FörsommarStockholm

Igår vaknade jag med akut längtan till Stockholm. Det är ju egentligen inte så svårlöst, tänkte jag och gasade dit. Gick på stan och det var längesen jag var sådär mitt i city i Stockholm, är mest på Kungsholmen annars, men nu var det Åhléns city, NK och Biblioteksgatan. Mötte upp pappa och Carro och gick till Djurgården för en lunch utomhus på Ulla Winbladh. Alltså ni hör ju. Sommaren <3
 
Sen promenad tillbaka, lite shopping igen (inte alls så mycket som jag såg framför mig, blev mest nödvändiga saker som ramar och linsskydd till kameran.) 
 
Sen hem igen. Gjorde ju inte ont att åka genom Sommarsverige heller. Underbar tid nu alltså. 
 
Inga bilder, det var ju synd! 
Förra året såg det ut såhär ungefär samtidigt, så vi kan ta den bilden istället: 
Fast igår var det mer sol. 
 

En inbyggd pool.

Inte fullt färdigt som en kan se, men här ser man iaf hur slutresultatet blir. 





Idag har förresten Stina och Thindra varit här. Dom två alltså <3 

Mitt guldtips.

Okej, nu ska jag dela med mig av min bästa guldgruva. JC här i Mjölby. 
 
Det kanske inte låter mycket för världen, men det är så att de har nyligen (eller håller på just nu) att bli en outletbutik för JC. Andra butiker skickar alltså det de inte säljer till Mjölby för försäljning. Detta gör att det finns asmycket snyggt och billigt. 
 
Bland annat har dom Sandra Beijers hela jeanskollektion och jag tittar in då och då för att komma åt den vita t-shirten som hon designade åt JC. Den fanns inne idag, dock i xxs. Men ser verkligen dösnygg ut. 
 
Åter till mina affärer. Jag råkade slinka in på JC idag för jag skulle ner och köpa en maskara och kom ut med varenda plagg jag testade. Det var alltså fem tröjor/toppar och ett par jeans. Hade gärna visat bild på allt, men lyckades inte hitta allt på google. Lite iaf:
 
Och sen två toppar i färg och en lång vinröd cardigan. 
 
Summan av den härliga kardemumman: 425 kronor. FYRAHUNDRATJUGOFEM kronor. Iväg med er dit. Men död åt er om ni kommer över en vit t-shirt från Sandra Beijer i s/m. ;)
 
 

Måndag.

Alltså det var bara jag här ja. Bloggar tydligen aldrig längre, så var det med det. 
Men, men. Det är ju mest för min egen del jag skriver här. 

En helg har kommit till sitt slut! Vi har sett till att Christian kunnat viga all tid till att bygga in poolen i altanen. Den vill man ju snart börja nyttja, så jag var till o med hemma i fredags och "passade" mitt eget barn medan Christian grejade från morgon till kväll. 
 
Det har, helt ärligt, inte hänt mer än så. Vi har varit ute mest hela tiden, en sväng ner till fotobollen i söndags men då vek tyvärr inte Elton från min sida, så vi får väl se hur mycket fotbollsproffs det blir av honom. :) 
 
Gött var det iaf att äta utomhus i lördags kväll. Sommaren alltså <3<3<3<3<3<3 
 
Ni får hålla till godo med en bild på min gulligaste unge sålänge. 
 
Bilder på den färdigbyggda poolen får ni när det är klart. Var så säkra. 

Altea 2015

 
 
Så här härligt hade vi det. 

Samtycke.

 

En dryg vecka i Spanien.

Vi har varit i Altea! Jag har inte yppat nåt om det för vårt villaområde vimlar tydligen av banditer, så jag var rädd att få huset stulet. Helt enkelt. 
 
Efter att ha jobbat mån-onsdag i Altea så börjde själva semestrandet torsdag - söndag och det var så himla varmt! Speciellt på torsdagen, då var vi dock i Calpe och där blåste det så vi kände inte så mycket av den där tryckande 42-gradiga hettan som låg över Altea. Desto mer kände vi sen när armar och axlar sved av solen. 
 
Lite bilder kommer här:
 
Denna underbara pärla - Altea. Vill egentligen genast dit igen. 
 
Hade med systemkameran för att fota ihjäl mig. Kom fram med tomt batteri och ingen laddare. Typiskt eftersom den tar upp typ halva väskan. Något skrymmande. Bättre lycka nästa gång, filmkameran var iaf med. 

Sveriges yngsta mästerkock.

Ikväll är det mitt nya favoritprogram, Sveriges yngsta mästerkock. Hejar ihjäl mig på Edvin alltså. Vilken fantastisk liten stjärna. Väldigt många roliga karaktärer med där faktiskt. 

 
HELA VÄGEN IN I KAKLET NU EDVIN. 

Fräsig tisdag.

God morgon moder jord och alla ni andra! Idag har jag och Isabell åkt buss/tåg till jobbet. Vuxen som jag tydligen har blivit så älskar jag att åka kollektivt. Använder vuxna ord som SMIDIGT och SKÖNT ATT SLIPPA KÖRA och MAN KAN TITTA PÅ OMGIVNINGEN. 
 
Det har iofs slagit mig att årstiden är ganska tacksam att pendla i, är nog inte lika kul i 20 minus. Nåja. Svindyrt är det dock, det suger. Igår åkte jag till Linköping och det blev nog en slutsumma på 250:- tur o retur (jaa, det finns dygnskort. men det tänkte jag inte på.)
 
Anledningen till att jag åkte till Linköping var för att jag skulle möta upp Kristin för middag. Så himla fint att se henne en sväng! 
 
Jag skulle möta Kristin på hennes hotell. Jag tänkte att jag hittar till hotellet, för vi har nämligen bott där ganska nyligen. 
Rätt väg till hotellet:
 
Min väg till hotellet, i regn och med skoskav:
 
En liten omväg sådär. 
 
I vilket fall blev det en himla trevlig tisdagsaktivitet och sen åkte jag mitt älskade dyra tåg hem igen. <3
 

Lördag och söndag.

Igår åkte jag till Boxholm och firade Jenny som fyllt 30. Bra himla häng där alltså! Åt våfflor och kakor tills det nästan kom upp igen och sen åkte jag hem. 
 
Idag har vi varit nere med Elton på kungsvalla för att han skulle börja skapa fotbollshistoria. Också himla bra häng och aktivitet även om det kanske var mer springa runt än skjuta mot mål. 
 
 
Nu ska jag laga lunch och sen ska jag måla en garderobsdörr. Morsning! 

Fredag bara.

Idag har vi äntligen fått till en träff med drömfamiljen. Känns sjukt längesen Ludvig och Elton träffades, så det var skojsigt.
Drömmen bjöd på kaffe och kaka och efter lite mingel med Chrille. Matte, Lie som var flytthjälp i ruggigt väder så handlade jag och Elton och åkte hem igen. Så himla gött att sitta o prata medan barnet roar sig själv (till stor del).

Väl hemma har vi ätit hamburgare och nu ska jag snart äta små digestive med tomatpesto tills jag typ spyr.
Ni får även en bild på min sneda mun och skitiga hår. Varsågoda

RSS 2.0