På tur.





Over n' out från Bråvalla 2015

 
 
Jag är lite sliten än idag och har varit törstig konstant sen vi kom hem fredag natt. Men det var det värt. Så himla värt! 
 
Jag såg ju inte 25 band, men jag såg mina måsten. Bäst var Seinabo Sey och Milky Chance. Dock var nog Robbie kungen av festivalkvällen, jag hade aldrig väntat mig att det skulle va så himla bra, jag hade inte ens tänkt se honom. Men han kan sina saker. 
 
Gud, vilket bra dag jag hade! Vaknade upp dagen efter kräkandes, men ville ändå dit igen. Längtar redan till nästa år!
 
 

Festivalfestivalfestival

När jag var liten, eller alltså när jag var typ arton, så brukade pappa och jag jämföra Elitloppet och Hultsfredsfestivalen med varandra. Inte för att de på något sätt påminner om varandra, utan för att det var det roligaste vi visste på hela året. Och på så sätt kunde vi förstå varandra när pappa åkte på Elitloppet och jag på Hultsfredsfestivalen. (Båda hade nog lidit ungefär lika mycket på varandras evenemang.)
 
Den himla peppen som infann sig när det närmade sig avfärd mot festival går inte att varken sätta ord eller ta på. Aldrig någonsin har jag väl varit så pepp och lycklig som just när festivaläventyret börjar. Iaf i ren glädje-pepp-lycka. Klart att glädjen att få barn och att att träffa LCK, köpa hus och sånt är större på sitt sätt, men just i äkta underhållnings-roligt så slår inget det där som infinner sig när man ger sig iväg och har fem dagar i tält framför sig. Och att man gjorde det då också såklart, nu skulle jag nog mest tycka att det var bökigt, men jag är så jäkla glad att jag gjort det. Tältat, frusit, druckit för mycket, somnat på spelningar, däckat i tält, tvingat i sig alkohol fast kroppen skriker nej, sett ut som skit och gömt sig bakom solglasögon, blivit dyblöt i regn och aldrig riktigt kunnat torka, klivit runt barfota i oidentifierbar gegga, nästan kräkts av lukten från bajamajor, ätit torra mackor med räkost, ramlat in i okända gäng där det aldrig nånsin blir dålig stämning, smusslat in alkohol förbi vakter, plankat över staket för att få kissa, eller ålat under trots att alla kissat mot staketet, köpt vin istället för mat för sista pengen etc. etc. etc. Fyfan vad jag unnar Elton och eventuella framtida barn att få uppleva allt det där. <3
 
 

Klagade ni på regn på midsommar?

Vissa hade en sämre midsommar än andra. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bråvallapeppen fortsätter

 
JAHARÅ. Har satt ihop en liten spellista med allt jag vill se på Bråvalla. Jag började ju peppa förra veckan med att lyssna in mig, problemet var bara att jag lyssnade in mig på torsdagens spelschema. Var så HIMLA Linda Pira-pepp. Men, men. Sånt händer. 
 
Jag har nu, efter att satt in alla mina 25 band i spelschemat, insett att jag nog får hoppa över Sensation, är det som året jag var, att det är tältet med all dansmusik så kan man kanske gå dit och bippediboppdansa lite mellan varven. Just nu är jag mest pepp på Seinabo Sey och kommer säkert hoppa över både Refused och NOFX i stundens hetta. SÄkert Muse också. Ska bli kul att se hur många spelningar det blev sen. :) 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 

Bråvallapeppen

Om en vecka och lite till åker vi på Bråvalla! En strålande 30års-present som jag fick av stenis. Jag sitter nu och lyssnar in mig lite på banden, det är tydligen inte som förr att jag kan varenda stavelse i varenda låt av det jag vill se. Det är snarare så att jag inte ens vet en enda artist som spelar på fredagen, när jag ska dit. Eller nu vet jag, för nu har jag ju kollat det. 
 
Jag var på Bråvalla för två år sedan och hade dagarna innan precis fått reda på att det bodde något litet, litet i min mage som senare skulle komma ut som vår underbara Elton <3
Såhär härligt ogravid såg jag ut när jag blundade knäppt på bild. Det var inte så dumt att vara nykter på festival! Jag orkade vara vaken hur länge som helst och mådde strålande på mornarna. Det blev dock bara en natt i tält, så det kanske var därför. 
 
I år är jag pepp igen, fast det blir bara på festivalområdet denna gång, kommer bli lite tomt utan tälthäng och varm urinlukt, men det är så det är att bli äldre. 

Men först midsommar hörni! Det ska bli gött. 

Fyndat fyndet.

En har ju shoppat lite i New York! Förutom shoppingen på Manhattan så åkte vi till Woodbury outlet. Det var typ en hel stad med bara massa outlets från kända märken. Där handlade jag följande saker:
 
2 par Vans. Ett par till Elton och ett par till mig
1 skjorta från Ralph Lauren till LCK
1 klänning från Michael Kors som jag ska ha på Stina och Andreas bröllop
3 träningströjor Reebok/crossfit till Christian
1 par shorts från adidas till mig
1 par träningsbyxor från adidas till mig
1 basketoutfit till Elton
 
Summan av kardemumman: 2000 kronor. Ingen stor peng för allt det där! Med tanke på att Chrstians skjorta egentligen kostar över tusen bara den. 
 
Tänkte att jag skulle googla fram en bild på klänningen, men jag lyckaresente. 
 
 

New York.

Skrev ett inlägg på planet som tydligen inte kom upp, det var ju synd så jag försöker igen. 
En god lunch på Times Square 

Uppe i Empire State Building 




På Brooklyn Bridge 


Lobster roll och burgare i Lower East side. 



På en rooftop bar. 


Middag och föreställning på Broadway. 


Oakley Mini 10k i Central Park. 

Alldeles för mycket mat på Carmind efter loppet med hela Springtime-gänget. 

Häftiga New York alltså! Men nu är jag klar med det för den här gången. Ska hem och visa allt fint jag köpt på woodbury outlet. Ett hett shoppingtips om ni åker till New York! 

Fredagsmys

 

New York.

Har alldeles nyss bokat min tågbiljett till Stockholm på söndag. Alltså första steget på NY-resan. Planet lyfter tidigt på måndag, så vi sover hos Caroline söndag till måndag. 
 
JAG HAR SÅN HIMLA HEMLÄNGTAN redan. Vill typ gråta ihjäl mig när jag tänker på mina finaste killar som kommer ha vår underbara vardag här hemma när jag är borta. 
 
Men jag har också bestämt mig för att när resan börjar, alltså på söndag 15.43, så ska jag BARA njuta av att vara iväg. Jag vet ju innerst inne att en vecka går sjukt snabbt och både Elton och Christian kommer ha det döbra. 
För nu har jag haft hemlängtan sen jag fick veta om resan i oktober, så den lilla veckan vi faktiskt är borta, ska jag inte längta hem det minsta. 

Naglar och pool

Alldeles nyss bokade jag in en nagelförlängning inför bröllopet vi ska på i sommar, aldrig någonsin har väl jag haft tjusiga naglar, så det ska bli spännande! 
 
Igår hade vi Nils och Caroline hos oss och vi passade på att inviga terasspoolen. Eller OKEJDÅ inte jag, för jag är sån tråkig som tycker att det är lite bökigt att byta om till bikini och sen bli blöt och förmodligen kall. Inte i poolen då, där det var över 30 grader, men vägen upp sen. 
Inte världens bästa bild då den är fotad ur ett filmklipp, men man förstår poängen. Succé gjorde den, hos barnen. Gissar att Elton och Christian legat i hela dagen idag medan jag är på jobbet. 
 
Nåja. Detta om detta, nu ska jag snart äta lunch för jag är visst döhungrig. 
 

Filmen från helgen i Malmö / Köpenhamn.

 

Malmö och Köpenhamn!

Vi har varit i Malmö i helgen! Och en sväng i Köpenhamn också. Amanda, en av mina bästa människor, har flyttat till Köpenhamn och öppnat T-shirt store där, eller Dedicated som de snart kommer byta namn till. Christians bror (+ tjej) bor i Malmö och även en av Christians närmsta vänner (+ tjej) som nyligen fått barn. Det var helt enkelt tillfälle att bara bestämma en helg och åka ner. 
 
Det har varit en helt himla grym helg! Har hunnit med hur mycket som helst och det där barnet vi har, har varit helt underbar hela tiden. Somnat lagom till vi skulle ut och äta, snällt suttit i vagnen och allt sånt där. 
 
Jag fick visst bara bild på en grym tshirt jag köpte av Amanda. Är så positivt överraskad över den där tischan, för jagköpte den mest för att Christian köpte två och jag tänkte att det vore ju passande om jag också köpte en. Men asbra modell, och kvalité. Den perfekta t-shirten helt enkelt. 
Och så utsikten ner från vårt fönster på hotellet. 
 
Det må hända att det dyker upp en film om allt också. ;) Mors! 
 
 
 
 

RSS 2.0