Tåkern och Väderstad

Idag visade det sig att Caroline, Gustaf och Nils var på väg från Halmstad till Stockholm så vi passade på att tajma in att gå Estelles Sagostig med dom. Mysigt!
 
Sen en fika i Väderstad (min andra den här veckan) och sen var det lilla fina mötet slut. 
 
 
 

Ett gäng bilder från senaste tiden.


En plankstek vi gjorde en söndag. 

Ett sånt där kemi-kärl jag köpte på loppis för vi behövde en mjölkkanna

Sommarklädd son

Pågående bygge på baksidan. 

Jag kan även ha satt igång projekt Walk-in-closet I vårt blivande sovrum på övervåningen. Måste kanske åka o köpa tapeter redan imorgon. Men mer om detta en annan gång. 

Bröllop är de bästa festerna.

I lördags var vi på Stina och Andreas bröllop. <3 Tror inget slår bröllop alltså, det är alltid så himla lyckat. 
O dom där två alltså. så fina och kära och allt det där. 
 
 
Jag hade inte med mig kameran, för då blir det bara att jag känner mig tvungen att ta en massa bra bilder och då hinner jag aldrig släppa loss och relaxa och uppleva allt irl istället. 
Så det här är den enda mobilbild jag har på brudparet. Men man ser ju ändå hur fantastiskt vackra de är. 
 
Idag är jag helt jäkla astrött, dels en festlig lördag i ryggen och så vaknade Elton 04.20 i morse och efter att ha försökt söva om honom i en timma så gav jag upp och gav honom till LCK för att själv sova en liten halvtimma innan jag behövde åka till jobbet för att lämna bilen på Mekonomen vid sju. LIVET </3 
 
 

Max

Fick veta att man via Max app kan beställa och betala maten o sen bara hämta ut på restaurangen. 
Så himla smidigt o gött, sånt där älskar ju jag. När man liksom kan utföra affärer utan att öppna munnen. 

Sagt o gjort så beställde jag mig ett göddigt orginalmål där jag satt på jobbet. 
Görjäklasmidigt. Tills jag kom på att jag åkt tåg till jobbet och inte hade nån bil. 
Inte lika smidigt. 



Måndag här då.

Vilken strålande helg! I fredags hade vi möhippa för Stina och det blev helt himla totallyckat. Kunde nog inte blivit bättre. 
Det hela avslutades med fest i Granforsen med svensexan så nu är jag asataggad på bröllopet på lördag, kommer bli dökul!
 
Det kan hända att det kommer upp foton/film framöver, måste avvakta till efter bröllopet bara. 
 
På lördagen började vi eftermiddagen med att få grillat hos Christians pappa för att sen gå till rickard där det var överrasknings-trettioårs-fest för honom. Jag och Elton hängde i tills festen flyttades vid sju, då gick vi hem och la oss. I princip. 
 
Igår gjorde vi nog inte så mycket alls, eller vi var hos Elin och Anthony och köpte sen massa godis och åkte hem och åt det. 
 
Det var det. utan bilder. mors. 

Naglar.

Eftersom jag ska på bröllop om en liten vecka (och lite till) så passade jag på att boka in en nageltid, för det där med långa naglar har jag aldrig försökt mig på tidigare. 
 
Visade sig vara jättekul! I högstadiet hade jag vid nåt tillfälle dölånga lösnaglar som man inte kunde hantera en endaste grej med, nu tog jag lite kortare och mer hanterbara. 
 
 
Så himla tjusigt, visst! Kanske måste göras fler gånger. Längtar förövrigt ihjäl mig efter det där bröllopet, det har jag gjort hur länge som helst. 
 

Ett fixat fönster.

Nu har jag ingen före-bild på det däringa fönstret, men det var iaf fullt av stora, olika växter i stora, olika krukor. Ganska så fult alltså.

Jag köpte krukor på loppis och lugnade ner fönstret. Lugna sig, sa jag. 
Och jag blev nöjd.



En natt här, en natt där.

Vi har varit en natt i Stockholm och en natt på Norrmansö. Sitter i bilen på väg hem nu och Elton somnade efter ungefär 2 minuter. 




Jag kanske också ska vila lite tänker jag nu. Känna in sömnen. 


Kul i bilen



Sitter i bilen på väg till Stockholm och har en alldeles blank helg framför oss, ska bli gött! Gissar att vi idag håller oss runt Kungsholms strand då Isabell är med och imorgon åker vi till Carro o Gustaf på landet. Om det inte blir norra Europas sämsta väder, då kanske vi tänker om. 

Nu är vi strax framme och barnet har sovit 12 minuter typ. Hoppas han somnar lite till. 

Superb regndag.

Har haft en strålande dag, trots det ledsna vädret. 

Under förmiddagen kom Elin, dröm och Ludvig och fikade och umgicks. Sen åt vi köttfärssås och sen åkte vi till Mjölby och grejade. 

På vägen hem stannade vi o plockade blåbär och sen på saluhallen i Skänninge och köpte göttiga saker. Så nu blir det ost och blåbärspaj till kvällsmat. Gött så! 

Imorgon åker vi till Stockholm som det verkar. Där är det fint! 


New York.

Insåg just att jag har la inte bloggat bilderna från New York som togs med systemkameran? Jag hade iallafall inte lagt över dom på datorn, så här kommer dom: 
 
Först ut har vi syrran utanför matbutiken vid vårt hotell. 
 
Här är vi redo för morgonjoggen. Ser ju dötrötta ut och det var vi nog, för den var klockan sju varje morgon. 
 
Oså lite frukost å det. Jaharå. 
 
Sightseeing på buss (fast har gått av här då)
 
 
"Nya" World Trade Center. Så himla häftigt att det var byggt så att det från sidan såg ut som en trekant, och tog man bilden såhär lite underifrån såg det ut som att byggnaden aldrig tog slut, utan gick rakt upp i himlen. Highway to heaven hörde jag någon som kallade den. Vi låg ner och fotade. Asfascinerade. haha. 
 
Utsikten från Empire state building. 
 
Sightseeing med båt. 
 
Här är nog bara en New Yorkig stadsbild. Det såg verkligen ut precis som jag hade tänkt mig. 
 
Vi åkte till Brooklyn och gick över Brooklynbron tillbaka till Manhattan. 
 
Sen när vi var på manhattan igen gick vi genom Chinatown, det var fräsigt!
 
Här är nog någonstans i lower east side skulle jag tro. 
 
Picknick i Central Park
 
Bubbel på en rooftop bar. 
 
Middag på Carmine's med görsamycket mat. Var mätt typ ett dygn efter det. 

Zara Larsson

Zara Larsson, namnet på allas läppar just nu? Jag blir typ rörd av henne. Rysig och tårig i ögonen över att en så ung person gör detta. Hon skriker högre ju mer nedtryckt hon blir och allt för att visa om och om igen att så mycket är felvridet. 
 
Det känns ju lite som en enda röra det här med Günther och Expressen och Zara och vem sa vad och hej och hå. Nu blev hon ju felciterad, men även om hon inte blivit det så är det tamejfan helt sjukt att män skrivit att de ska våldta och döda henne för att hon (som det då verkade, fast sen inte visade sig va) sagt att hon var sne över att inte vara huvudakt på Bråvalla. DET ÄR INTE ANLEDNING ATT VÅLDA OCH MÖRDA EN SJUTTONÅRING. 
 
Istället för att tystas av detta så skriver hon detta inlägg och visar åter igen var skåpet ska stå. Egentligen skulle hon kunna nöja sig med att bara skriva "I rest my case" när hon får våldtäktshot. 
 
Fick denna fantastiska bingobricka skickad av Chrille, den kan man ta fram och spela ibland. 
 

RSS 2.0