Långfredestart

God morgon! 


Här vaknade jag 05.50 och kunde inte somna om för jag var så pepp på att använda min nya kruskavel. Nåt fel är det ju, det förstår ju alla. 

Resten av familjen sover som en stock för igår var christians familj här och åt pizza så Elton var uppe senare än vanligt. Vi fick träffa lilla Lova! <3 denna guldklimp. 

Nu vaknade Elton. En bild på dagens deg är allt ni får. 

Uppdaterar med en bild på färdigt bröd också. Mors!


En vecka hit, en vecka dit.

Helg har det varit! Vårhelger är ju de bästa helgerna. Så här var våran: 
 
I fredags gav jag mig ut och sprang prick vid 15 och undrade så varför alla började smsa och fråga om jag var i Stockholm. Kom hem 45 minuter senare till hemskheterna och sen följde vi det hela kvällen (Christian var iväg, bara jag och Elton hemma) 
- Det kommer komma nåt fint ur detta! Jag lovar. Eller det har väl redan gjort. Människor ibland alltså <3
 
Lördag och Christian sprang Bergsloppet så jag och Elton rastade hund, cyklade till stan och köpte lördagstulpander (rutiner <3)

Hem och vände för att möta Sofia för några öl på Borgmestaren. Hemma vid 22 och sen söndag och helgens enda bild:
Hade Edith här nån timma innan vi mötte Amanda och lilla Fred på stan för lunch på *trumvirvel* Borgmestaren. 
 
Sen var det rutin-söndag med träning, tapetsering, brödbak, middag och gooooood natt. (Förresten är vårt vardagsrum KLART. Ska visa bilder så snart jag kan) 



Uf. Lång dag.

Idag skulle egentligen va min in-i-rutiner-igen-dag. Efter att ha varit i Åre förra veckan och vabbat igår längtade jag efter att grotta i papper på kontoret. Stryka saker på att-göra-listan och sånt. 

 
Men ajajaj, så blev det inte ni. Det blev vaken-natt med URsjuk hund. Alltså mitt lilla hjärta. <3 
Sen söndag kväll har hon spytt hejdlöst och efter att tillbringa natten skakandes (med mig bredvid hela natten. Vågade inte sluta vaka) så kom det blod ur rumpa och i kräks. Och vi ilade in till valla djursjukhus det första vi gjorde i morse. Eller vad är dag och vad är natt när man dygnat? 
 
Iaf var dom hjältar där inne och såg ju snabbt att isabell behövde dropp och vara under uppsikt. Hennes hjärta slog i 180 och hela hon hoppade liksom till vid varje hjärtslag. Samtidigt visade tandköttet att blodcirkulationen var jättedålig. 
 
Jag var där ifrån en kvart senare med Isabells koppel i handen då de såklart ville behålla henne minst till imorgon. 
 
 
 

Fick snart veta att de hittat en sten på röntgen som fastnat i tarmen och stoppar upp. Förhoppningsvis är det enda felet. De har inte kunnat ta alla prover de vill då hennes allmäntillstånd varit så dåligt. De fick inte ur henne en droppe blod när vi kom in för hon var så uttorkad.

Hon är iaf piggare och hade travat iväg och kissat på eget initiativ. <3 Jag fick henne inte ens att stå själv i slutet. (Vad stor text det blev här. Jag får inte bort'et.)


RSS 2.0