Ett dygn i Linköping.

I lördags åkte jag och Christian in till Linköping och parkerade oss på Storans uteservering. 
Behöver kanske inte säga så mycket mer än att det var galet gött att skinnjackan var för varm och solen lös liiite för starkt i ögonen. Älskade jävla tid på året som är här nu alltså. 
 
Vi åt lunch på Mörner och drack en irish, även där ute. Sen gick vi till BK för där har ju jag som bekant ett favoritnöje som går ut på att dricka öl och läsa om 1001 filmer man bör se innan man dör. Kom på nu att vi glömde nötterna! Det är ju typ dom som är godast där. 
 
Efter det laddade vi om med skumpa på hotellrummet och sen gick vi till Tapas i Linköping. Sjukt bra, som vanligt. Nån hade sagt att det blivit dyrare och sämre mat. Håller inte med alls. Och tur är väl det!
 
Sen var klockan nio och då förstår ju alla att det är hög tid att ta plats på Harrys. (Eller inte, men vi gjorde det iaf. Typ först) 
 
Och där satt vi och väntade och väntade för det var en bakant som skulle dja där såg vi på facebook. 
Men det gick ju inte alls, vi var för trötta efter denna heldag så vi gick och la oss istället. Gött det med! 
 
Sen blev det söndag och till min stora lycka så bjöd frukostbuffén på cola! Bästabästa grejen. Det stod ett helt gäng med cola bara att plocka. Dom har fattat cola-rivet! 

Väldigt Twin Peaksig frukostmatsal också. Inte oss emot! 
 
Sen kände vi lite på stan, handlade lite krafs och sen tog vi oss till Pizza Hut
Delade lite lätt på en familypizza med hälften El Taco Loco och hälften Bacon BBQ. Fast litelite egenpimpat. Göött. 
 
Hämtade Isabll i Mjölby och sen hem till skönagröna Vadstena. Fantastisk helg!

Att leva nu.

Och bakrutan är skitig som fan
men det spelar ingen roll för jag ser mig aldrig om
och jag ser aldrig framåt. 
 
 
Det är så knäppt att det liksom aldrig finns nåt nu. För att när det väl är NU så är det ju redan över. Det där kan man tänka sig galen på. Som att tänka ett timglas där nuet är precis när sanden är mitt emellan de båda behållarna. (Det här tror jag är Sofia som egentligen tänkt ut (eller iaf sagt till mig), för att ange källa.) Det hinner man ju liksom inte uppfatta förrän det är försent. Så istället går man och väntar, eller tänker tillbaka. 
 
Men usch, det är för tidigt för sånt här. Man måste bli duktigare på att uppfatta var man är just nu, för det är liksom det här som är it. Livet. 
 
Over n out. 
 

Snart helg.

Torsdag redan, så himla gött!

Snart ska jag och Elin bort till hjärta till hjärta och spana in ett skåp jag såg där för längesen, finns det kvar måste jag nog köpa. Nu har vi till o med hittat plats hemma. 
 
Imorgon är det fredag. Jippi! Som bekant ska vi till Lkpg på lördag och rocka loss. SOM jag tjatat om att få gå ut i Lkpg, säkert i tre månader känns det som. Och så nu äntligen! Är så trött på hålet, hålet, hålet. Blä, blä, blä. 
 
Så det ska bli gött.
 
Mors! 

Bara lite kort om låten Det kommer aldrig va över för mig.

Det är väl inte många som missat att Håkans första singel från senaste skivan Det kommer aldrig va över för mig är väldigt lik The Killers When we were young. Men jag tycker alla alla glömmer Johnossis Dead End, alltså denna:
 
Vilken jag skulle tro att den egentligen är inspirerad av (John spelar ju i Håkans band, vore konstigt om han inte visste om att detta, osvosvosvetcetcetc.)

Detta mest för att slå ett slag för johnossi, som är grymma. Om Håkans låtar är kopior av andra låtar eller inte är en debatt som aldrig kommer ta slut (om jag får gissa) men också en debatt som jag tycker att hans fans visar tydligt att de skiter i. Och det viktigaste är väl ändå att de är nöjda.
Haters gonna potate, eller hur var det nu?
 
Iaf så är det så sjukt vemodigt när man lyssnar på sista biten så att man får en liten klump i magen. 
 
"Jag är trettionio
Jag är ett tappat självförtroende
En pojke från förr är tillbaks igen
Han bara står där
Och stirrar mig rakt ner i själen
Vi skulle älska varandra tills jorden gick under
Och du skulle aldrig dö, nej.
Det skulle aldrig va över för dig"

 


Nåväl. en Bra låt är det! 
 
 

Första intervjun i GP.

Men lille vän.  Han ser så arg ut. Ser så ond ut i huden på nåt sätt. 

Kärleken skonar ingen.

Lyssnar mest på Håkans nya och inser vilken Håkan-feber det är överallt. I fredags på valvens after work spelades nya skivan och senare på Källarn spelade trubaduren Håkan-låt efter Håkan-låt. Som Drömmen sa, stackars jävla människor som inte tål honom, dom kan inte ha det lätt nu.
 
Så är det vår också. Dör så gött livet är!
 
 
 
Det där ovanför har jag googlat fram
 

Att städa sitt hem.

Vi har haft Isabell hemma i 2,5 veckor, då mamma varit i Portugal och gympat. 
Idag lämnade jag över hunden och efter jobbet idag ska jag hem och städa så jävla hårt. Isabell löper, finfördelar pinnar, biter sönder pet-flaskor och hårar ungefär precis överallt. 
 
Under 2,5 veckor har vi lyckats dammsuga en gång. Hunden hat-älskar dammsugaren. Hon vet inte om hon ska skratta eller gråta när hon ser den så hon liksom anfaller den och skäller. 
 
Sen när hon väl ligger still så ligger hon likt bilden över och då kan ni ju ana hur vår säng sett ut för det mesta. Vadstenas blodbad. Fresh. Där kan jag dock intyga att lakan bytts som underkläder, dock har torktumlaren varit paj i tusen år så det finns att tvätta! 
 
Så idag ska jag handla massa gött att äta (säng-mat!) sen ska jag hem, diska, tvätta, städa, bädda rent, eventuellt ha dörren öppen under hela tiden (bara för att jag kan) och sen ska jag parkera mig på kammarn, slå på Andra Avenyn och sen titta ända tills jag somnar, utan att resa på mig en endaste gång för att roa/rasta löpande tik. Fyfan va gött det ska bli. 

(Sen är det redan sjukt tomt utan henne, såklart. Kanske mest därför jag trycker på alla fördelar ovan)

Födelsedagspresent.

Så här är det va, att jag har alltid velat äta skaldjursplatå, detta stod på min bucket list och när jag fick fria händer för restaurangval iom min födelsedag så tog jag såklart och såg till att vi alla alla fick varsin skaldjursplatå. 
 
Innan detta hände hade Christian planerat att vi, nästa helg, skulle ta en tripp till göteborg, bo på hotell och äta just skaldjursplatå. 
Så när han väl skulle presentera sin göddiga födelsedagspresent (som han då tyckte hade tappat något av sin charm då vi precis klämt alla dessa skaldjur) så blev jag görsaglad, för skaldjursplatå kan man väl inte äta för många? 
Dock är det samma helg som Göteborg horseshow och stadens alla hotell (eller de som vi har som favorithotell) är uppbokade och här gav Christian mig möjligheten att välja och vraka en ort och restaurang och sånt inför helgen som kommer. 
 
Jag funderade och tänkte, drömde mig till Smögen, Halmstad, Malmö och Falstis. Ända bort till Altea en sväng. Men så kom jag på vad jag vill göra. Helst av allt...
 
..Vi ska åka till Linköping, äta på Tapas i Linköping och sen gå ut och sen hotell. (Alltså ungefär vad vi alltid gör när vi är i Linköping, vilket är någon gång i månaden.) 
 
Sån blev jag tydligen, sån där som min pappa är. Vad man än frågar honom vad han vill göra/äta så vill han alltid göra samma sak som han alltid gjort. Och nu är jag sån. 
Det var allt, tack för mig!

Då har det variit häääärlig helg.

I fredags skulle vi ha grillpresmiär hos Christians mamma. Det blåste som fan, så vi fick göra i ugnen till slut. Jag hade svängt ihop en skaldjurs-cheesecake, för att det lät som världens äckligaste blanding, och då förstår man ju att det måste vara sjukt gott eftersom det låter så knasigt med ändå finns ett recpet. 
 
Den blev sjukt god! Gört, gört, gört. Här är den (och lite annan mat):
 
Sen spelade vi kort och efter det följde jag med Christians syster på Källarn och vips så var man i full gång med festen. Så kan det gå! Men kul var det. 
 
Sen blev det lördag och då vi har en löpande tik hemma så a.v.s.k.y.r. hon att vara inomhus, hon vill ut och ligga helt enkelt. 
Så från halv sju satt hon och grät bredvid sängen och det förstår ju vem som helst att så kan man ju inte ha det. Har man hund får man ju rasta sin hund hur bakfull man än är. Annars borde man ha nackskott. 
SÅN himla tur att jag har en hane som hade jour och var sprudlande nykter och pigg, tog tiken under armen och åkte i väg så att jag fick sova till (håll i hatten) ELVA. Alltså jag var så lycklig när jag vaknade så jag var tvungen att cykla (som jag hatar) och pussa ihjäl honom. 
Snäll jävla människa det där alltså!

NÅJA. Sen var det dags igen och jag åkte till Elin där vi kollade ut en hotell till vår Spanien-resa. Elin fick sen lov att jobba natt så jag följde med Kamel hem och fick mat. BILD:
 
Sen blev det vin och häng med Stenis och senare vattenhålet och vips hem och sov.
Det var ju två fruktansvärda bilder, men det skiter jag i. 
 
Söndagen kom och strax efter lunch hade vi gårdsmöte. 
Här grejar dom med nåt. Vi fikade i solen och planerade trädgård. Sen lång hundpromenad och pizza och sen kammarn hela kvällen. Jag somnade med kläder på och allt. Gött! 
 
Det var den våriga helgen. 

Stört.

 
Men hur fucked up får man bli? Det här säger ju precis allt om hur sjuk (ordagrant) modellvärlden är. Läs hela här 

Lista...

...stulen från niotillfem
 
Hur såg du ut för ett år sedan?
Såhär, på semester i Egypten. 
 
Vilket är ditt mest använda ord den här veckan?
"Men" Det är alltid mitt mest använda ord. Börjar 85% av alla meningar med det ordet. Oavsett om jag skriver eller talar. 
 
Har du någon fobi?
Svar: nej. 
 
Vad är det godaste du ätit hittills i veckan? 
Jordnötssmör. Har ätit det nonstop sen i lördags. Inatt vid tre åt jag en macka till exempel. 
 
Vad är det finaste någon sagt till dig idag?
Jag har knappt pratat med någon så förmodligen typ ett "tack" eller nåt sånt.
 
När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
När jag nyss upptäckte att jag har helt okej peng kvar den här månaden. (Förmodligen iom en födelsedagsslant som trillat in, men ändå)
 
Vad tror du kommer bli roligast i helgen? 
Vejnet med Elin (mfl?). När träffade jag ens Elin senast? Det säger en hel del om hur trevligt det ska bli! 
Här strax utanför Way out West 2010
 
Vilket är din pepp-låt för tillfället?
Den här, eller sommarvin för att namnet säger ju allt. 
 
Vad har du sysselsatt dig med då du haft dötid i veckan?
Serien Andra avenyn. Synd att kalla det dötid. Det är nämligen mina dagars höjdpunkt nu mera. 
 
Vad har du gjort/kommer du göra nåt i veckan som du aldrig gjort tidigare?
grillat korv inomhus. 
 
Vad oroar du dig för?
Jag är ju en ganska o-orolig själ. Men kanske att allt ska gå åt helvete, alltså på ritkgit åt helvete. Vad säger att det inte skulle kunna göra det för mig? 
 
Vem är den kändaste personen du sett på senaste?
Men det är ungefär tvåhundra år sedan jag såg en kändis. Kan inte komma på. Tråkigt. 
 
Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Vädret. Från att sitta utan jacka på Snaps uteservering till att gå med mössa och kängor och rasta hunden. 
 
Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut? 
 
Har veckan varit bra än så länge?
Något hjärndöd. Men helt okej. 

Middag.

Igår grillade vi korv. 
 
Redan torsdag idag, jösses! Imorgon är det helg. Wiho! 
 

Ny bikini.

Jag har köpt ny bikini som jag bara tänker passa så jävla bra i när jag är snorbrun. Där av kommer det solas konstant i sommar. Därav måste det bli strålande väder. Så är det bara. 
 
Jag börjar nog i den i en vecka i Spanien med Elin, Tessan och Kamilla. JÄVLAR vad den ska få hänga med på roligheter. 
 
Den är från Monki. Som så mycket annat på min kropp. 
 
 

En massa osedda bilder ifrån helgen.

Ojoj, det har ju postats bilder både här och på instagram. Flera lite på båda ställen, några åt fel håll och några inte alls. 
 
Här kommer ännu fler bilder! 
 

Valborg.

Så himla klassiskt fin Håkan-bit. 

Meh.


Söndag i solen.

Det blev söndag och vår i luften. Helt undebart!

Vi tog vårt pick och pack och åkte till Söder. Planterade oss på Snaps uteservering och kände in sol, öl och cigg.

Sen åt jag och Christian middag på Hard Rock Café och sen väntade sängen vid nio.

Mycket bra söndag!


Barnvakt.

I lördags var jag barnvakt åt en liten ängel Nils som somnade precis som han skulle vid sju i sin egna säng. Jag kunde knappt tro att det var sant. Ingen annan heller. :)


Meh.

 
Men nu funkar inget här på blogg.se. Här har ni ett par sneda bilder från vår underbara middag igår. 
Jag har varit sugen på ostron nonstop sen jag vaknade imorse. 

Helgen som aldrig kommer!!

På fredag efter våra jobb ska vi åka till Stockholm.

Vår grundanledning är att Christian ska på svensexa och jag ska vara barnvakt åt Nils när Carro och Gustaf är på fest.

Sen föll det sig så att eftersom att jag fyller år på måndag så passar vi på att fira mig med restaurang och härligheter. (Pappa bor ju även i Stockholm)

Jag fick välja restaurang! Jihu.
Jag valde...*trumvirvel* att äta....spänningen stiger...skaldjursplateau. Alltså FYFAN va bra val! Den där jävla middagen är typ det jag lever för just nu. Precis så känns det. Jag skulle kunna vara vaken dygnet runt fram till fredag om det behövdes (här började min sambo gapskratta, hävda att jag inte ens skulle klara att vara vaken till 22.00)

Dagarna sniglar sig fram! Jag bokade bord igår och det känns som det gått en vecka sen dess, minst!

Alltså he mig fredag och det här på en tallrik:


Apr. 08, 2013

Ikväll har vi varit på promenad med Isabell vid Tycklinge. Så jäkla skönt när man kan påbörja en promenad vid sju utan att varken frysa ihjäl eller villa bort sig i mörkret.


Två små bilder från helgen.


Fredag

Hanen är på finfest och jag och isabell ligger på kammarn och kollar på Andra Avenyn och dricker vin Plura-style. Kunde ha't sämre!


AA

Kristin tipsade om att på swefilmer.com finns hela jävla Andra Avenyn. Alltså jösses.

Igår kollade jag 15 avsnitt, det är 7,5 h det. Aldrig varit vaken så länge!


Hörnet.

Vi va på Hörnet och åt här i veckan. Kan det varit i tisdags?

Älskar hörnet! Så himla ovant att det var ljust utanför fönstret när vi var där.


Som bekant.

Som bekant så älskar jag de här historierna av Niotillfems läsare. 
 
 

Nya (?) soffor

Vi har så himla urtvättade och slitna soffor. Blä för den där textilen i alltså, det är hårvax-fläckar och kala fläckar.

Det har känts så himla synd att byta bara, för dom är så himla perfekta i storlek.

LYCKAN då när jag ser att man kan byta klädseln, och när Christian visar www.bemz.se som har typ klädslar till alla alla gamla modeller av soffor.
Pörfekt! Beställt och klart.

(O så nytt soffbord också när vi hittar rätt)


Axeln.

Igår var det påskdagen och efter att jag bodypumpat och duschat och haft mig så gick vi till Butti och spelade spel och åt galet god mat. (Stekte på stekstenar)

Idag har vi varit så sjukt effektiva! Jag har bl.a putsat alla fönster (9 fönster, 24 rutor på varje) samt tvättat och strukit alla gardiner. Alltså jag är typ öm i axeln nu.

Så. Det var det. Adjö.

 


RSS 2.0