För gamla tiders skull.

På lördag är det Parkhallen i Tranås. vet ni vilka som kommer? Barbados.
Barbados på parkhallen i tranås är kanske det största som kan hända här omkring. Folk ifrån Mjölby (!) åker till Tranås för att gå på det där.
Folk i boxholm börjar förfesta klockan 16.00 för att hinna vara fulla till sista tåget går mot Tranås (21,01) sen att man får vänta på att stället öppnar i en halvtimma rör inte någon i ryggen. För det är Barbados...och det är på Parkhallen..och det är i Tranås.
Sen är det inte en jävel som kollar på Barbados, förutom de som står och råraggar på basisten eftersom att han är "sååå lik Dregen" (Jag fick ett svettband av honom en gång. ETT SVETTBAND, hur äckligt är inte det!) han har ju förmodligen legat med typ alla på stället vid det här laget och man undrar lite lätt: Är inte alla i barbados bögar? Det känns som det borde vara så.

Slutklämmen: Jag ska dit. Yes. Och på något lustigt sätt så känner jag in det här "Snart är det helg, hur kul ska vi ha"-pirret i magen och jag skulle nästan kunna säga att jag längtar, men bara nästan.

En flaska Aurora och två 7.0% cider borde drickas, för först då är det på riktigt. Och som jenny sa, jag borde fan planka in.


Bilden är ifrån ett helt annat tillfälle. Och jag undrar, hur fan ser vi ut? Och hur kul har vi?

Pizza hut



Yes, så här glad var jag när jag jobbade på Pizza Hut, tydligen. Leendet är större än Teddy.

jag gör det för Cissi

Ellen dalton.

Stirra ner, stirra ner.

Vad hände med Ellen? Jag brukar gör-älska att göra hundra saker om dagen, men nu vill jag inte gör ett enda skit. Jag vill bara ligga och stirra. Stirra in i väggen, upp i taket eller rakt in i tv:n. Egentligen typ igenom tv:n.
Jag funderar på vad jag ska göra och kommer inte fram till ett endaste dugg. jag vill inte vara i Linköping, inte i Stockholm, inte i Svalbard, inte i nåt kallt land, inte i nåt varmt land.
Jag vill bara ligga ute i Minnestad och stirra.

Margareta (?) Krook

Just nu är Margareta Krook på två filmkanaler. Det får mig att tänka på vad Hanna uppmärksammade i lördags under lunchen på Östermalm. "Näääe, hon kupade tårtan på margareta Krook statyn"
MEller macarena Krook som det sen blev efter standard-utspårningen. Be snällt nångång så får ni se dansen.

Släpp fångarne loss det är vår

Sitter framför tv1000 nu och dom visar Hasse och Tages "Släpp fångarne loss det är vår"
En film där man utan problem bakar in en kofot i en kaffelängd - Hur fint som helst!
Gösta Ekman gör ju lätt filmens insatts som fängelsedirektör. En helt tappad sådan. "Ja, jag bara bestämde att jag skulle rimma.. och så gjorde jag det"
Jag vill bo i filmen.
Andra sådär rysligt fina filmer är följande:
Moulin Rouge.
Big Fish
Eternal sunshine of the spotless mind
The science of sleep.
Amelie från Montmartre
Längre än så orkade jag visst inte, det finns hur många som helst. Och det verkar som 2010 blir ett fint film-år. Härligt med sånna.
Puss då.

Solna

Jamen ja, jag vet. Jag är sjukt dålig på bilder nu, men jag har inte haft min dator sen hundra år tillbaka, ungefär. Så det kommer, jag lovar.

Jag har en alldeles fantastisk helg bakom mig och den har varit hur lång som helst. Fint! Jag och Kristin gick ut i torsdags på kvarnen, där var vi typ först på stället, eftersom att vi hade "småstads-fest-rutiner" inlärda och tydligen var fulla klockan nio, typ. Vi satt och fick tårar i ögonen till det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM precis innan vi åkte mot stan, vilket kanske säger ganska mycket om vårt tillstånd.
En riktigt bra kväll med popcorn-kastning och konstiga människor.

Fredag gick i lugnets tempo. Tacos och Idol med Cissi och kristin.

Lördag, jag, Hanna, Cissi, och Kristin shoppade och vinlunchade på östermalm, Sen kollade vi på Moulin Rouge (dock i svart-vitt) och sen kina-mat och utgång. Debaser Medis var det, som tidigare nämnt. Även där en fin kväll!

Idag gick vi sju kilometer, ända till medborgarplatsen och åt grekisk lunch.

Fina, fina Kristin. och fina, fina Cissi och Hanna. Vi har varit som en enda liten familj hela helgen.

Nu är jag hos Johanna och det är minst lika bra. Vi ska snart sova, och rycka så där mycket i kroppen som man gör när man är alldeles övertrött och kanske lite bakfull.

Vart är vi på väg?

Hahahaha. Veckorevyn har någon omröstning om bästa videobloggen. Det är ju verkligen som att rösta mellan pest eller kolera.

Kolla själva: http://www.veckorevyn.com/blogawards/rosta-videoblogg//index.xml

On my mind.

Ibland ramlar verkligheten ner som en blixt från klar himmel och man ser på saker och ting på ett helt annat sätt.
Det hände, typ igår. Eller i natt. Eller idag.
Galet att det svider så mycket samtidigt som det känns skönt, på nåt konstigt sätt.


Söndag.

Fyra timmar sömn, men pigg som aldrig förr. Fantastiskt väder och gårdagen var sjukt kul, vuxen som man tydligen har blivit så slutade jag dricka innan det blev för mycket. Jisses, jag måste göra något ungdomligt för att väga upp det här, typ dricka idag istället. Eller inte.

Jag o Kristin kollar på idol, någon väldigt lik Johnny Depp i rollen som Willy Wonka står och ser fantastiskt lustig ut. Snart ska vi gå in till stan, så fort Hanna och Cissi kommer hit.

"Men jaha", måste ni tänka. Vad var det där blogginlägget bra för? Det vet ingen.

Min höst?

Kristin ska till Svalbard om en liten vecka. Kanske är lika bra jag hänger med tänker jag. En höst på nordpolen är inte varje dag man har chans till. Men det är så jävla högt upp. Helt galet.

Såja

Nej, jag har inte blockat nån av er på facebook. Den finns helt enkelt inte mer.
Och så är det med det.

Resultatet

jag skulle ju lyckas flörsta av mamma en Iphone. Det gick sådär...

E - Jag hörde att du skulle få en Iphone mamma!
M - Ja, jag förstod det. Det var nåt paketpris sa Mats.
E - det är ju en väldigt bra telefon
M - Ja, det är väl lika bra, jag byter ju så sällan. vart femte år typ.
E - Tror du att du vet hur den fungerar?
M - Nja, jag har ju inte riktigt sett den än.
E - Annars vet jag hur den fungerar... (Nu gäller det tänker jag)
M - Näe, vad rart av dig!!! Då kan du visa mig!

Hur går man vidare efter det?


Gollum





Men vad ar det for ackligt djur nan har hittat?
Las me har: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5822055.ab

Iphone

Sådär ja. Då satt man på sin lilla rumpa ute i Minnestad. Daniel kommer snart förbi och sen ska det nog ätas pizza. Pappa berättade att han har beställt två upplåsta Iphones till han och mamma, genom företaget. vad härligt, känner jag, att mamma säkert inte alls orkar sätta sig in i hur det där med iphone fungerar, utan att jag säkert bara kan byta hennes med min. Som iofs är väldigt bra, men en iphon klingar ju bättre, måste jag säga.

Jag ska bara övertala henne också, det blir inte så svårt tänker jag. Eftersom hon inte ser skillnad på min frukost-tv och en vanlig dator så kanske ni förstår att teknik inte är hennes starka sida.

Luften smakar som en jordgubbspaj

Sista dagen på mitt "fria liv" har kommit, egentligen var det igår, men då gick det visst inga tåg hem så jag fick stanna i Örebro tills idag istället.
Idag åker jag hem till mammi i Mjölby (hon vet nog iofs inte om att jag så gott som flyttar in där idag.) Sen tänkte jag börja söka jobb runt om där, helst Linköping känner jag. Sen lägenhet och sen utbildning. Yes, jag har kollat lite på vad det finns. Nu började ju jag känna in att plugga i Örebro istället. Det är ju så härligt här, och både pappa och Carro har läst sina utbildningar här, så det skulle ju vara som att följa en familjetradition. :)

Undra om inte det här är den finaste tiden på året. Just nu lyser solen utanför fönstret, löven börjar bli lite smågula, alla fina sommarminnen har man tätt bakom sig, men det känns ändå inte kört för ett sista ryck liksom. En sista parkfest eller liknande. Sensommaren är nog min nya favvo.


Resultatet.



Titta vad fina va!?
Är ni inloggade på¨facebook så är det bara att trycka här: http://www.facebook.com/photo.php?pid=2645838&id=568711817&comments&alert#/album.php?aid=110597&id=568711817&ref=mf så kan ni få se alla alla 107 bilder från mina två senaste, helt fantastiska veckor!

Cupcakes

Jag är ju hemma hos Johanna i Örebro, om det inte nämnts tidigare. Jag fick lust att baka, så då fixade vi ingredienser till cupcakes och köpte fint strössel att ha på dom.
Det som är så himla härligt att göra sånt här med Johanna är att man behöver bara göra det roliga, när det är något som är lite jobbigt så säger jag bara "Du kanske kan göra det där" och så säger det bara vips så är det gjort.
Lite som att vara hemma hos en mormor eller farmor. Frest diskar och plockar fram och tillbaka med ingredienser och jag behövde bara sätta på mig förklädet och börja balta runt med alla skålar ochn vispar. Jag lekte Cookalong och blev görstressad. Men nu är det iaf snart klart och så småningom kommer det nog en bild ska ni se.

Helg och sånt.

Men hur ska man hinna med att skriva här när det är fullt upp med alla alla dessa resor hela tiden? Tur man inte är tvungen att blogga, det hade aldrig gått känner jag.

Fredag - shopping, pastasallad, pizza hos Matilda, Håkan på Liseberg, inflyttningsfest i Gårda, öl på Kellys, dans på Styrbord babord. - En fantastisk fredag, Herr Hellström befann sig också på Stybord Babord såg vi. Det var fint att veta att han var där, alldeles under fötterna på oss hela tiden.

Lördag - frukost med utsikt över Göteborg och med solen i ögonen, tåg till Örebro, kräftor och vin, premiär på stället Virus. - Så gott som lika fin lördag. Det här vädret kommer döda mig, ta aldrig bort det!

Ett telfonsamtal för tre och ett halvt år sedan dök upp i mitt minne, bara sådär.



- Vet du vad jag har på mig??
- Näe, säg.
- vita cheap monday-jeans, converseskor, randig tröja.
- Vad snyggt det låter!
-Vet du var jag är???
- Nej?
- Schlagerbaren!


Rätt man på rätt plats?

Fredagen

Det var fruktansvärt skönt att äntligen somna igår, Ufouria gjorde att jag glömde bort att jag inte sovit mer än ca. 3 timmar, så vi låste fast oss framför datorn från 16-23. Med ett litet avbrott för kaffe på terassen. (8-bitars i all ära, men efter kaffepausen hade det såklart hakat upp sig och det var bara att börja om.)

Idag har vi grundat med en timmas spelande och snart väntar systemet. Kanske en sväng i en karusell och sen tror jag att Matilda skulle stå för midagsbjudning.

Sen kom det fram igår att Lisa, som jag gick gymnasiet med, bor i Gbg. Så det vore kul att hinna träffa henne också.
Sen inflyttningsfest och det här mlåter ju som världens längsta dag, härligt!

Nähä. puss.

Men gud, jag glömde nämna att där emellan spelar ju Håkan. Det är ju trots allt därför jag är här. haha.

Göteborg

Har, efter några få timmars sömn på en hård flygplats, kommit fram till Göteborg där Jenny tog emot mig med öppna armar. Jag åt tre frukostar innan vi drog till stan för sushi och lite shopping.
Jag godis-shoppade. Det är jag bra på. Det blev hur mycket som helst!

Nu ska det spelas världens roligaste tv-spel och allt godis ska äta, sen är det dags för fredag, och vilken fredag det kommer bli sen! ujujuj.


Altea ensam(ast)?

Igar lamnade johanna landet och nu ar jag sjalv tills torsdag morgon. Skont pa ett satt, att rensa huvud och hjarta lite. Men det kanns som att jag alltid kommer fram till samma javla svar. Jag gillar att ligga och titta pa klockan, eller vanta lange pa en buss t.ex. Det kanns bra nar tiden gar, da vet jag att det ar en sekund eller en minut narmare den dagen nar jag inte langre tanker pa Jens 24-7.

Idag var vadret mindre bra, sa jag kilade till marknaden lite latt och tittade pa hundra handvaskor, sjalar, strumpor, skivor och tavlor. Men vad ska jag med sant till? haha.

You may say I`m a dreamer,
but I`m not the only one
I hope some day yo will join us...

En liten parantes bara

Manniskor i kris brukar ju vilja forandra sa mycket, som Gulletussan sa vackert lart oss.
Det dar tog jag vara pa och fixade en mittbena, efter 11 ar med snedlugg.

Mitt i Altea

Ja, nu ar vi har och har overlevt och mar sa bra. Dagarna gar precis som dom ska pa semester, vi vaknar (las Jag vaknar) vid sju, halv atta. Ater en liten for-frukost, kollar soluppgangen (Jag har gjort det en gang iaf) sen somnar jag om lite latt och vaknar ungefar samtidigt som frest vid tio. Sen ater vi frukost och rusar till stranden for sol och bad. (Ja, jag badar faktiskt. Lika ofta och mycket som Johanna) Sen ater vi lunch och dricker sangria for under 1 euro/liter. Sen siesta, den ar viktig har. (igar stangde vi in oss i morkret och kollade pa Beck mitt under siestan, det gick sa bra det ocksa.)
Sen blir det lite mer Sangria, eller vin for 50 cent/litern, som igar, och sen middag. Sen somnar vi sa sott, oftast innan tolv, for att sen gora om allt dagen efter. :)
Pa mandag aker Johanna hem, jag blir ju da kvar i nagra dagar, sen GBG och Sen Orebro.

Lasso hade sa ratt, klart jag kommer hem med en liten plan, aven om jag sagt att jag ska koppla bort allt. :) Och till Pernillas gladje (hoppas jag:) sa ar det Linkoping som ligger narmst just nu. Sa det blir nog min host.

Sjalvklart tanker jag alldeles for mycket pa den dar javla han-javeln som tydligen etsat fast sitt namn i mitt hjarta, men det gar tydligen over med tiden sags det.

Tvätta tvätten

Jag tror aldrig jag varit med om en så trevlig tvätt-tid. Eftersom Drömmens tvättstuga var fullbokad i två dygn framöver så tog jag tvättpåsen och åkte till Carro och lånade hennes tvättstuga. Där ingick det tydligen tacos, rödvin och tv-häng.

Nu ska jag bara sova några timmar (typ tio) sen bär det av till Altea och det känns jävligt skönt att åka bort. Jag ska se till att johanna lär mig det berömda Frest-leendet så ska nog det här gå vägen.

Puss och godnatt. :)

Jackson

Sitter och byter Youtubeklipp över msn och hittade ett som är så likt Jackson så jag blir helt snurrig. Som en liten mini-kopia och sen kommer sången också, eller?



Snart ska jag roa mig själv i Solna i tre timmar! Dom ska byta Drömmens toalett och då orkar jag verkligen inte vara här. Men vad ska jag göra i tre hela timmar? Fast det ska bli lite mysigt.

Kungsan

Har nyss spenderat fyra fantastiska timmar i Kungsträdgården.



Lördagen dårå.

Även lördagen blev fantastiskt fin. Vaknade bakfull och härlig i Älvsjö och började en ganska dryg resa mot Solna. Parkerade oss i soffa/säng och kollade på Harry Potter. somna som en stock. vaknade, beställde hemkörningspizza och åkte sen mot Amanda där det var trevlig taco-tillställning.
Det blev en lugn och ganska tidig kväll och det är jag nöjd med idag!

Nähäni, nu kan man säga i övermorgon. I övermorgon åker vi till Altea! :)

Fantastisk fredag.

Det blev en sån där alldeles, alldeles underbar fredag!


Drömmen och Lucas fick mat när dom till slut kom från jobb och annat.


200 nummer innan vårt på Grönan, vi hann med en öl när vi väntade.


Fina, fina Håkan!


Oj, vad vi dansade.


Sen mös vi på Medusa med vin i en vrå.


Lucas och Drömmen.


Sen träffade jag Amanda och det var som vanligt helt galet.

Längst där inne.

Spelar det nån roll? Nej kanske ingen. Kanske allt egentligen.

En sån där fantastisk dag väntar, jag är fan säker.

Kära, kära nån (Ett uttryck jag börjat använda alldeles för ofta) vilken bra dag det här kommer bli. Förväntan ligger i luften, känner ni? :)

Nu ska jag städa, fixa, duscha, fixa. Sen in till Solna centrum och köpa vin och mat och vid fyra kommer Drömmen och Lucas, så då ska maten stå på bordet. Har inte riktigt kommit på vad som bjuds än bara.

Sen bär det av mot Grönan och kanske Tyrol de få timmar som återstår tills Håkan går på scenen.
Gött!

Ännu mer Altea.

Det är mycket Spanien-snack här just nu. Men det blir lätt så. Nu har jag bokat resan hem också, som tur är inte alls lika dyr som ditresan. Så det blev inte så farligt ändå. 2.500 för att vara borta 8-17 september. O då bor vi ju ändå gratis, och äter billigt. :) Så det här blir ingen finanskris på mitt konto inte.

När det är dags att åka ifrån Altea så flyger jag direkt till Göteborg, ser Håkan på Liseberg och sen..sen ska jag spotta mig i nävarna och ta tag i livet.

Helgens bilder.

Ett urval av helgens bilder följer, eller lördag-tisdag rättare sagt.


Ett fin frukost på centralen innan avgång (Dock inte 138kronor/st-fin. Men ändå.




Förfest med fina vänner som man hörs alldeles för sällan med, hemma hos Kamilla.




Gick till tältet och träffade Göransson, som berättade för hundrafemtionde gången om när han räddade mig opch min syster ifrån div. nödsituationer (däck-byte, gummibåtsrace etc.)




Oj, så fina! Och kära nån, det bara lös om Hanna. Görlycklig. :)



Kollade på dansande folk.



Eric var full o sömnig, som vanligt.






Sen blev det måndag och tisdag och jag hängde mest med de här två.

Onsdagen dårå

Människor som gör en väldigt ledsen ska man väl egentligen bara skita i?
O folk som ljuger kan man ju faktiskt inte ens ödsla energi på att bli ledsen över, visst?

Lite onödigt av mig att glömma alla alla mina fin-fina skivor bara, dom ligger mig så varmt om hjärtat.

Men idag kom mamma Monica in med kameran i högsta hugg på Pizza Hut "Dellen" var allt jag hörde. Kära, kära nån, tur att det var näst sista dagen man gjorde bort sig iaf. :)
Iofs önskade alla mig varmt välkommen tillbaka, och jag tror verkligen att jag kommer tillbaks. Ska bara åka till Spanien och fundera över vad fan jag vill, med en hel del vin, fina Frest och ridning. Det är det senaste på schemat. Ridtur. Jag längtar så! :)














överraskningar.

I söndags skulle jag bjuda pappa på mat och hade hyrt film bara för att han fyllde år för ett tag sen. Det går inte att köpa något, han har fan allt. Och har han det inte så vill han inte ha det. Så det fick bli en liten filmkväll helt enkelt. Gran Torino sågs och jag visste att han skulle gilla den (jag har sett den innan).
Idag när jag kommer hem så säger pappa: "Nu är det min tur. Det blir fläskfilé och en annan Clintan film" Vafan, nu försvann ju hela poängen med min present. Enda skillnaden är att jag klarar av ett glas rött idag, i söndags var det fasen värre. Parantes.

Inte alls pepp

Jag vill inte alls åka till Stockholm imorgon. Jag vill sitta i pappas soffa, bläddra mellan alla kanaler, åka in till Marie. Koppla bort allt när jag tittar på Alfred som skrattandes springer(!) runt och säger "TITTA!" Så sjukt stor han har blivit. En glad kille det där!
Det som ska bli mysigt imorgon är att gå upp tidigt, åka in till mamma, sätta sig på tåget, äta frukost och sen luncha med henne i Stockholm.
sen ska det jobbas, dock bara 4 timmar, men jag känner inte alls för det. Jag vill bli av med vardagen i Stockholm, iaf just nu.
Sen kanske det vankas utgång med Amanda. Henne blir man glad av, så det kanske passar bra!? :)

Håkan på fredag, peppen är som bortblåst, allt känns ganska meningslöst just nu, jag kommer ju inte tro på ett ord han sjunger. "Du Ljuuuuuger" ska jag stå längst fram o bua. Näe, skämtosido. :)

Men gud, nu somnade pappa på en sekund, han bytte nyss kanal till rapport och höjde utav bara fan. Och nu sover han lite lätt. Snarkandes. Det kanske är där ifrån jag ärvt mitt snabba insomnande?

Rasar

Jag har gått ner fyra kilo sen jag började på Pizza hut. FYRA kilo, det är hur mycket som helst på mig. Först trodde jag det var Drömmens våg det var fel på, sen visade pappas våg samma siffra.
Jag trodde det skulle bli tvärtom. Jobbet kändes som det skulle innebära en viktökning, men jag rör så mycket på mig och äter i all hast (och typ keso, oliver, majs ihop rört) så det är väl inte konstigt att man rasar i kilo. Men såhär lite har jag inte vägt sen typ ettan på gymnasiet. Under 60-sträcket och jag är ändå enormt lång (typ. :)
Jaja, det där löser sig nog i Spanien. Några öl på maten bara, så sitter kaggen där den ska sen. :)

På tal om det så kommer här fler bilder, tillägnat Frest. Som vill se inne i lägenheten. (Jag tänkte mest att vi skulle vara ute, men men. :)


Jag vet inte hur dom tänkte när dom ställde tvn i öppna spisen, sen finns det ju ett sovrum också, men det fastnade tydligen inte på bild.


RSS 2.0