Theodoras









För fler fantastiska fyllebilder hänvisar jag till http://vetret.bilddagboken.se

Det var kul igår, idag väntar dommen när jag kommer hem till Råsundavägen. Och imorgon kommer Lasso, fantastiskt!



W.w.E.W.d?



Ännu en av mina favorit män. Min egen Musa här i livet. Ed Wilson. Bug man. Fantastiskt. Vilken man, så ska jag bli när jag blir stor, fast kvinna så klart.

Öl i kväll på Theodoras, sen börjar jag 13,45 imorgon. Känn in!

Tisdag.

 
Mannen

Jag gråter på insidan (Sofia sa det först) eftersom jag missar Håkan-konserten ikväll. Och imorgon. Men en tiopoängare på SVT alldeles nyss.. förutom att hela programmet sabbades när äckliga Per Gessle fick stå för outrot.

Nu ska jag hålla mig vaken i 3 timmar till, för att få träffa en ännu finare man.

Hela helgen.

 Drömmens bild

Så här satt vi, fredag-söndag. Förutom när vi sträckte oss efter datorn för att beställa hemkörningspizza, via internet.
Fast nu ljuger jag lite. Vi var faktiskt både på Landet och på Kungsgatan. O dansade utavBaraFan. O Vem som egentligen var fullast, det vet ingen. Men att Olle förlorade en danstävling och sprang naken till Konsum dagen efter, det kommer jag sent att glömma. Dock såg jag det inte själv.

Måndag igen, det är fan jämt måndag.

Dead End



Filmen ovan sågs av Eleonor Wennerholm och Pernilla Carlson, våren 2005 på Irland. missplacerade, ensamma och vilsna som vi var (+ att vi var fulla klockan typ tre på dagen) så var vi livrädda. Jag har aldrig varit så rädd någonsin till en film. (Med undantag för The Shinning, men jag kategoriserar inte den som film, den är av helt annan klass, förbannat jävla helvetes otäck och jag vågar knappt titta på fodralet.)

Igår skulle den ses igen. Jag hade peppat upp Jens med att det lätt var det otäckaste ever och att vi förmodligen inte skulle kunna sova på ungefär etthundra nätter.

Sen sattes det igång, jag mindes fasen nästan hela filmen, jag visste när jag skulle blunda och när jag skulle hålla i mig extra hårt...Snacka om att filmen har satt spår!
Jag var inte lika rädd som sist, jag skrattade desto mer... filmen är ju helt sjuk!! Mamman i familjen kliar sig i ett hål i huvudet, rakt in på hjärnan, får någon slags orgasm och mumlar namnet på någon, som inte alls är hennes man. Vad fan är det frågan om? haha.
Jag ger den fan en tia. Den utklassar allt jag tidigare sett, Big Fish kan slänga sig i väggen, jag har en ny favoritfilm.


Come on Eileen

Yes, världens bästa Eileen återgår snart till Provoice, där hon hör hemma. Fantastiskt. Det går uppåt nu, allting.

Åre

Nu är Åre-resan bokad. Är jag kung på det här med tåg, eller vad är det frågan om? 190:- tur och retur med X2000, så jävla värt.




Ska dit med mamma och Carro och tvinga nån jävla instruktör att se till att jag kan svänga åt båda hållen när han är klar med mig.

Nu ska här skärpas med uppdatering.

Jag orkar inte lägga upp bilder från alla alla dagar. Kolla in vetret.bilddagboken.se så lovar jag att börja uppdatera med bilder ofta, ofta, ofta. ja hej

Maskerad o Bebis

Bilder från helgen kommer. Marie och Alfred hälsade på fredag till lördag och sen var det maskerad och utgång. Men som skrivet, bilder kommer!

Feber, igen.

Då var det dags igen..feber. Ingen hög sådan, men det är fan konstigt att jag aldrig tycks bli helt frisk. Borelia, säger mamma.. haha, men det tror jag väl inte riktigt. Allt jag vet är att jag vägrar, what so ever, att ta ryggmärgsprov. I vilket läge det än gäller, nåt jävla stick i ryggen blir det inte. Hellre dör jag.
Som den kämpe jag är trotsar jag febern och är på jobbet.

Idag har jag fått lön, det är sista dagen på arbetsveckan, jag ska träffa Eileen efter jobbet, köpa en laddare till mobilen och det väger fan mycket tyngre än lite feber. Bra dag! Att jag, klockan elva ikväll, ska träffa Jens gör saken bara mycket bättre. Jag gillar han!

Måndagsmys

Igår var det måndagsmys på Bara Vi. Jag, Cissi o Johanna kände in mysmusik och lite annat smått och gott. Jag älskar sånt med Stockholm, nöjen som är gratis och hur bra som helst. 




Och på jobbet går det också bra!

HögBögSögTrög

Läste nyss på Aftonbladet att Katrin Zytomierska kallade någon av årets idoldeltagare för "lite väl bögig" och genast kallas det för mobbing. Fördomarna ligger ju i detta fall i betraktarens ögon! Av rubriken att dömma kan man inte alls ta för givet att det här är ett negativt påhopp. Varför inte bara ta det positivt, har vi inte kommit så långt i Sverige än?

Det är la gött att va lite bögig!?

Än en gång måndag

Snart lunch, tiden går fort på jobbet. Det kan ju aldrig vara fel! Helgen var riktigt bra, har varit med Jens från fredag tills i morse. Bara chillat. Kollat på film, lagt golv, sovit, gått på stan, ätit sushibufé. Sjukt vad snabbt man vänjer sig vid att umgås med en människa. Jag saknar redan.

Snart väntar thai-mat på jobbet. Och på fredag kommer Marie och lille Alfred hit! Jag tror det iaf, jag har ju ingen telefon så jag kan få uppdateringar. =)
Sen på lördag är det maskerad, ska bara komma på vad jag ska klä ut mig till.

jajajaja, bye bye bye. Puss.

Sova, sova, sova

Det känns bra att kroppen tar vara på tiden och bara sover och sover och sover. Jag kommer vara så sjukt utvilad på måndag, med risk för att övertagga vid nästa festtillfälle.

Nu ska det fixar fog, sen jävlar.

Vit helg.

Söndag, klockan är snart nio och jag är inte det minsta bakfull. Jag var inte ens bakfull igår. Helgen känns tio ggr längre när man inte festar. Äkta lördag igår med pizza, Jens, film (som vanligt somnade jag i soffan) och godis.

Nu ska vi snart avsluta en läggning av golv, sen in mot stan.

Fredag idag!

I natt har jag sovit hos Jens, det gillar jag..Självklart av flera olika anledningar, men också för att han går upp två timmar innan mig och då får jag, för en gångs skull, vara den som ligger kvar och somnar om. Det är riktigt jäkla bra känsla.

Idag är det fredag, bästa dagen på hela veckan, förutom lördag.

Bästa säljare!?

Vi har nya platser på jobbet, jag har den absolut bästa. Fönster, smygsurf, snygg bakgrundsbild (Gubben på bilden under) Nu kommer jag sälja hundra gånger mer än någonsin.



Förbannade tvättstuga.

Igår var det kaos på Råsundavägen när Drömmen och Ellen skulle försöka tvätta. Först var tvättstugan omöjlig att beträda, när vi väl entrade rummet var tvättmaskinerna fulla av pojk-tvätt (Underkläderna vi plockade ut skvallrade om detta) Sen råkade vi tvätta det mesta två ggr, så vi hann inte torktummla. Diverse gardinstänger, dörrhandtag, element och köksstolar agerar nu tvättställ uppe i lägenheten och natten tillbringades utan lakan. Vad mer kunde ha gått fel? Inte mycket kan man tro.

Efter jobbet väntar fika med Eileen, Drömmen och Cissi. Fantastisk trio. Jag ska fota ihjäl dom.

Vi hade iallafall tur med vädret.

                                                                                    


Gott folk, det kommer en tvåa. Håll i hatten! Jag tänker på världens bästa Jocke.Q när jag hör om den här filmen. En fin vän det där, som jag dessvärre träffar alldeles för sällan. 

Men kul med en två, men fan om dom sabbar det här.  

Ingen jul utan snö?



Pappa kom med idén att fira jul i Alicante. Ja, tack..det går så bra. Fan vad nice!

Igår var jag o Jens på bio; Fishy. Mysfilm. MysJens.

Nu är det jobb och åter jobb. Jag är hungrig, redan. Tur att jag har den nya chokladkakan Amigo i väskan, fy fan så god.

Ny kamera



Min fina vinst kom idag, jag har inte hunnit lära känna kameran än, men det bästa var nog fan minneskortet. Innan har jag kunnat ta typ 10 kort innan jag behövt ladda ur alla alla bilder.
Så jävla gött.

Nu ska jag bara ladda batterierna, sen fota allt jag ser.

Horoskop

Eftersom jag har några timmar att slå ihjäl på jobbet så har jag googlat det mesta som går att googla. Där ibland mitt horoskop, vädur. Det stod mest en massa om att jag var dominerande och egoistisk.. Det kan stämma till en viss del. Jag styr och ställer ofta en hel del, och tar gärna "befälet" i grupper och sånt.
Sista meningen var så klockren så jag trodde nästan det var jag själv som skrivit den:

"Om väduren inte får sin vilja fram kan hon dock bli ganska barnslig." - Notera ganska. det stämmer inte riktigt...
Jag blir sjukt barnslig!! Typ armarna i kors och underläppen ut. "Jaha, då tänker jag jag fan inte följa med om vi inte gör på mitt sätt"

Jag kommer ihåg en gång i Vadstena när vi kom på den briljanta idén att leka Position X i Boxholm (Vi var faktiskt bara 17-18 år. haha) Jag ville vara rymmare, men efter lottning så blev jag spanare. Jag sa inte ett ord mer under hela kvällen. Jag satt där med mina hundögon och sa gång efter gång "Jag tänker fan inte vara med"

Självklart var jag med ändå, som spanare.. Jag är ju inte speciellt långsint.


kul när horoskop stämmer, dock tror jag att det kanske mest har att göra med hur man tolkar det man läser. Jaja, nu har jag bara en och en halvt timmas väntan kvar på jobbet. Dessutom kommer jag få min kamera idag! Jippi

Somliga straffar gud med detsamma



Jaha, nu är jag på jobbet. Klockan är nio och jag får reda på att vi egentligen skulle börjat ett. Det kände jag inte in kan jag säga.

Tanken är visst att jag ska jobba till nio, men det går ju inte alls. Inte en chans, jag ska känna in en bio med Jens.

Nu ska jag slå ihjäl några timmar här, tack o hej.

För sent ute. Darn.

Va fan, nu sitter jag ju här med skägget i brevlådan., eller handen i syltburken eller hur man nu säger. Jag är lite rädd.

Förresten så är Håkan-biljetterna till Cirkus slut, det var ju jävligt tokigt. Men det får gå ändå, jag ska se till att lösa det på något sätt..kanske åka till Frestelsen i Örebro och se han där, eller vadå klanske...varför inte?

Nu ska jag bara stänga locket på min matlåda och hoppas att Drömmen kommer snart. För nu är det ensamt här, det känns ensamt i magen och jag vet inte ens varför.

Igång igen

Yes, jag har precis variot o solat. Fan vad gött det är. Nu ska jag jämt sola! Så mellan 17-09 så hittar ni mig i solariet, övriga tider på Gärdet, jobbandes.

Måndag hela veckan.

    

Ännu en helg har gått. Precis som alla andra helger innehöll den en hel del alkohol. Men precis som vanligt så har det varit sjukt kul.

Fredagen bestod av vin hos Eileen, Drömmen skulle promt ut i svängen, men det slutade med att jag o Eileen var de som höll fanan högst.
Lördagen började med tittning av snowboard på Sergels torg, sen rakt hem till förfesten för att sen besöka efterfesten på Berns. Så jäkla kul.

Idag har jag ett ganska stort problem, ensam hemma utan mobil och måste sjukanmälas till jobbet. Ska jag behöva göra det över Facebook? Får man göra så?

Nah



Jag plankade, sl-vakten kände in. O jag är nu skyldig alla alla 1200 kronor. Men jag ska snacka mig ur det.

Nu är det förfest hos Eileen. Hon ser nästan ut som ovan.

Låtminnen

Idag kunde jag inte sluta lyssna på M.I.A - Paper planes. Den låten tar mig tillbaka ca. 4 månader i tiden, till sommaren i Järvsö, hur vi bröt oss in på en efterfest, utan att värden ens var där. Jag tänker på Elin Hellspong och att jag fick dissen av en söt pojke och att det, så här med facit i hand, kanske var lika bra. Jeanie var så full den kvällen så ingen förstod att hon ens kunde stå på benen. Ändå slog hon volter på studsmattan. Haha

Jag saknar sommaren alla redan, så är jag jävligt ledsen för att jag inte kan åka till Järvsö i helgen. Det var ju trots allt min födelsedagspresent till Kristin. Jag får helt enkelt hitta på något annat bra. Hon är värd mer än allt fåglarna samlat, som Herr Hellström skulle uttryckt det!

Ikväll väntar vinkväll med Eileen, sen kommer Drömmen så småningsom. Fina tjejer det där!

Nu ska jag sitta o vänta ut fredagen på jobbet, känna in fredagskänslan och sälja utavbarafan.

Alla alla

Det tidigare inlägget blev en aning hastigt. Vi såg iaf Maria Larssons eviga ögonblick. En välgjord o bra film, men den föröndrade inte direkt mitt liv! (Precis den recenssionen har jag sagt till alla alla som frågat. haha)

Nu är det snart sömn och imorgon ska jag pallra mig till jobbet, för jobbar man inte så får man inte gå ut!

Puss o godnatt


Bio

Ruggigt sjuk och dags för bio. Drömmen time ikväll! Hon ska bli grevinna, det ska jag se till!


Frestelsen frestar Stockholm

Jag är på jobbet, det är ca. 8 minuter mellan samtalen och jag vill inget hellre än att gå här ifrån och möta upp Johanna Frestelsen på stan och hänga där hela dagen, ha obegränsat med pengar och handla så mycket mat och kläder att jag knappt vet vad jag heter.

Men jag gissar att jag blir kvar här enda till fem, precis som vanligt.

RSS 2.0