Oslo baby!

Nu drar vi alldeles strax mot Oslo, packningen står vid dörren och biljetten är hämtad.

När jag kommer hem igen har jag en alldeles egen, görfin lägenhet att bo i. Å, vad jag längtar!


Julgransjuice

Det här är den godaste juicen. Hur kan det va sån skillnad i smak på vanlig o ekologisk? nomnomnom.


Nu ska jag borra upp gardiner på kontoret och i eftermiddag ska jag och Elinelin till Linköping och hitta nyårskläder och Oslo-kläder.

Mitt rum hemma hos mamma i knappt en vecka till.

Jag förstår inte hur jag gör. Det lyckas alltid bli såhär så fort jag flyttar in hemma hos mamma en kortis.


Så börjar jag bli sjuk också. Eller börjar och börjar. Frågar ni mig så är det döden nästa, frågar ni termometern säger den 36.8, men jag tror den har varvat ett varv. DÅ är man sjuk ni!

iphone for life.

Jag har laddat ner hela ikeakatalogen till min iphone. Förstår ni hur stor den katalogen är? haha.
Så nu letar jag för fullt och skriver listor till min nya lägenhet. Fast det känns som man vill bo först i tusen år, mogna och lära känna stället. Välja så ordentligt så att man till slut känner "Nu, nu är jag redo att handla första grejen" Men så kan man ju inte ha det. visst?

Annars peppar jag mest Oslo på torsdag! Wiii.

Underbara utgift!



Jag har betalt min första hyra till världens finaste lägenhet. Detta innebär att det börjar dra ihop sig för inflytt och att jag har betalt för hela januari. Jag har aldrig varit så glad att punga ut så mycket pengar.

Jag längtar så jag dör lite! En hel jäkla tvåa kommer jag ha. Och världens finaste sådan! Jag vill iväg direkt och köpa alla möbler och allt mys jag ska ha i den.

Jag har adressändrat också, jag har gjort allt. Jag är förberedd till tusen. Nu blir jag Mjölby-bo och jag älskart.

Borta bra, men hemma bäst.

Hemma igen från Altea. Det var sådär roligt att köra Arlanda - Mjölby vid midnatt i natt. Eller jag körde Stockholm - Mjölby. Det räckte gott o väl! Jävlar i min lilla låda, hur kan man ens överväga att råka somna på ett väglag som nattens? Jag var inte avslappnad en endaste gång under tre-fyra timmar.

Vill man se bilder från Altea så får man faktiskt logga in på facebook och kolla här http://www.facebook.com/photo.php?fbid=478345791817&set=a.478340036817.252456.568711817#!/album.php?aid=252456&id=568711817
Jag orkar inte bjuda på en endaste än här.

Idag har jag vaknat efter fyra timmars sömn, sen ätit frukost, kollat på alla avsnitt av julkalendern som jag missat (och ja, precis som tradition så fällde jag en tår i sista avsnittet. Det var ju så himlans bra!)

Nu ska jag fortsätta lyssna på mamma som övar körsånger i vardagsrummet, sen ska jag kanske kolla när hon och hennes kör framför dom i kyrkan vid fyra, sen ska jag hänga med Elin! Och jag har saknat Elin och Matte så mycket under veckan att jag var tvungen att köpa presenter till dom i Spanien. Dock får jag inte tag i Matte för stunden, typiskt.

Nu ska jag umgås med mamma en svängis.


Julafton

Det är strålande sol i Spanien idag. Vi har suttit vid strandpromenaden och druckit lite öl och känt in värmen i hela kroppen. Liksom hamstrat den, varje morgon lyssnar vi på nyheterna från Sverige och blir lite skadeglada över allt snökaos. Dock är vi ju där snart, inte riktigt lika roligt.

igår var vi på bra shopping, jag köpte fina byxor och lite annat gött. Euron står ju runt nio kronor, så det är verkligen inte mycket pengar som går åt. Fint!
kvällen gick i halv åtta hos mig-tema och jag blåste av min kväll med sangria som fördrink och sen fondu på la Morena. Det blev så mycket vin så jag vinglade rakt in i en husvägg på väggen hem. Dock var det syrran som åkte på mittöver idag, själv har jag mått som en kung, när han mår som bäst.

nu ska vi snart ge oss på julmaten, sill o nubbe. Precis som det ska vara!
god jul till er alla alla. Och puss!

Gölli!!!!

Kolla så jävla liten!! Jag brukar inte gilla djur sådär gulligt. Men den där... Lille vän! http://www.youtube.com/watch?v=2GWPOPSXGYI&feature=youtube_gdata_player

Jul, jul strålande jul.

Igår var vi på Heartbreak hotell och där spelade förmodligen Alteas tyngsta rockband. (Det är absolut inget svårt att få den titeln) men drag var det och dom har så himla mycket coola saker på det där stället, signade Mötley Crue tavlor och Guns n roses-gitarrer.

eftersom vi avslutade kvällen med att dricka alldeles för många shots på La Morena så har dagen gått i ett väldigt lugnt tempo. Bakfyllan låg över hela familjen fast det slutade jag tänka på så fort vi kom utanför dörren, för solen strålade och jag insåg att det var ett par månader sen jag såg min egen skugga.
Efter en musselpasta längst stranden så tog vi Siesta, jag passade på att titta på Snabba Cash. note to self: ge dig aldrig in i knarkbranchen!

nu lagas det middag för fullt, Carro och Gustaf står för kalaset ikväll o vi har letat efter sniglar i prick hela stan utan resultat.

Nu ska jag ta mig ett glas rött och njuta av att jag inte är där ni är. för min mamma sa att det har snöat sen vi åkte. HAHAHAHA!

Altea

Vårjackan och converseskorna är på. För kallt för Sverige, men alldeles lagom för Altea. Nu drar jag. Hej på ett tag! God jul fina människor!

Strålande sko.

Den här fina skon hittade jag på Ikanohuset igår och så fort den satt på foten så kände jag att jag aldrig ville ta av den. Så vad gör man?




Nu har jag två skor att välja mellan när jag ska klä på mig. Det har jag aldrig haft förut! Jag brukar alltid ha samma tills dom rasar isär. Men nu har jag alltså två fullt fungerande skor. Jag skäms lite, det känns egentligen himla onödigt och materialistiskt. Men jag ska sluta tänka så. Jag har ju tvåtusen klädesplagg som jag väljer mellan varje dag. Så då kan man väl ha en valmöjlighet när det gäller skor också?

Uppsala fram och tillbaka.

Efter Åre åkte ju jag till Uppsala för att städa undan mitt liv där, packa ner det i kartonger och slå igen skolböcker och anteckningar.

Jag passade på att äta sushi och umgås med Amanda också. Men det var en sån där galet trött kväll för min del, så vid tio sov jag som ett lamm i Amandas säng. Ungefär såhär:


Sen tvingade jag upp mig, med Amandas hjälp, vid ett-tiden på natten för att dricka te och mysa i ett juligt kök.

Morgonen efter, alltså igår, vigdes helt år pack och städ och vips, så var jag inte Uppsala-bo längre. Nu sitter jag och försöker förklara för mig själv att "lugn, du är här nu" för kroppen verkar tro att allt är som vanligt, att jag är på väg nånstans. Att jag kommer sätta mig på tåget mot Stockholm imorgon eller efter jul. "Men lugn Eleonor" tänker jag då. Du är här nu.
Och då blir jag lugn.

Förresten ska jag börja jobba bort Ellen. Nu ska det vara Eleonor som gäller. Är inte det ett jättefint namn, när man tänker efter?

Musikhjälpen 2010


Hä går dom in. Och nu är det igång!

Jag duschade innan det började, för det hinner jag inte förrän den 16e nu.

Alfredo i nya tröjan.

Jag fick det finaste mmset nånsin. Alfred i tröjan jag gav honom. Se. Så. Jävla. Söt.


Nu ska jag städa ur mitt liv i Uppsala, och vänta på att musikhjälpen drar igång, o så himla underbart, jag kommer behöva vara vaken dygnet runt framöver!

Sista dagarna i Åre

Det rullade på så himla fort de sista dagarna i Åre. Vi åkte massa, åt massa och drack en massa gott.
Jag hann med en utekväll med Hanna, det blev på Wersens och himlans skoj!

Vi hittade världens mysigaste pub i Grappas källare och ville aldrig gå där ifrån.

Det är så mörkt och tokigt, men där sitter sis o Mammi iaf.


O här äts det maaat. Jag åt musslor. Mumma!



Lunch i backen. Mamma handlar mat och jag vaktade bord. köttbullar tror jag att jag tuggade på den här dagen.


Sista rycket innan tåget gick hem. Här sitter vi på den där nya sportbaren (som jag har tappat namnet på, typiskt) det var iaf riktigt bra. Sen åkte mammas tåg och en timme senare mitt o Carros.

Hejdå Åre!

Fredag i Åre.

Efter frukost och lite jobb, för syrrans del, så tog vi skidbussen till Duved och inveg backen. Skidor för andra gången i hela mitt liv gick bra! Dock blev jag så trött i benen att jag inte visste var jag skulle sätta foten.


Jag överrskade min syster med att ha med mig kaffe, whiskey, farinsocker och grädde. Vad bli det hörrni? Jo det blir Irish!


Hon gillare, även om hon inte ser helt övertygad ut här.

Vid tretiden tyckte vi att det fick räcka och då gick vi på Dippan på after ski. Samma gäng underhöll, som underhöll igår. Dom är fantastiska, och det var ett jäkla drag. Så jäkla roligt och ölen smakar så himla gott när man varit i backen hela dagen.


Nu har vi en liten hämta-andan-paus och snart ska vi på Wersens och äta pizza. Hanna, som jag inte hann träffa igår, ska vara där också. Så himla fint!

Wallmans.

Igår var vi på Wallmans dinnershow och det var ett himla ös! Jag var tvungen att gå lite, lite innan det var slut. Men det var ös så länge jag var kvar iaf!
Och sen blev det fel i planeringen, så jag gick tillbaka till Dippan och då hade mammi o sis fått en flaska champagne från nåt bord och påstod att det var min förtjänst. Jomantackar! Eller man varsågodar får man väl säga.

Jag tror inte det var min förtjänst, kände inte igen en enda hane vid bordet.


Här är det Elvis.
Den mörka killen var griiim på dans o en annan herre sjöng så man tappade andan lite.
Alla var iofs görduktiga.

Nu ska jag snart hoppa i min nya skidjacka och ge mig iväg i backarn. Får små, små glädjeexplotioner när jag tänker på det. ÅÅÅÅ, vad roligt!

Blondaa.



Det är just precis det här som får mig att älska Blondaa.

Oh-Rey

Vi kom fram till Åre vid tjugo över åtta i morse, då gick vi direkt till hotell Diplomat och åt brakfrukost. Alltid lika gott och mysigt där!
Sen gick visan fram o tillbaka, skulle vi ge oss ut i backen, eller vänta tills imorgon? Till sist bestämde vi att backarna får vänta, vi ville känna in Åre idag istället.

Och det har vi gjort! Jag har köpt ny skidjacka! Eller jag fick den rättare sagt i julklapp.


Snart ska vi gå upp till hotellet och dricka nåt varm och gott (gissar på Irish, eller oboy med rom om jag känner oss tre rätt) Sen ska vi på Wallmans dinnershow och sen, sen ska jag träffa Hanna Hellspong. Alltså känn på den. Underbart!
Vi ska på Bygget och kolla in Oskar Linros.

Å, underbara Åre!

Hemma hos familjen Nilsson

Här kommer de utlovade bilderna från dagen hemma hos Marie, Andreas och Alfred.




Söt-nöt-ung-jäkel.

Julmys i Stockholm.

Igår mötte jag upp pappa och mamma för att göra jul-Stockholm. Vi hann ett par meter så bestämde vi oss för att slå oss ner inomhus och dricka varm glögg.

MUMMA. Och så slipper man att köpa russin och mandlar också!

Sen satte vi oss på Strand och drack ett glas vin innan Carro och Gustaf kom och vi slog oss ner för julbord.

Det kalla var så gott så att man blev alldeles till sig. Det varma var sådär, men då var vi ändå redan så mätta att vi höll på att stryka med allihop.

Sen åkte jag och mamma upp i SKybar och drack ännu ett glas vin innan vi hoppade på natt-tåget till Åre och somnade som små barn!

Spelar det nån roll? Nej kanske ingen. Kanske allt egentligen.

Idag har jag varit och hälsat på Marie, Andreas och Alfred. Jag blev bjuden på en Sicilia med sås och en himla massa mys! Alltså Alfred Nillson, vilken kille!

Underbara hela högen!

Jag har ett par fina bilder, men min telefon verkar ha ballat ur när det gäller mms, så dom får jag bjuda på imorgon istället.

Imorgon åker jag ju till Stockholm för lite julshopping och julbord innan natt-tåget avgår mot Åre. Fy. Fan. Vad. Gött. Hanna Hellspong ska jag få träffa också, har ni hört nåt så fint?

Christer eller Morgan?

På P3s hemsida, närmare bestämt här kan man testa om man hör skillnad på Morgan och Christer. Själv, som P3-slut man är så var det Inget konstigt alls!


Snart ska jag till Marie och träffa Affeman! Lyckliga mig!

Sen imorgon ska jag ta med Elinelins jacka ut i backarna i Åre, kul för den att komma ut lite, som hon själv uttryckte det.

Dock är det inte back-dags förrän torsdag, först julbord i Stockholm imorgon! Underbara dagar väntar!

Intärnät

Igår var vi o bowlade. Jag, Matte, Elin, Jonas, Eric och Patrik. Min stackars hand! varför gör man inte görlätta klot med lagom stora fingerhål? Antingen är dom görlätta men med Drömmen-storlek på nävarna eller så är dom lagom i fingrarna, men tunga som bly.





Idag ligger internet nere på min och Monas datorer. Hur gör man då? Använder papper och penna för resten av livet.

Veckans bästa dagar.

I lördags drack jag saffransglögg och lyssnade på Håkan, i väntan på att alla mina vänner skulle komma hem frgån diverse jobb och Göteborgsresor.
Det gjorde dom och vi skramlade ihop vin och annat smaskigt och gick på förfest i den där trappuppgången där alla bor.
Sen skulle vi till Klubben och jag och Elin trodde vi endast låg tio minuter innan alla andra, men med facit i hand så hann vi både äta på hålet i väggen och spendera ett par timmar på Vattenhålet innan alla infann sig.
Tillbaka på klubben hängde vi BARA utanför toaletterna. Prick hela kvällen. Lite triangeldrama och jag agerade agent och matchmaking-Dellen.
Här buggas det. Madde och gräsklipparn. O Matte gör bara peace.
Söndag och pizzahäng hos Madde.
Eller pizzan åts inte där, men jag åt två iaf. Under dagen.
Vi kollade på dom två första avsnitten av Tre Kronor. Herregud, tre kronor!! Förstår ni? En del av mig dog samtidigt som Bimbo dog, och det är ju liksom en del av en, alla de där familjerna.
Sen gick vi till Matte och kollade på Scream 3. Eller jag såg två sekunder sen sov jag som ett barn i sängen, bredvid Elinelin som också sov som ett barn.

Idag har jag varit ute på Minnestad och vattnat katten. Vattnet fryser o man vill ju inte att Tobbe ska kola vippen!
Vackört!
Nu äre jobbdags igen!

Vin, dans, falafel och leggings.

Igår träffade jag underbara Parnilla i Linköping och vi afterworkade hemma hos henne och var jäkligt i gasen redan vid halv nio när vi gav oss ut i natten. NH först, och lite föda där. Sen Harrys, (efter att ha varit inne på ett stängt Platens, men med olåst dörr?)

Dans, dans, dans och gamla bekanta. Än idag undrar jag vem som såg mig rakt i ögonen och sa "Men Ellen... ELEONOR WENNERHOLM, känner du på riktigt inte igen mig?" Mitt ansiktsminne suger, förlåt mig alla alla.

En annan fick rambbla sitt namn och alla våra gemensamma vänner innan poletten trillat ner, men så hade han gått upp typ 3000 kilo också. SÅ det var inte så konstigt.

Efter fálafel valde vi att lämna alla potentiella kvartitre-ragg på dansgolvet och gå hem och sova.



Dom leggingsen som är på bilden fick jag med mig, sprillans nya, från Pernilla. För bara femtiolappen. Jag älskar dom och dom sitter redan på, redo för att få skakas med mina lurviga.

brudtärne-arbete.

Idag har den valts, brudklänningen till min fantastiska storasyster!



Ingen av dom här är det. Men vi kommer vara så fina, när vi gifter oss hela högen!

Snart är det tydligen klubben här i Mjölby, allt jag har i alkoholväg är en flaska glögg. skål!

Jag vet vilken dy hon varit i.

Hon är det här partyts ljus!

Å, så fint. Om och om igen!


Morgonpasset i P3

Det må låta helt galet, men morgonpasset i P3 är det som får mig att kliva upp på mornarna. Först när klockan ringer så går tankarna likt "Näe, i helvete heller. Jag sjukskriver mig, spelar dum, försover mig, tar mitt liv. Bara jag får sova några timmar till" Sen börjar tankarna hamna på rätt plats, jag minns vem jag är, varför jag är och var jag är. Och då slår det mig att hela morgonpasset-trion snart är inne i studion och det vill man ju inte missa en endaste sekund av.

Ingen tid för sömn! Rusar över kalla golv fram till radion och hör snart Martinas tidiga röst. Kaffe på, dagen kan börja!

Nu sitter jag på jobbet och dom är fortfarande med mig, jag vill aldrig, aldrig, aldrig att klockan ska bli tio!

Å, underbara Ni!

Fredag hörni! Galet fint!

Tomtenatta

Idag var jag och mamma nere i Mjölby centrum och gick på Tomtenatta. Tomtenatta i Mjölby innebär att affärerna är öppna ända till (håll i er) 21.00. Vi var så gott som ensamma. Tråkigt när det är så.

Jag fick med mig en clementin från Figurina som jag sitter och suger på just nu. Namnam.

Imorgon ska jag träffa Pernilla efter jobbet, åka till Linköping på afterwork. Myys!

Bara för att...

..Jag var där
..Jag har bokat biljett till Linköping och Norrköping idag
..Jag fick en guldtår i ögat av känslan över videon.


Så himla fin video!

O som grädden på moset så sänder P3 nu ett inslag ifrån spelningen på Way out West. O där var jag.
...O här kan man va...

Frukosten


Dagens julkalender-frukost. Mysigt!

Nu är jag på jobbet och ungefär såhär ser det ut där jag sitter

Snyggaste kontorsmöblerna. Fulaste tavlorna. Kallaste rummet.

Simma lugnt.

Jag skrev ett helt inlägg om våran tripp till Linköpings simhall, men det verkar ha försvunnit. Därför det där förvirrande med "tidigare inlägg" i förra inlägget.

O, vad osugen jag är på att skriva om allt. Men jag ska försöka kamma till mig.

Efter jobbet idag tog vi vårt pick o pack, stuvade in oss fem pers i Kamillas bil och åkte till Linköpings simhall. Jag avgudar att bada! En gång var jag själv i Boxholms simhall i åtta timmar, det säger kanske allt.

Jag lånade ihop en bikini och den satt oftast där den skulle, förutom när Elin valde att sparka av den. Så nu väntar jag mig ett blått brö i mornbitti.

Efter simhallen åt vi ihjäl oss på Max. chillicheese, mozarella sticks, lökringar, pommes o dipp. O det var bara tillbehören. Sen burgare och dricka på det. Men ni känner ju (förmodligen) mig. Jag lämnade en hel del. Äter gärna med ögat.


Fina herrar i iskallt väder.

Nu ska jag lägga mig och kolla på vem kan slå filip och fredrik. För jag har inte lyckats ta mig vaken igenom det senaste avsnittet än. Somnat prick varje gång jag försökt. Så idag är det dags, jag känner't.

Imorgon är det julkalenders-dags igen. Å, jag tror den kommer bli hur bra som helst!

Puss! :)

Andra december står för dörren.

I morse hade vi ju julfrukost hos Elin. Jag, Matte och Elin. Vi drack kaffe och åt vörtbröd, jag hade tacofyllning på min. Taco-julmacka skulle man kunna säga.

Imorgon är det dags här hos mamma och det blir samma trio. Då bjuds det på detta:

Vört med julskinka o senap. Nästan mer MUMMA än i tidigare inlägg. Nu saknas bara julstämning till tusen, men jag tror den infinner sig strax den också.

Onsdagen

Sitter på kontoret och har en liten blogg-o-kaffe-paus. Kom precis hem ifrån Linköping, fick inte tag i en endaste sak av det jag skulle ha. Men två bhar (vilket inte är dåligt för att vara jag, då jag köpte min bh när jag var typ 16. O den används 99% av tiden fortfarande (då den inte tvättas))
Nu ska jag jobba nån timma till, sen mot Linköpings simhall. Tyvärr har jag ingen bikini, tokigt det där. Det blir ihoplånat.
Hej på ett tag!

RSS 2.0