Skärpning!

Fan ni måste va så trötta på mitt gnäll. Jag har det egentligen hur bra som helst och ska genast sluta klaga. Jag behövde inte vänta tills imorgon, det känns redan bättre! :)

Jag var bara inte gjord för dessa dar.

Lite vanlig söndagsångest. Jag börjar tro att jag måste ha lite ångest för att fungera. Iaf så är det så himla mycket jag grubblar på hela tiden och bitarna tycks aldrig falla på plats.
just nu känner jag mig ganska missplacerad och utanför var jag än befinner mig, eller vem jag än umgås med. Känns som att jag just nu helst hänger med ytliga vänner, som inte känner mig så bra och inte försöker reda ut mig så mycket. Jobbarkompisar och sånt folk är egentligen dom jag är roligast mot just nu.
mot övriga känner jag mig mest som en jäkla gnälltant.

jag vet att det kommer kännas bättre redan imorgon, är egenligen bara överträtt och spymätt efter en middag på vapiano.
nu har jag ju för tusan kommit på vad jag ska bli, och ändå fan snurrar tankarna i 180. Jag vet att det är jag själv som sabbat det mesta jämt och ibland undrar jag när jag ska tillåta mig själv att bara gilla läget.

som sagt, redan imorgon kommer det kännas bättre. Jag längtar dit!

Genomrutten.

På tåget från jobbet och hemmet satt jag först o pratade med Frest. Vi talade sönder fula tribal-tatueringar och överanslyserade människor på Facebook så mycket att jag fick ett fint leende av söta killen mittimot. (jag sammansätter hellre än att chansa på en särskrivning)

jag och Frest avslutade samtalet, söta killen gick av och jag satt kvar själv och fibblade med min iphone, som alltid.
lukten av människa låg över mig då jag noterat att jag satt sätet framför en hederlig uteliggare. Ni vet den där lukten av använd, gammal människa. Inte direkt svett eller smuts utan bara jävligt otvättad.

jag är känslig mot lukter och eftersom en förkylning ligger över mig sen månader tillbaka så var det en liten pina varje gång jag var tvungen Att snora till. Dra in lukten i näsan, för att inte snors ner allt och alla. Blä!
så kände jag helt plötsligt en knack på axeln. Ignorerade. En knack till och jag vände mig om irriterat, övertygad om att jag skulle mötas av en skitig tiggehand eller nån fylle-kommentar.

mannen bakom mig sträckte fram något och det var inte förrän efter jag snäst av honom som jag såg att det var en inplastad förpackning med näsdukar.

jag känner mig så jävla genomrutten. Genomrutten, fördomsfull och äckligt fin i kanten.
fy fan vad jag skäms över mig själv. Sån här får jag aldrig mer vara!

Big Brother

Big Brother ska börja gå igen. Fy fan, vad jag vill va med. Det var allt jag tänkte när vi satt och kollade igenom BB-03 för några veckor sen. Fy fan vad jag vill vara med i Big brother.

Tänk o mest göra ingenting i några månader och sen dessutom kunna vinna pengar för besväret. Kära, kära, nån. Vad gött. Jag tycker 500.000 klingar väldigt bra i mina öron.

Jag vill öka och jag vet inte ens om dom söker deltagare än, eller redan har gjort.

Annars så har jag preis gjort affärer om Håkan-biljetter. Jag o frest får varsin ståplats i Scandinavium för 600 var. jag lyckades pruta ner dom en hundring ´var, det kändes mycket bättre med 600 istället för 700.
-Pruta kan jag tydligen.

Nu ska jag skrapa fram någon frukost här hemma, sen sola och jobba.

I helgen är jag ledig. TVÅ dagar i rad. jag har inte varit ledig två dagar i rad på hela Oktober. inte heller en helg. Fy fan va jag ska fira!

Natten mot en torsdag.

Tänkte lägga mig ganska skapligt efter jobbet idag. Gjorde misstaget att se gårdagens PSL-avsnitt. Nu vill jag inte alls sova, jag är så peppad på sommarnatt, öl i plastmugg, dammig luft, lerig mark, sena nätter (eller tidiga mornar?), uppsatt festivalhår, skitiga kläder, ljummet vin, bajamajor, langos, fantastisk musik, fina vänner, festival-span och precis allt som hör festivaler till. En liten tillbakablick till årets way out west, jävlar. Vad bra det var.

http://svtplay.se/t/104664/seriestart__psl_pa_festival

Jag känner mig även så peppad på Göteborg och att få dela den Hellströmska verkligeheten med tusentals andra i Scandinavium nästa helg. Så peppad att jag skulle kunna börja gå redan nu.


Mensbloggen

Kitty Jutbring och några till har bloggen www.mensbloggen.se där unga människor får skriva in frågor om sånt som mens och sex o killar o tjejer och vad dom vill egentligen.

Så himla fint! Jag hade dödat för en sån när jag var i den åldern då man helt plötsligt upptäckte att man hade en helt oupptäckt grej mellan bena. (Nu menar jag skötet. Inte något annat oupptäckt)

En läsare tipsar de andra läsarna:

Hej Hej!
Jag tänkte komma med ett litet tips om det går bra!

Till er som har mens:
Om du blöder mycket ´:
Ta ett trosskydd , sen tar du ett tunnare trosskydd ovanpå det andra trosskyddet sen tar du papper. Om det inte hjälper tar du en binda och ett trosskydd!

Till dig som blöder lite mindre än mycket:
Ta ett trosskydd.

I slutet av mensen:
Ta ett eller 2 tunna trosskydd.

Till er som inte vågar fråga er mamma och BH:
Ta chansen och bara fråga.. Har din mamma msn så kan du ju fråga där och sen kan du fråga på sms eller om du ringer.

Till er med flytningar;
Flytningar är inte som mens.
Jag rekommenderar: Att gå bara med trosor och byt trosor varje dag!

Nu blev det lite långt men säg till om jag inte får tipsa!

//tipsaren


Ännu lite mer Håkan. Och framtid och nutid.

Jag fick boken "Ps, lycka till ikväll" av min fantastiska syster (Hon hade varit det oavsett. Hon är faktiskt fantastisk). Det fina är att hon köpte den utan anledning. jag har varken fyllt år, bett henne köpa den eller gjort mig förtjänt av den. Hon bara ringde en dag och sa "Jag köpte en bok till dig." Så himla fint.

Hela boken är fantastisk den också. Större än man tror och tusen bilder och Håkanberättelser man inte hade en aning om. Den ligger så himla fint i min bokhylla nu.


Kolla på han! "Men kära, kära nån" sa jag när jag hittade honom på klassfotot. Jag förstod att han skulle sticka ut, lite åt det fantastiska nördhållet, men bilden överträffade alla förväntningar.

Angående min framtid så har jag fått godkänt av 2/3 av min fantastiska familj. Mamma var på tjejfest och då valde jag att skjuta på snacket tills imorgon. Jag vet vart jag vill, jag vet inte riktigt hur jag ska komma dit bara. Och på ett sätt känns det (för första gången) helt okej att det är ett mål som inte går att nå på minst fem år. Jag behöver mogna med tanken och verkligen känna mig redo när det är dags.

Mer om detta kommer.

Angående nutid så hade jag tänkt svänga mina lurviga på Snerkes nation ikväll, men det blev dålig respons av gänget och nu känner jag att det var precis lika bra. Måndagar är världens bästa tvdag och det fina med att inte ha någon tv är att man spar på härligheten. Så för mig är tisdagar världens bästa tvdag. Nu väntar Bert, I Anneli och (håll i er) Kungarna av Tylösand. Lite sällskap kollade jag på tåget till jobbet i morse.

Jag har ingen plan för min första lediga helg på en månad, så shoot! jag är flyttbar (som bara fan)
Mitt hjärta längtar lite till Falsterbo, jag har inte varit där på ungefär två år. TVÅ ÅR. Helt galet.

Imorgon ska jag träffa Daniel! Åh, Daniel!

Känn på den uppdateringen.

Jag tror jag vet nu

Jag tror jag vet nu vad jag vill göra. Alltså vad jag vill bli när jag blir stor, vad jag vill läsa till och vad jag sen vill jobba som om några år när jag är redo.

imorgon ska jag ringa hela min lilla familj och rådfråga, för dom är så himla visa, hela högen.
vad jag vill göra just nu är jag stensäker på, jag vill sova. Tio och en halv timmas jobb och idag har jag skramlat ihop 258 kronor till FN och 354 kronor i egen dricks, inte helt otippat då min kassa låg på närmare 20.000, "det blir nog en lugn måndag" sa Mattias. My ass att det blev.

Ive been around.

Idag saknade jag Jeans.E så mycket så det rann en liten tår under solarieglasögat.
Det är så himla konstigt det där, det går flera månader som det går hur bra som helst och sen pang! Så saknar jag precis allt med Karln så mycket att jag bara måste gråta lite. Och de där få minutrarna av återfall så känns det som att jag kommer vara olyckligt kär i resten av mitt liv.

Fast det är inte bara kärleksmässigt jag saknar honom, nästan inte alls på det planet faktiskt.
Det är så tokigt det där när man ska träffa nya och så ska man helt plötsligt inte kunna höra av sig som man vill, för det är så tusans känsligt med ex. Jag kanske är den enda i världen som inte tycker att det är det. (iaf inte så länge man är ärlig) klart som fasen man känner av varandra på ett eller annat sätt om man varit tillsammans.

Skit samma. Nu har jag skrivit det av mig och nu dröjer det förhoppningsvis till nästa återfall.
jag har ju för tusan till o med ett span!

Du Är Snart Där

Blitt sparkad runt några gånger
som en del måste bli
för o fatta vad som betyder nåt
och vem som går att lita på
men när du var med mig
musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga kvar
för jag tror
när vi går genom tiden
Att allt det bästa
inte hänt än.

Håkan Hellström - Du är snart där (klicka o lyssna)


You may say Im a dreamer.

Jag drömde så stört och så mycket i natt. Undra om man drömmer mer när man vaknar av sig själv, o inte av nån klocka. Att man sover mer ytligt längre. Eller är det när man sover djupt som man drömmer? Aja.

I vilket fall så började det hemma i Minnestad. Mamma hade fått nått knäpp och bestämt sig för att utesluta mig ur familjen och därför tejpat över alla bilder osm finns på mig, med bilder på Carro. "Gå o kolla på pianot så får du se" sa hon elakt och när jag gick dit så var det kort på mig och pappa, med en pappersbit med Carros huvud istället för mitt. Nu när jag tänker på det så är det ju för roligt egentligen. Men det var mardröms-tema. Ni vet sånt där känner man oftast på stämningen. Mörkt och kusligt.

Sen satt jag på en bänk, nån helt annastans och så kom Håkan Hellström och satte sig bredvid lite lätt. Vi satt och skrattade åt massa knasiga teckningar som några barn hade målat. Det var så himla fint och lugnt och skönt i drömmen, förutom att jag envisades med att kalla Håkan för Jens hela tiden. "Men, näe nu sa jag fel igen" sa jag tusen gånger. Vi rökte cigaretter och han hade lockar i håret och fina kläder. Han skrev meddelande till mig på en plansch som jag skulle kunna titta på när jag skulle sova. Och sen precis när jag skulle börja förklara att jag tyckte det var så himla fint att han visste att jag fanns, om så bara för en sekund. Så vaknade jag.

En hemsk, och en hemskt fin, dröm på samma natt!

Tiden är inne.

Äntligen! Äntligen fick jag ro att sätta mig ner och lyssna på Håkans nya skiva. alltså lyssna ordentligt. jag har lyssnat igenom den några gånger. Men det här att verkligen lyssna. Så kan jag sitta en hel dag med en ny skiva.
Känner mig lite som när mamma var liten och det bästa i världen var när man hade en ny skiva att spela. Och då gjorde man liksom bara det, spelade den och lyssnade.

Precis så gör jag nu (och skriver här då förstårs.)

Jag vet inte varför det dröjt så. egentligen borde jag ju velat kasta mig över den, sjukskrivit mig från jobbet och bara lyssnat de första 48 timmarna den funnits i min ägo.
Den måste liksom få mogna lite, skivan. Mogna i plasten innan man känner sig redo att ta av det. Mogna i det öppnade fodralet innan man känner sig redo att ta ut skivan. Och sen mogna i ens ägo på nåt sätt. Bränna i väskan var man än går. Dra ut på det. Bläddra om och om igen i den lilla boken som följer med. Sätta egna små melodier på textraderna man läser. Undra hur det låter. Undra om den är snabb eller lugn. Eller sådär klubblands-mittemellan.



Idag var tydligen dagen D. Jag är ledig och har haft en tusenhimlars fin morgon och då helt plötsligt så exploderade det lite i mig. och jag var tvungen att nästan hoppa över frukosten för jag kände att "nu, nununu. jag måste lyssna nu"

Den som väntar på något gott.

Och här sitter jag nu. Och i början att inlägget hade jag en klar favorit, titelspåret "två steg från paradise". Men nu, kära nån. De senaste fyra spåren har varit helt jäkla görbra. Jag kan knappt vänta tills den är slut, så jag får lyssna om igen.

Och jag vet, ni funderar på om det står rätt till hos mig. Och det gör det förmodligen inte. Inte nånstans, men snälla, låt mig vara så. Det är så fantastiskt!

Facebook är sanning.

Igår spådde jag mig på spåkulan på facebook. Den sa att jag inte var någon liten grå mus (Helt sjukt att ingen sagt nått. Jag var helt övertygad om att jag var en!!!)
Jag skulle klä mig färgglatt stod det.

Och säger facebook så, så är det så.

Idag har jag så många färger som möjligt.

Känn in posen.

Onej.

Kissie hade rätt. Paow HAR varit otrogen mot Hugorosa. allt avslöjades då jockiboi spelade in ett telefonsamtal med Paow då hon erkände att hon legat med Nemo. ONEJ.
Fattar ni nåt? det hade jag inte heller gjort om jag inte hittat in på gossips.se, en blogg...om bloggskvaller. Kära, kära nån.

Vad hände med att ge sig ut o sätta sig på ett fik och skvallra sönder sig om folk i ens närhet? Nu sitter ungdomarna alltså och bloggar skvaller, om folk de aldrig träffat.

Jag vet inte jag. Jag lyckades fastna i skiten ett litet tag iaf. Så skvallersugen är jag!

Till frukost äter jag förresten ungsgjord potatis och morätter i creme fraise (orkante googla stavning) med kaffe. O så lite ris!


Mot Stockholm.

Jag hittade till Jockibois blogg. En av hanarna i programmet Kungarna av Tylösand. Jag vet inte vad jag ska tycka. Eller känna. Under de få minutrarna jag var inne hann han både äta sin egen sperma och kissa i en soffa. Det rör till det så mycket i mig, kaos bland känslor och åsikter som försöker hitta rätt. Jag tycker ju alltid att man får göra och vara precis som man vill, sålänge det inte skadar någon annan, och det tänker jag hålla fast vid. Fast kära nån, vad jag är glad att han inte finns i min närhet, så att jag på riktigt hade behövt fatta mig en egen uppfattning.. Kära, kära nån. Bu eller bä? Man har ju aldrig sett på maken iaf. 

Nu ska jag snart åka och jobba. Imorgon är jag ledig och då är det fest hemma hos Rickard här i Uppsala. kanoners! 

Sen jobb hela helgen och med lite tur (om min syster väljer att kolla sin fb) så kan jag övernatta på Fridhemsplan. Det vore skönt att slippa pendla! 

Min telefon kan bara ta emot samtal just nu, så ni vet varför det inte svaras på sms eller rings av mig.  

Big spender.

Eller egentligen inte alls någon storspenderardag, men mycket har inhandlats. Mycket bra, lagom dyra saker.
En vinterjacka har jag hittati. Jag har i alla alla år jag minns gått i skinnjacka med tusen tröjor under och huttrat sönder min stackars kropp och i år bestämde jag mig för att det fick vara slut med det. Kosta vad det kosta vill, se ut hur fan det vill, jag vägrar huttra mig igenom ännu ett halvår.

Så fick det bli och tur som jag har så hittade jag denna goding på Monki för 600 spänn. helt överkomligt.


koncentrerad in i det yttersta då bilderna tas. Jag vet inte vad jag ska säga om det här med jackor. Jag står fast vid att jag helt enkelt inte passar i jacka. Men den här var iaf bra nog.

Sen köpte jag världens fulfinaste leggings på HM. Eller snarare långkallsonger, dom ser precis ut som långkallsonger. Och jag älskar dom!

När jag stod i kassan o skulle betala dom så hörde jag tjejerna bakom peka på dom, där dom hängde (dom såg inte att jag hade köpt sånna) och skratta till, "fy fan va fula" det var till att gömma dom fort ner i påsen när jag kilade förbi. Man vill ju inte ställa till med en obehaglig scen för dom.

Sn blev det en hel outfit, såattsäga.

Ni förstår va? Hur mycket jag kommer få ligga i höst! HERREJÄVLAR säger jag bara.

Carl Tryggers.

Carl Tryggers har anlänt. Inte en dag för tidigt, det var tur att jag var ledig idag eftersom att jag inte hade haft pengar till tåget till Stockholm annars. Nu har jag över sextusen härliga pengar att köpa tågkort för!

Jag gick raka vägen in på hms hemsida och gjorde något jag typ aldrig gör, shoppade. Och inte bara det, jag gjorde det alltså online.


Den där rosetten på prickiga klänningen ryker förmodligen samma sekund som klänningen åker på. Å, vad det var roligt att shoppa online. Sen sitter väl allt som ett jäkla määhää, men men.

Snart ska jag göra dagens aktivitet, nämligen gå och köpa shampoo och sola. Jag sov tolv timmar i natt, tolv! Hur trött var kroppen?

Vill ni komma på en kopp?


Såhär ofta är jag hemma, ungefär. Kom gärna förbi på en kopp te!

Finfredag.

Jag hade en strålande fredag då jag först tog mig till solariet för att sola på den härliga hudfärgen lite, orkante vara vit som ett lakan. eller sådär nästan genomskinlig som man blir såhär års.
Sen åt jag frukost på stationen i Uppsala. Fotade även frukosten, sån härlig bloggare som man är.

Ensam på fik, restaurang och pubar är något jag ska börja göra mer. Inse att det inte alls är så sorgligt som jag alltid tänkt att det är. Det är mysigt. Jag övade ju även i lördags på kellys med vin själv. Vakten sa till mig "Är du själv, det får du ändra på där inne" Jag ändrade inte på det inte.

Jag köpte en jacka också. Jag vet inte riktigt med den, jag. Så tänker jag varje gång jag tar på den. Jag vet inte riktigt jag.

Man ser det nästan på minen. Där står en tjej som inte vet riktigt hon.


Iphone-app.

Om blogg.se kunde se till att fixa en iphone-app så skulle jag blogga ungefär hela tiden. Eller iaf fixa så att man kan lägga upp bilder.

helgen har bestått av snowboardfest på Berns, Bert på svtplay, jobb, mensvärk och ett glas rött, ensam på kellys. Känn på den; gå själv på krogen! Det gick alldeles utmärkt då det bara rörde sig om en kvart.
nu är det jobb igen. Av någon anlednig är Sofia och Joels hem strömlöst, så kaffet får vänta tills jag kommer till jobbet!

Hänger mig för kärleken.

Det är en alldeles perfekt dag att köpa Håkans nya skiva på. Jag har haft honom i lurarna sen jag lämnade mitt studentrum för någon timma sen. Bäst tycker jag man gör i att bara dundra på honom på spotify o sen låta låtarna komma hux flux i ordning.
jävlar så mycket minnen det finns till varje låt, just nu är det Kom igen, Lena !och den spelade jag så högt att högtalarna gick sönder i min första bil.
eller en egenkomponerad dans på ett pyttelitet rum i Halmstad till En midsommarnattsdröm.
eller en Vickan som skämtar om prinsessan Äääääffffvvvva.

Det är nästan så man saknar att vara fjorton år med trasigt hjärta, bara för att få ha en Håkan att luta sig emot tills stormen är över.

det ska bli fantastiskt med nya toner att bygga nya minnen runt!
-Men det är ju inte utan att man är lite nervös!

My cup

Det blev så himla fint i förrgår, för att istället för att kolla på I anneli så blev jag uppringd av Amanda som var i Uppsala. Hon kom och övernattade! Vi bakade kladdkaka och kollade på film.
Mys!

Alldeles snart ska jag dricka upp mitt te och åka in till Stockholm för att äta lunch med pappa och Carro. Sen ska det jobbas igen.

Det kommer bli härligt att jobba i helgen, när det är nåt bräd-tjosan på Plattan. Tänk så många frestande hanar det kommer titta in. Jag ska klä mig så himla fint i min jobbtröja!


Flytta på dig flodhäst; Jag vill ha vatten, jag vill ha vatten!

Vilken höstdag ni! Så himla vackert ute. Jag har ju en hel hög med växter och gräs och sånt utanför mitt fönster och såhär fint är det.


Idag har jag varit o solat. Det var ett projekt på några timmar, för att först skulle jag gå i det fina höstvädret upp till stan, vilket tar ungefär 20-30 minuter. Jag ringde upp fin-Cissi och sen hade jag sällskap prick hela vägen.



Sen när jag hittade till solariet så var det stängt, så det var bara att plocka fram sin iphone och hitta ett nytt. När jag väl hade solat så var det såhär fint vid ån.


Sen stegade jag hela vägen hem igen och då fick frest stå för underhållningen. Det gjorde hon så himla bra, så vips var jag hemma. fast på vägen hann jag gå förbi det här:


Det var ju lite annorlunda med en snöhög mitt i oktober kan man tycka. Inte en endaste ishall i närheten heller.

Nu är jag iaf solad och mätt och härlig och ska kolla på I Annelie, för det tipsade Sofia om igår. Och då brukar det vara bra!

Sen är jag glad och ledsen på samma gång, för jag pratade med Limpan idag! Fina fina människa! Tänker på dig! Puss

Helg.

Hur kunde jag någonsin flytta från Stockholm? Så känns det ibland. Det är ju en sån jäkla stad, och så har jag alltid tyckt.

i fredags blev jag hembjuden till Amanda där hon, jag o jonah drack vin o åt tacos innan vi gick till landet. Det är bra mysigt på landet alltså!
sen åkte vi en sväng till strand innan vi åkte tillbaka till aspudden och sov som små barn.

lördag kom och det skulle jobbas för min del, och det gjorde det ända fram till fem. Då svängde jag en sväng med kristin o Patrik på stan innan jag åkte till Daniel. Vi drack ett glas rött framför brasan o spelade Wii. Mycket bra kväll! Eftersom Daniel hade sovit tre timmar och jag typ fem (och att vi båda enligt uppgift var jävligt griniga) så somnade vi vid elva.
Jag slog upp ögonen alldeles nyss, tio timmar senare! Idag ska jag också jobba. Gött!

Bilder var det ja.

Jag glömde bort att jag skulle bli en sån som lägger upp bilder på mig själv i bloggen. Om jag kommer ihåg ska jag ta en innan jag drar till Stockholm.

Idag ska jag träffa Daniel. Tyvärr är vädret inte det bästa, det hade varit så mysigt att känna in Stockholm sådär som nästan bara jag och Daniel kan.

Sen denna jägarns huvudvärk. Jag förstår inte. Eller jag har mina misstankar att det är för jag inte druckit kaffe på 2 dagar. Det är konstigt det där med kaffet, för jag känner mig aldrig kaffesugen, men dricker jag det inte så får jag sån nedrans huvudvärk. Och det där med att dagen inte startar förrän kaffet är drukit, stämmer också hur bra som helst. De här två kaffelösa dagarna har gått lite som i en dvala. Så nu ska jag ila ner o brygga mig några härliga köppar.

Hittar du nå köppar? 

Galenskaparna går alldeles varmt här hemma. Så. Jävla. Roligt.

Annars längtar jag tills jag, Matte o Elin flyttar till göteborg. Hittar en perfekt fyra och får till det. Jag har redan börjat fila på hur det ska se ut. Till o med vilken typ av tapeter jag vill ha, hoppas nu att vi får tag i något som behöver nya tapeter!

Nåja, kaffe var det!

River en vacker dröm

Jag älskar höstar som denna, när Håkan är populär och överallt.

R.I.P

Något sent nås jag av informationen att Martin Ljung är död.

Så tusans sorgligt.

Så ringer pappa och berättar att lilla Bombay brutit benet i hagen och inte heller längre finns med oss. Också så tusans sorgligt.

Fina fina Bombay som sov lite middag i min famn för bara ett litet tag sen. Det var inte många månader han fick här i livet.


Sommaren.


Demonstrationen mot SD genom min iPhone





Den senare är filmad helt tokigt åt fel håll, men det är mest för ni ska få känna in trummorna. Sånt vill jag dansa till på krogen! Istället för Robynbajs och Gagablä

Håkan H som så många gånger innan.


Den här ramlade jag rakt in i på en souveniraffär i Gamla Stan. Och det stod så mycket om Håkan i den att jag inte ens hann läsa klart allt under hela tiden kristin var på gymmet. fantastiskt fint! O så fina bilder. Köp om han uppskattas!

Snart ska jag även bjuda på en video från igår. Heja bloggen.

utdraget migränanfall.

Jag har ett sån där migrän som är utdraget över tre-fyra dagar istället för att komma som ett brev på posten och gå över på en dag.
Det här är såklart lindrigare, men så sjukt störande att ha ont i huvudet hela tiden och halvt synfält. Det brukar alltid sluta i ett sånt där pang-migrän, fast bara i några timmar och det brukar oftast gå att sova bort.

Helgen har jag inte gått igenom än va? Det var kul. Jag saknar att bara kunna gå upp till Elin, vidare till Matte för att hänga hela hela tiden. Höst är bra att hålla sig på hemmaplan faktiskt. Vattenhålet och Boxholmsfest, så såg den ut.

Annars har jag pratat med Alex och fått tider på jobbet i helgen, skönt. Då gör man inte av med så mycket pengar heller. Det verkar som det finns tider nästa vecka också (mitt i veckan) men jag måste fundera ut hur jag ska göra med allt först. Lärare eller icke lärare, that is the question.

Eller snarare Uppsala eller inte Uppsala. Känns som jag mest har det som övernattningslägenhet, är ju aldrig där på helger eller när jag inte måste.
Men jag tycks ju aldrig trivas nånstans.
Aldrig nöjd.

Iofs så var jag bra jäkla velig till det mesta av det här innan jag började, så det kommer väl inte som en chock för någon.

Förresten så har jag och Elin lyckats hyra Ingemarsgården för fet-fest den 13e november. Bravo!

Vem vare?

Idag var jag och Kristin på plattan för att vara med o demonstrera mot SD i riksdagen. Vi var lite nyfikna på hur det gick till först. Hur gör man? vi var förstagångs-demonstranter båda två men kände att vi så himla gärna ville visa hur missnöjda vi är över att ha det där partiet i riksdagen.

Det är väl ingen hemlighet att jag inte röstade på alliansen, men jag tycker ändå att det var dåligt att allt var så vänstervridet. Skulle det inte vara en anti-rasistisk demonstration? Inte en emot regeringen i helhet?

Jag tycker aldrig att det ska vara någon tvekan om vad man går på för demonstrationer. Sånt ska vara glasklart, och det var det inte i det här fallet.

Trots detta så kändes det bra att vara där, och det var stämning till tusen. Jag har några videoklipp med trummor och allt mnöjligt från tåget som säkert kommer upp här snart.

Fredag

Jag lyssnar på morgonpasset hela vägen till praktiken varje morgon och jag går in i det totalt. Låtsas liksom att jag är med dom, där går jag och skrattar och kommenterar sånt som denna underbara trio talar om.
Vilken start!

Idag ska jag till Boxholm. Eller Mjölby rättare sagt, jag har en låda vin i väskan här på skolan, tänk om eleverna visste det!

Förresten så tar det där som hände Elin Krantz väldigt hårt. Det kunde varit jag, det kunde varit du. Det kunde även varit vi som blev kvar, lämnad att klara vardagen med ett litet hål i hjärtat.

usch och fy!

Nu är det NO-prov för sjuorna.
Ses!


RSS 2.0