Nils i samma ålder. 
 
 
Jag tyckte jag fotade så himla mycket, men det här var visst de enda jag hade att bjuda på. Inte en enda på Sandra, Isabell, Christian eller mig själv. Men vi var med iaf. 
 
Sen kollade vi på Så mycket bättre och det var ju en himla gråtfest bland deltagarna! Mat och Patte kom en sväng och vid tio åkte vi åter till Vadstena och somnade fint. 
 
Idag ska vi till Linköping, det ska bi kul! 

LCK.

Älskar ihjäl den här himla killen som alltid berättar sina dagar in i minsta lilla detalj för Elton. 
Hur ska jag klara mig utan det här myset när hen är på utsidan? 



Två olika små barn.

Idag har jag hälsat på två barn. Leo fick jag heja på i Bösebo och Ludvig i Mjölby. Finingar de där pojkarna. Och deras mammor också såklart. 




Barnvagnsdjungeln.

Vi har gett oss in i barnvagnsdjungeln eftersom att det ska komma en jäla knodd i slutet på februari. 
Jag tror faktiskt att vi något sånär kommit ut på andra sidan djungeln och bstämt oss. 
 
Detta mycket tack vare att vi igår köpte ett babyskydd. Nu måste vi alltså ha en vagn som passar och en bil som har några speciella fästen så insatsen passar. Perfekt, mycket färre val! Och så var det sista exet och bättre pris och Christian hade hela fickorna fulla med pengar efter en bilförsäljning, så vi kände lite att det var ment to be ett babyskydd. 
Det här har vi nu mera hemma i soffan och längtar efter att få stoppa ner en alldeles ny person i. 
 
Efter att tittat på vagn så har vi nog bestämt oss för en Emmaljunga mondial de luxe, alltså en sån här:
Fast tyvärr inte med det snygga chassit på bilden utan med ett annat med rörliga hjul fram. Lite synd då den är så förbannat klassisk, snygg och romantisk som den är i sin helhet där ovan. Men efter att ha kört med annat chassi så är vi nästan tvugna att ta ett me rörliga hjul, så himla mycket enklare. 
 
 
Och så var det med det för er som bryr er. Nu ska jag köra bodypump strax. Får se hur det går, har inte kört på iaf två veckor då jag legat däckad i urinvägsinfektion, så det ska bli göttgöttgött! 
 
 

Nails.

Jag har fått naglar! Dra på trissor. Mina som brukar vara så mjuka och sönderrivna är starka och alldeles massa "vitt" på (ni med korta naglar vet exakt vad det innebär när det kommit vitt, nageln är görlång!)
 
Jag har nu varit på Kicks och köpt diverse nagellack och borttagning till mina naglar. Dom ska bli finast i världen. 
Man kanske inte ser så mycket där, men ni kan ha det lite som före-bild. Sen kan ni kolla efter efter-bild i Guinness jävla rekordbok, för så långa ska dom bli. Hör ni det!? 
 
Jag har så långa naglar att jag river både Isabell och Christian av misstag, Isabell fick sig en repa i gommen i morse, vad nu nageln gjorde där. 
 
Idag har jag förresten varit på promenad med Elin och Isabell. Fick även äran att kolla på skitgulliga Lasse (Elins lille valp) han var stencool! Det var inte Isabell. Jag trodde hon skulle se Lasse lite som en leksak, men icke. Hon tyckte mest det var otäckt med något så litet och hårigt. 
Fruktansvärt gullig valp iaf, som en liten leksak. 
 

Jätteroligt.

Jätteroligt och hjärndött nöje mellan varven på jobbet här!
 
 
 

En liten lätt hyllning till livet.

Jag är så jävla återställd. Alltså jävlarrrr, det känns som att jag har blivit frälst för allt är så himla himla underbart. Men hur sjuk var jag? Kära, kära nån. När jag äntligen blivit feberfri var jag fortfarande sängliggnades i två dygn. Inte dåligt. 
 
I torsdags höll jag på att bli deprimerad för att allt jag såg var vårt satans sovrum och allt jag gjorde var att byta lakan då jag, som tidigare nämnt, svettades sönder ungefär varende par vi har. 
Jag bestämde mig för att civilisera mig, så jag åkte till jobbet på förmiddagen och fick faktiskt väldigt mycket bra gjort. Under fikan satt jag dock som en zombie och nickade lite när de andra pratade om älgjakt och allt det där. 
Efter det åkte jag och hälsade Ludvig välkommen till världen. Kan vara bland de finaste spädbarn jag sett, en del ser ju bara ut som skrynkliga aliens, men Ludvig var så fin och välskapt. <3
Och Drömmen såg så pigg och kry ut, som att ingenting hade hänt. 
Lucas har några härliga bilder där man ser den lilla fantastiska bebisen, den återställda mamman och sen ett spöke bredvid - det är jag! 
 
Efter detta äventyr på ungefär fem timmar så var jag tvungen att parkera mig i sängen igen och ligga något dygn innan jag hade kraft nog att ta tag i mitt liv igen. 
Men idag alltså, idag är jag helt jäkla återställd! En bismak av penicillin i halsen bara, eftersom att tabletterna på nåt jävla vänster hann irritera halsen på vägen ner, men det ska väl gå bort snart. 
 
Nu är jag pepp på allt! Jobb, träning, hundpromenader (Men just det, Elin har köpt en hund. En Shih-tzu på 12 veckor. Kan knappt vänta tills jag får titta på det lilla livet. Detta är jag extra pepp på!)
 
Bra saker med den här sjukdomen - Jag har tagit upp mitt Glee-tittande! Förstår aldrig varför jag tröttnade första gången. Annars, absolut ingenting. Förutom denna underbara kärlek till livet som nu infinner sig. 
 
 

RSS 2.0