Nyårsdags


Cissis bild!


kolla in var jag ska fira nyår. Jag saknar Järvsö, jag som bara varit där typ 3 gånger. Hur klarar alla alla som är födda där att flytta där ifrån? Min stora plan här i livet är ju att flytta till Järvsö. För det är ju hur mysigt som helst. Så när jag blir stor ska jag bli Järvsö-bo. kommer jag accepteras av urbefolkningen tro?

Det kommer iaf bli en jäkligt rolig helg, jag åker redan idag. Sen ska jag skeda med Cissi alla nätter. Vilken stjärna hon är!

Andra sidan Sälen.

Idag när jag sett på bussen på väg till jobbet, morgontrött och jävlig, så ringde Drömmen, full och jävlig. O frestar-Kamilla tog luren en sväng också. Det mesta var ganska rörigt, och det var någon Pontus, som såg ut "preciiiis som Pontus" och som var 25 men såg ut som 19, som sa att han var från Karlstad, men var misstänkt 08a, som låg med handen på Drömmens sköte.
Jag kände mig så sjukt långt ifrån Sälen där och då. Nykter, på väg till jobbet medans dom hade festat hela natten. Men det gör inte så mycket, fick reda på att jag är ledig på onsdag, så jag drar till Järvös. Vackra Järvsö. Ska bara slänga ett öga på kontot.
Tomt i magen är det också, utan Jeeens.

Puss

Mellandagsrea

Back in Stockholm. Nu sitter jag här i min ensamhet på råsundavägen och har det alldeles jätte mysigt. Kollar på Dhw boxar och fingrar lite på en Rubricks kub. Jag har snart löst problemet, då ska jag ringa min syster och skratta henne i örat för att hon inte grejjar det. :)

Idag har jag o Eileen testat på mellandagsrean, det gick utomordentligt! Kom hem med ett par skor, en väska, lite linnen o en frestar-klänning. Skorna är mina nya favoriter, fast det är så mycket snören på dom, så det kommer ta en halvtimma varje dag bara att snöra.

Det verkar som nyår blir i Järvsö, Cissi har en övertalningsförmåga likt ingen annan, sen var det ju längesen man träffade henne, så det blir najs! Blir såklart görkul att träffa dom andra också., Krillan, Elin jävla Hellspong. Mer Elin i mitt liv, tack!

Men jag är ju alldeles förkrossad i hjärtat för min fina fruga Eileen ska flytta till oslo. Jag har inte riktigt fattat det förrän nu, hur ser egentligen en vardag ut utan henne? Jag kommer inte ihåg hur man gör om inte Eileen finns med i bilden. God, Im gonna miss her!

Nu är det dags för ett avsnitt till! Puss.

Time to go home.

En vecka i Spanien börjar lida mot sitt slut. Det blir sista kvällen ikväll, och det har varit så jäkla skönt och välbehövligt att bara göra ingenting i en hel vecka. "Jag är trött, jag sover lite" "jag är hugrig, jag äter lite" Det är verkligen på de vilkoren det har varit hela veckan. O som vi har sovit sen då! 

jag o syrran fick upp ögonen för att dra ihop till fest i april. Planen kom igår efter några goda och jäkligt billiga öl. Så håll i hatten, kära vänner. har ni tur är ni bjudna! Det kommer bli a la Skidstugan (vilket år var det vi hade festen egentligen?2004?) Och jag återkommer med mer info, närmare fram. Eller så får ni helt enkelt vänta på inbjudan. Kul kommer det bli iaf. Men inte förrän framme i vår nångång.

Nu är det dags för lite siesta, tror jag. Eller iaf att ta det jäkligt lugnt ett tag till. :)

Puss


Spanien

Tänkte försöka mig på en lite längre uppdatering än sist. Är på en caming mellan Altea och Albir i Spanien. Bor i husbil och jag som är av den bekväma sorten trodde aldrig det skulle gå vägen, men vi sover ju liksom bara där. Varken äter eller något sånt, så det går alldeles utmärkt! Sen har det ju hänt en hel del på husbilsfronten sen jag bodde i husvgan typ 92 och sov på ett gammalt soffbord. Lite mer lyx nu måste jag säga!

Altea är hur fint som helst! Jag trodde inte Spanien kunde vara så här fint, men det är höga berg, blåa hav o hur vackert som helst.
Var och kollade på lägenheten idag, läget kunde inte varit bättre. Man går upp för små krokiga stentrappor i trånga gränder, där folk hängt balkongerna fulla av tvätt. Sen allra högst upp ligger huset där vi har vår lägenhet. Utsikten är ju värd att döda för. Man ser över hela Altea, där alla hus är vita, man ser havet och enda bort till skyskraporna i Benidorm. Där kommer man ha många fina stunder! En stor terrass hör till lägenheten, perfekt för öldrickande med utsikt över havet och allt. Lovely!


Annars går det verkligen ingen nöd på oss. Sover typ 11 timmar per natt, äter tre-rätters mest hela tiden och dricker ju en hel del öl. Sen får man inte glömma siestan som tas här arje dag, då somnar man ju gärna en timma till!  :)

Nu väntar Sangrian i Husis. Sen är det dags för mat, igen.

Galet tomt i magen utan Jens, och som värst blir det väl när jag väl kommer hem och då måste klara mig hela 20 (!) dagar till. Aja. den dagen, den sorgen.

Berätta gärna allt som händer hemma, som jag missar alla alla! Men roligaste var ända att jag sprang rakt in i Natalie på Skavsta, jag var så bakfull och höll på att missa planet, då höjde hon stämningen minsann!

Dagens:
Om vi ses igen, låtsas inte som om du var en vän
För jag hade ingen alls när du var populär och överallt.


Altea

Är i Spanien för fullt. vackert som tusan, men kallt som i graven på kvällarna.

puss

Fredag

En timma kvar till fest med jobbet. Sen blir det nog vidare ut i Stockholms natten. Matte är i Stockholm, så det blir väl att möta upp han o Martin för vidare utgång sen.
Oskar kommer hem från Irland också, gött!

Nu ska jag sälja en hel timma till, sen jävlar blir det semester i en hel vecka. Nice!


2008

Eftersom 2008 börjar lida mot sitt slut så tänkte jag ha någon form av utvärdering. Redan tidigt i januari skrev jag orden "Jag tror 2008 kommer bli ett sjuhelvetes år" i bilddagboken eller dylikt. Och jävlar, vad rätt jag hade. Om nu 2007 var ett pissigt år så tog 2008 igen hela skiten. Jag har kollat tillbaka i min kalender månad för månad och konstaterat att jag har haft svinkul mest hela tiden.

Se själva!

     

Januari!

Året började i Sälen. Ett besök som inte innefattade ett enda skidåk, bara rödvin. Systrarna frest entrade mitt liv och jag förstår knappt hur jag har klarat mig tidigare! Som bilderna visar så var det fullt hålligång hela tiden.
I Januari hade jag en hel del öl och sushi-kvällar hos Martina. Sista bilden är jag o Lotta på Kellys, där var vi också en hel del.

    

Februari!

Hälsade på underbara Hanna och underbara Tobbe i Mönsterås, konstigt att man är så dålig på att ses. Det är ju hur bra som helst när man väl gör det.
Daniel och jag spanade snowboard-åkare i Rålis och då var jag lika påklädd som bild 3.
I Februari gjorde jag entré på stureplan, fullare än någon annan kväll, med Martina som sällskap. Martina är bra, men stureplan är fan inget för mig.



    

Mars!

Sälen-dags igen. Inget åk den här gången heller, men ack så mycket alkohol. Direkt efter sälen åkte jag med Krillan och Cissi till Järvsö och kände in festen där.
Senare i månaden kom Linn och Pontus på besök, jag hann sticka till Åre med mamma och Carro (Denna gång åkte jag faktiskt i backen!) Sista bilden kanske är den lyckligaste av dom alla. Första ölen utomhus, på Snaps! Oskar spexar som vanligt.


    

April!

April är en bra månad, då fyller jag år. Mer som hände just 2008 var att vi såg Timo Räisänen på tyrol, Sen en kort tid efter så såg vi Håkan för första gången i år. Se så härligt Krillan och Lotta håller upp sina biljetter.
Jag åkte hem till Mjölby och hälsade på lite, just på bilden figurerar Linus och Eric.
Jag och Linn åkte till Gbg för att kolla på Horseshow, träffade Jen och lite så. Månadens höjdpunkt var nog ända valborg då vi skulle fira av Oskar som flyttade till Irland. Vi skulle på debaser och kolla på Vapnet, men Oskar råkade kalla vakten för Hora, kissa i en papperskorg, slå till en kvinnlig polis och hamna i fyllecell.. Så jag var helt plötsligt själv på Debaser.


    

Maj!

Världens bästa trio kom på besök till Stockholm. Sofia, Frida, Pernilla.
Någon helg efter kollade jag o Martina på hunted Hedgehogs på Stampen, senare samma månad så såg jag Johnossi på Debaser.
Månades (kanske till o med årets) höjdpunkt ägde rum i slutet utav Maj. Nämligen Siesta. Perfekt väder, perfekt boende, perfekt sällskap, perfekt festival helt enkelt. Även här sågs Håkan Hellström på scenen, en av dom bästa spelningarna han gjorde under året.


    

Juni!

Sommaren är i full gång! Trotsade febern och åkte till Järvsö, underbara Järvsö! Sverik kom till Stockholm för att se Håkan på Grönan, dagen efter drog jag till Hultsfred för att se honom igen, o för att festa med underbara människor såklart. Sen firades midsommar i Järvsö och månaden avslutades med ett Allsång på Skansen-besök. jag och Eileen och en jäkla massa jordgubbar. Så var det Håkan på scenen än en gång. :)
Inte att glömma är att Jenny och Kalle kom till Stockholm för att hälsa på.


    

Juli!

En niodagars fylla i falsterbo öppnade Juli månad. Sen drog det vidare till Piteå dansar och ler.
Europride började i Stockholm och bilden visar snygga Jeanie som är min hemliga gay-dröm. Fast jag inte ens är lite gay.
Johanna frestelsen kom till Stockholm
Och bäst av allt.. lilla Alfred kom till världen!


    

Augusti!

Europride fortsatte och det var full fest i stan. Daniel flyttade till Mariatorget och en hel del cigaretter röktes ut genom hans fönster.
Sen var det Malmöfestival-dags med Krillan, Cissi o Drömmen. Sjukt kul! En kräftskiva hanns med i Eklabo.
O bäst av allt var ju den där kvällen på Kellys när jag träffade den finaste av killar, Jens.


    

September!

Många fester vid telefonplan hos Jens o co. Mycket öldrickande med Eileen, en och en annan konsert (Sugarplum fairy och Moneybrother bl.a.) Störst var ju Håkan på Liseberg, såklart! :)
Skabb-kareoke och "Badräkt och fitta"-tema på Landet var några utav våra utekvällar.


    

Oktober!

Cäcejleja flyttade till Stockholm, eller om det var i September kanske.
Marie och fina Alfred kom på besök. Lisa höll en dundrande maskerad och jag och Eileen panikutklädde oss till cowboy och indian.
Jag och Jens var nyktra en hel (!) helg och la golv i hans kök.
Sen kom den bästa utav bästa på besök.. Lasso!!


    

November!

Dåligt med bilder från november då min kamera gick sönder. Mycket Jens, vilket jag gillar. Och mycket fest, det gillar jag ju också.
Hälsade på Jens föräldrar i Leksand och åkte ner till linköping för att fira syrran som fyllde år.
Hann med en julmarknad på Gröna lund innan månaden tog slut.

December är svårt, har inga kort eller nåt. Men hittills har det varit en bra månad, har hunnit med åre och snart åker jag till Spanien. återkommer med mer om det! :)


SÅ. Det här tog ju bara hela dagen.
Pussar

Könsopererad häxa

Three switched witches watch three Swatch watch switches
Which swiched witch watch which Swatch watch switch?

Onsdag

Inte långt till sommaren, jag sa ju det redan i september, men alla bara klagade på hur länge det var kvar. Men se vem som hade rätt. Nu är det inte alls långt kvar!


"Jag säger ingenting, jag tittar ner
hur den vilar tungt och vasst mot mina ben
och hur fodralet matchar mina byxor fel"
-
Prästgatan


Fullt upp

Jag o Drömmen har planerat världens julbak i flera månader nästan. Så skulle vi prata om igår när det skulle bli av och kom fram till att det blir inte av. Vi har fullt upp.
Idag jobbar jag till nio, i morgon jobbar jag till nio. på fredag jobbar jag till sex, direkt efter är det julfest med jobbet. Och på lördag förmiddag åker jag till Alicante och sen är julen slut.

Vad tokigt det kan bli.

Tisdag

Jobbet går inte alls för tillfället. Jag vet i fan vad som är fel, men det är iaf sjukt frustrerande. Byta till Kombi för att tjäna pengar, eller vara kvar på Glocalnet för att det är kul? Det är iofs inte alls kul nu, det suger som bara fan. Men förhoppningsvis vänder det.
Efter jobbet gick jag o Amanda från Gärdet till stan, kände in duktigheten och friska luften. Sen mötte vi upp Ramiz, Foad, Henke och Azin (GN-people) Vi gick lite på stan innan jag tog mig i kragen och hämtade laddaren på Telefonplan. För helvete, jag lyckades istället glömma kassen med pappasx nyinköpta julklapp. O jag orkar ju inte tillbaka en gång till ska jag behöva köpa en ny julklapp eller? I smyg tänker jag fresta Eileen med att åka o hämta den, hon bor ju ändå på vägen! =) Vi får väl se.

Nu ska jag äta, fast jag är ju inte ens lite sugen. Men man borde väl.

The Highway

Vi har en community på mitt jobb, typ som facebook, fast bara för säljare på Telenor/Glocalnet o allt vad det var. Där kan man lägga upp presentation o bild o allt sånt där. Eftersom jag tycker att det är jävligt kul att spela dum o få folk att undra vad det är frågan om så skrev jag såklart en så oseriös presentation som möjligt.
Intressen: "Hästar, smink, öl, frugan" och sånt där. Det verkar ha motsatt effekt. Nyss ramlade det in ett mail "Hej ,hej. Hur är det med dig? Kramar!" Nån halvstekig grabb med studentmössa från Linköping. Det var inte riktigt min plan.

Nyss testades ett test på mig på jobbet. Jag svarade precis som en psykopat. Helt utan empati. Haha

Frågan löd:
"En kvinna, vars mamma har dött, träffar en bekant till familjen under begravningen och fattar tycke för honom. Dessvärre kommer hon hem och inser att hon inte har nummer eller något till honom. Synd tänker hon och månaderna går.
Någon tid efter så dör hennes syster, varför?" Är du psyk eller?

Altea

                                         

Slänger upp några bilder som pappa skickade på lägenheten i Altea. Jag ser den live i jul. Men vi måste ju åka dit, alla alla.
Släng in en intresseanmälan, så drar vi! :D


Det är redan tomt här. 36 days to go. Jeeens

Bad day






Är det här allt jag blir så dör jag.

Jag och laddare

Jag undrar om jag ska behöva tejpa fast min mobilladdare på mig för att inte glömma den överallt!?
Nu har jag lyckats glömma den hos Jens, och det kanske inte anses som världens problem, men nu råkar det vara så att Jens åkte till Mexiko idag, och kommer inte hem förrän i mitten av januari. Som tur är så bor han ju inte själv, så jag får väl helt enkelt åka o hämta den. Men så typiskt.


Helvetesfärd

Som att SJ inte hade gjort nog.
Så här var min resa planerad: Från Åre med X2000 16,14, ankomsttid Stockholm 22,00

Så här blev min resa:
För det första: 17 grader kallt, extra ont i skinkan eftersom att jag slog i på exakt samma ställe igen. Går ner till Åre station, efter mycket om och men så är tåget inställt. Går tillbaka till lägenheten, ringer SJ får reda på att det är ersättningståg som gäller 17,30. (Åter igen Loktåg istället för X2000)
Går ner till stationen igen, tåget kommer kvart i sex. Hinner förbi Östersund, pangar rakt in i en älg som slår sönder luftledningarna. Tåget släcks och värmen stängs av (Fortfarande 17 grader kallt utanför, så temperaturen inne i tåget steg ju inte direkt)
Där ute i mitten av ingenstans blev vi ståendes i 2.5 timmar, innan ett annat lok kom för att dra oss tillbaka till Östersund. Ifrån östersund fick vi åka natt-tåg. Jag fick ju iofs ligga ner hela resan, men ankom inte till Stockholm förrän 06,15.

På centralen möter jag upp en stackars Jens som hade väntat i nån timma, direkt ifrån efterfesten kom han.
När vi äntligen kommer till telefonplan och får sova så tar det ca. 3 timmar innan Pär ringer för att Jens bil gått sönder, så det var bara att ge sig iväg för att laga den. Jag mådde ju ändå bäst i gänget, jag som inte varit full dagen innan, värre var det för Jens.

Yeye, jag kom ju hem iaf, o nu är det måndag igen och jag är på jobbet. Det går väl inte alls idag. Men jag ska ta mig i kragen!

Men som Carro sa - Det var värre för älgen

Lämnade skinkan i backen.

Nu sitter jag här med en så pulserande skinka att jag knappt kan sitta. Jag har ju nämligen svängt utavbarafan idag på brädan. Dessvärre så verkar det som att min vänstra skinka blev kvar i backen. För satan, vad jag slog i den. Huvudet med, men eftersom liftvakten råkade nämna för mamma att "huvudet är det som tar mest stryk när man åker snowboard" så hade jag en så trevlig hjälm placerad på huvudet. Jag kände mig som åtta år, som vägrade ha cykelhjälm. Fast jag vägrade faktiskt inte, jag inser ju att jag har en hel del att skydda! O tur var väl det att jag hade hjälm, för i sista åket så fick jag tydligen för mig att jag inte gjort annat i hela mitt liv än att åka bräda, så jag trixade väl till nåt, som blev pannkaka och jag landade alltså på huvudet. Och skinkan.

Nu är skinkan behandlad med tigerbalsam och Jäger. Även det var mammas idé "Ta en jäger så blir det bättre" Jomantackar.

Nu var ju tanken att gå o se Timbuk i kväll. Jag ska hälla i mig en jäger till o känna in hur vida jag pallar eller inte. Jag kan ju knappt gå och eftersom att jag har använt muskler som jag inte ens visste att jag hade så är jag stelare än stelast.

Men som sagt, jag ska känna in, ringa Elin, äta på restaurang (Där det bara jobbar folk med snea ögon. Det trodde iaf min syster när hon var barn, för enda restaurangen hon någonsin hade besökt var kinarestaurangen i Mjölby.)

Sen kanske jag är fit for fight. Vem vet?

Skumt samtal

Idag ringde min mobil. Dolt nummer:

"Ellen!"
"Ja, hejsan Camilla heter jag. Jag ringer ifrån programmet Singing Bee i Tv3"
"eh.. Jaha"
"Jag sitter här med en ansökan från dig..."
"Eh...jaha" (Tänker samtidigt Jävla Krillan!!)
"Är det något du själv skickat in eller?"
"Nja, alltså det är nog inte så mycket som stämmer i den där ansökan (Jag älskar Linda Bengtzing (Jag kan fan inte ens stava till hennes namn) Enda låten jag kan utantill är Köttbullar i näsan. etc.)
"Jaha, så det är någon som försöker skämta lite med dig kanske? hehe"
"Ja, alltså, jäkligt roligt att du ringde, men det där är nog inget för mig. Det verkar jätte roligt. Men nej, tack"

Sen tjatade hon viade ett tag om att jag var blygsam o att jag borde komma på casting o att jag verkligen borde ställa upp om jag tyckte att det lät som en rolig grej.
Det slutade med att hon sa "Hälsa din väninna att det faktiskt finns folk som sitter o jobbar med att läsa igenom ansökningarna"

Hur skulle det se ut? Jag i Singing Bee?

Världens roligaste!

Det är så jävla värt det. Klicka på länken och kolla på klippet. Hade jag vetat hur man lägger upp ett youtube.klipp så hade jag gjort det. Lär mig gärna!

Ett klipp som blir roligare och roligare ju fler gånger man tittar!

http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk&feature=related


Åre

Jag gillar att skriva många korta inlägg, istället för ett mastodontinlägg. Så här kommer ett till. Live it!

Jag kom fram till åre vid fyra tiden igår. Eftersom mamma o Carro kom först idag, så hade jag lite egen tid en hel em/natt. Den spenderades väl! jag sov o sov o sov o vaknade vid nio på kbällen o tänkte "Jag kommer aldrig somna" men sov återigen, typ 2 timmar senare och enda tills i morse. Så idag är jag utvilad.

Dagens favoritperson är Daniel (eller om han kanske hette David) Iaf så är han den person som lärde mig att faktiskt åka snowboard. Visst, jag har åkt ganska många gånger innan.. Men aldrig brytt mig om att lära mig, bara tyckt att "Nu när jag bara är i backen en dag så passar jag på att åka och skiter i att lära mig" Det har resulterat i att jag alltid bara kunnat svänga åt ett håll, vilket ibland kan ses som en nackdel.
Men Daniel (Eller David) som agerade lärare i en hel timma sa precis hur man ska göra. O inte fan var det svårt, det är ju jag som gjort helt jävla galet. Inte konstigt att jag tyckt att jag är sämst i världen på bräda när jag tydligen har tagit fram en helt egen stil. (Som jag självklart är bäst i världen på. Jag är typ den enda som behärskar Ellen-åker-snowboard-så-här-stilen Nu ska jag inte lägga någon större energi på att försöka förklara hur fel jag har gjort, men man kan ju säga att det handlat om någon form av bakvändsåkning, fast framlänges.
Aja, ut med det gamla, in med det nya. Nu ska jag öva, öva, öva i två dagar.

Idag är det faktiskt julafton här i Åregårdarna. Eftersom vi drar till Spanien över jul så är det tid att fira med mamma nu i Åre. Så ikväll får vi klappen.

Sen på fredag spelar Timbuk på Bygget, nice! Då ska jag hänga med storasyster Hellspong.

Just ja. Jag sitter ju vid min systers dator (jag lyckades sno den från henne, fast hon påstod att hon kollade på film och inte alls sov. Sanningen är att hon ännu inte påpekat att datorn inte längre står framför henne, så jag förklarar henne här med för sovandes. Ser sjukt kul ut att hon fortfarande har hörlurarna i öronen, fast jag dragit ur dom ur datorn.)
Iaf så hittade jag bilder från Fuertuventura. Samma gäng som åkte då som är i Åre nu.
Se och njut!

     

SJ, SJ gamle vän. Jävligt konstigt att du lever än!

Jag kom på så sjukt mycket att blogga om när jag satt på tåget till Åre igår.. I 7.5 timmar. Då hade jag såklart ingen dator och nu verkar alla idéer som bortblåsta.

Sj, min gamla vän. Som att SJ inte låg på minus innan Åre-resan? Näe, dom bestämde sig för att ställa in Alla X2000 i hela jävla riket just igår, när jag skulle åka som längst. Jag fick åka InterCity istället. Till o med konduktören led med mig.
Gött för SJ som bara tjänar på sån här skit. Eftersom resan tar längre tid så fikar ju alla mycket mer, o eftersom en vanlig jävla sallad kostar 70 spänn så lär ju SJ vara miljonärer vid det här laget. O jag tror att det ligger mycket sanning i den senast skrivna meningen.

Sen för att strö lite extra salt i såren så sprang jag rakt in I Elin Hellspong när jag gick av tåget. Inte för den del att jag inte gillar Elin, för det gör jag verkligen. Få har gjort ett så härligt o frestande intryck på mig. Det som hade kunnat göra de 7.5 timmarna på tåger bättre hade ju varit om jag vetat att Elin satt en ynka liten vagn längre bort. Alldeles själv hon också. Då hade vi kunnat haft tråkigt ihop, och antagligen haft sjukt kul istället.

- Men jag är inte bitter.






Utmanad

Yes, Min gamla barndomsvän Anna valde att utmana mig, o jag är ju inte sämre än att jag antar utmaningen.

Here we go! Jag ska bjuda på det "pinsammaste" jag kommer på.

- Du måste länka till den bloggen som "taggade" dig
- Lägg till en lista med 6 (o)intressanta ting om dig.
- Tagga fem andra bloggar och låt dem få veta detta genom att kommentera i deras blogg.


X Jag har ett inlogg på Darin.se och får fortfarande nyhetsmail där ifrån.
X När jag var liten förekom det att jag åt kattmat.
X Min mormor har sålt ett par strumpor till Greta Garbo (Denna vackra kvinna)
X Jag har varit statist i Rederiet (Kan det sägas allt för många gånger?)
X Jag har skrivit ett brev till Håkan Hellström, om hur bra han är. Ett så kallat beundrarbrev. 
X Jag har varit på samma ridläger som världens (Alltså Världens!) rikaste tonåring.


Okej, shoot. Utmanade är:

Linn
Gustav
Pernilla
Hanna
Eileen


Och Ja, Pernilla. Jag spydde mitt på gatan, lite i ett hörn dock.


ribbiddibbidopp

Imorgon åker jag till Åre, ska bli så mysigt! Jag har inte hunnit tänka på det så mycket, men nu slog det mig.

Idag har Drömmen och jag kollat igenom första säsongen av desperate housewives, eller inte hela än. Vi är bara på avsnitt 5, men jag gillar när man har en hel box av något, allt blir så mycket bättre. Jag har sovit så mycket så jag kommer aldrig somna i natt. Men det gör inget, det är nästan lika bäst så.

Fina tider.




Jag hittade ännu en godbit. Nivå22 någongång i September kanske.
Nu väntar Boston Tea Party. Rolig skit.




Årets svenska manliga artist

Seths val: Håkan Hellström

  Så länge Håkan finns, kan det inte finnas någon annan Årets svenska manliga artist. Han är och förblir det finaste vi har.


Kristineberg

Nu är jag hos Kristin och är lite sjuk. Fast inte så mycket sjuk. Alldeles lagom.

    
Känn in vilka frestande bilder jag hittade på hennes dator. Jag, Johanna o Kristin.

Dessutom undrar jag om mitt hår kan få bli långt igen, som här under.  Det känns iaf långt där.
:


Jaja, nu ska jag återgå till tevetittandet och sen ska jag åka till Jens för sista natten på ett tag med honom, för sen åker jag till Åre och han till Indien. JagKommerKlaraDetHär, fast jobbigt blir det. Men det är värt väntan.

Helgen v. 49

Fredag:  Jobb. Jag var duktig på jobbet! Sen missade jag alla bussar som gick att missa. Gick till Karlaplan, åkte till centralen, besökte systemet, hade 3 väskor eftersom jag vunnit en på jobbet. En var trasig så den bars under armen. Allt var ganska bökigt.
Sen åkte jag till Jens, där drack vi öl. Amanda kom förbi, vi gick förbi landet för att dricka önnu en öl. Det var dock 45 minuter kö, så vi åkte in till stan direkt istället. Eftersom alla inte var över 20 så var Debaser Slussen inte ett alternativ, vi försökte till o med, men nekades. Så vi gick till Meduza. Sambucca och Redbullbull-vodka förtärades och sen var det kört.
Lördag: Mådde som en kung när han mår som sämst, som min vän Matte hade uttryckt det. Gick som en parantes och kastade upp då och då. Vi gick för att köpa Sushi till Jens. Då råkade jag lägga en pizza framför en kvinna med barnvagn, stackars människor, hoppas inte barnet får men för livet.
Lördagen gick, sakta men säkert och avslutades, finally, med en julfilm.

Söndag: Var fortfarande sliten. Åkte tåg med Jens till Linköping för att äta julbord med mamma, pappa o Carro. Jag gillar min familj, och jag gillar Jens. Så jag var inte så orolig, förutom att mamma kläckte en och en annan klockren "mamma Monica-kommentar" But that's why I love her!
Vi kollade på Äppelkriget hos Carro innan vi tog tåget hem igen.

Nu är det måndag. O precis som tidigare sagt: Det är fan alltid måndag.

Fridaybajs

Jag tappade fredagen. Allt är en jävla cpkundshorasfittaskukscpmongopruttstördosjävlahorfel.
Det känns faktiskt genast mycket bättre.

Jag har hittat världens roligaste iq-test på nätet. Jag vill klara ut det, men ändå inte. För då tar det ju slut, o då blir det tråk.


Idag ska jag göra som så många fredagar för ungefär ett halvår/år sen. Jag ska stanna på systemet på Odenplan, köpa öl, åka hem till Råsundavägen och dricka dom. O jävlar, vad jag ska dricka dom.

Fredag hela veckan!?

I don't care if monday's blue tuesday's gray and wednesday too thursday I don't care about you it's friday I'm in love.

Fredag, fredag, fredag! Jag gillar fredag. Om jag säljer två ordrar till så får jag gå hem. Jag kommer göra't alldeles snart. Alldeles nyss var det en kund som kallade mig "jävla dumhuvve" Bara för att jag ringde och sökte hans fru som "självklart jobbar dagtid, som alla andra" Jag kontrade såklart med ett "Vissa verkar ju vara hemma" och la på och fortsatte min underbara fredag. Inget sabbar det här humöret.

Blir det öl efter jobbet tro?
Pöss


Friday, Im in love

Nu har väskan gått sönder, så jag får bära den under armen. Mindre smidigt på en fullsatt tunnelbana!

Dagens mål ...

Dagens mål går väl sisådärva. Jag kan ju inte direkt skryta med mina sälj.
Där emot så skryter jag mer än gärna om min vackert underbara väska som jag packat nattens övernattningskitt i. Morfars gamla resväska, brun och kantig och sådär hård med härliga knäpp-knappar. I den har jag packat "jag älskar hästar"-tshirten och tandborse. Har även slängt med ett par roliga glasögon och en gammal vitsbok, ifall vi får en tråkig stund ikväll. Jag gissar att dom aldrig behöver användas.

Nu vet inte jag om det här var planen för min dag



Årets julkalender - Skägget i brevlådan

Jag är ju lite av en julkalenderfantast, har i alla år suttit och ätit frukost framför julkalendern, sen jag var en liten knodd. Oavsett vilket skit det än varit så har jag följt det enda fram till julafton (Med undandtag för Allrams höjdarpaket, det slutade jag faktiskt kolla på) Jag hade höga förväntningar inför årets kalender, Anders och Måns har ju lyckats med så mycket tidigare och kändes som en klockren duo för jobbet.
Nu har jag dock bara sett 4 avsnitt, men hittills är det hur bra som helst! Älskar scenografin och kostymerna. Sen har dom ju fått med det årliga "julkalender-mysteriet" som så många tidigare år. Ett mysterium som kommer lösa sig lagom till julafton - i detta fall, var finns tomten? Eller kanske Vem är tomten? För att han finns det har vi ju redan konstaterat.
Och är inte det fantastiskt, jag älskar det så mycket att jag nästan börjar tro på tomten själv! Till o med i Sunes Jul så är det riktiga tomten som kommer och "tomtar". Rudolf går ju faktiskt bara och köper tidningen.

Det måste vara hur svårt som helst att göra en julkalender, avsnitt som är dryga 12 minuter långa, intresset måste hållas uppe hela tiden och karaktärerna har ofta sjukt starka personligheter. Så att man får känslan av att man "känner dom" redan efter första avsnittet. Helst ska ju båda vuxna och barn roas av kalendern också.

Jag gillar att det är så sjukt mycket fantasi i årets avsnitt. Uppfinningar, konstiga bilar, vägar och affärer. Det här kommer bli en bra jul, höhö

Dagens mål

Dagens mål är att tagga om som fan på jobbet, jag måste fan börja gå in för saker o ting. Nu jävlar ska det säljas! Jag återkommer med resultat.

O idag väntar den omtalade övernattningen hos Eileen. Bara det borde få mig att sälja som fan!

Inte less längre

En cigarett senare och jag är inte less längre. betyder detta att jag är sjukt beroende eller? haha

Helt utan anledning

Sjukt kul stämning på jobbet, lagtävlingar, snart spökboll och finfina priser att vinna. Men jag hör liksom inte på, jag känner mig inte det minsta pepp och börjar undra om klumpen i halsen verkligen har med förkylningen att göra? Jag har den där känslan som ibland kommer då man bara vill vara liten, gråta och slåss helt utan anledning.

Nu vill jag faktiskt bara hem, jag orkar inte jobba mer, jag vill bara krypa under täcken och inte komma fram förrän det är nytt år.. Eller nåt.


Puss till få.

Onsdagen

Herrejävlar, Ellen-hostan är tillbaka. Sömnlösa nätter och svårt att prata i telefonen på jobbet. jag hatar det så mycket, den här jävla hostan som förföljt mig under hela livet, vad fan kan man göra åt det?
Klockan sju i morse hostade jag så mycket så jag trodde fönsterrutorna skulle flyga ut.

Eileen är försvunnen som vanligt, jag orkar inte längre vara den som ser till att hon går till jobbet, så får hon sparken så får hon. Hör du det frugan? :)

Igår var jag hos Jens o co. Såg den sjukaste filmen på länge, o återigen kan vi konstatera att fransmän är dumma i huvudet. Det var nog det mest brutala jag sett. Vi stängde av filmjäveln efter ett tag.

Den här veckan rusar iväg, som så många andra veckor. Tiden går sjukt fort. "Livet är som en toarulle, ju närmare slutet man kommer desto fortare går det" Vem var det egentligen som sa det?


Övernattning



På torsdag ska jag sova över hos Eileen, precis som man gjorde när man var liten. Det är nästan så att jag är sugen på att ringa mamma och fråga om lov, bara för att.
Det ska vara pyjamas, godis, film, tofflor, frukost, julkalender, tjejsnack och fniss. Eller ännu hellre Fnizz.

Tritta bara så fin hon är, frugan.

Nu vankas det thai-bufé på jobbet, sen är det bara några timmar tills jag får klappa på Jens igen, lovely!

Puss på er.

Ännu en helg

Då har ännu en helg gått. Den skulle innehålla en jäkla massa jobb, men jag lyckades tappa rösten. O då är det svårt att slå igenom som telefonförsäljare.

I fredags träffade jag sis efter jobbet, tog några öl med henne. Sen åkte jag o Drömmen vidare hem till Jens där vi fortsatte ölandet. Några av jens kompisar kom dit och vi fortsatte mot Landet, där det var så mycket folk att vi fick lov att sitta på golvet på scenen för att dricka våran öl.

Lördagen började med att Jens lyckades låsa oss ute, så istället för en elva sushi så blev det en tur till Trångsund för att hämta nyckeln. Sen blev det äntligen sushi och jag blev sjukt bakfull där och då. Gick som en parantes in till restaurangen.
Kvällen blev lugn. Eftersom rösten sagt upp sig och jag kände mig allmänt risig så åkte jag åter igen till Telefonplan, där min kära Jens och hans två vänner Anton och Pär satt o plinkade på en låt som skrevs där och då. Duktiga är dom!

Söndag. Vi vaknade upp, icke bakfulla! Fortfarande ingen röst, vilket istället för jobb ledde till julmarknad på Gröna Lund. Det var väl inte riktigt så juligt och mysigt som vi tänkt oss, vi inhandlade ingenting. Sköt lite pingviner och Jens lyckades såklart vinna en stor o fin Pinga (Pingus syster) Pinga bor nu i Jens säng, tills dess att han tar sitt pick o pack o åker till Indien i en hel månad. Ojojoj, hur ska jag klara mig?




                                                                   
           Jensa                                                                                               Jag o Riktiga Jens.

RSS 2.0