Den omtalade lördagen.

För Er som inte hänger med i svängarna så var det fetfest i lördags för Bengan och jens som har passat på att fylla år tidigare under året. Vi gick ut stenhårt klockan ett, och dom flesta festade nog i över tolv timmar. 
Bilder från spektaklet kommer här: (Klicka på dom, så blir dom stora och tydliga)


   Pokerspel medan vi drack bål i soffan. 



Sen gick vi i samlad trupp till tuben  


       
Efter mycket letande efter rätt väg var det äntligen dags för bowling. kolla så Sjörra tar i! Jag var mest sur för att mitt klot gillade rännan så pass mycket. Drömmen bowlade för första gången någonsin, titta så nöjd hon var!  


Sen var det tillbaka till festen som gällde. 
Då svirade Jens o Bengan om till funktionärer och styrde upp en sjuhelvetes öltävling. 


Jag och Johanna kom sist. Vann gjorde Lisa och Thomas. 



sen var det  Här fiskar Malin Bengan hjälper till



Jag fiskade upp en flaska Fernet och sen är det fasen glest med bilder. 



Plötsligt händer det inte igen

Jag vill härifrån snart. Snarast.

Jag drömde mardrömmar om mitt eget jobb i natt. Ta bort mig då för tusan! Härifrån.

Fredagen och söndagen i bilder

Här bjuds det på fredag, med gallstensfest och söndagen med bakfylla. Lördagen kommer inom kort. 






Söndag. 









Såg såg, igen.

Saw 5 sågs igår, den är ju bara vidrig. Och inte ens bra på vägen dit. Storyn brister och det enda det verkar fokuseras på är att göra så blodiga och ofräscha scener som möjligt. Jag mådde mest dåligt och somnade till slut en sväng.

Usch, jag vill aldrig dö. I alla fall inte genom att någon kör en cirkelsåg mellan två av mina fingrar och delar armen på mitten.

Uppdatering från helgen kommer. Och jäklar vad bilder det finns! Jag ska dela med mig framåt kvällen.
Puss sålänge.

Inte varje dag

Det är fan inte varje dag man är uppklädd och redo för fest klockan 10.15. Men jag är det fan. Helt jäkla totalredo. 


  

Min kamera är i orätta händer (krillans) så det blir glest med bilder från idag, men jag tänkte våldta Jens och sno hans kamera, så ska nog det här lösas ska ni se. 

Alla alla



I  ett hjärta ryms det mycket.

Mitt hjärta rymer hur många som helst. men hur jävla många fantastiska människor finns det egentligen? 

Earth hour



Hela världen släcker ner alla lampor på lördag mellan klockan 20.30 - 21.30. Hela världen utom Stockholms stadshus. Så jävla pinsamt. 

Okej, kanske inte hela världen, men Eiffeltornet, Empire State Building och kungliga slottet är några av de större byggnader som väljer att visa sitt stöd för miljön. Men som sagt, inte Stockholms stadshus "Varför skulle vi? det förändrar inte miljön bara för att vi släcker alla lampor i en timma" 

För att använda ett äkta Östgötsk uttryck: så jävla träliga! Hur svårt ska det vara att släcka lamporna i en timma för att visa att man bryr sig om miljön? Skit i om det inte ger någon långsiktig lösning, det gäller en timma! 

Jag funderar på att ge mig dig o dra ur en propp, 

Ge mig, ge mig, ge mig

Jag vill ha ett nytt jobb! Alla förslag mottages!





Tack på förhand

Bob Dylan

Ganska exakt så långt ifrån Bob Dylan man kunde komma, så långt bort satt vi i Globen i måndags. Men fint var det!


Likt en liten prick stod han där, man ser honom till o med tydligare på bilden än vad vi såg honom i verkligheten. Men vi iaktog med öronen, och det räckte gott och väl!

Bloggers

Det slog mig under natten att jag har ju fasen bloggat tidigare. Så jag letade upp adressen, och tadaa: www.ellen.bloggspace.se
Shit, då var jag inte direkt i en höjdpunkt i livet. Hade precis flyttat till Stockholm och ångesten gnagde mest hela tiden.

Sån jävla skillnad nu, hur glad som helst, trots att jag är fattigast i världen. Mycket tack vare Jens, nästan allt till o med.


Missa för fasen inte Popcirkus ikväoll, jag o Drömmen jag ska se det framför tvn med en öl, o låtsas att vi är på plats, trots att det är slutsålt.

Sommar snart mina vänner!

Nu är det fan dags för sommar snart! bara för att bevisa min längtan bjuder jag här på diverse sommarbilder från tidigare år, allt från 2006 och framåt.


Ge mig följande för tusan!


Öl i plastmugg (Ett äkta sommartecken) i Kungsan!


Stadsfestivaler av olika slag (Piteå Dansar och Ler)


Prideparad


Parkhäng


Stockholm på sommaren!


Förbannat underbara Järvsö.


Förfest på parkbänkar


Konserter på Grönan


Festivalskabb


Balkonghäng


Mariatorget


Falsterbo


Sommarkväll


Tillomed Boxholm lyser på sommaren


Balkongfest till småtimmarna

Mötley Crüe



Tack vare Jens my love så läser jag just nu The Dirt. O herrejävlar i gatan vad grabbarna knarkar o super o festar o ligger o kör fulla o slår sönder. Jag får migrän bara av tanken på att ta så mycket droger.

Men coola är dom, det går ju inte att komma ifrån.

What a day for a daydream

I natt hade jag världens mysigaste dröm! Jag drömde att jag jobbade på en liten mataffär på en strand flera hundra mil ifrån Sverige. O när jag inte surfade så bjöd jag barn på frukter som var alldeles för mogna för att kunna säljas dagen efter.

Jag vill ha det så! Jag trodde det var så när jag vaknade, men aj fan! Där låg jag i sängen i Hägersten och hade 40 minuter på mig innan mitt vanliga jävla skitjobb kallade.

Så kan det gå!


Nu får det fan va nog.

Bland det värsta jag vet är folk som inte svarar i telefonen. Jag blir helt tok-frustrerad. O folk som inte ringer upp när dom har tvåhundra missade samtal? fattar man inte att det gäller något viktigt?

Förresten så ska jag sluta ringa så sjukt mycket från min telefon, jag ringer fan jämt till allt och alla och uppdaterar om allt möjligt, kollar av lägen och frågar om allas olika problem o dilemman och hur allt går. Nu har jag inte fastpris längre, utan ringer med minuttaxa, så jag tänker inte ringa alls lika mycket längre. Jag har redan smyg-avslutat och man märker ju ganska snabbt vilka som man sysslat med envägskommunikation till. Jag är sällan bitter, egentligen inte nu heller. Men bara så ni vet så kommer jag inte ringa till er alla alla lika mycket längre, för det har jag fan inte råd med.

Hejdå. Ring gärna nångång era djävlar.

Uppdaterar:
Förresten Drömmen så klarar du dig undan, för vi har samma operatör, så dig ringer jag ju utan minuttaxa till. Så dig kommer jag ringa precis lika mycket som vanligt, hur skulle jag annars klara mig?


Måndag i dimma.

Idag är jag hemma från jobbet, eftersom jag hade någon sorts intervall-sömns-natt där jag sov fem minuter, var vaken 20 minuter. Sov 10 minuter, var vaken 15 minuter. O sen var jag varmast i världen också o kunde inte komma ifrån det. Så jag är tröttast och ska snart sova ännu mer. 

Ikväll ska vi på Dylan! Det hade jag fasen nästan glömt bort. 

Ännu en helg.

Helg igen då. 


  
I fredags var det först fördfest hos Drömmen, sen skulle vi in till stan, råkade missa tåget och skulle slå ihjäl en kvart på en krog alldeles bredvid. Men där blev vi fan kvar resten av kvällen. Det sjöngs kareoke och dansades, och alla var görgamla. Jag hjälpte en alkis upp från gatan utanför och det var ungefär på den nivån det var. Fantastiskt. 


  
Lördagen började ganska slitet. Sen fick jag ett hett tips av syrran att Rom o Cola gicka att dricka utan att bli bakis, så då gick jag upp till Bengan där Jens, Bengan och Sjörra spelade hockey. Så jag gjorde som jag blivit tipsad och drack två rom o cola, spelade liote hockey/fotboll på tvspel och sen åkte vi till Fridhemsplan och spelade biljard. Vissa fullare än andra, jag blev ganska seg efter biljarden och somnade framåt tio på förfesten medans dom andra orkade ut i svängen. 

Nu är det precis söndag och jag lär ju uppdatera mer sen. 

Lördag




Att satsa det sista på travets tröttaste krake - för att satsa det sista på mirakel.

Sjuk, sjuk, sjuk??

För ungefär två år sedan hittade jag en alldeles förtjusande ung dam på bilddagboken.se. Damen heter Julia, eller kanske mer känd som "Tjett". Sen dess har jag inte kunnat låta bli att titta på hennes fantastiska bilder minst varje dag. Tjejen är minst lika förtjust i Herr Hellström som jag är och jag myser liksom när jag läser om hennes vardag i Piteå, hennes konsertminnen och hur hon längtar efter sin käresta. Ungefär som att följa en såpa på tv, fast med ovissheten om när nästa avsnitt dyker upp i rutan.
Ibland funderar jag på hur deras dialekt låter, för att sekunden efter fundera på om jag är sjuk i huvudet? 

Nåväl, här hittar ni hennes blogg, om ni vill mysa lika mycket som jag. www.tjett.blogg.se


Nu är man fan 08a

Ringde nyss till en i Boxholm från jobbet, inga namn nämnda för alla känner alla. Men i vilket fall som helst så ville jag inte avslöja mitt Boxholmsförflutna för honom, så när jag stämde av adressen så sa jag det så där som alla i hela världen, utan vi Boxholmare, utalar det. Jag sa Båxhålm.
Det känns som jag har gått bakom ryggen på hela mitt förflutna, som att jag svikit mitt folk och förträngt min barndom. Hah. Jag ska föralltid säga Boxholm.

Nice, nice girl

Finns det något finare än när man kommer till jobbet i tron om att man ska jobba 9-21. Och så visar det sig att man får gå hem redan klockan 13.

Uppdaterar.
Nyss ringde jag till Joseph Bitar, Joels pappa månne?

Han där uppe fortsätter att leverera

Jag är pank just nu. Inte pank som när andra personer säger att dom är panka och sen ändå har en massa pengar i olika gömmor, utan jag är helt och hållet pank. -70 kronor på kontot (okej, tre spänn i plånboken äger jag)
Idag åkte jag en "ny väg" till jobbet, via slussen och sen buss mot Gärdet. När jag slog mig ner på ett säte hittade jag en hunka! Den bara låg där mitt framför näsan på mig. Som att någon hade lagt den där för att dom visste att jag skulle sitta just där och var pank.

Även om jag är pank så kommer nog min hundring gå till ett ciggpaket, för att det är ju ändå en inkomst som jag inte visste jag skulle ha, och då får man väl unna sig, eller?

Jaha, finns gud nu eller?

Igår fyllde ju Jens år, och jag skulle hinna med att köpa blommor på Hornsgatan efter jobbet. (Slutade sju, så det var inte allt för många blomsterbutiker öppna)

Jag gick av vid Hornstull, något stressad eftersom jag hade bråttom hem också. Letade och letade men hittade inte jävla Hornsgatan 109. Sen så var det så gott som försent, klockan var halv åtta o det var dags att hinna hem till pizza och Jens. I ett sista desperat försök tittade jag upp i himlen och mumlade något i stil med "Förhelvete, hjälp till lite nu då" tog två steg till, och såg en öppen butik. Det var en blomsteraffär som egentligen hade öppet till sju, men av någon anledning fortfarande hade öppet tjugo i åtta. En blomsteraffär som inte fanns med på eniro eller något utan som bara stod där helt plötsligt. Världens trevligaste personal och självklart ingen kö! Sen hade jag flyt med tunnelbanan hem också. Helt otroligt, är det tack vare att jag är konfirmerad tro?

Happy birthday.

Världens finaste herre blir idag lika gammal som världens bästa Ellen. Jens är nu mogen nog att kallas 23-åring. Grattis! Tok-typiskt att jag jobbar hela kvällen. 


Jag förstår inte varför alla i hela världen inte är kära i jens, hur tänkte ni?


Igår var jag med Daniel hela dagen, vi kollade på kass skräckfilm och åt kebab för mina sista pengar.
 

Spanien

Har äntligen fått lite bilder ifrån Altes i julas. Delar ju mer än gärna med mig. :)


Jag lekte med någon konstig brädsak, som inte alls fungerade som jag ville.




Här står vi och pekar på beställning på lägenheten.



Tapas i solen



Någon hade byggt ett maffigt sandslott



Vi blev glada så fort vi fick öl!



På självaste julafton åt vi sushi och Carro drack för mycket sake, det ser man klart och tydligt på bilden.





Lördag

Lördagen blir lugn. Tänkte kolla in melodifestivalen och vad det egentligen är för låtar med där. Jens my mens är i Oslo och det är görtomt här, en dag utan att ses och jag klättrar snart på väggarna efter en puss. Galet sånt där, men fint såklart.

Eileen har varit här en sväng, vi pillade i oss hamburgare med mos och tittade på fantastiskt dålig tv.
Funderar över vad som ska stå på menyn ikväll, jag är inte hungrig med sugen på allt. Har gått som en parantes hela förmiddagen, och det tar på krafterna.

En lördag alldeles ensam, jag kan inte komma ihåg när det hände senast? Om det ens har hänt? Lite skönt kanske, fast näe..just nu är jag sällskapssjuk.

Ha en fin lördag mina vänner! (Ta Sivans med storm. :)

Bye bye Viktor



Igår var det alltså fest för Viktor som skulle lämna Provoice. Jag kände in förfesten, sen kände jag hem.

Viktor är han som Carmen pekar på.

En vanlig jäkla efterlysning.



Hittad på mamma Monicas hatthylla, tillhör garanterat varken henne eller mig. Finnes nu mera på Telefonplan och återfås mot beskrivning.

Cheeseballs.

Finns det något värre än när ostjävelen beter sig sådär?? ->

Helt allvarligt så stod jag i morse och skällde ut både osten och osthyveln, tills jag insåg att jag
är ju sjuk. Tittade mig omkring lite genant i förhoppning om att ingen hade sett mig. Och kusten var klar, som tur var!

Mackan äts med bollar av ost på och osthyveln blir aldrig mer sig lik.
Vems fel är det egentligen? Osten, hyvelns eller hyvlarens?


Milk

Såg filmen om Harvey Milk igår. Vilken kille va! Riktigt bra film, men med den historien vore det konstigt annars. Om det inte vore för honom hade vi kanske inte kommit hälften så långt i HBT-frågan som vi faktiskt gjort. Jag fick lite gay-abstinens. Var håller Daniel hus? O varför är det så långt till Pride-paraden? Jag vill ha sommar nu! Jag vill sitta på Hornsgatan, med en cider i handen och tårar i ögonen när "Stolta föräldrar" går förbi nedanför.



If a bullet should enter my brain, let the bullet destroy every closet door.

Familjen

Snart är jag den enda familjemedlemmen kvar på jobbet. Oskar var först att lämna, sen Lukas, Eileen och idag jobbar Victor sin sista dag.


          
Jaget, Lukas, Eileen, Oskar och Viktor. 

Anledningen att Viktor inte är med på familjefotot är för att han är vårt adopterade negerbarn. Det syns väl?
Iaf tråkigt att han sticker. Tror det blir någon form av Goodbye-fest på fredag. Vore nice.

Skåra-skrev



Min suster skåra-skrevade låååångt innan Mia och Klara gjorde det. (Bilden är tagen på nyårsfton, skulle gissa på 06/07?)

Ellen AB



Vi har någon form av veckotävling på jobbet. Alla är sina egna företagare och har fixat logga o sånt. Förstår inte riktigt poängen, men kul o pilla i paint iaf.

Ny vecka

 <- Det där ser väl inte ut som jag?

Hejja. I morse tog jag bort min älskade piercing i tungan, det känns himla skumt i munnen. Tungan känns helt anorlunda, precis som den gjorde för 6 år sen när jag piercade den.

Boxholm/Mjölby

Helgen bjöd på inflyttningsfest (Eller snarare Matte o Sandra bjöd på inflyttningsfest) Vi hann med kinesen och Parken senare under kvällen.

På söndagen träffade vi den här lilla grabben. Fina Alfred!

Jag skiter i't



Imorgon tänker jag ha precis samma kläder som förra helgen, får man göra så? Eller bryter man mot någon form av social regel då? Jag skiter i vilket. En öl i handen kommer jag ha också, precis som på bilden.

Volume master


Den här lilla djäveln förvandlade igår min helt vanliga syster till en fluff-tant. Ungefär som Drottning Sylvia såg hon ut i huvudet. Men den gjorde ju iaf sitt jobb! Så nu ska mitt platta hår bli fullt av volym, härligt! Kanske dags för en klippning också? Eller kanske och kanske, det Är dags.  

Tandis

Yes, idag var det dags för det första tandläkarbesöket på fyra år! Inte en dag för tidigt kan man tyckas, och en rejäl spark i arslet från päronen behövdes för att jag skulle få det överstökat.
Jag hade tid 10,30 - trodde jag. Jag var där med god marginal, en hel halvtimma innan avsatt tid, läste en Kalle tidning i väntan på min tur. (Noterade att tandläkarmottagningen hade ett helt akvarium fullt med fisk, och inte vilken fisk som helst. Säkert 15 st. Ansi:ar. Bra val av mottagning.)



Klockan blev 10,30. Klockan blev 10,33. Klockan blev 10,38. Jag vred mig lite i väntsalen, lyckades reagera när sköterskan med samma namn som jag svarade i telefonen "Karlaplan, Eleonor" Varenda gång tittade jag upp och trodde det var mig dom pratade med.
Till slut plockade jag upp min telefon och kollade sms-bekräftelsen. Yes, tiden jag hade var 11,30. Dom måste ju tyckt jag var dum i huvudet som var där så långt innan.
Jag fick gå in redan klockan elva, en hel del har hänt sen jag var hos tandläkaren sist, taket var fyllt med fjärilar! Men det gjorde fan fortfarande lika ont att ta röntgenbilder.
Klockan 11,20 var jag klar!

Resultatet? - Inga hål!!

Invaders Must Die



Prodigy langar fram ett nytt album och jag lyssnar.
Jag hade helt glömt hur bra dom är. Jag känner mig som elva år igen, and I love it. Nu måste ju Keith o co. komma till Roskilde, för nu ska ju till o med jag dit.

Högst i näringskedjan

Något gnager mig, men jag kan inte sätta fingret på det. Jag känner igen känslan och är lite rädd för att det ska bli en "favorit i repris" 2007.

Idag ska jag hälsa på Krillan, som ligger på sjukhus, stackars. Jag har redan städat och ska snart tvätta. Sen blir det julklappsfixning till mamma (några veckor för sent) Det gäller att hålla sig sysselsatt, gott folk.

Förresten så fick jag en alldeles fantastisk hemsida skickad till mig. Nicolas Carlborg, en helskön Boxholmare skriver egna låtar och har kanske världens finaste hemsida? Á la Skunk.nu 1999. Kolla in den HÄR. Missa inte att Marie förekommer i texten på senaste hitten!

Nu börjar det bli dags för dagens första Bratwurst! Håll i er.

Blogg

En del bloggar Hatar jag att jag följer, men jag kan inte låta bli.
Ungefär som det är med cigaretterna eller nagelbitandet.

Ensamma människor.

Vissa människor är bara taggade av sig själv på foton på facebook. Det gör lite ont i mig att se, att dom liksom inte har några vänner som lägger upp bilder på dom.
Sen att jag är facebook-beroende och kanske borde inse att Fb inte är real life gör inte saken bättre.
Det är ändå sorgligt, ungefär som när man ser människor sitta o äta lunch själva på restauranger, då vill jag nästan gråta. Hoppas aldrig jag behöver äta ensam, då kommer jag gråta samtidigt, och hur sorgligt skulle inte det se ut? 

En mycket bra lördag.

Lördagen var den längst på mycket länge. Vi hann med en hel del under dagen. Först var det fika med fina Matilda och deras söta vän Linn. (Stefan var också med, men han fastna inte på bild)



Efter en förfest hos Lina, med Rasse o co. så satte vi oss på tåget mot Stockholm, förfesten fortsatte där.



Sen åkte vi till kransen och tog ett glas med Eileen. Vi var verkligen som tre väninnor som "tog ett glas" det var nötter och ett glas vitt. Det ser man klart och tydligt på Eileen, att hon tar ett glas. Så fin så!



När vi egentligen trodde att det var sovdags så kom Jens o Bengan tillbaks efter en pokerturnering och då gick vi upp till Bengans fina spritskåp. Och drack drinkar med lime och tillhörande ishink. En mycket seriös och vuxen kväll, helt klart! 




Det finns en miljon bilder ifrån söndagen också, men dom kommer nog inte upp här. Söndagen innehöll ett besök på en skabb-restaurang med skumma räkor (som Bengan valde att kasta upp igen efter förtäring)
Sju nya avsnitt av Lost, en härlig pizza, lite Mia och Klara och en hel del sömn.
-På lördag bär det av mot Boxholm/Mjölby. Eileen och Jens kommer anlända med spänning i blicken, så mycket har vi pratat om stället. Jag ser fram emot det!

RSS 2.0