En alldeles alldeles underbar dag

Som ni sett på lite bilder så har dagen varit fantastisk. Jag ska återberätta den lite för er tänker jag.

Det började vid niotiden, med tvättning och städning av lägenhet. Så jäkla välbehövt! Vid halv elva gick jag till Fredhällsklipporna och la mig och solade och läste Aftonbladet och löste korsord. Åh, underbar Stockholm!
Vi ett-tiden drog jag mig inåt för att tömma tvättmaskiner och kolla några avsnitt av vänner innan jag åkte till Odenplan och mötte Sofia.

Vi köpte mat på Sandys och åkte till Zinken för att kliva upp för utsiktsberget och dela en flaska vin och äta samtidigt som vi skådade Stockholm från ovan.
Sen hade nöden sin lag och vi drog oss mot Hornstull för att besöka toalett, möta upp syrran, köpa lite mer vin och sätta oss i Tantolunden.

Cissi och Hanna dök upp, åt hamburgare och tittade på folk. Vi satt kvar tills det inte gick att undvika längre att solen faktiskt hade gått bakom hustaken, mina jeansshorts räckte inte till och vi bestämde oss för att styra kvällen hemåt.

Nu har jag sett ännu några avsnitt av vänner och har äntligen fått ett napp på kaffe-besök, efter många försök med er alla stelisar. :)

Så småningom väntar sängen.
Sov gott vänner!
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0