Fredag eller vad det nu var för dag.

Dåligt veckofel man blir av långhelg. I morse var jag säker på att det var söndag, för andra dagen i rad. 
 
Natten till igår sov Elton i tjugominutersintervaller... vi är inte så vana vid dåliga nätter utan brukar skrapa ihop iaf 5-6 timmars sömn per natt, dock inte på raken. Så det var frustrerade föräldrar som gav upp vid femhugget och satte igång dagen. 
 
Pappa kom på väg till Stockholm och drack kaffe och kollade till hur mycket som hänt på huset sen han var här sist (vilket var när Elton var fyra dagar gammal, så det är ju ett litet tag sen)
Här kommer tydligen Bjälbos största altan att stå...eller nåt. Jag börjar bli orolig för hur vi ska få ihop saker att ha på den och i det inglasade rummet. Vad mer kan man ha än matsalsmöbler och soffa liksom? Rädd att det blir tomt. Men det är nästa problem. Trallen läggs i år och inglasningen nästa, som det är tänkt nu iaf. 
 
Iaf så var tanken att jag skulle åkt till kojan och hängt med Chrille o co. men den planen styrdes av ganska snabbt efter den långa natten. Nu är det ju iofs så att man alltid är pigg när man väl är uppe på morgonen liksom, men man lär sig ju aldrig att komma ihåg det under natten. Man är ju helt övertygad om att man kommer DÖ för man kommer va så trött dagen efter. 
 
Det var så himla fint väder till en början så Christian kallade hit grannar på fredagsöl (det var iofs bara Martin som dök upp, men trevligt ändå) tyvärr kunde vi inte alls sitta ute som vi tänkt, utan fick hållas runt köksbordet. Det gick det med. 
 
Sen slog klockan nio och vi gick och la oss... fördelen med en dålig natt är ju att fast natten efter är precis som vanliga nätter så är man så övertygad och glad för att man har haft en sjukt bra natt! Den känslan lever vi på idag. SJUKT bra natt! Elton sov från nio till fem (med två matpauser, men vi behövde aldrig lämna sängen) vid sex tog LCk honom och jag sov till sju. 
 
Nu sover Elton i skuggan och jag solar och livet är gött igen. Bara lördag också. Fint! 

Lekdagar

Idag har vi, i ganska vanlig ordning, varit i Mjölby och hängt med de här två (och Ludvig och Drömmen som var med en sväng) Nu är det långhelg. GÖTT! 

Kusin på besök!

Nils och Caroline har varit på besök sedan i måndags. Eftersom Caroline behövde jobba så tog jag och mamam hand om Nils och Elton på dagarna. 
 
 
Vi tog igår med lycklig (knappt) tvååring till Christians jobb så han fick åka brandbil. (Eller ja, åka fast stillastående) 
Mycket uppskattat att få spruta vatten och sitta bakom ratten och kolla på blåljusen. 
 
Kolla på de här två gulliga kusinerna alltså. <3
 
 

Nya utemöbler.

Vi har köpt nya utemöbler! Haffade dom på blocket och packade idag in bebis, barn, mamma och mig i bilen och åkte och hämtade. När vi hade köpt dom sa mamma "det där var han Atlas fru" men jag vet inte jag, Om man ska tro på det. Snygga konstrottingsmöbler sålde hon iaf. Till bra peng. 

Liiiite övermöblerat på den trallen nu alltså, men faktiskt så är inte altanen på baksidan speciellt långt borta, så det får vara lite övermöblerat ett litet tag där. 

Rösträtt och mors dag.

Idag har varit en bra dag! Bästa, bästa årstiden. Njut!!
 
 
Jag, Christian och Elton gick till stan (Röstade på vägen) och mötte våra mammor (Elton hade ju redan sin med sig) samt Isabell. Vi gick till vår gamla gård där det var loppis! Mys där alltså. Vi fikade i bersån och sen gick vi till Rojas och åt lunch. 
 
Sen glass i stora lass (jag håller på att laborera fram den perfekta glassen, har hittills kommit fram till våffla med saltlakrits, guldnogat och ?? den sista jävla smaken sitter inte än. Måste testa mer, må det ta hela sommaren. Tipsa gärrrna så testar jag! 
 
Nu är vi hemma igen och Christian ska träna och jag ska hänga med min lille kille <3. Han har åkt skyttetrafik mellan mormor och farmor hela dagen så nu längtar jag efter att ha honom lite själv ett tag. 

Lördag på Bjälbovägen.

Igår kom Amanda, Björn och Rickard hit och vi åt mat och kollade på fotboll. Fotboll är ju inget för mig alltså, så jag såg till att det blev tp-spel under tiden också! 

Först åt vi varrrrm smörgåstårta i alla möjliga olika uppsättningar då nån inte gillade lök och nån inte åt kött. (Låter som vi var 300 pers.)
 

Facetime <3

Idag har kusinerna snackat på facetime. 
 
Nu ska vi gå o rösta. Viktigt, viktigt. 

iPhone

Idag har jag fotat med min iPhone så då kan jag passa på att mobilblogga lite. Synd att bilderna blir lite förstora från telefonen bara. Men, men. Lev med det. 

Hur LÅNG är vår unge? Jag är lika fascinerad varenda gång jag ser honom lite på håll. Han var ju yttepytteliten alldeles nyss. 


Altanen har snart lämnat plats för nybygge. Love it! Duktiga jävla Christian alltså. 

Badhund

Idag tog vi med kokhet hund till tycklinge för bad och sånt. Mycket uppskattat! 
 
Gött med sommar! Synd att ACn är paj i vår bil...Alltså vår bil är typ svartast i världen, det blir så. jävla. varmt. Imorgon ska den till verkstaden och sen jävlar ska jag endast njuta av värmen. 

Nu blir det korvstroganoff. Som vanligt. Jahej.

Sommar <3

Elton sover i skuggan och jag dricker citronfanta i solen. 



Lördag.

Igår var vi på Hörnet och åt med delar av Grefbäckarna, det var gott och trevligt precis som vanligt! 

Idag vaknade vi så tidigt att jag hunnit gå hundpromenad och åkt till bageriet och köpt bröd innan klockan slagit sju. 
Elton somnade om strax efter åtta. GULLI, titta: 

Sen åkte jag till ÖB och köpte grill, parasoll och en påse chips. Allt för en heldag i solen! 

Sandra och Charlie kom och vi har varit ute ungefär hela dagen. Så jäkla gött! Gick till Konsum o köpte grillgrejer och vi passade på att grilla fisk när inte Eric var med. Det blev gött och allt sånt. 


Nu ska Sandra och Charlie sova över. Hur mysigt!? Vi har spelat tp och nu äter Elton och somnar nog strax efter det. 

Slut på rörigt inlägg! 

Häng i barngäng

Vilken jäkla göddig överraskning att det var så här himla fint väder idag. Oväntat! Raskt kom ett gäng till vår trädgård för häng.
 

Bloggiblogg




Lördag på Ikea 09.30

Idag gjorde vi slag i saken vardagsrum. Vi hyrde släp och infann oss på Ikea 09.30 där vi hade tänkt luncha. Icke sa Nicke när vi passerade restaurangen strax innan tio. Inte lunchtid. 
Man är uppe tidigt som förälder!

Iaf så visade det sig att det mest vi tyckte var snyggt kom från samma serie, nämligen Stockholm. "Men vilken snygg matta" ja, det var Stockholm. "Men vilken snygg vas" ja, det var Stockholm igen. Så medan vårt sovrum skriker Hemnes så skriker nu vårt vardagsrum Stockholm. Vi tittar lite före och efter. 
 
 
Vi går runt och är så nöjda här hemma, älskar när man har nytt så man liksom hajar till när man kommer in i ett rum. "javisstja"-känsla varje gång. 
 
 
Nu är tv och soffor på övervåningen. Fast vi kollar ju mest i kök och sovrum så det kanske inte blir mycket tittande där uppe ändå. 
 
 

 
 

På djurkliniken.

Eftersom att Isabell igår kräktes utan att vi rett ut varför så fick vi inte vara i väntrummet med de andra djuren på kliniken utan i "karantän" direkt i undersökningsrummet. 
Där passade Elton såklart på att tömma tarmen. Lite fräckt mot Isabell, kan tyckas, som hade stopp i sin. 
(Men STOR bebis!) Det var bara att placera barnet på undersökningsbordet och byta. 
 
Nu sitter jag och väntar på att mamma eller veterinären ska ringa och berätta hur natten gått för Isabell och om de rett ut nåt vad det är för fel. Bredvid mig ligger Elton och sover, så jävla lurad för han har ingen aning om att jag varit iväg och duschat under tiden. Helvete om han vetat det ser ni, då hade det blivit liv i luckan. 

Tio veckor.

Idag blir Elton tio veckor! 
Vi åkte till Eric, Sandra och Charlie och fikade med drömfamiljen. 



Sen åkte jag, Elton, mamma och Isabell till Valla djurklinik eftersom Isabell spytt hej vilt ungefär for ever. Nu verkar hon bli kvar över natten för de tror att hon ätit nåt opassande (no shit, det är typ det enda hon gör) som satt sig på tvären och täpper till tarmen. Dom har röntgat nu. Ska bli intressant att se vad som sitter där inne. Kan va prick vad som helst. 

En fredag och en lördag i Stockholm

I fredags hade vi först fint besök av Jenny och Kalle, sen blåste vi till Stockholm och hem till pappa på Norr Mälarstrand. 
 
Vi åt middag på en Libanesisk restaurang någon gata ifrån honom. Café Corniche. Dögott. 
 
Sen åkte vi till Carro och Gustaf som tyvärr inte var hemma och sov över natten. 
 
Så blev det lördag och vi gick åter till Norr Mälarstrand. Den här gången köpte vi frukost på Le petite France, men insåg att vi både hade bättre utsikt och sol på pappas balkong (den lyxen!) så vi tog oss hem till honom och åt. 
 
Sen gav vi oss iväg med målet att hinna till en affär på Kungsholms strand (tror jag det är) som jag var med Carro en gång på, där säljer de skitbra barnsaker, second hand. De stängde klockan tre och det missade vi självklart. 
Istället promenerade vi till Gamla stan och tog en öl (varm choklad för mig, var ju iskallt) på Temple bar och sen råkade Christian nämna att han aldrig åkt Djurgårdsfärja. Dett gick inte för sig, sa farsan och vip så var vi på väg. 
 
Där tog visst bilderna slut och det var ju lite synd. På Djurgården åt vi nämligen lunch på Ulla Winbladh. Jag åt köttbullar som var stört goda (trots att hela min rätt hann kallna då Elton skulle ha lunchrast först) Pappa och Christian åt kalvgryta och när vi var klara lovade pappa sig själv att aldrig mer äta på skitrestauranger (inte för att detta var en, såklart. Utan tvärtom. Så jävla underbart med bra mat) 
I foajén när vi kom så stod Filip Hammar med en bebis på armen. Jaha, hejhej nickade vi och det var inte ens konstigt att se honom irl för man har sett honom så himla mycket på tv. Så nu har Elton träffat ett kändisbarn skulle man kunna säga. 
 
Sen gick vi via strandvägen till tunnelbanan vid Kungsträdgården och köpte med Gooh! och sen var den dagen ganska klar. Förutom att vi åt och kollade lite på tv och sånt. 
 
Mycket bra vårhelg i Stockholm! 
 
 

Valborgsmässoafton

Igår var det valborgsmässoafton och vi var bjudna på fest hemma hos Jonas och Sofia. Man klev liksom in i ett dagis kändes det lite som, lika skyldiga var ju såklart vi då Elton var med. Så himla kul med alla alla ungar, det var boarn överallt. 
 
 
Det där är ju lite stående fest så det ska bli så himla kul att se alla alla dom här ungarna år efter år. Idag har vi mest ätit och sovit, gud så skönt! 

RSS 2.0