Festival

vi har haft lite problem med att hitta en plats där vi står, men nu är vi där vi ska och snart är det konsert-dags. Innan dess blir det fisk.

Just nu!


Just nu!


Vi är på väg! :)


Peace and love står äntligen för dörren

Husbilen är packad, håret är klippt, kroppen är tvättad - nogrannt (Vem vet när jag kommer åt en dusch nästa gång) och vi har verkligen tänkt på det mesta i år. Cykel, dator, mobilt bredband och kylskåp! vilket jävla lyx det kommer bli. Tält känns så himla längesen och efter att ha festivalat tre somrar i husbil så har jag svårt att se mig själv krypa ner i en iskall, oftast blöt, sovsäck för att sedan vakna med tvåtusen grader i tältet, vid typ fem på morgonen.

Näe, nu för tiden ställer vi värmen i husbilen, lägger oss i riktiga sängar och ser till att få minst 6-7 timmars sömn för att orka ännu en dag. Och det gör det hela så mycket mer vär!

Så, idag åker jag, Matte, Linn, Frest och Emma mot Borlänge, för att senare ikväll eller imorgon bli hedrade med Cissi och Hannas sällskap. Elin Hellspong kommer imorgon om jag fattat det hela rätt.
Och har vi tur så kommer även Flåsa och Elinelin i slutet av veckan.

Åh, det ska bli så himla bra. O vad gör det Om (jag säger OM) et skulle råka bli dåligt väder? D höjer vi bara värmen och sätter oss inne en stund. :)

Puss på er allihop, jag kommer säkert kunna skriva mer ifrån festivalen!
Ha en underbar vecka!

Sommar och sol


Vilken midsommar!

Gud vilken underbar midsommar jag har haft! Kom ut till Carro och Gustaf vid tiotiden och mötte Gustafs syster med man och son Hugo.
Sköt luftgevär som ni såg och vann ju lätt som en plätt. Sen blev det fantastisk sill-lunch med precis allt som ska finnas på midsommarbordet.

Vid tretiden knallade vi ner till allmänningen och dansade runt stången. Satt på en filt och drack rose och köpte lotter. Så himla mysigt. Dragkampstävling och solen i ögonen.

Här någonstans åkte alkomätaren fram och eftersom Gustaf råkade säga "fullast i slutet av dagen får tusen spänn" så gällde det att ligga i. Hela tiden lika övertygande till HUgo att han vann och vann eftersom han blåste 0.0 varenda gång. "MEn GUD Hugo. Du vann igen" Sen visade det sig att Hugo trodde att 0 var mindre än 0.0 vilket förvirrade honom något.

Jag och Gustaf hängde i längst och efter sjukt god grillmat och lika god nubbe så sprang vi ner till grannstugan där det var fetfest. Man blev matad med vodka på sked ur vattenmelon och jag drack whiskey eftersom jag hade så ont i halsen. Det var så himla mysigt. två gitarrspelande hanar stod för underhållningen och det kom även fram ett dragspel.
Så här i efterhand kom jag på att jag liksom inte hälsade på nån. Jag bara klev rakt in, satte mig på en stol, tog en drink och började härja "Spela Håkan! Spela Radiohead! Spela Edward sharpe! Spela den där i den där filmen!" Dom måste ju avskytt mig. Haha
Någon Elain sjöng så det värkte lite i hjärtat och hela tiden hade man det spegelblanka vattnet i ögonvrån.

Vid ett-tiden kastade vi in handduken, tassade vinglandes tillbaka till stugan tog ett djupt andetag och blåste exakt lika i mätaren. Som att det var uppgjort!

Åh, jag vill göra om det igen och igen och igen! Helt underbart. Och underbara Carro och Gustaf! Och underbara Lotten och Joha och Hugo. Och underbara allihop!!

And the winner is...

luftgevärsskytte mot 7åriga hugo var ingen match.

Glad midsommar

skärgården nästa! Hoppas er midsommar är lika fin som min!

Dan före dan.

Idag har jag solat, träffat min syster och jobbat. Carro frågade om jag ville komma till henne och Gustaf och fira midsommar imorgon, jag var inte helt säker.
Sen slog det mig, hur kan jag inte vara helt säker? Skärgård, midsommarstång, sol, värme, bad, båt, mat, ja ni fattar kanske. Det kan ju inte bli annat än underbart.
Det kan heller inte bli annat än bättre än förra midsommar, som slutade i sexton timmars gråt. Ganska fint egentligen, när man tänker tillbaka på det, hemskt på ett sätt såklart men ändå fint att jag tyckte så mycket om att jag grät i sexton jäkla timmar. Det är hur många timmar som helst.
Sen är det ännu finare att sånt där gråt-ont alltid går över. Jag älskar det.

Planerar trädgården till Peace and love och konstaterar att det kommer bli som en liten sommarstuga!


En alldeles alldeles underbar dag

Som ni sett på lite bilder så har dagen varit fantastisk. Jag ska återberätta den lite för er tänker jag.

Det började vid niotiden, med tvättning och städning av lägenhet. Så jäkla välbehövt! Vid halv elva gick jag till Fredhällsklipporna och la mig och solade och läste Aftonbladet och löste korsord. Åh, underbar Stockholm!
Vi ett-tiden drog jag mig inåt för att tömma tvättmaskiner och kolla några avsnitt av vänner innan jag åkte till Odenplan och mötte Sofia.

Vi köpte mat på Sandys och åkte till Zinken för att kliva upp för utsiktsberget och dela en flaska vin och äta samtidigt som vi skådade Stockholm från ovan.
Sen hade nöden sin lag och vi drog oss mot Hornstull för att besöka toalett, möta upp syrran, köpa lite mer vin och sätta oss i Tantolunden.

Cissi och Hanna dök upp, åt hamburgare och tittade på folk. Vi satt kvar tills det inte gick att undvika längre att solen faktiskt hade gått bakom hustaken, mina jeansshorts räckte inte till och vi bestämde oss för att styra kvällen hemåt.

Nu har jag sett ännu några avsnitt av vänner och har äntligen fått ett napp på kaffe-besök, efter många försök med er alla stelisar. :)

Så småningom väntar sängen.
Sov gott vänner!
Puss!

O så lite Tanto

Carro har slutit upp med sällskapet och Cissi och hanna kommer strax. Bästa lediga dagen!

Stockholm

sitter med sofia och dricker vin i somnar-stockholm

Trädgård till Husis.

Jag och Cissi spårar ut över hur våran trädgård till husbilarna ska se ut på Peace and Love. Ja, ni läste rätt: trädgårdarna. Det blir trädgårdstomte, staket, bord, soffa etc.

Det första som kommer hända är att vi tömmer Rusta och Jula i Borlänge på fina saker. Som följande t.ex.


Å, det kommer bli så fint. Jag skulle vilja ha en liten brevlåda också, men det var jävlar så dyrt det var!

Min utsikt just nu


Soffa.

Har beställt en göddig soffa till Peace and Love. Undrar lite lätt hur vi ska förvara den under nätterna? Går den ens in i husis? haha. Iofs går den visst att göra till en dubbelmadrass och då kanske den går in i stora sängen. Vi får se.
Så här glassigt kommer det iaf bli:



Vil ni också ha en, så köper man det Här!

Om en liten vecka.

Om en liten vecka är det bara en ynka dag kvar tills vi åker till Peace and Love! Å kära nån, har sommaren kommit igång så ordentligt? Jag har knappt hunnit med.

Idag har jag planerat hur min hemresa blir, måste till Uppsala först och hämta nödvändigheter, så som plunt-kikaren och liknande. Sen tåg till Linköping, förhoppningsvis upphämtad av någon förälder (eller syster?) sen till Studio hair art för att klippa mig (För första gången på ungefär ett år. Det blir alltid såhär, fast jag lovar mig själv att gå oftare till frisören) sen till Minnestad och packa husis full med festival-nödvändigheter och sen, tisdag morgon så bär det av.

Först jag och Matte till Örebro, där jag lite lätt byter ut Matte mot Frest, Emma och Linn. Sen vidare mot Borlänge! O fy fan vad det längtas i min mage. jag kommer inte kunna sova kvällen innan.

Vi har bästa! Vi kommer ha med cykel. Då kanske det äntligen blir av att man tar sig till alla konserter man vill se (53 band har ju jag att hålla reda på) och det gör heller inget om vi bor på exakt samma ställe som förra året.

Kolla vad nära!


Vänner och pannkakor.

I några timmar satt jag och solade på balkongen och nu hinner ajg med några skivor vänner, pannkakor, glass och melon samt en hel del kaffe. Sen ska det jobbas.

Häpårre

Förresten så är det bland det roligaste vänner jag vet. Mitt i serien liksom, jag gapskrattar här.

Galen dag.

Helt galet på jobbet idag, kö längst halv Klarabergsgatan. Det kändes iaf så.

Men det finaste som finns, det är när man kommer hem, plockar fram dricksen och lägger i härliga "spar-påsen" 100lappar för sig, femtiolappar för sig, tjugor för sig och mynt i en enda röra. Peace and Love kommer inte bli några problem att finansiera!

Puss, och God Jävla Natt

Old town

är i sofias butik i gamla stan och dricker kaffe innan det är dags för jobb. Jobb jobb och jobb.

Verkmästaren i magen


Springnota.

Igår när jag stod och packade in salladsbufén på jobbet så hörde jag helt plötsligt "Hallå vafan, får man beställa eller?" från dörren.
jamen gud ja, tänkte jag. fyra fulla sextonåringar, precis vad jag var sugen på fem minuter innan stängning.
"Absolut, sitter ni nånstans eller"
fyra fulla sextonåringar svarar:
"Näe, men vi vill sitta ut" (Klockan var som sagt fem i elva och det var ju fan inget varmt ute)
Synd för dom att jag såg rakt igenom dom. Att sätta fyra fulla sextonåringar på uteserveringen fem minuter innan vi stänger är som att be om en springnota.
Jag sa till dom "Är det lugnt om ni betalar direkt när ni får pizzan, för vi stänger om fem minuter och då stängs kassorna" (<- det där är en sån himla stor lögn, men jag kunde ju inte säga "Jag fattar att ni ska ta en springnota, så betala nu förfan)

En full sextonåring svarar:
"Näe, vi ska äta först och betala sen"
En annan full sextonåring tittar på honom och säger
"Just ja, din morsa skulle ju komma med pengar"

För fan, alla ni fulla sextonåringar: tror ni att man köper vad som helst.
1. Sitta ute i typ tio grader, vem gör det?
2. Vara ute, full, sexton år gammal klockan elva och påstå att ens morsa ska komma med pengar? Jag har väl också varit sexton.

En annan full sextonåring sa ganska snart
"Äh, vi skiter i det grabbar"
Han fick nog kalla fötter.

Efter tio

Förra sommaren när jag började jobba på pizza hut så rasade jag i kilo, typ 4 stycken tror jag och det är görmycket på mig. Kanske inte en normal bieffekt på ett sånt ställe, kan man tycka. Men faktum är att man äter nästan inget och man springer hela dagarna, så kilona rasar faktiskt. Så här smalis var jag förra sommaren

Jag tycker att det syns iaf, på ben och ansikte. Men det kanske bara är jag som inte ser mig själv hela tiden, som ni andra. :)

Nu är det ju så att jag helst inte vill gå ner något alls. så den här sommaren så åker jag till jobbet och äter ordentligt innan passet börjat, och varje gång jag är minsta lilla sugen på nåt här hemma så dukar jag fram till världens måltid, för att inte förlora ett enda gram i vikt.
Ni förstår hur det kommer sluta va?
Jag kommer bli helt jävla enorm.

Ellen In da park

jag hittade allt möjligt att roa mig med. Så tiden rullar på bra här. Nyss var det framme en eddie och bad om en cigarett, men han ville inte ha tändare för han rökte inte. Sen kom han fram igen och ville känna in min tatuering för att sedan presentera sig och småsprata en hel del. Blev jag precis uppraggad? You tell me, för sånt här har jag aldrig kunnat.

Dagens i-landsproblem

Det är så himla mycket sol ute idag, jag ska snart rusa ner till parken för att sola. Börjar inte förrän 16 idag.

Jag vet inte hur jag ska lösa det där med att orka sola så länge, jag är ju en av de mest rastlösa som någonsin förekommit och jag vet att om jag börjar tycka det är tråk så måste jag gå in igen. Annars dör jag lite av tristess.
Så ska jag vänta en timma med att gå ut, för att verkligen se till att kunna ligga under de timmar solen tar som mest, eller ska jag gå ut nu och sen helt enkelt ligga kvar, no matter what?

Jag ska leta upp sånt som tar tid ifrån mig. Böcker, cigaretter, dryck, melon, tidningar, telefon. Jag SKA orka. SÅ är det bara.


Pay it forward

Jag såg att Pay It Forward skulle gå på nian vid nio idag, jag blev nöjd. Som jag kommer ihåg det så var det en sjukt bra film.
Mitt i filmen kom jag på mig själv med att sitta och skämas "Vad är det här? Tyckte jag att det här pinsamma kyssarna mellan en alkoholiserad morsa och en brännskadad lärare var bra?"

Men nu sitter jag ändå här och gråter i slutet, fast jag egentligen inte tyckte att den var något vidare. faktiskt.

Svimmande gätter


Onsdag

Hemma från skärgården och jag är så jävla trött. Jag förstår inte, sov ordentligt inatt, men nu känner jag mig mest opepp och vill bara lägga mig ner i soffan och sova bort hela kvällen. Undrar vad det är frågan om, jag brukar aldrig vara så här trött och träälig. Det får allt ta och gå över nu.

I förrgår träffade jag Amanda och vi gick ut en sväng i Kungsan, dom har ju nåt form av festtält där så vi drack öl ur platsglas och var allmänt somriga, satt en sväng på Fridays också.

Näe, nu ska jag sträcka mig efter fjärrkontrollen och byta kanal.

Mors!

Slottsvandring

Idag har jag varit med Daniel, vi åt på Fridays och gick ett varv runt slottet. Det var en fin dag, lite kall, men fin!
Daniel frågade återigen om han hade berättat om att han åkt bil med Ola (som jag ska gifta mig med) och jag sa att det hade han ju redan berättat, sen är det sjuka att när jag skulle gå på tunnelbanan vid Gamla Stan, och när tåget stannade så satt Ola där alldeles framför ögonen på mig, innanför fönstret. Kära nån, vilket tecken. Ni förstår va?

Jag satt mig på lagom avstånd med Frest i luren hela tiden. Lyssnade på lite härlig skånska och tänkte på hur fina våra boarn kommer bli. :)

Nu är jag hemma och det är himla skönt, för precis innan jag träffade Daniel så städade jag ihjäl mig, tvättade och diskade. Så det är så himla rent och fint här! Jag undrar så när dammsugaren användes senast, dock kan jag förstå varför, den suger verkligen! (Dåligt)

Men som sagt, nu är det moppat och allting här, och jag duschade hur länge som helst och använde all denna bodyscrubb, facescrubb, hårinpackning, rakade benen och allt det där. Så jag är också hur ren som helst!

Imorgon ska jag till Carro och Gustaf! Å, vad fint!

Leeedig.

Men vad tokigt att brödet var slut så att jag fick lov att äta pannkakor till frukost.
Vilken jävla killer det är med kaffe och pannkaka. Jag har alltid tänkt mjölk och pannkaka (Vilket iofs också är dödens gott) men nu blev det kaffe till och skjut mig i huvudet, va gott.



Tvätt-tid strax. Sen ska det tydligen komma någon gubbe och fixa med ett avlopp, kan han inte bara komma nu dååå


Slut på veckan.

Igår drack jag tre öl, det tyckte min kropp var en alldeles för stor mängd tydligen, för imorse var jag allt lite bakis. Typiskt.
Fast så fort jag kom till Jobbet och fick svettas lite, så blev det bättre. Det gick så himla snabbt idag, och när jag slutat för dagen så flötade jag i mig en pizza hut-pizza. Det är fan inte varje dag, kan jag säga. I vanliga fall blir det en sallad, typ. Men idag så, idag festade jag loss på en Bacon bbq (utan beef och rödlök, vilket innebär bacon, mozarella och bbq-sås)

Nu är jag hemma och ser fram emot tre dagars ledigt. Det börjar med tvätt-tid imorgon och sen ska jag förhoppningsvis träffa Daniel! :)

Skärgården bär det av till också, mamma kommer. Jag hoppas det blir fint väder så man kan sitta på altanen och dricka rödvin, det är grejjer det!

Nu väntar sängen alldeles strax.
Puss!

Schema.

Jag tycker det är görfint att ha en begränsad tid att jobba, jag jobbar fram till v.32 sen ska jag ha ledigt.
Det är bra mycket skönare att jobba när man vet att det inte är för alltid.



Kolla, jag kan hålla på och stryka över och räkna ner tills det är dags för mig att vara ledig! Inte långt till Peace and Love heller, det ser man ju där!

Hur tänkte jag?



"Jag lägger mig på vänstersidan och åker kana hem på bara byxorna från tunnelbanan"
Så tänkte jag.

Lördag

Linn överraskade med att ringa igår och meddela att hon är i Stockholm. Så hon kommer förhoppningsvis in och kramas på jobbet idag! Jag hade också gärna varit på F12 igår, men med facit i hand så är jag nog kanske mest glad att jag inte var det. Visa saker kommer nog alltid vara som dom är och jag är glad att jag inte behöver lägga energi på det längre.

Jobbet ja, vi visar fotbolls-vm på nedervåningen och det lär vara stört med folk idag. Sen nästa vecka stundar bröllopet och då kommer väl restaurangen explodera. Kära, kära nån vad folk det kommer vara.

Jag har världens risigaste hår, men är det ens någon idé att duscha innan jobbet? Det är 12000 grader varmt och det räcker att man kliver in på jobbet så är man äcklig som fan igen.

Näe, duscha får jag göra när jag är ledig. :)


Normal dygnsrytm

Eftersom jag jobbar sent flera dagar i veckan så börjar jag få en dygnsrytm som liknar er vanliga människors. Jag vaknar inte längre åtta på morgonen och somnar inte tio på kvällen.
Näe, håll i er, här om dagen sov jag till halv tolv. Halv jävla tolv, det är ju typ eftermiddag för mig.

Nu ska jag iaf gå och knyta mig, för finns det något skönare än att ligga ner?

Det är dags för...



Jag har bästa fredagsmyset i bästa dressen (Elins) och med bästa smågodiset, ölen och (tyvärr sämsta) fredagsfilmen.

Fredag

Fredag, det är det ju nästan jämt!
Jag har jobbat 12-17 och eftersom att det bara innebär två timmars servering (Har ju bufé på lunchen) så caschade jag in 20 spänn i dricks. Fi fan, dock hade jag bara två bord. Så det är inte så konstigt.

Nu har jag kommit hem, duschat och snott en öl från kylen, som egentligen är Elins. Jag känner mig så stor på något sätt, kommer hem en fredag och dricker öl i min ensamhet. Men fötterna är döda och jag orkar inget annat än att ta mig till balkongen för en cigarett. Och den ska snart tas. Gött!

Ha en fin helg mina vänner! Jag ska jobba mest hela tiden, börjar iofs inte förrän 16 imorgon.

Jag hatar att inte kunna lägga in bilder, hur kunde jag inte ta med min egen dator? Pucko-Ellen!

Nu vände jag visst bilden åt fel håll, jag ska skärpa mig. Det ska jag.

blend och läppstift är ju en jävla killer. Känns som man vet ganska exakt vilken typ av kvinna vi söker. :)

Mjuka och Sköna - lena.

Jag och Elin har någon form av renlighetstema vad det gäller våra kroppar nu när vi bor ihop (Jag skulle vilja säga det samma om lägenheten, men det blir så fort rörigt bara för att man är två)

Åter till kroppen. Det är bodyscrubb, facescrubb, skrubbhandskar, hårinpackningar, plackers, lysterine, dagcreme, forfilar och allt möjligt så man känner sig som en orm som ömsat skinn när man kommer ut från duschen. Så jävla härligt!

Idag är jag ledig och alldeles snart ska jag åka till Gamla Stan och hälsa på Sofia som har en second hand-butik där. Sen ska jag nog hänga med Daniel, om han är ledig. Fina Daniel! (Och fina Sofia såklart)

I natt sover jag hos Sofia, sen är det jobb imorgon 12-17, sen är det fredagkväll! Så himla fint. Kanske måste gå och dricka billig öl nånstans! :)

Puss hörrni!

Bästa

Jag vet mycket väl att alla alla har sett det här tusentals gånger. Men jag bara måste lägga in den här.

Prisa gud!

Fick tillbaka 1900 på skatten, jag som trodde det skulle bli +- 0 eftersom jag sålt ett halvt hus under 2009.
Sen har jag gått och trott att det jag gjorde av med i England inte hade dragits än, för att idag inse att det visst hade gjort det. Så jag har 3400 istället för 0, som jag trodde.
Plus att dricksen tickar in som den ska. Det har hittills varit ganska lugnt på jobbet och jag har jobbat lunch båda dagarna, men har ändå skrapat ihop 400 kronor hitills i dricks. Fina extra pengar.

Sen är det så himla underbart för pappa ringde och sa att han som ville hyra husis mån-tors under p&l-veckan hade ångrat sig. Varpå pappa säger dom underbara orden "Nu har jag ju lovat er att ha husbilen, så ni får ha den från vilken dag i veckan ni vill" Vi kommer åka på tisdagen. (Har jag redan berättat detta?)
Det är det fina med min pappa, lovar han något så håller han det. Och han skulle aldrig lova något han inte kan hålla. Det där har jag tagit med mig och blir himla irriterad och upprörd över sånna som lovar saker och sen inte håller dom. (Luuugn, inte struntsaker såklart)

En gång, tror det var innan jag fanns på jorden, så skulle pappa och Carro åka Ålandsbåt och Carro, som var räddast i världen som barn vägrade gå på båten innan pappa lovat att den inte skulle sjunka. "Looova att båten inte sjunker pappa" Men pappa svarade bara "Jag kan inte lova det, men det är väldigt liten risk att den sjunker. Men lova kan jag inte" Jag vet inte hur lång tid det tog innan dom fick på Carro på båten.

Jag tycker det är fint, lovar man så håller man!

Men åh, Peace and Love, jag kan knappt vänta. Så jävla roligt! Jag ställer in mig på spöregn hela veckan, för jag orkar inte bli besviken. Det lär ju aldrig bli så bra väder som förra året.
Det ska bli kul att åka så pass tidigt också, leta bra plats och bo in sig riktigt ordentligt.

Nåja, nog om detta. Inga bilder än, jag veeet. Men mån-ons är jag ledig och då ska jag till Carro och Gustaf, ska försöka få det gjort där.

Willner

Jag pratade precis med underbara Hanna som levererade Willner till jorden i förrgår. Genom att krysta fyra gånger och vara hel och ren efteråt. Vilken drömförlossning! Stort grattis och välkommen Willner!

Annars sitter jag mest på fina balkongen och solar. Laddar för jobb 15-22, lagom många timmar! Har trots allt jobbar 19.5 timmar på två dagar, så 7 timmar känns som en enkel match.

Funderar på att besöka min syster på dersa land mån-ons. Om hon nu är där. Råkar nämligen vara ledig tre heeela dagar i rad, fantastiskt!

Nu ska jag dricka ännu en kopp kaffe!
Puss!

Fint folk.

Död i fötterna efter tio timamrs jobb idag, men det är så skönt när det är över för dagen att jag nästan skulle kunna jobba jämt.

Nu sitter jag och äter mackor och dricker mjölk (hur gott ska det behöva vara med mjöl när man verkligen är sugen på det. Jag dör, så gott) framför tvn. Hur mysigt är det inte med tv? Jag har ju ingen i Uppsala.

Jag njuter av det mesta just nu. Elin hade dock kunnat få vara här, då hade det varit ännu mysigare. Men hon är och spelar biljard med hanen hon dejtar. ÅÅååh, jag är lite avundsjuk. Tänk vad mysigt att ha någon att bli glad över sms ifrån och någon att gå och ta en öl med som inte bara är en kompis. Mys, mys, mys.

Dags för sängen snart. Någon som vill gå ut med mig på onsdag? Jag är ledig torsdag nämligen. :)

Puss!

Måndag

Jag hade glömt hur roligt det var att jobba på mitt jobb. Fina människor!
Jag hade också glömt hur GÖTT det är att vara så här behagligt trött och inte bara för att man är slö, utan för att man faktiskt har sprungit ihjäl sig hela dagen.

Nu ska vi sova!
Puss

Good morning sunshine

Åh, tänk att jag bor i underbara Stockholm igen. Jag blir så himla glad när jag tänker på det. Gårdagen var en sån där klockren dag, som bara går att genomföra i Stockholm.

Idag har jag ätit frukost ute. Underbara sol! Underbara liv och framförallt underbara ELin som pimpat balkongen så att den är huuuur mysig som helst
!

Där ska jag sitta hela förmiddagarna innan det vankas jobb. Det gör det snart faktiskt! Om två små timmar är jag i full gång. Gött, gött, gött.

Ha en fin dag vänner! Puss

Inga bilder från kameran

Jag har ingen kamerasladd. På Kristins dator finns det heller inget sånt där minneskortshål. Så det lär dröja innan Londonbilder och sånt kommer.

Dagen har varit riktigt lång, landade vid tio i Sverige efter att ha sovit på buss-flygplats-flygplan-buss, när jag väl kom till Stockholm så var det så himla fint väder så jag och Elin la oss i Fredhällsparken och solade och åt lunch.
Sen ringde jag min lilla storasyster som var parantes-bakfull och svarade genom att frusta fram "Jag dööööör" Så det var bara att ta sig till Fridhemsplan för att agera handräckning och personligt stöd.

Jag fick med henne till Rålis och vi råkade sätta oss alldeles precis bredvid Anna (Som jag läser med i Uppsala) så vi solade en hel del och tittade på alla alla hundratusen människor som också var där.

Jag tog mig hem till Elin (Eller hem till mig är det ju, över somamren) och hon hade piffat till balkongen så himla fint! Bord och blommor, vilket sommarhäng det kommer bli där.

Daniel ringde och berättade att bra band spelade vid slottet klockan åtta, så det var bara att tänka bort lugn hemmakväll och sadla på sig finkläderna (jag ljuger, jag hade samma kläder som jag haft i minst 24 timmar)

Jag och Elin åt på Mcd och sen letade vi upp Daniel och Jenny vid slottet och kollade på jippot där. (Linn: Jag tror att jag såg Mats vara vakt där, i militärkläder. Stämmer det? Gör han fortfarande lumpen?)

Nu har Elin frestat iväg till hanen hon känner in och jag måste verkligen sova snart. Imorgon är det jobbdags, jag hoppas det blir precis lika roligt som förra året.

Puss hörni! Och god natt.

Timo


London igen.

Vädret fortsätter att leverera. Just nu ligger jag i skuggan under ett träd i en park nånstans mitt i london. Väntar på att Eileen ska vakna och ta sig in till stan. Skulle gått ut igår men åkte hem efter några öl vid ett-tiden. Detta gör att jag har 50 pund att göra av med idag, innan jag beger mig ont sverige igen. Jag funderar på att lägga dom på mat och öl. Det vore fint med en kvalitets-dag så här på slutspurten. Landar igen vid nio i morgon i sverige. Hörde att min blivande man idol-ola (fråga inte ens) spelar på grönan imorgon. Ska jag behöva åka dit och ställa mig längst fram, längst av alla alla? Detta om detta. Nu hoppas jag Eileen vaknar snart, det här suger lite.

London

Det är tydligen världens finaste väder i London och jag undrar om jag verkligen är i England och inte vid medelhavet? Men klaga, det skulle jag aldrig göra. Jag bara känner in.
Idag har vi solat i Hyde Park. Vid Prinsessan Dianas minnes-monument. Det stod att "Bada gärna fötterna lugnt och försiktigt" Vet inte riktigt hur the spirit of Diana känner inför tolvtusen skrikande ungar som åker kana runt hela lilla vackra fontänen. Hoppas hon inte har något imot det.

Hej vänner

London är gött. Jag ska fota så mycket och visa er. Eileen sover i hundra år och solen skiner.

RSS 2.0