Sommarhelg

Jag tänkte att jag skulle sluta blogga och börja instagramma. Det blev en win-win för iom instagram så fotar jag mycket mer och har därför mycket mer bilder som jag tänker att jag kan blogga om. 
Snapchat har ju inte riktigt den inverkan på, iaf, mitt liv. 
 
Nåja, det blev iaf en sommarhelg. Smarrigt för själen! I fredags efter jobb och simhall och träning utfodrade vi Jessica med barn på tacos då de suttit i en bil prick hela dagen och det vet ju alla att då är man väl inget sugen på att gå in och ställa sig och laga maten.
Det blev barfota-fotbollsmatch på gräset. Eeeeh, livet? <3
 
Sen lördag och vi var på bakluckeloppis i Mjölby. Köpte ÄNTLIGEN en bok om Bockarna Bruse eftersom Eltons nya idol är lilla "backen" Bruse. Visade sig vara fel färg på trollet under bron i boken och "det hillar inte jag" resulterade i missnöjt barn och kränkt mammi. 
 
Iaf var det högsommarvärme så vi placerade oss på Kökets uteservering och åt mat med Rickard, Amanda och Fred. kom hem TRE timmar senare. Kändes som vi var där i 40 minuter. Bra häng med andra ord.
 
På kvällen bjöd vi in oss hos grannarna med en flaska bubbel i näven. Gick inte hem förrän efter middagen. Tackarrr för detta. Några andra grannar hade fest och det var såklart intressant 
 
Sen var det söndag och matt-läge. 
 
Det var det. Hej med er!
 

RSS 2.0