En påskafton att minnas.

Igår åkte jag och Drömmen till Örebro, för det var så himla fint förstår ni att Linn och Patric skulle gifta sig.

Det var så fint så det var inte klokt. Fast det bara var ett litet ja på fyra minuter i rådhuset.

Sen åt vi snörgåstårta och vanlig tårta och sen for jag och Johanna hem.

Eller det gjorde vi ju såklart inte, vi åkte till Chrilles koja och åt tacos med stenisarna. Fin jävla liten hög med människor de där alltså. <3

Sen åkte jag hem, pussade på isabell och letade fram tre påskägg. Sen la jag mig på kammarn bredvid den snyggaste jag vet och snipp snapp snut, så var påskafton slut.


Chokladboll för fan.

För några år sen, kanske 5-6 år sen, så tyckte jag att det var lite fränt att säga negerboll. Det var när det var som hetast debatt om det hette chokladboll eller inte.
Då tänkte jag att det var lite fränt, för att det var "fel" och för att jag visste ju själv att jag är jävligt orasistisk.

Så. Jävla. Pinsamt.
Jag skäms idag ihjäl över detta. Så mycket att jag knappt visste om jag skulle berätta det här eller inte.

Hur jävla blåst får man va? AVSKYR folk som säger "jag har alltid sagt negerboll" JAMEN SLUTA MED DET DÅ. Det är väl fan det minsta man kan begära? Sluta tjut. Saker och ting förändras och jag är helt jävla övertygad om att som vit, svensk jävel kan man aldrig någonsin ens förställa sig hur rasism känns.


Påskäggsletande.

Christian letar och finner påskägg. Rolit.


Nils skrattar så gött förstår ni.

Jag har ju glömt att visa er den här videon. Vi upptäckte att Nils är ungefär den enda personen i hela världen som uppskattar när Isabell skäller. 

Så här såg det ut: 
 

Sista dagen i Amsterdam.

Så kom sista dagen och vårt flyg gick inte förrän sent, så vi hade hela härliga dagen på oss ute i vinden!
 
Vi började med mat på nån såndär wookkedja och mitt var tyvärr inte alls gott. Så vi fick äta pannkaka ungefär en sekund senare. 
 
Sen när vi åkt ut till flygplatsen åt vi väl sådär tre gånger till och sen spelade vi kort och fikade och sen flög vi hem och jag sov hela resan (minus tre minuter kanske) Jag sov när dom kom med maten och när jag skulle beställa dricka hann jag somna innan han hällt upp den, så Christian fick armbåga mig i sidan så jag vaknade. 
 
Dåligt. jävla. trött. 
 
Det är jag än, men det är inte hela världen. Mycket bra resa! MYCKET bra resa! 

Lördagen i Amsterdam.

Det blev lördag och jag sov till tjugo över tio. (!!) sjukt länge för att vara jag. Dock var jag fortfarande först uppe och lät alla alla sova vidare denna gång och gick ut på stan och åt frukost. 
 
Sen vaknade resten och det blev frukost nr2 för min del. 
 
Efter frukostarna så tog vi oss till Nemo, ett vetenskapsmuseum med mest en massa ungar. Vi var iofs rätt barnsliga också och testade så duktigt alla alla grejer. 
 
Matdags! Vi hittade en tapasrestaurang och hade sån tur så det visade sig vara svingott. Man fick beställa in hur mycket man ville för typ 20 euro (eller hur det nu var med priset, minns inte riktigt. Det var för gott)
 
Sen hem för dusch och omsviring och sen var det förfest på hotellet innan vi drog till Paradiso, en klub som låg i en kyrka. Riktigt fräsigt ställe! Vi gav oss vid tre-hugget även denna dag. 

Fredag i Amsterdam (lite repeat-inlägg, men ändå)

VarningVarning, mycket bilder.
Fredag! Jag var igång tidigt och fick med mig Christian till HM och lite sånt innan de andra vaknade. Vi hamnade i Red Light district och där var fezzten i full gång vid tio på förmiddagen. Skyltfönstrena var fulla av nakna tjejor som man fick gå in och sätta på om man ville. Det ville vi inte. (Jag mådde mycket dåligt av detta. Lite min  svaghet, att jag tänker att det jag inte ser finns inte... nu såg jag prostitutionen så himla öppet och kastat i ansiktet. Svårt att blunda för då.) 
 
Man kunde ha converse och skinnjacka! (Man frös halvt ihjäl på köpet, men man kunde. Wiho!)
 
Vi hittade ett pannkakshus och jag åt med camembert och sylt. NomNom
 
Sen en sväng i den lilla sol vi hittade. 
 
Sen Hard Rock café-hängde vi. Det är ett av mina favoritnöjen på semester. 
 
Sen var det dags för fotbollsmatch, det var ju Sverige - Irland. Det var ju typ den tråkigaste match jag sett. 
 
Vi fortsatte dricka här och var. Sen var jag så himlas himlans trött (eller det var vi alla) så vid tre-tiden var kvällen slut. Men jösses, sängen har aldrig varit så skön!
 

First day in Amsterdam.

Det gick ju sådär att blogga från Amsterdam, så jag får skriva i fatt nu i efterhand istället. 
 
Torsdagen började med att mamma kom och hämtade Isabell och jag städade hela jäkla lägenheten. Lite nackdelen med hund... hundhår samt söndertuggade pet-flaskor, pinnar etc. lite överallt. 
 
Sen åkte jag och Christian och hämtade upp Rickard och Amanda och åkte til Linköpings flygplats och flög till Amsterdam. 
Hotellet var asgött och låg mitt i smeten, perfekt!
 
Vi var inte många minuter på rummet innan vi tog oss till en restaurang och åt. (Allt detta har jag ju redan berättat en gång. Samt att vi sen drack öl på Amsterdams minsta pub, och sen drinkar nån annanstans. Vissa bilder har ni visst sett också, men här kommer det en till drive.)
 
Så var det med den torsdagen. 

Bilderna.

Kom inte med. Skit.


Fredag

(Jäkla internet! det här skrevs fredag kväll)
Idag har vi ätit pannkaka. Sen har vi hängt på Hard rock café och nu kollar vi på Sverige - Irland på en Irländsk pub.
Jag har ju sett roligare fotbollsmatcher, helt klart.


AmsterDamn.

Amsterdam! (Detta inlägg gick inte att posta i morse, så varsågoda nu!)

Jag, Christian, Rickard och Amanda är i Amsterdam. Vi kom fram till hotellet (jättefint och ligger kanon) vid halv nio igår och då åt vi middag på restaurangen precis nedanför och sen drack vi öl på Amsterdams minsta pub.

Vi avslutade med några drinkar borta vis klubbarna och sen donken och god natt.

Två sker har hittills slagit mig
1. De pubar vi sett/varit inte på är så jävla i min smak. Först trodde jag att vi hade tur, men inser nu att det nog faktiskt är hela Amsterdam som är i min smak.
2. Det här med att allt luktar gräs och "hej, rök på och vi skiter i allt" men att det är helt jävla omöjligt att få tag på ett paket vanliga cigg efter tio.
Höll på att dö röksugs-döden.

Men å, jag trivs så. Jag känner't!


Bilder från lördagen.


Ännu en helg gjord.

Då var det måndag hörni, gött!

Den här veckan ska jag jobba ihjäl mig mån-ons för på torsdag åker jag, Christian, Amanda och Rickard till Amsterdam. Alltså så jävla gött. Jag har typ glömt den här resa lite, mest oroat mig för att jag inte har råd och sånt. Men nu när den står för dörren och hela semesterbudgeten ligger orörd på kontot så känns det så himla jäkla bra bara. Trots dyra bilreparationer och till och med ännu en betald resa till Spanien. Pengar rullar tydligen in som de ska, det går bra nu.
 
På tal om bilen så skrev jag nyss på papprena och den är nu s.å.l.d. Ännu mer gött och en liten peng till.
 
Annars har det varit helg och det är så himla knäppt hur mycket visioner man har inför helgen. Jag skulle träna och städa och få tusen saker gjorda. Hinna umgås med vännerna och pojkvännen och gå asalånga promenader med hunden. 
 
Jag har mest legat på kammarn och kollat på Twin Peaks med hund och hane. Somnade klockan 9 i fredags och igår klockan 8. Alltså hjälp. 
 
I lördags hann jag dock med ett besök i Mjölby och förfest hos Drömmen och Lucas. Sen Hålet såklart. Mycket trevligt. Men hjälp, så många drinkar. Hur tänkte jag? 
 
Nu sitter jag och läser om momspliktiga företag på nätet medan Isabell ligger och sover som en gris här bredvid (Det kunde hon minsann inte tänka sig igår när jag var bakfull och grinig. Då ville hon rastas prick hela tiden, så det var bara att ge sig ut. Kräkas lite i en snödriva och sen rasta bitchen. 
 
Idag har vi redan gått en lång promenad med våra grannar och deras hundar och jag var tvungn att äta lunch redan vid elva för jag höll på att dö av hunger. 
Det är visst vardagar som är mina få-saker-gjorda-dagar. Helgen står tiden still. 
 
 

Jag kommer älska dig när jorden gått under för jag tänker aldrig dö, nej.

Håkans nya jävla låtjävel.

Jag blir så jävlans trött på att ord inte räcker till och att han får mig att hitta nya vägar till känslor i mig själv som jag inte visste fanns där inne.

Så. Jävla. Briljant.


Håkan Hellström - Det kommer aldrig vara över för mig.

 
 
Det är så knäppt att höra en Håkan-låt för första gången, som man vet att man kommer kunna helt utantill om bara några veckor. 
Hur man kommer lyssna på den här låten om några år och tänka "Det här är så himla våren 2013" 
 
Bästa tiden nu när det blir vår och Håkan släpper nytt och livet faktiskt bara är alldeles, alldeles, helt jävla underbart på alla sätt. 

Känn ingen sorg.

Jag undrar så hur detta ska bli. Så mysigt ändå med en film att se fram emot. 
 
 

Söndagsmat.

Igår åt jag annorlunda frukost, Wallenbergare, hallontårta, glass och kebab.
Precis som söndagar brukar se ut, en jävla matblandning

Men gött var det!


Glee.

Älskar Brittany i Glee. Bästa karraktären.

(Vi har ett stormigt förhållande jag och Glee)

I don’t brush my teeth. I rinse my mouth out with soda after I eat. I was pretty sure Dr. Pepper was a dentist.


F:en

Jag har haft en fin kväll i Boxholm med kära F-gänget.


Så jävla PK

 
 
Jag är så jävla trött på att känna att jag är tvungen att posta den här sortens videor för att vafan, 2013...kom igen. 

Gift.

Här följer en lista över sånt som är farligt för hundar att äta.

Överstrukna saker är sånt Isabell fått i sig under sina 12,5 månader i livet.
Man kunde ju känna sig som världens sämsta hundägare för mindre. (Då finns inte Ipren ens med på listan)


Pest eller?

Jag är så himlans jävla förkyld och det enda aktiva här i dag är min JÄVLA telefon som går bananas med sms och telefonsamtal från folk som vill köpa min bil.

Kul tänker ni. KUL att Ellen blir av med bilen. Men nej, det är inte så jävla roligt.
Jag ska berätta jag:

1. Jag är förmodligen inte din kompis, då vi aldrig träffats. Kompis.
2. Jag säljer inte bilen för 3500 när jag begärt 11000
3. Hur långt det är från Borås till Vadstena får man fan kolla själv på hitta.se, jag är ingen jävla kundtjänst.
4. Jag tänker inte möta dig i Linköping för att sälja bilen för 6000 mindre än jag begär för den och sen ta tåget hem.

Det där kanske jag ska komplettera annonsen med, sållar man bort alla med ovan nämnda egenskaper så lovar jag att det blir lugnt och skönt i telefonen.

Så är jag så himla sjuk också. Sa jag det? Så himla jävla sjuk.


Neil Young

Meeh. Kan man ens boka Neil Young? Det känns så overkligt att han är en artist möjlig att boka. Han känns liksom alldeles för stor för det.

Jag har gapat sen jag läste nyheten.


Botat hiv.

Vilken hoppfull, underbar nyhet. Man har botat hiv. (Aftonbladet, kan ej länka nu)


Swish

Nu har jag fixat med swish (Så man kan dela notor och allt sånt med mobilen.) Om ALLA bara gör det nu, så kommer det aldrig mer bli görsakrångligt med att dela notor och sånt. 
 
SÅ. ladda hem. 
 

Nilsson

Igår kom Caroline och Nils hit. Vi har varit på konsert och ätit på mackedonken. Och fikat på kondis också.


Fondue

I lördags var vi på fonduekväll på Ladugård 206 strax utanför Vadstena.

Jösses, vad trevligt det var. Gå dit! Gå dit!


Citroën

Idag har jag och Larschristian köpt en gemensam bil. Så himla vuxet va!


Sista februari

Igår var jag I boxholm hemma hos familjen Nilsson. Alfred spelade golf och Måns ramlade mest runt vad han än gjorde.
Så jävla jobbigt att ramla så ofta, jag hade varit skitsur om jag inte kunde gå utan att ramla.

Sen var jag ensam hemma på kvällen och då åt jag pizza och kollade på Glee. Ursäkta, men hur dåligt är Glee? Vad hände? Det suger ju. Har jag gillat det? Jag fattar inget. Blä för glee.


RSS 2.0