Mjölbys stolthet.

Johan Palm från idol, som jag inte ens vet vem det är, kommer ifrån samma lilla håla som jag. Jag ska stolt säga sånt när jag går ut här i huvudstaden.
Även fast det tog ett tag innan jag förstod om han var en tjej eller kille, ett barn eller tonåring, en vilsen emo eller en albino så är han ju faktiskt jävligt grym! Lilla killen är ju bara 16 små år, och knappt två trådrullar hög. Heja Johan.



Bad day

Haft en mindre bra dag. Jag som tyckte jag var så pigg och utvilad när jag kom till jobbet, så går allt bara skit. O det verkar fan inte bli bättre heller...
Jag vill bara krypa ner under täcket och aldrig mer gå upp. Hoppas det blir bra mycket bättre när jag kommer hem, annars vet i fan.

Men allt är så tråk, alla bara jobbar sent och jag har inget att göra, så är jag så trött på folk som är besvikna på mig. Unna mig det här för tusan!

Puss


Favorit i repris

På lördag är det ju för sjutton Kanelbullens dag, det måste bakas bullar då! Favorit i repris från Parkgatan. Synd bara att jag aldrig använt min ugn, aldrig vågat. Vi får kanske mickra degen? Haha.

Satsar det sista på mirakel

Jaha, natten innehöll tio timmars sömn! Morgonen bestod av en tjugominuters-dusch och jag känner mig fan piggarre än på mycket länge.
Dessvärre är jag enda säljaren inne på Glocalnet, så jag får inga samtal.. o jag som är sjukt taggad på att sälja. Sista dagen att kunna påverka nästa lön! Det gäller att ligga i.

Fuck, jag kan inte åka till Järvsö i helgen. Jäkla skit, jag som saknar både Krillan o Cissi o alla alla. Jag får försöka lösa på nåt sätt. Känn in!

Nu är det dags.

God Natt. Iaf snart.


Du kanske tycker jag verkar borta i tanken.

Hur bra var det inte att Håkan sjöng Minnen av aprilhimlen? Det är den bästa någonsin och live slår den allt och alla.

"O om vi ses igen, låtsas inte som om du var en vän. För jag hade ingen alls när du var populär och överallt"

Jag saknade Ramlar, Hurricane Gilbert och Nu kan du få mig så lätt/Det är så jag säger det. Men jag får väl nöja mig med att jag sett dom låtarna så många gånger. Roligare med otippade låtval!

Jag o frestelsen stod så långt fram vi kunde komma och störde oss på fjortisar som inte ens kunde dom allra vanligaste låtarna, men ändå envisades med att stå tryckta mot kravallstaketet. Dom var säkert bara kära i nån Håkanist och låtsades att dom gillade Kapten Hellström, fast dom uppenbarligen aldrig ens hört "Kom igen Lena!"

Men helgen har varit den roigaste någonsin, eller iaf på så sjukt länge. Hur många underbara människor finns det inte? Jag har träffat hur många som helst och blir lika berörd varje gång.

Jag gillar att jag skrev ett inlägg i bloggen den 23e augusti ..typ sekunden innan jag följde med Eileen ut på kellys för att sen träffa Jens och alla alla för första gången. Hur tänkte jag nu, ska jag bli så kär så jag knappt vet vad jag heter, precis som jag skrev, eller hur tänkte vi? Det verkar inte bättre.


Gbg o Bongotrumma

        

Kära Elsa, vilken jävla helg.
Fredagen var hur bra som helst. Håkan o fina Siesta-vänner. Galet med kullerbyttor, sena nätter, axelridning och gratis öl.
Lördagen var fan inte sämre, skabb-kareoke-hak till en början, för att sen trumma sönder en tunnelbanevagn..Efter ett tag var det inte en jävel som var still, vare sig dom tillhörde vårt sällskap eller inte. Dagen/natten slutade med en stulen ljung och en övernattning i bilen. Fy fan så kallt det var.

Uppdatering från Göteborg.



Nu är vi här. Jenny o Kalle är guld värda som låter oss bo här, snart är det dags för Håkan o vi sitter o känner in ölen nu.
Lägligt nog så var mamma i Göteborg, så vi var o åt lunch tidigare, sen vilade vi i en sekund och nu är det dags, som sagt.


I Gbgregn

     

Nu är det nästan bara 24 små timmar kvar tills Håkan jävla Hellström kliver på Stora scenen på Liseberg, fantastiskt!
Johanna o jag har ätit hundra kilo mat och godis nu, och allt är som vanligt här på Råsundavägen.

Limpan: Johanna har en blogg, men hon vägrar tala om vad det är för adress, det kommer nog det med snart! =)

Jag fick en gnutta ångest när jag kom på att jag sålt alla alla mina fina skivor. jag ska köpa tillbaka min samling när jag blir rik som bara fan.

Nu ska jag duscha och packa inför Gbg(regn)helgen.

Gött mos

Imorgon åker vi till GBG(regn) Eftersom jag är gryyym så fixade jag biljetter från Stockholm med tåg, för 220:-. Gött att slippa Swebuss i sju timmar. Känn in!

Det bär av hem till Stockholm igen på lördag, så jag hinner nog känna in festen med Eileen o den där Linus som tydligen alla alla känner.

Nu äre jobb.

Glocalnet

Ser alla alla anonsen under? Den om Glocalnet, det är precis vad jag säljer. Vill ni teckna något så måste det gå genom mig, annars jävlar! =)
jag försökte sälja in mobilt bredband till både Pär och Erik (jens sambosar) men dom ville inte ha't. Jag ska fan bajsa på deras jobb. Aldrig mer handla på Ica, bara Coop. Det gör jag iofs redan.

Imorgon kommer världens bästa dröm hem, Nah! haha. Då blir det skavfötters i sängen igen, så jävla sterrigt att vi ligger där hela natten o bara görsover. Haha.

Morgon i Stockholm

Givande morgon på tunnelbanan. Stod bredvid Olivier De Paris och funderade på om det verkligen var han som var tillsammans med Carolina Gynning? Dom känns så jäkla olika, helt galet.
Sen var det nån där inne i trängseln som lyssnade på "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" och jag försökte förjäves ta reda på vem, dock utan framgång.

När jag klev av vid Karlaplan var det två stycken småfisar (säkert bara 10 år) som hade så sjukt snygga kläder, jag ville slita av dom o springa iväg. Fi fan, jag vill se deras föräldrar! Ja, tack. Dom två småpojkarna kommer bli farliga hos tjejerna om några år!

Igår var vi på Landet och skulle kolla på en tjej som jag glömt namnet på som spelade. Det var riktigt bra! (Dock missade vi henne, men killarna innan spelade grymt.)

Nu ska jag sälja utav bara fan på jobbet, jag har redan slängt in första ordern, pass på!

O fy fan så onyttig

                                                                      

Fantastisk måndagkväll. Ben&Jerrys och vänner. Fan så skönt att vara ensam hemma. Fast nu börjar jag snart klättra på väggarna, var är Drömmen? Görsjuk stackarn. 

Sen så är jag lite rädd för spöken nu oxå, vad tokigt det blev då känner jag.               

Svordom

Jag läste lite i min egen blogg nyss. fan vad jag svär. Jag ska sluta med det, även när jag pratar. Inga mer fula ord!

Ingölf

Alldeles nyss ringde en på jobbet hem till Ingolf Fullmestad, nån som känner till honom? Haha, tur det inte var jag som fick samtalet, jag hade aldrig kunnat hålla mig! =)

I natt ska jag sova alldeles ensam hemma, för första gången på hundra år känns det som. Drömmen är i Boxholm och jag tar fan inte fler Järvsöfolk nu, det är inget jävla hotell! haha.
Det ska i vilket fall bli ganska skönt att bara vara ensam i kväll. Sitta o känna in soffan, sova när fan jag vill o allt sånt.

Men först ska jag känna in en fika med Eileen, naaaaaah! Vilken fantastisk en hon är.
Imorgon väntar landet, jag vet inte ens vad det är för spelning.. jag följer bara med för det fina sällskapets skull.

Nämen nu, nu ska jag nog ta o sälja en order här. Känn in!

Herregud, Andra avenyn

Just nu känns allt så jävla roligt o bra.
Samtidigt som det känns förbannat tråkigt.. För jag tänker fan inte ha dåligt samvete för att jag mår bra.

Jag är hugrig på jobbet, som fan. Rester från gårdagens bakis-pizza väntar i matlådan. Mumma!

Men gud, jag har ju inte ens nämnt Andra avenyn än..hur bra är det inte? Eller va fan, egentligen så är det hur dåligt som helst. Men ändå.. Hur bra är det inte?

Utvärdering av helgen.

          

En mycket bra helg. Det blev tvådagars och ett besök på Sydpoolen i Södertälje. Skabb-Nivå-22 besöktes i fredags. Vilket ställe, haha.

Igår fick jag äran att vara bakfull hela dagen, inget jobb eller nåt..jäkligt skönt! Så vi låg i soffan o kollade på film hela dagen, bland annat Mirrors.. Men den var ju fruktansvärt dålig. Vad fan är det frågan om? Haha.

Pass på

Igår var en bra dag, mötte pappa för att äta på restaurang, sen mötte jag Kristin o Hanna för att gå på Releasefest på Debaser Slussen. Det blev några gratis öl innan vi valde att kasta in handduken..redan innan bandet börjat spela. haha, så jobbar vi.

Ett mycket roligt djur


Det roilgaste på länge är att en alkis som vi mötte i Gamla stan i våras har gått vidare i Idol. Vi som trode han bara var full och virrig när han skrek att vi var tvugna att följa Idol, för att han hade gått till slutaudition.

På tal om alkisar så var det en på Odenplan som tilltalade mig igår: "Ursäkta mannen, skulle jag kunna få köpa en cigg?" Hur tänkte han?

Tvåbarnsfar.

Kolla in mysminen på mannen. Mannen och tvåbarnspappan






Drömfeber

Drömmen hade feber i morse när hon vaknade. Detta innebär att jag garanterat får feber snart jag oxå. Det känner jag inte in. Tredje gången på mindre än två månader! Hur tänkte dom då? Fast jag ska inte ropa hej innan jag kommit över ån. Än så länge är jag antagligen feberfri, även om jag fryser utav bara fan.

Idag ska jag ut o äta med pappi, sen ska jag o Kristin ta på oss Söder-kostymerna och gå på releasefest på Debaser Slussen. gratis öl innebär det! Fast jag ska nog inte känna in så många öl, ska ju jobba imorgon vid nio.

Nu ska jag sälja vidare här, jag sålde nyss till frestelsen. "alla alla är detta okej?" mycket roligt.

Debaser.

       


Varför inte en tisdag? Bilder från gårdagen, en riktigt bra kväll. Jäkligt roligt kom vi fram till.

Fairy

 

See for yourself.

Nya riktlinjer

Nya regler gäller på Råsundavägen. Inga övernattningar om jag eller Drömmen börjar tidigt dagen efter. O hör sen.

En kväll i en lök.

Mycket bra dag igår. Vi gick till Debaser Slussen o skulle se Sugarplum Fairy. Det gjorde vi oxå! Jag, Johanna, Eileen, Felix o Tim (Burton). Dom två sistnämnda är av utländskt ursprung. Jag älskar tydligen att prata engelska på fyllan.

Sugarplum rockade, som vanligt. O gisses, så snygga. Helt galet! Hur fan ser mamma o pappa Norén ut egentligen? Som två jävla gudar eller?

Idag är det jobb 13.45-21. Jag har sovit för lite, som vanligt. Men ett bad i morse gjorde susen!
nu ska jag jobba med dom här nya jävla systemen på jobbet.

Mest fantastiskt är att en på jobbet sa "Alla alla alla alla" igår. haha, fyra gånger! Jag dog.

Stulen listjävel

Skriv upp dina 21 första kontakter i telefonboken

1. Alexander
2. Andreas
3. Anna Is
4. Anna lght
5. Anna på tåget
6. Anton Provoice
7. ArwiD !!
8. Australiensare
9. Åsa
10. Behar mob
11. Bilddagboken
12. Bill mob
13. Boryana
14. Britt-Marie Stegs
15. Café London
16. Camilla.B mob
17. Carran
18. Carro
19. Carro.K
20. CCB
21. Chalak

Hur träffade du nummer 12? Bill
För roligt att jag har kvar numret, Det var en nyårsafton för hundra år sen typ. Nånstans i Stockholm.

Vad är det mesta du har gjort med nummer 2? Andreas
Gissar att det är Maries Andreas, jag har nog mest gullat med hans son när han varit med.

På en skala 1-10, hur snygg är nummer 6? Anton Provoice
det är ju inte min typ av kille alls. Men han får nog sina brudar ändå! =)

Känner du nummer 11 bra? Bilddagboken
Jag fattar inget.

Har du pussat nummer 16? Camilla.B mob
Det tror jag inte. isf var det som trettonåring.

När ska du träffa nummer 7 nästa gång? Arwid
Jaa du. Kanske någon klassåterträff? Eller på nån fylla på hemmaplan i Östergötland

Känner nummer 1 och 10 varandra bra? Alexander och Behar
jag tror inte det, iofs är dom väl typ lika gamla.


Vad var ditt första intryck av nummer 13? Boryana
Helvete, så långt hår.

skulle du kunna tänka dig att umgås med nummer 9? Åsa (gåsa, flåsa)
jamen, såklart.

Hur länge har du känt nummer 8? Australiensare
En timma o en kvart, på Irland.

Har du varit hemma hos nummer 15? Café London
jag har varit där, jag har till o med jobbat där

Har du blivit riktigt arg på nummer 19 någon gång? Carro Käck
det går verkligen inte att bli arg på Carro! =)

Är nummer 20 blyg? CCB
konstig fråga.


När träffade du nummer 18 senast? Carro sis
Det var nog någon vecka sen

Har du varit ihop med nummer 14? Britt-Marie, Kristins mamma
jag har aldrig varit ihop med henne, dock har jag råkat kalla henne för hora, men vi är kompisar ändå! ?

Vad är det första du tänker på när du ser nummer 4? Anna lght
Thorildsplan

Har du sovit brevid nummer 17 någon gång? Carran
Nejje. Fast i ett tält bredvid på hultsfred


Kan du vara dig själv med nummer 21? Chalak
Världens bästa Chalak, klart jag kan det.

Vad är nummer 5 bra på? Anna på tåget
Haha, hon var bra på att diskutera homosexuella med mig, Minna o Jeanie. Sen var hon bra på att lova att hon skulle med ut, för att sen inte hålla det.. :O


Alla alla

Jag är övertygad om att jag tänker alldeles för mycket. Jag ska sluta tänka så förbannat o bara känna. Yes box. Känna in ska jag göra. =)

Klart.. Klart jag gjorde det!

Klart jag vann tusenlappen oxå. 2 minuter innan vi slutade slängde jag in den avgörande orden, fan så kung!
Söndagkvällen spenderades på telefonplan hemma hos familjen Leksand, eller vad ska dom kallas? Det var i vilket fall som helst underhållande att se fyra hanar ta hand om tvätt, laga mat och diska. Vilka killar! den ena bättre än dom andra, såklart.

Nu är jag på jobbet, det går så bra så.

Yes box

Alldeles nyss vann jag en ny digitalkamera. Jag är så jävla bra. Nu har jag bara tusenlappen kvar att vinna. Jag leder med en order, men jävla Henke är mig hack i häl. Men jag ska psyka honom. Yes, det ska jag.

Gött med ny kamera, min förra tar ungefär två år på sig att ta ett kort. Lite länge kan man tycka.

Populär och överallt

Det är roligt att vara hemma nykter en lördag, speciellt när det ramlar in diverse fylle-sms och fylle-samtal.
Till en början ringde Kristin:

K: Ellen, jag har pratat med Staffan!!
E: Jaha..hur var det med honom då?
K: Han frågade hur det var med dig! Jag sa att du frestade på heltid!!!
E: okej, haha.
K: Sen sa jag att Lotta oxå frestade på heltid o då sprang han iväg till Mårten. Sen sa han att han trodde du skulle bli gay efter att ha frestat honom..
E: Alltså, vad är det du försöker komma fram till egentligen?
K: ja... asså.. det jag egentligen försöker komma fram till är att hans brutna ben har läkt.

Det ska tilläggas att jag inte hade en aning om att han brutit benet.

Sen några fylle-sms:

"Hörru Ellen jävel! Du fan fått mig bli på ett eller annat sätt. Jag vet inte vilket det kan luta åt..."
" Klockan är två och klock...sov nu! Om du jobbar.. jag ska paddla mig till en sovplats så nära bilen som det går.."

Jag gillar att han skriver paddla mig till bilen. Vart fan har människan parkerat undrar jag. ?


tvättmaskinsmonstret

Det verkar som att tvättmaskinen vägrar släppa ut min tvätt. Hur tänkte den då?

Patrik 1.5

 
Jag o Drömmen har precis varit på bio. Vi såg Patrik 1.5. Det var en bra film, jäkligt svensk men mycket bra. Nu kollar vi på Min vän Perceys magiska gymnastikskor och läser aftonbladet. Vi liksom planerar kvällens tv-tittande, hur gamla är vi egentligen? Haha

Fast, jag har jobb i morgon att skylla på. Jag återkommer om jag vinner alla alla priser.
Bye bye

Moneybrother

Fredag igår. Johanna och jag kände in sista sommaren med öl i en park..eller rättare sagt en gräsplätt på Djurgården.
Eileen anslöt senare och vi skulle kolla på Moneybrother på Grönan. Det slutade med att Eileen åkte hem för att ta på sig mer kläder. Medan jag o Johanna gick spökhuset, på fyllan.
Johanna sprang rakt in i en vägg två gånger och det slutade med att spökena så gott som hjälpte henne upp och bad om ursäkte ungefär 200 gånger. Allt Johanna fick ur sig var: "Its okey, I just have a lite ont in my knee"
Fantstiskt kväll!

Den tog iofs inte slut där, men ändå.

  

Nu ska vi snart in o kolla på bio. Patrik 1.5. Vi har städat hela morgonen och nu känns allt mycket bra. Dessutom väntar tvätt-tid ikväll.

Wall-E

Wall-e sågs igår, på Heron city. Den var rolig, lite förutsägbar men vad ska man egentligen begära av en Disneyfilm?



Ikväll väntar Gröna lund och moneybrother, sen är det jobb på söndag. Hell yeah, jag ska vinna en kamera o 1000 spänn extra. Perfa!

Pöss

wtf

Hur tänkte mitt jobb nu, när jag skulle sluta 6 men helt plötsligt ska sluta 9? Hur fan tänkte dom nu? Jag tänkte säljstrejka först. Men som någon väldigt smart o söt sa så är det ju bättre att jag säljer utav bara fan, så dom konkar. Det ska jag göra. Fy fan vad jag ska sälja.

Sen fick jag ju reda på att Drömmen inte alls ska till Boxholm i helgens som jag trodde. Helt fantastiskt! Pengabrorsan, here we come!

Nu ska jag sälja utav bara fan, som utlovat. Puss

Alex, speaking swedish

Igår skulle jag äntligen få se A clockwork orange. Jag har, om och om igen råkat missa den på något konstigt vänster. Fråga mig inte hur.
Men igår skulle det alltså vara dags. Hoppas att sällskapet kände sig hedrat, för jag var en aning nervös att filmen inte skulle uppnå mina förväntningar. Det började bra, det fortsatte mycket bra och när finalen skulle äga rum, när det var en liten liten bit kvar på filmen...så pajar den. Den låste sig och jag kan alltså fortfarande inte säga att jag sett a clockwork orange.

Men en vacker dag så!

Sen åt jag ju med mammi. Vi skippade stureplan och valde vasavägen, så överklass är vi!

Mia o Klara

Igår vann Mia o Klara kristallen för bästa humorprogram. Kristin ringde med gråten i halsen o till o med jag blev alldeles sentimental o höll på att fälla en tår. Det kändes som ens egna barn hade vunnit.. Eller förlåt, boarn ska det ju vara.

Fantastiskt rätt. Fy fan va kung dom är.

Inatt sov jag på hotell, jag såg inte en enda kändis och hostade från 03,30-06,30 så det blev inte mycket sömn alls. Men det var så fantastiskt ändå, Kristin måste flytta hit nu! (Men nu har jag nämnt henne i alla alla senaste inlägg, just bara för att hon påpekade att jag aldrig nämnde henne innan. haha) Hotellfrukost var så jävla värt!

Ikväll ska jag o mamma äta middag på Stureplan, min mamma är världens bästa!

Virus

Jag har fått någon form av virus på min kära dator. Den låter så jäkla konstigt så jag skrattar ihjäl mig. Fast egentligen svär jag mest.
Igår var det myssöndag med film. Cissi o Johanna höll ångan uppe medan jag somnade på en sekund. Som vanligt.

Krillan ringde precis o berättade att alla alla i en annan del av Köping tydligen bor på det hotellet vi ska sova på i natt. Mycket mysigt tycker jag. Jag ska försöka ta en kopp kaffe med Tobbe o slå honom i antal svärord, håll tummarna.
Imorgon kommer mamsi till Stockholm, vi ska försöka hinna med ett restaurangbesök framåt kvällen. Innan dess hoppas jag att jag hinner känna in Jens lite snabbt.

Jobbet går helt okej idag. Det är två sköna snubbar på gbg(regn) här o peppar oss. Fan, jag vill oxå bo i Göteborg..fast inte lika mycket som jag vill bo i Stockholm såklart!

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe o öva inför mitt kafferace med Köping-Tobbe. Tack o adjö

Bilder o allt möjligt från helgen

SÅ! Nu figurerar Johanna och Johanna på bilden under. Det finns även en del klipp på youtube från förfesten, känn in det här: http://www.youtube.com/watch?v=7_pMgm900As o missa för tusan inte Johanna frestelsen som tjatar så förbannat i bakgrunden. Sen finns det oxå när Drömmen tamburinar.



Nu är det snart jobb, sen ska jag träffa krillikrullkristin. Vi ska bo på hotell i natt. Kristin, jag o 6 liter laxerande medel. Det kan inte bli annat än görtrevligt.

Underbara vänner



Lyckades stjäla den kanske enda förekommande bilden där vi alla 6 finns på samma foto. det är jennys. Tack Jen.
Fina flickor!

Hur tänkte dom nu?

Fick ett underbart mail av en, för mig, okänd människa...eller delfin?

Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se
 

Det bästa är att jag tror fan det är på riktigt.

Gratis pizza på jobbet, är det egentlgien värt det?

Söndag o jobb. Det känner jag inte in. Har sovit ungefär 8 timmar de senaste två nätterna, sammanlagt. Lagom bakfull o förkyld som ett helvete. Jag hade så mycket hellre bara legat o tittat på alla alla filmer på hela hyllan. En efter en.
Men det har varit en så jäkla bra helg. johanna gånger 2 är underbara o när jag väl är hemma, klockan 6, ska jag fresta upp en bild här. Så ni får se hur fint vi haft det.

Men det gör inget att jag är tröttast o mest sliten på hela jobbet, för det var det värt. Mys är värt .

Puss sålänge.

vink vink till Drömmen, står maten på bordet när jag kommer hem? :)

Fredag hela veckan

Äntligen fredag. det har varit en tuff arbetsvecka..eller inte. Jag jobbade två timmar i måndags, sen har jag legat hemma sjuk. Egentligen har jag feber idag oxå, men jag pallar inte mer sängliggande o äckelsnabbmat, godis, idol. Även om det är härliga tider.

Det senaste inlägget blev en aning...fult. Det är oskars fel, han hetsade så förbannat.

Frestelsen kom till mig o Johanna igår. Så nu är vi tre stycken på mina 42 kvm. Fantastiskt. Ett fantastiskt ord, fantastiskt.

Nu slår klockan snart nio. Tack o hej.

IRL-prutten


Jag har en fin vän vid namn Oskar. Vi brukar ha härliga konversationer på msn.
Det brukar se ut typ såhär:

Oskar Näslund säger:

Dom så kallade kissbomberna....

Ellen säger:

Haha, skulle jag vara kille för en dag skulle jag lätt testa en kissbomb

Oskar Näslund säger:

fick in en stänkare på min värsta konkurrent i hockeylaget

Oskar Näslund säger:

var så perfekt, ja gick inn innan han

Oskar Näslund säger:

ställde mig bara just när man kommer in till duschrummet, min polare stod så han kudne se när han kom

Oskar Näslund säger:

gjorde ett litet tecken och jag bara Kissa sönder hans ansikte

Oskar Näslund säger:

Härliga minnnen



Fantastiskt.


Kräftis

Bild från kräftskivan. En fantastisk sådan. Första gången på länge som jag, Sofia, Frida, Marie, Jenny o Pernilla var samlade. Fler gånger måste det bli. Ni betyder ju, herregud, hur mycket som helst.



Jag saknar att ha mina nära vänner runt mig jämt, jämt, jämt. Tur man har många fina nya sådanna.

Alfred gör entré i bloggen



Världens bästa Marie har fått världens bästa Alfred. Det är mer än en månad sen, men ändå lika fantastiskt.
Så jävla fina. Hela familjen, inkl. Andreas såklart.

Underbara, underbara Marie!

Johannanas

Just nu sitter jag vid Johannas dator, den enda bild jag hittade på den var bilden under. Hon ligger o sover så sött, medan jag redan har duschat o konstaterat att jag är feberfri.
Men jag ska vara hemma från jobbet idag oxå, orkar fan inte bli sjuk snart igen som det blev förra gången.



Kanske vågar mig in mot stan lite senare sen, är trött på att bara vara hemma.
Helvetes jävla hosta oxå.

Feber i ögonen.

39.5 graders feber. Det var ju inte ens längesen jag var sjuk sist, två små veckor sen bara. O jag som verkligen hade behövt vara på jobbet idag. Har utbildningar o hålla o allt möjligt..jävligt typiskt.



Jag har iaf Drömmen här, snart ska vi göra mat. Sen kolla på skit hela dagen, det får man när man är sjuk.

Måndag hela veckan

Jag är sjuk, igen. Det känns som jag alltid har feber. Vad är det frågan om?

Helgen var mycket bra! Kräftskiva i Boxholm o för första gången på länge så var VI alla samlade. Alla sex stycken, o jag är väl medveten om att det alltid varit jag som saknats innan. Men fan, vad jag älskar alla mina fina! O Maries lilla Alfred!! Det är helt galet, när vi var 13 år o hängde i stugan så pratade vi ju om precis dom här kvällarna. När vi skulle vara vuxna o sitta där, med en o en annan barnvagn o pojkvänner o hela fadderullan. Nu är vi där! Vi har fan blivit så stora.

Nu ska jag snart sova. Johanna, min nya sambo, duschar o snart är det filip o fredrik på femman. Bra liv!
Igår såg vi förresten The hives på Grönan, dom är fan så grymma.


RSS 2.0