Ladugård 206

Igår mötte jag upp ett gäng bra brudar och åkte till Ladugård 206 på afterwork. Bra ställe det alltså! Vi beställde "build a burger" och göttade i massa olika såser och röror och pratade förlossning. Samma utgång som alltid alltså! 


Bilden på mig och Emma stal jag från 

Fridas instagram

Två nya tavlor!

Vi har två nya saker på väggen i tv-rummet. Dels den här över Åre som man kan titta på hur länge som helst och hitta nya saker: 

Extra kul för mammas stuga är med!


Sen den här, som ni kanske sett tidigare, den finns på görmånga språk men jag valde engelska. Tyckte franska var så fint, men har liksom ingen anknytning till franskan, så tyckte det kändes lite märkligt. Iaf: 

Alltid tyckt att sånt man har på väggarna är SÅ svårt. Får liksom aldrig till det. Nåja, ett steg i rätt riktning iaf. 


"När jag har pms blir jag precis som min dotter. Hon är 6 månader"

Lilla Berlin skriver på sin instagram och frågar sina följare om hjälp och inspiration om hormoner och hur det påverkar en. Alltså det kommentarsfältet <3<3<3 

In och läs och gapskratta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inser att de gångerna jag får panik och bokar tusen resor och planerar NY-resor, Åre-resor, Barcelona-resor, tjatar på alla jag känner att följa med, vill åka nu-nu-nu, är ett återkommande tema i det där kommentarsfältet. Ops. 

Vad händer i helgen?

Helgen stundar! På fredag ska jag till Ladugård 206 för aw och på lördag åker jag till Köpenhamn på den här peppa festen:
 
 
 
Annars händer inte mycket, vi har varit i Åre, det har jag inte pratat om va? Det var kul. så. 
 

Det går sådär just nu.

Sjukstuga på Bjälbovägen 43. Tre av tre möjliga är sjuka och om 24 timmar åker vi till Åre. Bara att Carpa citron/ingefära och vila sig i form så vi kommer iväg. 

 
Idag har vi roat oss i tv-soffan. Jag läste Martina Haags Det är något som inte stämmer. Ajajaj, vilken hjärtesorg ni. Eller snarare vilken jävla panik. Hon hade ju liksom inget val, vrållämnad. Blä! Må det aldrig hända mig. 
 

Sen har vi bakat kärleksmums. De blev skitdåliga och min mobil är paj och dagens kycklinggryta såg ut som något Historieätarna skulle servera. 

 
Men, men. Nu är dagen strax till ända och sen kommer den aldrig igen. Heja det! 

 


En god lunch.

Lunch idag blev den tidigare nämnda "het thaisallad med räkor" 


den var lagom het, mycket syrlig och väldigt god. 

Gör den! Som buffé-rätt, förrätt eller enkel lunch. Vi åt den med tortillabröd och jag gjorde inte med papaya utan med vitkål. 

Ursäkta fult foto, men här är receptet: 


Senaste...

Snodde en lista!
 
Din bakgrundsbild på mobilen just nu:
Har ingen på hemskärmen, men på låst skärm. Så här:
 
 
 
Skrivbordsbild på din dator:
 
 
 
Senaste sms:
Pappa köper hus. 
 
 
 
 
Senaste whatsapp:
Men älskade vän, jag har inte sånt. 
 
 
 
Senaste snap du gjorde:
Typ den här, fast det är från en film:
 
 
Senaste person som gjorde dig ledsen:
Förmodligen någon i Skam, men det fina med det gänget är ju att man sen får sån förståelse för varför och allt är förlåtet.
 
 
 
Och glad?
Skrattade alldeles nyss åt detta. 
 
 
 
 
Senaste mat du var sugen på:
Corren hade recept på het thaisallad med räkor. Tänkte först på Drömmen och sen tänkte jag att det får det lov. att. BLI. kanske lunch imorogn. 
 
 
 
 
Senaste mat du åt:
Frukost. Yoghurt, granola, knäckemackor med leverpastej.
 
 
 
 
Senast outfiten du längtade efter:
Alltså jag kan inte riktigt minnas, men det senaste jag pratade om i klädväg var i morse när Elton var fredagsfin med piké under tröjan och jag och Christian var oense om knäppningen. Jag tycker det är SÅ snyggt att knäppa pikéer/skjortor hela vägen upp medan Christian tycker en knapp ska va oknäppt. Så jag längtar tills det är inne att knäppa ända upp, då ska jag säga TOLDYOUSO till Christian och utse mig till modespanare, igen. 
 
 
 
 
Senaste outfiten du bar:
Men outfit, jag vet inte jag... Jag har ju kläder på mig nu, men är det en outfit för det? 
Såhär ser det iaf ut idag. 
 
 
 
 
Senast landet du drömde om:
Start spreading the neeeeeeews. These vagabondshooooooose. Amerika. 
 
 
 
 
Senaste platsen utomlands du besökte:
New York City. Här i Nolita. Kan inte komma på att jag varit utomlands efter det. 
 
 
 
 
Senaste personen du tänkte på:
Jennie, för det var från hennes instagram jag snodde bilden ovan.
 
 
 
Senaste personen du kysste:
Gissar att hejdå-puss på dagis inte gills? Hånglade ju liksom inte hejdå. Så då var det ju Christian.
 
 
 
 
Sak du ser framemot:
Helg. Jag skulle vilja gå på bio imorgon, Måste gitt. Men det verkar svårlöst. Annars ser jag fram emot Åre i veckan. New York tjejmil och Åre sessions senare i år.  
 
 
 
 
 

Sämre nätter och Åredags.

Tänk om jag visste, under Eltons första halvår i livet, att han skulle bli en sån som aldrig sov bra. Då skulle jag nog lämna tillbaka. Han har lite vakenperioder igen och några tankar som kommit upp under dessa småtimmar i dvala:
 
1. Är SÅ rädd att dumpa över min vaken-på-natten-ångest på Elton. Ni vet när man i panik ligger och tänker "Jag kommer va SÅ trött. Måste sova. Ska upp om 3 timmar. 2 timmar osv." Jag tänker att det är ju inget Elton kopplat ihop än. Tänker att om man skippar meningar som "Du MÅSTE sova nu Elton, annars orkar du aldrig förskolan imorgon" så kanske han får ett liv utan det där paniken man själv drabbas av när man ligger sömnlös. För helt ärligt så orkar man ju alltid när det väl är dag sen. Något man garanterat lärt sig som förälder.
 
2. De kalla kårar som kryper längst ryggraden när Elton återkommande säger att han inte är rädd för monstret i väggen. NÄMEN VA BRA. Synd att mamma är SKITrädd. Försöker tänka att det är jag som står där i väggen och kollar. Ungefär som i Interstellar. Helt klart en lugnande tanke, faktiskt.  
 
Nästa vecka åker vi till Åre! Då ska jag verkligen strunta i att vi sover dåligt, jag ska bara ha't gött. 
 
 
Den här hitta jag på faceboox. Så ser vi till att det blir va?

Dag i backen!

Igår var vi i Ombergsbacken och åkte pulka och grillade korv. Enligt mina sociala medier var det en aktivitet som de flesta sysslade med. 

Jag var inte den första som frös! Är så impad över mig själv. Har tänkt att jag alltid varit den som fryser och gnäller först. Jag tänkte snarare att vi kunde stannat en timma till när vi åkte hem. Förmodligen har jag mer underhudsfett nu än när jag var barn. Prisar Gud för detta! 


Vadstenabo

Idag fick jag veta att pappa och hans Donna Ann-Marie ska flytta till Vadstena! Var med dom på husvisning igår och det gick alltså i lås idag! Så himla mysigt att ha morfarn så nära och dessutom i hus! 



Och vilket hus sen! Kan inte låta bli att bestämma att jag och Christian ska bo där sen när vi är stora nog. Nära till allt. Längtar så himla mycket tills de flyttar in!


Hårsaker.

Jag har klippt mig ännu kortare! Var hos frisören i torsdags och hon sa att "jag klipper av en rejäl bit, så du får lite frisyr" detta är alltså en frisör som jag gått hos ett tag, ingen förstagångs-frisör säger kanske så. Men hon vet att jag bara nickar och åker med. 

Ursäkta vinternariga läppar. Vi var på trettondagsbal i torsdags och det är som att läpparna är ännu narigare när jag varit ute och druckit alkohol. Så även denna gång. 


Jag tog också steget att bestämma mig för ett schampoo jag nu ska använda jämt. Har tidigare köpt lite olika på mataffärer, men nu blir det finare grejer. För några år sen bestämde jag mig för hudprodukter. Clarins rakt igenom. Och nu verkar det som att håret fick Kérastase rakt igenom. 


En ommålad vägg.

Skriv inläggstext 

Så var det määt. 


2017

Jösses vad jag ska Carpa det här året. Leva life. Unna. Götta. 


Saker jag tänkt göra under 2017: 

- Åka till New York (same procedure as last year. Same procedure as every year) 
- Renovera badrum (överraskning: inte jag alltså) 
- Byta takfönster och altandörrar (överraskning: inte jag alltså) 
- kanske åka på en tvättäkta himla charter i höst? All inklusive, Lollo o Bernie. Lite den. 
- Springa tjejmilen i central park och göra bättre ifrån mig än förra gången. (Hopps lite på att NY-resan är en egen resa och att tjejmilen-resan är en egen. På så sätt kommer jag till NYC 2 ggr i år. Drömma får man! 

Det blir inget ekonomiskt år det här 2017. Det ser jag det. Same procedure as every year alltså. 


RSS 2.0