En fredag och en lördag i Stockholm

I fredags hade vi först fint besök av Jenny och Kalle, sen blåste vi till Stockholm och hem till pappa på Norr Mälarstrand. 
 
Vi åt middag på en Libanesisk restaurang någon gata ifrån honom. Café Corniche. Dögott. 
 
Sen åkte vi till Carro och Gustaf som tyvärr inte var hemma och sov över natten. 
 
Så blev det lördag och vi gick åter till Norr Mälarstrand. Den här gången köpte vi frukost på Le petite France, men insåg att vi både hade bättre utsikt och sol på pappas balkong (den lyxen!) så vi tog oss hem till honom och åt. 
 
Sen gav vi oss iväg med målet att hinna till en affär på Kungsholms strand (tror jag det är) som jag var med Carro en gång på, där säljer de skitbra barnsaker, second hand. De stängde klockan tre och det missade vi självklart. 
Istället promenerade vi till Gamla stan och tog en öl (varm choklad för mig, var ju iskallt) på Temple bar och sen råkade Christian nämna att han aldrig åkt Djurgårdsfärja. Dett gick inte för sig, sa farsan och vip så var vi på väg. 
 
Där tog visst bilderna slut och det var ju lite synd. På Djurgården åt vi nämligen lunch på Ulla Winbladh. Jag åt köttbullar som var stört goda (trots att hela min rätt hann kallna då Elton skulle ha lunchrast först) Pappa och Christian åt kalvgryta och när vi var klara lovade pappa sig själv att aldrig mer äta på skitrestauranger (inte för att detta var en, såklart. Utan tvärtom. Så jävla underbart med bra mat) 
I foajén när vi kom så stod Filip Hammar med en bebis på armen. Jaha, hejhej nickade vi och det var inte ens konstigt att se honom irl för man har sett honom så himla mycket på tv. Så nu har Elton träffat ett kändisbarn skulle man kunna säga. 
 
Sen gick vi via strandvägen till tunnelbanan vid Kungsträdgården och köpte med Gooh! och sen var den dagen ganska klar. Förutom att vi åt och kollade lite på tv och sånt. 
 
Mycket bra vårhelg i Stockholm! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0