Födelsedagspresent.

Så här är det va, att jag har alltid velat äta skaldjursplatå, detta stod på min bucket list och när jag fick fria händer för restaurangval iom min födelsedag så tog jag såklart och såg till att vi alla alla fick varsin skaldjursplatå. 
 
Innan detta hände hade Christian planerat att vi, nästa helg, skulle ta en tripp till göteborg, bo på hotell och äta just skaldjursplatå. 
Så när han väl skulle presentera sin göddiga födelsedagspresent (som han då tyckte hade tappat något av sin charm då vi precis klämt alla dessa skaldjur) så blev jag görsaglad, för skaldjursplatå kan man väl inte äta för många? 
Dock är det samma helg som Göteborg horseshow och stadens alla hotell (eller de som vi har som favorithotell) är uppbokade och här gav Christian mig möjligheten att välja och vraka en ort och restaurang och sånt inför helgen som kommer. 
 
Jag funderade och tänkte, drömde mig till Smögen, Halmstad, Malmö och Falstis. Ända bort till Altea en sväng. Men så kom jag på vad jag vill göra. Helst av allt...
 
..Vi ska åka till Linköping, äta på Tapas i Linköping och sen gå ut och sen hotell. (Alltså ungefär vad vi alltid gör när vi är i Linköping, vilket är någon gång i månaden.) 
 
Sån blev jag tydligen, sån där som min pappa är. Vad man än frågar honom vad han vill göra/äta så vill han alltid göra samma sak som han alltid gjort. Och nu är jag sån. 
Det var allt, tack för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0