Lars and the real girl

nu gör jag helt enkelt en efterlysning. Vem sjutton har jag sett filmen "Lars and the real girl" med? Var, när och hur? Jag vet att jag har sett den, men kommer inte på i vilken stad, vilken tid eller med vem. Så svara för fan.


OMG

Okej, var ni lyckliga innan? Håll i hatten! Det är rix fm-vecka i Åre när vi är där. Vi kommer få se artister som jill jonsson, Sanna Nielsen, E.M.D (Grattis johannorna), och bäst av allt: Basic Element. Herregud, vad vore livet utan Eurodisco? 

mer artister på http://www.rixfm.com/fjallen2009/artister.php 

tvätt-torsdag

Är det här stora tvättardagen? Nästan alla jag vet tvättar idag. Och jag borde.

Feberdrömmar

Det enda positiva med feber, det är att man drömmer himla underhållande. Och att drömmarna hänger ihop så bra från början till slut, platser stämmer och namn stämmer. T.ex. om jag drömmer om Jenny, så är hon Jenny hela drömmen och hoppar inte runt och blir Marie eller Frida. Om ni förstår.

Jag drömde att Jens skulle köpa ett par rosa adidasbyxor med vita linjer, och att han till det testade ett par frotékalsonger. För han skulle ha mycket häng, såklart.

Sren drömde jag att jag inte alls var ihop med Jens, utan att jag var ihop med David Clarre Gustavsson (O baby, läser du det här så behöver du verkligen inte vara orolig, risken är så obefintlig så jag vet inte vad)
Iaf så drömde jag mer att jag tänkte "Gud, vad pinsamt att stå som in a relationship med Clarre på Facebook. Natalie, om nån kommer skratta ihjäl sig." Sen vaknade jag o tänkte "Men gud, jag känner mig inte alls ihop med Clarre." och det tog några minuter innan jag kom på hur det låg till och att det faktiskt är Jens jag är kär i. ;P

Dröm nummer tre utspelade sig i Beverly Hills i Boxholm, kanske till o med utanför Johannas lägenhet. Jag stod och sopade och sopade i trappuppgången mest för att tjuvlyssna på alla som bodde inne i lägenhete. I lägenheten bodde Diana Eriksson, Anna Isaksson och Isabella Bergdahl. Känner ens någon av dom varandra? Iaf så var det väldigt kul att träffa Diana i drömmen, hon o jag är ju bundisar sen Cliq-tiden och det var nog då jag såg henne senast.

Jaja, nu ska jag kanske ta och försöka drömma lite mer, iaf äta något och kolla på en skit-svensk-film. Hade velat ha en termometer här, syyyrrrrannnn!!!??? :)

Dansa och Le!

Rensade mailen och hittade bilder ifrån Piteå Dansar och Ler i somras, Ge mig sommar!


Kombi, kombi, kombi!



Håkan var där, såklart.



Idag har jag feber, och det ska fasen börjas jobba på mitt immunförsvar! Jag hade konstiga feberdrömmar och stora nallebjörnar och prinsessor.

I full gång



Det har redan börjat.. Citaten ifrån nya säsongen av Mia och Klara haglar här på jobbet. Jag och Liselott (Världens skönaste 40-taggare på jobbet) säger precis som Görel hela tiden. "Brrråååååå"  "Och så berömmer du lite efteråt, Brååå"
Jag blir alldeles glad i kroppen när jag vet att det finns ytterligare 7 avsnitt som jag ännu inte sett! Fantastiskt.

Förresten så flyttar jag in till världens finaste Jens. Ska ut på Beyond Retro och hitta en härlig söderkostym, sen blir det Lilla My-knut och nörd-brilor. Så att man passar in söder om stan. :)
Av med AIK-mössan och på med baskern, eller nåt.

Leksand

Med gråten i halsen insåg jag igår att jag skulle missa premiären av Mia och klara. Satt i stället i bilen hem från Leksand. Men det gjorde inget sen, jag fick ju iaf se programmet till sist. leksand var riktigt kul. Var på det där Lucky horse/star/strike/house, minns inte. Men det var kul! äckligt likt Tranås Stadt, på alla sätt o vid.

Idag är det verkligen måndag, jag vill bara hem, hem, hem. O inte alls jobba. Over and out.




Första bilden på google när man googlar mitt namn. Kul sånt därnt.

Konstig fredag.

Någon form av säljtävling pågår på jobbet, det är ofta så, händer det konstiga grejjer så är det ofta någon coach som kommit på nåt roligt straff eller liknande.

Just nu kommer säljare efter säljare fram till mig med en kaffe och säger "Jag kände att du var sugen på kaffe, jag kan läsa tankar" Just nu står det fem kaffekoppar fulla med kaffe Latte på mitt bord (För det första verkar dom inte kunna läsa tankar så pass bra, att dom vet att jag helst dricker svart kaffe)
Jag kom fram till att det kommer ju bli jag som får bära tillbaka alla kaffekoppar till köket, vad blir mitt straff till coachen som kom på straffet?

Mycket blogg i dag. Det är ju fredag!

Hell yeah.

 Trogen vänskap? Sms från Drömmen:
"Jag fixar det. lika bra att jag frågar hur många öl du vill ha, du vet ju hur det gick sist du gav mig fria händer. Du somna i busken"

Vissa känner mig mer än andra.

Förresten så ringde pappa Mats och frågade om jag ville börja jobba för Bornfree (Han o Mickes nya företag. Äventyr för "fullvuxna" (Totalt förbjudet att kalla dom gamla!) drar igång om nån månad)
Det blir nice! Tänk o kunna jobba halvtid på Provoice o andra halvan hemifrån för dom. Skönt, skönt, skönt. Jag glömde diskutera lön. Jag är ju ganska dyr i drift.

Tomatsky

Ordet i rubriken sas av Ramiz igår på lunchen. Fast inte som sky av tomat, utav mer som (Leif) "Pagrotsky" Och det var roligt just eftersom han frågade ägaren  vad tommatsky var. Påminner om det gången jag letade Konsum runt efter Konc och Balsamvinäger. När jag till slut frågade om hjälp och hela personalen var inblandad, eftersom ingen hade hört talas om konc så slog det oss att det var ju såklart koncentrerad balsamvinäger. Så kan det gå.

på vägen hem ifrån jobbet igår så pratade jag med Stina om våra fikaveckor vi hade på Glocalnet förr i tiden. Jag bakade negerbollar och tog med, efter den veckan rann traditionen ut i sanden, och jag var den enda som faktiskt höll mitt ord och tog med fika. Ordet negerboll fick tanten bredvid mig att skratta o fnissa, skaka på huvudet och lite mumla "hehe, negerboll" flera gånger. Hon liksom tittade ut i vagnen (blåa linjen, aka "Vitlökslinjen" där det förekommer få "ursvenskar") Och trodde väl att alla negrer (Döm mig inte, I love them all) skulle gå i taket.
Hon skrattade fortfarande högt då hon svarade i telefonen, flera minuter senare. Så kul det kan vara med negrer.

Ikväll ska jag hänga med världens bästa Dröm. Det blir öl, öl, öl. O utgång, om vi kommer så långt. =)

Snart är det hälsokontroll på jobbet, alla skrämmer upp oss o säger att vi måste vara nakna, jag tror inte ett ord. Jag tänker ha täckjacka.


Torsdag

"Jag gillar inte köttkorv och tillgjorda människor (man vet aldrig vad som finns inuti dom)."
- Jag och Frank Sinatra

Löön

Yes, Fick lönespec. idag. 5200:- ramlar in på kontot i morgon. Den här månaden blir lite av en utmaning. Härligt!
Det känns som att det här blir en vit månad, fylld av nudlar och kranvatten!

Håll humöret uppe för Åre!

Jag får ont i magen på det här. Jobb o jobb, och konstiga folk som försöker peppa till sälj..?

Snart dags för Åre, mina vänner! Yes!

Besatthet.

Mitt insnöande på blåvalen fortsätter, och nu har jag även fått med mig Jens in i banorna. Så imorse googlades det som bara fan. Och det är det enda jag gör här på jobbet också. Googlar och googlar. Haha.

Som alltid när jag snöat in mig på något så gör jag det så jävla mycket. Skiter i allt annat och vill veta ALLT. Herr Hellström är ju ett ganska tydligt exempel. Förutom att i vanliga fall så brukar besattheten gå över efter några dagar, så är inte fallet i det fallet.

Nu ska jag googla vidare och sen äre lunch, för en gångs skull har jag matlåda med mig! Känner mej skadat duktig!!


Blåval



Mitt nya favoritdjur är blåvalen. Så jävla stort djur. Inget man har hemma i akvariet kanske.

*Den största blåvalen man hittat vägde 187 ton. Hur stort är inte det?
*Blåvalen har vissa blodkärl som är så stora att en människa skulle kunna simma i dom.
*Deras hjärta är stort som en bil
*Dom producerar 400 liter sperma vid varje utlösning (Dock går inte allt in i den andra partnern, 360 liter går rakt ut i havet. Nice.)
* Bara tungan väger 3 ton.

Fy fan, vilka stora djur. Två gånger har man sett blåvalar i Sverige, jag ska fan ut o leta. Hörs!

Ny mobil på väg.








Såhärava. Så här ser den ut. O jag vill ha den Njjjju. Inte om en vecka, utan alldeles nu. Precis samtidigt som jag vill ha tillbaka min kamera från Media Markt. NU.

Tålamod har aldrig varit min starka sida.

Sterr

Jag får små, små glädjeexplotioner i magen mest hela tiden. Precis som syrran beskrev att hon fick när hon kommer på att hon återigen bor i Stockholm.

Igår när jag skulle möta min kära Jens på centralen så var klockan inte mer än halv nio, o det var ju söndag. Så jävla sköna människor som är ute o åker tunnelbana halv nio en söndag! Bara riktiga sterr.
Jag blev erbjuden att köpa en situation Stockholm av en asiat, som var så sönderknarkad/supen så han bara sprätte i hela kroppen. Kunde inte hålla en enda nerv still och var bara allmänt speedad.
Sen när jag stod vid bögringen och väntade in dom sista minuterna så kom det fram en trevlig man i 40 års-åldern. Han frågade om jag var född i Stockholm. Jag trodde han skulle fråga om vägen, så jag sa att jag var ganska hemma på storstaden. Men då började han istället fråga vad som var så speciellt med Stockholm och samtisigt smuttade han på en Gin o tonic i en läskburk. Som sagt halv nio på morgonen.

Jaja, nog om detta. Sen fick jag iaf de efterlängtade pussarna och kramarna.

Nu äre jobb, jobb, jobb.

Tydligen trogen kund

Fi fan. Nu sitter jag här igen. Har skjutit mig i foten, fastnat med skägget i brevlådan och allt det där. Jag har bundit om mitt Telenor-abonnemang på 24 månader. Jag lovade mig själv dyrt och heligt att ALDRIG mer vara kund hos Telenor, och man kan ju tro att jag, som sitter hela dagarna och lyssnar på folk som säger nej, borde kunna stå emot. Men nähädå. Så nu är det en ny mobil på väg, och ett nytt abonnemang drar snart igång på mobilen.

Fast det var såklart inte fastpriset jag tecknade om. Nu får jag ringa för 19 öre per minut till alla nät, sms 5000 fria sms till alla och får ringa upp hela månadsbeloppet på 199:- Så det var en fair deal.

Det bara snurrar i huvudet på mig för jag koncentrerade mig så mycket på att lyssna om hon försökte snika in någon kostnad. Men jag tror faktiskt inte det var nåt sånt. Hon körde en fuling, "Det här är ett abonnemang som vi BARA kan erbjuda våra egna kunder" Bullshit, ville jag spy i örat på henne. Men höll god min.

Yeye, blir gött med ny mobil iaf, min håller knappt ihop längre. Och nu ska jag ha en med bra kamera och hela skiten. Tackar, tackar. Den här gången ska jag inte ta med mobilen på gummibåtsracet!

Dröm

Jag drömde om alla mina underbara vänner i f-gänget (fjortis-gänget, för er ovetande. Det var vårat härliga smeknamn i Boxholm back in the days. Det sitter dock kvar.)
Tyvärr så drömde jag att Marie, Jenny och Pernilla blev gör-mördarde. Jag grät helt hysteriskt. Sofia o Frida var tuffa, som vanligt och sa "Men vadå, visste du inte att man ska dö eller?" Mest av allt grät min mamma.
Eller jag grät som bara den när jag vaknade, och ibland blir man ju så jävla glad att man bara har drömt!

Nu ska jag duscha, sen hem till Carro o äta en frukost stor som ett hus.

Once.

Jag sitter och mår så jävla bra. Antagligen kommer jag inte sova en enda sekund inatt, eftersom jag är ensam på Råsundavägen, och då går det bara inte att sova. Men det gör inget. För imorgon är det fredag, och hur bra är inte fredagar?

Jag mådde inte alls lika bra när jag var på väg hem från jobbet, känns som jag är på väg in i en lite down-period och det ligger inte alls rätt i tiden. Jag borde vara hur glad som helst. Men jag svänger ju i humör likt en pendel, så det ska nog gå över. Allt är ju faktiskt hur bra som helst, när jag väl tänker efter.

Jag sitter och lyssnar på låtar från fina Once, Sverik skickar och jag lyssnar. Fina vän. Tyvärr också Stackars vän, just nu. Eller stackars och stackars, fria vän kanske man ska säga. =) Yeye, nattetids-svammel. Som vanligt.

Nu ska jag hitta en film, längre än milen, och sen lägga mig och inte alls låtsas som att jag ska sova, utan att jag ska kolla på film. För då lyckas jag ju alltid somna annars.

På söndag smäller det. Då kommer den finaste av fina hem. Puss

I natt jag drömde...

Jag sov tio timmar i natt, i ett enda svep o jag var alldeles vimmelkantig när jag vaknade. Ögonen var alldeles igenmurade och jag vinglade in i duschen.
Jag drömde om Gujjen i natt när jag sov som hårdast. Gujjen var en kompis som jag var med när jag var liten. Eller rättare sagt kände mina föräldrar hans föräldrar, så vi hade väl inte så mycket val, vi var tvugna att umgås. Fast Gujjen var rolig (Egentligen heter han Andreas, jag har ingen aning om varför han kallades Gujjen) Gujjen bodde nånstans runt Örebro och dom hade så kallt hus så man fick alltid sova med mössa och vantar när man sov över. Sen hade dom en stor och äcklig hund som åt från ens tallrikar på bordet.
Hela Gujjen var ganska äcklig, eller egentligen.. vilket barn är inte det. Men han o hans bror, Anders, spottade och hadde sig på varandra i bilen en gång, när jag och min syster satt emellan dom, antagligen som två snälla tända ljus. :)
Jag och Gujjen lekte ofta hinderbana i hans föräldrars säng, jag kommer ihåg att man först skulle slå en kullerbytta, sen fisa, sen hoppa över ett hinder, sen rapa... och så där höll det på.
Jag har inte tänkt på gujjen på hundra år, o så drömde jag om honom i natt, så konstigt. Jag drömde dessutom att han var kompis med Mackan. Det var det enda jag drömde, att han o Mackan var kompisar.

Galenskap



"Manhattan!!!"
- Jag är hemma!

I did it

Mission cleared. Kameran är inlämnad.

Nu är det Harry Potter - maraton här på Råsundavägen, jag mår ganska kasst fortfarande, men imorgon blir det fan jobb.

Askungen goes president.

Idag har jag ett enda uppdrag. Jag ska lämna in min kamera på lagning. En enda sak som jag måste göra idag, och känner jag mig själv rätt så kommer jag misslyckas.

Därför måste jag peppa mig själv, liksom låtsas att det är ett hemligt kärnvapen som ska lämnas till presidenten (I detta fall Media markt) och det måste lämnas idag, innan midnatt (läs 18.00) o helt plötsligt så är det här en mixad askungen-berättelse. Nåja, vad är en bal på slottet?
Jag kommer iaf klara det. Jag ska fan lämna in kameran idag.

Ses,

Vecka 3

Jag kan verkligen inte sova ensam. Drömmen var i Boxholm i helgen, så i natt skulle jag försöka sova själv i lägenheten, Jag brukar ju annars somna samma sekund som huvudet läggs på kudden, men i natt blev det nog vid tre, halv fyra typ. Kollade på DHW, hann utan tvekan med 2 skivor, sen åt jag lite paj, drack två kilo vatten, kissade, surfade och sådär höll det på från tio till tre. Att Sonja dessutom spökar utav bara fan i köket gör inte saken bättre.

Imorse lekte min mobil Dumihuvudet och ringde inte som vanligt. Så jag vaknade en minut innan jag börjar jobbet. Haha, hur tänkte klockan att jag skulle hinna?

Men eftersom jag har världens bästa jobb, boss och kollegor så var det lugnt. Och faktiskt jäkligt skönt att iaf ha sovit några timmar.

Nu ska jag tagga til och börja tjäna cash, dessutom vinna ett presentkort på onoff.

Mors.

Om en liten vecka.

Om bara en liten vecka så får jag smaka på världens godaste pussar igen. Men jag vet inte om månaden har gått snabbt eller långsamt. På ett sätt känns det som det var 200 år sen som jag träffade Jens sist, o på ett sätt känns det som att det inte alls var längesen. Men nu kommer han iaf hem snart. Och det var väl på tiden! :)




Inte alls långt kvar till Åre heller. Jag kan meddela att jag tror vi blir tio personer. Listan ser ut som följer:

Jag
Jens
Jenny
Kalle
Frida
Sofia
Pernilla
Johanna Drömmen
Johanna Frestelsen
Cissi

Har jag glömt någon, så skriv dit den för faan. Sen kommer ju även systrarna Elin och Hanna Hellspong vara i Åre, men dom kommer inte bo i våran stuga. Bara känna in festen i den.

Nu har Hanna-Panna vaknat till här, ska väl se några avsnitt DHW, sen gissar jag att det bli mat innan hennes budd tar henne hem till Ohamn igen. Oj, vilken fin helg det varit.

Fretag i tag.

Veckan börjar lida mot sitt slut. Eller det är ju egentligen nu det roliga börjar. =)

Det här har varit en så jäkla bra vecka! Fram till nu, återkommer om det. I början av veckan gick jobbet inget vidare, Ramiz kom med idén att jag skulle byta projekt. Då kändes det som den bästa idén. Vet att det kommer gå att tjäna grymt på Kombi i februari. Men sen när jag hade vant mig vid tanken att byta ifrån Glocalnet, och var nöjd med beslutet så började jag helt plötsligt sälja utav bara fan. Hur tänkte jag då? Så nu blir jag kvar, och det känns så klart hur bra som helst. För nu tjänar jag ju pengar igen!

Sen har jag gått o känt in att sjukdommar är på väg i både hals o näsa, men jag har klarat mig hela jäkla veckan, fram tills idag. Ont i halsen, tung i huvudet, täppt i neeeesan. O Hanna som kommer idag, jag hade velat vara 100%. Istället är jag hemma från jobbet och planerar ändå en utgång ikväll? det känns så fel, får man göra så? haha. När man var liten och hemma från skolan fick man ju aldrig leka på kvällen med nån. Som straff liksom. Ungefär som att man inte fick efterrätt om man inte åt upp grönsakerna. Men nu är jag ju tydligen gammal nog att ta hand om mig själv. Så därför är jag hemma från jobbet och går ut ikväll.

Jag kastar grönsakerna åt helvete och går rakt på desserten, helt enkelt.

Men Johanna sover så sött här bredvid. Man ser bara ett litet mörkt huvud bland alla täcken och snarkningar. Jag känner mig som den stolta mamman. lägger huvudet på sne o tänker "naaaaah"


Nu ska jag knapra ipren, för här ska tillfrisknas! (är det ett ord?)

Grammisgalan

Galakväll igår. Galagodis, galanötter, galadricka och galasyster ingick. Men hur fulla var alla? O hur roligt hade dom tro? Årets manliga artist, mest värd det, som vanligt. =)

Men vissa personer förändras väl ta mej fan aldrig?

Lasso o Rollo

Ang. föregående inlägg..

Men jag dör av det här. Carro säger lite lätt "Simdyna heter det väl" o jag googlar. O gissa vad, det jag får upp att det heter: "Simdynan Rollo" Som att det var meningen. Rooollooooo.

Förresten så var det tre personer (läs puckon ;) som sa Flytkudde. Är det nåt slang för Rollo kanske? =)

Hjärnsläpp



Men hjälp mig för guds skull, vad heter dom här jäklarna nu igen? Simkudde? Det ligger inte rätt i munnen.

Grattis Stockholm!



Underbara Hanna kommer till Stockholm i helgen, Hanna är en av dom där kompisarna som det kan gå ett år mellan gångerna man ses/hörs men sen när det väl händer så plockar man liksom upp tråden precis där det slutade, allt är precis som vanligt igen. En riktig vän helt enkelt. Kanske var det därför jag grät 5 (!) gånger den dagen hon klev in i kyrkan för att bli Fru Dahlin, för att hon är en av världens finaste människor och just den dagen slog skönheten rakt igenom, oh hon var så fin!

På fredag kommer hon, då blir det vin o skitsnack. Kanske några härliga skämt om jazzbyxor som är sträckta i knäna? =)
Hanna gjorde dagarna på CCB i Boxholm till några utav världens bästa dagar, fy fan vad kul vi hade på jobbet på den tiden!
Sen att hon har humör och beslutsångest likt ett aprilväder är sånt man får lära sig att leva med. Ena dagen blont långt hår, andra dagen kort svart. Ena dagen sjuksyster, andra dagen montör på Scania. But that's why you have to love her!

Yey, ett helt år att ta igen, det är tur vi har hela helgen på oss!

Morph thing

       

Känn in vad jag suttit och roat mig med! Haha. Fy fan va fula!

För er som är blinda eller av annan anledning inte ser vilka det rör sig om så är det:
1. Jag o Jens
2. Jag o johanna frestelsen
3. Jag o syrran

Alla alla

Men nu är väl ändå tåg o allt fixat till örebro den 271 februari. Hur fint ska det bli? Kan knappt vänta. Frestelsen och Håkan i samma stad, fantastiskt.

Annars sitter jag o väntar på en influensa, tillbringade hela gårdagen med görsjuka syrran. Försöker också titta ikapp Drömmen på DHW, men det är svårt som fan. Hon har inget litet försprång!

Time for lunch, jag är ju faktiskt på jobbet.

Puss! (Mest till Jeeens, kom hem nu. puss)

Nytt år.

Nyårsfton firades i goda vänners lag. Först mysmiddag hos Cissi med Krillan, Hanna o Elin. Spelade sällskapsspel och sen hittade vi en trevlig fest att gå på. Hemma hos Staffan trollade jag så att fingrarna blödde, helt sant.

Imorgon ska vi upp i backen här i Järvsö och känna in brädor o skidro. Ska bli kuuul.

Tänk om 2009 blir lika bra som 2008, vore inte det fantastiskt?

RSS 2.0