This feeling inside

Snart lunch. Fredagskänsla på jobbet, kan det bli bättre!? Sen gillar jag känslan i magen, det känns som det går bra nu. Kompis, det går bra nu.

Ses.


såg saw. Lika roligt varje gång. Såg såg.





Jag kom ju på att den jäveln som gjort saw-filmerna måste vara störd, överallt. Fast fan, jag gillar dom alltså.

Oho för natten som skriker Ja, när morgondagen skriker Nej

Igår var en jäkligt rolig dag. efter jobbet, som gick precis så bra som väntat, så mötte jag upp Eileen för att känna in lite shopping.
Vi hamnade på Beyond Retro på Drottninggatan o jisses, vilken underbar en hon är Eileen. Vi kände in en massa kläder, allt från Hitlerkostymer till Madicken-klänningar. Allting medans Håkans senaste platta rullade i stereon. Nördar som vi båda är så sjöng vi naturligtvis på låten som vi visste skulle komma, redan innan den börjat.
Sen åkte vi till Fridhemsplan, träffade en full cissi, träffade Jens, Olle och sen den där sista som jag tydligen glömt namnet på i stundens hetta. Vi spelade Biljard, o jag vann! Haha, iaf en gång. Sen om Jens lät mig göra det eller inte, det vet i fan. jag o Eileen kom på att det är viktigt att dricka mycket när man sportar, så vi kände in några öl och sen förflyttades hela sällskapet till krogen mitt över gatan, Theodoras.
Där kände vi in en ännu fullare Cissi. Underbara Minna, Slampi, o några fler frestartjejer. Än en gång slog jag mig för pannan för att jag inte kunde få nöjet att bli gay. Jag skulle bli ihop med dom allihop på en gång om jag kunde.

Det blev en betydligt hårdare kväll än vad någon av oss väntat tror jag, det vankades ju jobb för ungefär halva sällskapet dagen efter.

Till slut tog vi oss i kragen och åkte hem. Jag kände in johanna Frestelsen i en timma o en kvart på vägen hem, Flytta hit till mig din jäkel!

Nu sitter jag o väntar på Cissi, vi ska äta något stort. jag längtar till helgen, det ska bli så mys med kräftskiva, o The Hives, inte minst. O kanske mest av allt: Världens bästa Dröm flyttar in till mig på söndag. Känn in!

Oj, vad jag skriver, nu ska jag sluta. måste sova några fler timmar än de få fyra som blev i natt. Cissi jävla ramsby stormade in karatefull klockan halv fyra i natt. Känn in den. =)


Förresten så kom jag på att vilken jävla tur man har som är omtyckt av så många. Jag ska fan aldrig klaga. Jag har världens finaste människor i min närhet, det är värt allt.


På jobbet, återigen.

jobb jobb o jobb. fast just nu gillar jag det. jag ska få mer ansvar, sånt gillar jag. det var på tiden. jag skiter i versaler efter punkt, jag jobbar inte så.

Idag ska jag träffa Eileen, hon är fin! sen kanske det blir biljard, kan jag ens spela biljard? Jag har inte gjort det sen i sjuan typ. Det var enna roliga år där på Stenbockskolan, dock var jag en elak jävel..en så kallad bitch. haha.

Nu ska jag kämpa sista timman! Bion igår var bra, eller filmen var inte riktigt som jag tänkt. Men hela grejjen var bra. tror jag. haha. svammel. puss.

Time to sleep

Nu ska jag vara duktig o lägga mig ner o kolla på filmen, lika gärna som jag sitter vid datorn o gör det. För jag ska fan sova tidigt idag, jag ska fan sova nu. Njjju.

jag kommer aldrig somna, och för det första..jag kommer aldrig lägga mig ner, iaf inte än på en timma o en kvart.

jag ser fram emot helgen, hives på söndag oxå, o ny sambo. Sen ser jag fram emot imorgon.. för det känns bara roligt.

Ny granne!

Världens sötaste Cecilia ska flytta till Solna! Så här glada blir vi då!



Det kommer bara vara en liten kilometer emellan oss, jag ska äta middag hos henne varje kväll. Haha.

Nu ska jag äta, det var en jävligt lång dag på jobbet, ett tag visste jag inte om jag skulle överleva. Jag fick ett hett tips om att iscensätta diverse sjukdomar, bland annat parkinson. Jag gjorde det inte.

Måndag igen

Sitter på jobbet och försöker jobba hårt efter en betydligt hårdare helg. Det går sådär. Jag vill egentligen bara resa på mig och hitta ett nytt jobb. Eller egentligen vill jag inte jobba alls. =)

Men jag ska tänka så jävla positivt, det är jag ju bra på!

Löv höst

Jag älskar att det håller på att bli höst. Jag sitter inne i min lägenhet o myser som bara den över att det är mörkt ute. Jag längtar tills det är tillåtet att ha halsduk o allra mest längtar jag tills det är dags för advent. Huttra lite på kvällarna och rökmoln ur munnen. fantastiskt! Gå promenader på kvällarna o det mesta är lugnt o stilla, fy fan va fint.

I helgen ska jag hem på kräftskiva, innan dess ska jag hinna med ett biobesök, det känns jävligt spännande må jag säga.

Kellys

Vilken lördagkväll. Det skulle bli en öl med Eileen, en öl blev två öl, två öl blev ölkannor, sen vidare till kellys, sen på efterfest vid telefonplan. Jag kom hem alldeles nyss faktiskt.



Jävligt kul var det. O en jävligt rolig efterfest, med bra sällskap o bra film! Mycket aktivitet på efterfesten, sånt gillar vi. Det var pilbåsning och en hel del instrumentspelning...trots att varken jag eller Eileen behärskar ett enda instrument.

Efter världens bästa film på datorn somnade vi sött (eller egentligen efter typ en minut in i filmen) och idag har jag sprungit på stan med Carro, Daniel, Markus o jenny. Mycket bra söndag! Vi köpte en drake som vi flög med över söders höjder och sen tillbringade vi eftermiddagen på Gröna Lund. Vad vi inte hade räknat med var att det var Nikelodeon-dag, så det var hur mycket folk som helst. Men det gick bra ändå!

Nu ska jag snart lägga mig ner framför något skit på teven, det blev inte många timmars sömn i natt, men det var det fan värt.

Jag ska fresta, jag ska fresta.

Mitt mål under hösten är att bli så jävla kär så jag knappt vet vad jag heter.

Lördag förmiddag

Igår kollade jag o Daniel på "Rent Hus", mer skratt än tårar må jag säga. Herrejävlar vilka karaktärer det finns ute i landet. Inte minst programledarna. O då kanske mest Marie-Louise Danielsson-Tham.
Känn in den här bilden. ->

  Fantastiska!

Iaf så inspirerade Stig-Björn mig till en stor städ-, och tvättdag idag. Eller iaf på förmiddagen. Jag har sovit 12 timmar i natt, så nu tänker jag friskförklara mig helt. Förutom att jag blir trött av att gå typ två steg.
Jag har delat upp min tvätt i typ 8 olika högar, för det lärde jag mig igår att man skulle. Eller att man iaf inte bara skulle dela färg, o det kan jag erkänna att jag gjort tidigare. Nu blir det skärpning här hemma, MTV o storstädning fram tills det att min fina syster kommer till Stockholm!

Har du boarn?



Jag förstår inte att jag ens kunde stava till ordet "humor" innan denna duo gjorde entré i mitt liv. Iofs så minns jag knappt hur det gick till innan Rollon o allt det där fanns.

Men om man blickar lite över min vardag så är väl ungefär hälften av alla ord som kommer ur min mun på något sätt knutna till Skäringer o Zimmergren. Vilka fantastiska tjejer, det är som att dom läser av min hjärna o gör humor där efter. Hoppas dom är medvetna över alla som uppskattar dom, för jag vet hur många som helst!

Nu ska jag till daniel o kolla på Klüft.
jjjjjjjja hej

Tala till mig

http://www.youtube.com/watch?v=1WnixZy972o

Ett av sommarens finaste minnen. Som så många gånger tidigare så öste regner ner fram tills dess att Håkan satte foten på scenen. Shit, mannen!

Alla alla dagar borde börja med en titt på det där klippet, jag blir alldeles harmonisk o lycklig. Som tidigare nämnt, jag är störd. =)


Drömflytt

Världens mesta Johanna flyttar till Stockholm, om ungefär en liten vecka. Det ska bli mys!! Jag älskar att det snart är höst oxå, mörkt på kvällarna o kallt i luften. O jul, kära nån vad mysigt. advent och lucia och allting. Sen är det minsann vår snart igen, underbara liv!

Johanna o jag i Malmö

Akkurat

Nu är vår plan att åka till Norge o rensa fisk o bli rika. Jag tror fan det är kul. Trots att man jobbar 18 timmar vissa dagar o kanske bara sover 4 timmar. Man bor i radhus o tjänar kanske 150.000 på tre månader. fantastiskt tycker jag!

Sen blir det en festivalsommar, den sista innan klockan slår 25 år... kolla in  www.mandiutveckling.se

Alldeles nu gick Persson till semifinal här på tv, spännande. Jag tycker att Rolf-Göran gjorde en hejdundrandes insatts igår, tråkigt bara att det antagligen kändes som ett misslyckande, men silver är fan så bra det oxå! Isf borde det vara roligare att ta brons. O Amerikanen var fasen inte att leka med. han var inte ens i närheten av nedslag.

Jag är förresten hemma från jobbet idag oxå, jag är trött på att vara sjuk!! Men på söndag tänker jag jobba.

sjuk, sjuk, sjuk

Jag är sjuk. dag 2. Allt jag har hemma är nudlar o hårt bröd, men snart kommer Daniel med en påse från Donken, Vilken kille!

Mina blivande män?

Jag satt och tänkte lite på det manliga könet. På vilka hanar som frestar just mej. Kom fram till att den typiska hanen för mig är brunhårig, liten, smal, ofta norrlänning, gärna tvilling (inte stjärntecknet utan just tvillingsyskon. Det har träffat rätt minst 3-4 ggr), ett flertal gånger några år yngre än jag. sen är det ofta sånna klllar som är lite hjältar. Sånna som räddar tjejer från våldtäkter och som stoppar slagsmål.

Det finns ju en hel del offentliga män som jag mer än gärna skulle gifta mig med utan att tveka. Tänkte sätta ihop en fin liten lista, så att dom vet om det liksom. Att här är jag, o väntar. '

* Oskar i Snook, på mindre än en månad har jag sett honom 3 ggr på stan. Vi måste sluta träffas på det här sättet! Sjukt snygg, ett litet minus att han är ihop med den där Maggio, men hon är ju tydligen aldrig nöjd, så det håller nog inte länge till.



* Filip Berg, Jag vet inte varför. han är ju egentligen inget att hänga i julgranen. Men nåt är det, så jäkla söt så jag dör.
* Victor Norén, Vad gjorde bröderna Noréns föräldrar för att få så äckligt snygga barn? Jag nöjjer mej med en av dom, jag nöjjer mej med Victor.
* Idol-Ola, Här är ju en av de få blonda killar som tilltalar mig, o ingen fattar varför, knappt jag själv. Haha.

Men nu kom jag tydligen inte på några mer. Förutom min Siesta-man. Men så jävla tagen är han. O det tror fan det.


Vore jag gay skulle jag fan bli ihop med Gynning, vare sig hon vill eller inte. Vilken fantastisk kvinna!

Sös o en mycket fin vän.

Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom jag har feber. Men min sjukdom kändes som en fis i rymden då jag följde med en kvidande Kristin till akuten pga magsmärtor. Herrejävlar, vad rädd jag var, jag trodde jag skulle förlora något väldigt kärt. Som tur var gick det bra, trots lång väntan.



Jag gillar sjukhus, även om dom flesta som är där mår piss, så gillar jag stämningen. Då och då springer det förbi någon doktor och det är mycket folk i omlopp. Hur hemskt det än åter så är det till o med lite mysigt då det kommer in nåt riktigt akutfall o rummen fylls av kaos, självklart önskar jag ingen att må så dåligt att dom måste till akuten. Men det är lite som en film, eller lite som när det varit någon naturkatastrof eller liknande, folk blir så jävla mycket kompisar med varandra.. samma sak om det regnar, då jäklar pratar folk med varandra och skrattar och lånar plats under paraplyer. varför behövs det elände o olycka för att folk ska vara vänner?  

Jag tror att mina 37.8 graders feber var meningen, för annars hade jag aldrig varit med Krillan idag, o isf hade ingen varit där när anfallet kom. O vad hade hänt då? Det vill jag inte ens tänka på, o ärligt talat så behöver jag inte. För det händer inte, o det kommer aldrig att hända.

Nu ska jag återigen känna efter hur jag mår, se om jag kan ta mej till jobbet imorgon eller inte. Just nu känns det inte som någon vidare idé, men jag vill ju tjäna sjuhelvetes med pengar, o det gör man inte genom att ligga hemma i feber.

23 eller 3?

Jag är helt skogstokig i Håkan Hellström. Många vet det, men för er som inte vet det så är det så. Jag är barnsligt jäkla förtjust i allt som har med honom att göra, och läser varenda rad jag hittar om honom, oftast klipper jag ut o sparar. Men ska det alltid vara så här undrar jag? jag är ju 23 år. det känns som ett fjortonårs-beteende. O jag är väl medveten om att folk tycker jag är störd i huvudet som går runt i Håkan tishirt o Eileen om nån pikar mej mest av alla alla. =)
Men jag har ju tydligen någon störning, nåt är inte som det ska när det gäller min barnsliga förtjusning till mannen. Igår t.ex. så upptäckte jag att i låten "långa vägar" så är Håkan förkyld. Eller iaf täppt i näsan. Detta framkommer främst efter 1.21 minuter i låten, när han sjunger "Allt är så enkelt när man börjar" Lyssna in det!

Men en hyllning till världens finaste man helt enkelt! Förutom att jag var bitter ett tag för att han fått mig att blint tro på evig kärlek i ca. 8 år. Men sen räddade han allt under sin senaste turné när han påstod att det är först när man kommer upp i åldern 25-30 som man känner att man vill hitta nån att leva hela livet med. Tackar, tackar. Jag vill fan inte vara ihop för att vara ihop. Jag vill vara ihop för att jag vill. Fram tills dess tänker jag drunkna i "Kärlek är ett brev skickat 1000 gånger" o förstå precis vad han menar när han sjunger "vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig" den 26e september ser jag honom igen, jag kan fan inte vänta!

Nu ska jag känna in Stockholmskvällen och gå o handla. Bullshit, Håkan; Stockholm blir min stad!

Gamla frestelser och en femdagars.

I onsdags tog jag med mig Kristin o Cissi till Boxholm för att besöka Sommarstatt i Tranås. En jäkligt lyckad kväll faktiskt, trots lite folk. Det var en bra förfest o alla var fulla när det var dags att åka in till Tranås.. Johanna lyckades inte ens ta sig in på statt. Haha. Väl där inne träffade jag gamla bekanta och det kändes lite som "Natten jag kysste all skit jag gått igenom här adjö." fast jag kysste inte ens, jag skedade bara.

Under Malmöfestivalen, som vi besökte senare under veckan, lyckades jag supa bort min telefon. Av olika anledningar (en ganska lång historia) så fanns smset: "Jag vill ligga med dig, vad vill du?" i min skickat-mapp... skickat till ungefär halva telefonboken. Jag hoppas tjuven fick sig ett gott skratt, att han/hon kanske till o med blev lite sugen själv.
Men, som vanligt, eftersom han där uppe har ett gott öga till mig så fick jag tillbaka min underbart gamla, fula telefon. O lördagen var räddad!
Bästa spelning: Timo
Sämsta spelning: Timo
Enda spelning: Timo. Haha.

                                                                                    

En jävligt lyckad vecka har det varit, o nu är jag tillbaka på jobbet igen. Det gör ingenting alls, jag gillar livet just nu. Jag gillar min vardag o undrar när M33 ska dyka upp igen. Det hela är jävligt konstigt o jag funderar på om det är den där gud som försöker banka in i mitt huvud att det är han som gäller. Fast fan, vad jag hatar den där åldern..men det är ju bara en jäkla siffra egentligen och minst av allt hans eget fel.

RSS 2.0