Men lugn kroppen.

I dessa Håkan-tider går min hjärna tydligen bananas. I natt drömde jag (för tredje gången på ungefär 1.5 veckor) att jag och Håkan hängde. Det är så mycket sånt jämt i mina drömmar. Jag ser honom nånstans, går fram alldeles modigt, (herre tänk om det vore verklighet då hade jag ju typ gjort på mig) och säger något i stil med "Hej, jag vill bara att du ska veta att jag finns, även om du glömmer det om en sekund så känns det fint att veta att du iaf vetat det en yttepyttekort tid." och sen börjar vi hänga en massa. Gör inget speciellt utan bara går runt. 
 
I natt var vi utanför någon fest och det fina i drömmen är alltid att han väljer att hänga med mig istället för det vi egentligen gör (typ är på fest eller i större sammanhang) 
 
Det känns fint ändå, att min hjärna får uppleva det där. Även om så bara i en dröm. 
 
Just nu är jag så Håkan-hjärntvättad att jag ögonaböj vill gå och tatuera in den här som en siluett nånstans, typ på underarmen. Älskar fyrkantiga tatueringar. 
 
Men herregud, det förstår jag ju att den impulsen går över. Men det är en fin bild. 

Göteborg igen då.

Idag har vi ätit hotellig frukost samt haft möte hela långa dagen.

Nu sitter jag på tåget hem till min bästa människa som det tyvärr kommit kräks ifrån inatt. Stackars.


Göteborg

Igår kom jag fram till Göteborg vid sex på kvällen och då checkade vi in på hotell Post med världens göddigaste rum.

Sen åkte jag till andra långgatan och träffade Cecilia. Det var fint som snus!


Håkanist.

Det är så fint att kolla olika Håkan Hellström-hashtaggar och mötas av fjortonåriga tjejer och killar i randiga tröjor, med hjärtat av på mitten poserandes tillsammans med olika citat från alla dess låtar som ligger en själv så fruktansvärt varmt om hjärtat.

Så fint att det inte bara var vi som var fjorton när Håkan slog igenom som brinner för det där med håkanismen.

Det finns hopp om framtiden gott folk. För dagens ungdomar lutar sig också mot den Hellströmska verkligheten. Då kan inget gå fel.

Man får liksom lämna över stafettpinnen nu. Inse att ens eget hjärta är helt och varmt och att det löste sig och gick vägen och man blev vuxen och säker på sig själv. Nu är Håkans låtar viktigare för någon annan. Någon med krossat tonårshjärta som lyssnar extra noga på textader som "nu minns jag, jag förstår inte kärlek. Inte det minsta."

Lyckliga, lyckliga mig som har haft möjligheten att lyssna på Håkan när det varit som jobbigast, eller när det varit som underbarast. Fy fan vad det har betytt. (Och gör fortfarande, såklart)

Förresten står ju en Håkan-sommar för dörren. Så jävla fantastiskt.
Vi ses igen Kapten!



Behind The scenens.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/439853/images/2013/pic_5107e5859606ee6cc76f97f5.jpg" class="image">


Gummy bear

Efter en helg i Stockholm så är det den här låten som rullar i mitt huvud. 
 
 
Det är nämligen Nils favoritlåt. Gullunge. 
 
Imorgon ska jag till gbgregn, det hade jag nästan glömt 

Gummy bear

Efter en helg i Stockholm så är det den här låten som rullar i mitt huvud. 
 
 
Det är nämligen Nils favoritlåt. Gullunge. 
 
Imorgon ska jag till gbgregn, det hade jag nästan glömt bort. 

Nils Gustaf Åkerhielm.

Sådärja, då var man officiellt fadder till lille Nils. Och han är döpt och välsignad och hela baletten.

Igår när jag kom till Stockholm mötte jag upp Carro och Nils och åt sushi, sen gick vi hem till dom och började baka och styra inför dopet.

Idag tog jag en promenad med Nils och sen gjorde vi oss fina och nu är dopet över.

En väldigt fin helg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/439853/images/2013/pic_51057003ddf2b3521668a288.jpg" class="image">


Stockholm

Är strax i Stockholm för att hänga med Nils, Carro och Gustaf inför dopet imorgon (OBS, OBS det är Nils som döps. Ingen annan)
Först ska jag bara rusa in på gallerian och hoppas att de kan byta min nya tröja som det visst är ett litet hål i. Alltså SORGEN om den är slut i min storlek. (Då får jag sy)

Sen ska jag äta sushi med Carro och sen antar jag att stora bakstugan börjar.

Bild på perfekta tröjan (med ett litet hål)


Promenad

Inte helt dumt att promenera hunden i det här vädret.
Så himla knäppt också att jorden kan göra sig såhär vacker alldeles själv. Utan hjälp.

Så himla knäppt också att jag just skrev sådär.


Guldbaggen 2013

Igår var det Guldbaggegalan. Det är min bästa utav galor! Den där vinjetten (som hela twitter iofs verkar trötta på) får varje hår på armarna att resa sig. Alltså byt aldrig, den är så Guldbaggegalan. 
 
Iaf så är det nu massor av filmer jag behöver se, dock vet man ju att det brukar vara lite tungtittat sånna där filmer som vinner priser. Men det gillar jag iofs ibland. 
 
Och precis som resten av Sverige tyckte jag att Hasse Alfredsson var bästabäst. Alltså det är så jävla sorgligt att han är så gammal. Det är så jävla sorgligt att alla sånna där stora, riktiga kändisar ska dö och att man förmodligen får uppleva det. 
 
usch ja. 
 
 

januari börjar året.

 
Här har ni hela mitt januari. Så ni vet var ni har mig och vad ni kan vänta er. Sen kommer februari och då ska jag inte festa en endaste gång. Så det så. 

Januari (och en februari)

Tidigt år, tidigare år. 
 
2007
I januari 2007 var jag och Daniel på Lino efter att ha förfestat på endast Electric lemonade. Vi såg också en korvgubbe ramla, men vagn och allt. Korv överallt. 


2008
Hade jag ganska nyss kommit hem från Sälen och var på Söder ungefär varje dag med Krillan och Lotta. En era i mitt liv som vi kan kalla Kocksgatan-tiden. En av de bästa tiderna!
 
2009
Hade visst ingen bild från januari, men i februari såg vi Håkan i Örebro och hade fest utavbarahelvete redan vid 5 på eftermiddagen. Det blev en ganska tidig kväll. Men så bra! 
 
2010
Hamnade jag och Elin på världens konstigaste efterfest i Mantorp efter att ha haft förfest med after-ski-tema. Helt oförglömlig kväll. 
 
2011
Firade vi Mattes födelsedag på en kryssning. 
 
2012
Var vi mest i olika lägenheter i Mjölby, på Zebban eller Vattenhålet och liket levde. 

Vadstena

i lördags gick jag morgonpromenad med Isabell vid åtta och då var det så vackert så jag trodde det var på skoj. Och alldeles vindstilla och knäpptyst. 
Jag var tvungen att ta med hund och pojkvän och fota massor. 
 
Det var vitt och grått och knäpptyst och bara konstigt. Som en kuliss ungefär. 
 
 
 

Fredag och lördag.

Helgen har varit något fattg men mycket bra. 
 
I fredags efter jobbet gick jag, Christian och Butti på after work på Valven med free tacos. woho. Trubadur och sånt också, mysig fredag!
 
Sen blev det lördag och vi packade in oss i bilen och åkte till Mjölby och lämnade Isabell hos mamma ochn handlade tusen saker inför kvällen. Vi skulle nämligen bjuda hem våra käraste vänner på middag. 

Så det tog ungefär hela dagen att greja och vips var klockan sex och det knackade på dörren. Menyn såg ut som följer
 
Förrätt
Jordärtskockssoppa med parmesanchips
 
Huvudrätt
Kycklingfilé med hasselbackspotatis, Operakällarens Nobissås och parmachips
 
Efterrätt
Gino på mango och hallon. 
 

Riktigt bra kväll och vi spelade spel och hade oss också. 
 
Sen hade vi turen att få kvar Elin över natten så på söndagen åt vi pizza och sen när Elin åkt så låg jag och Christian på kammar'n, kollade på Vänner coh spelade Candy Crush. Detta jäkla spel till att vara beroendeframkallande. Jag ser allt i godismönster. 
 
 

Kolla!

En frukost från längesen.


Nöje.

Jag roar mig med att lägga mig i kommentarfältsdiskussioner på diverse storbloggar där ute i etern.

Taskmört är ju ett briljant ord, det borde vi använda mer. Taskmört. Hehe.


Va fan.

Nu la appen upp de bilder jag valde bort. Eller så fattar jag ingenting.
Här kommer iaf lite fler bilder.


Helgen.

Meh. Det där blev ju inte så pjåkigt. Då kan jag ju lägga upp bilderna från i helgas när jag, drömmen, Lucas, Kamilla och matte var i Linköping. Det var en kul kväll! Sen sov jag på Drömmen och Lucas soffa medan deras katter drack upp mitt bakisvatten.


Testar lite.

Det var väldigt dött här hörni! Det är så att jag bloggar bara från datorn och den har jag bara tillgång till halva dagarna och då blir det inte så mycket bloggande.

Så nu ska jag testblogga från min iPad, jag gillar't inte alls lika mycket som från datorn där man får möblera själv bland bilderna.

Nåja, färdigtestat.


Träningsbyxor.

Idag gick jag med tunga steg in på Intersport för att jag behöver nya träningsbyxor. Jag har hittills tränat i någon dans-byx-frän-byxa som ser ut som något streetdansare använder, jag bär inte längre upp denna fräna byxa. 
 
Dessa tunga steg berodde på att jag saknar rumpa. Tights på mig blir som två armar som går från höften och nedåt. Kanske, kanske, kanske ibland att man i rätt ljus och lite sned profil kan skymta någon liten utbukning till bakdel. Jag sa kanske. 
 
Men nu har jag valt att skita i det, jag köpte tre par tights att träna i. 2 3/4 och ett par hellånga. Alla sitter så himla snyggt och fräckt framifrån, så jag väljer att bara titta från den vinkeln. Sen alla ni som råkar stå bredvid mig på gymmet och ser detta platta i profil... er skiter jag i. 
Ett par av de tre jag köpte hittade jag på hemsidan. Typiskt, de andra var snyggare.
 

Nu ska jag träna fram världens jävla största röv. 

HEJHEJ

Hejhej!

Här sitter jag åter igen och ska snart iväg och köra step. 

Mycket bra bilder, i vanlig ordning. 
 
Här iklädd julklapp från pojkvännen. (ni förstår, jag fick typ 5 träningströjor i julklapp, ni ska få se varenda en) Synd att färgen inte syns så väl på den här, en är typ neongul och sjukt elektrisk. Mitt hår står överallt. 

Klänningar.

Nils kommer att döpas 27e januari och jag har idag tagit tag i klädesfrågan. Jag beställde några klänningar och satsar på att skicka tillbaka minst två. (Må minst två sitta dåligt, annars vet i 17)
 
 
Den turkosa är då tänkt som dopklädsel. De andra kan jag inte riktigt motivera, men det löser jag nog efter att ha testat. 
 
 

Sedan sist...

...Har Christian gjort varm smörgåstårta som visst tar lång tid att göra (det finns de som påstår att det är världens smidigaste rätt. Jag tycker inte det. Hur kan man tycka det??)
 
Och så har han fått feber. Så sjuk, så sjuk förstår ni. 38,9 i feber och var man än befann sig i vår lägenhet så svettades man för att Christian låg i sovrummet och var så djävulskt varm. 
 
Annars har vi inte gjort så mycket mer. 

Är det dags igen?

Hejhej!

Här sitter jag och ser eländig ut, men inte länge till för nu börjar träningslivet som vanligt igen. Gött!
Här iklädd julklapp från syster. 
Good bye Kaj. 

Altea.

Jag och Christian har bestämt att vi ska til Altea 11-14 april. Kanske någon dag extra, det beror lite på hur flygen går. 
Så jävla gött ska det bli iaf. Nu jobbar vi mot våren vänner!

Våren.

I fredags gick jag med Isabell och det var ju så vårkänslorna kokade i kroppen. Converse och fågelkvitter. Jösses, vad sorgligt att det inte ska vara vår på riktigt nu. 

Då hade det varit helg igen.

Eftersom att jag blev upplyst om att jag tagit semester ända till 7e januari (när jag väl var på jobbet i onsdags) så gjorde jag så i fredags morse att jag åkte och hängde med stenarna lite. Mycket välbehövligt. 
 
Först fick jag lunch hos mamma och sen mötte jag Drömmen och Chrille på stan och gick i lite affärer innan vi fikade med Eric, Sandra och gladis. I princip. 
 
Sen styrde vi mot Eric och Sandra och där drack vi lite vin och spelade spel och sen kom kamelen och sen gick vi till Golden Thai och åt. BILDER:
Mycket bra fredag!
 
Jag sov på Eric och Sandras soffa och på morgonen blev jag bjuden på göddig frukost innan jag styrde mot Bösebo för att hänga med familjen Pehrson. (Och inte minst (eller jo, minst i storlek) Leo) 
Gulljävla unge. 
 
Sen vrålåkte jag förbi Drömmen och lånade lilla väskan och till Motala och köpte rosa nagellack och sånt som man måste ha. 
 
Sen hem och svirade om och gick på bal. Det var gött. 
Det blev visst inte en enda bild på mig eller Christian. Synd, men vi såg ut precis som förra året. 
 
Igår fikade vi med Rickard och Amanda och hela helgen var mycket bra! 

Sammanfattning 2012

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Jag köpte en hund. En liten larvig valp som jag tog med överallt och sov med på armen. 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Några av mina bästa tjejer blev föräldrar. Sofia, Linn och Carro (dock mamma på bilden) Gulljävlaungar varenda en. 
 
Dog någon som stod dig nära?
(ta i trä) Nej. Eller iofs Minus, en gammal vapendragare till häst. 
 
Vilka länder besökte du?
Egypten och Spanien
Här i Egypten. 
 
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Nej. Jag ä helt jäkla livrädd för 2013. Då 2012 var typ världens bästa år så inser man ju att 2013 förmodligen går åt pipsvängen. Men jag ska inte ta ut något i förskott, här njuter vi så länge det varar. 
 
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
17 augusti då jag blev moster. 
 
Vad var din största framgång 2012?
Att jag är så förbannat lugn med att vara där jag är. Här vill jag vara nu och jämt, så känns det. På alla plan. 
 
Största misstaget?
Jag vet inte. (jag säger ju det, 2012 har varit otäckt bra) 
 
Bästa köpet?
Självklart Isabell. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att bo med Christian. 
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
Det är ju mest musikplågor. Så som den här  och den här. Självmant vet jag inte alls vad jag lyssnat på. Jag kanske missade musiken i år. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare skulle jag tro. Fast lite orolig att inte räcka till, till både hane och vänner och sånt där trams som alltid ger sig i slutändan. 
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet faktiskt inte. Det känns som jag gjort allt jag velat det här året. Kanske sånna här vanliga sommargrejer som grillkvällar och parkfyllor, men det känns mer som vädrets fel än mitt. 
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
sovit. (Jag somnar ju i snitt klockan nio varje kväll)
 
Blev du kär i år?
Kärare. 
 
Favoritprogram på TV?
 
Bästa boken du läste i år?
Oj, vad jag skulle läsa. Kära nån, jag skulle läsa och läsa. Jag läste en del i Spanien och sen Hundraåringen på hemmaplan. Men den var verkligen inte det bästa jag läst. VÄNTA. Flickan med snö i håret/ Ninni Schulman läste jag i Egypten, den fick det bli. 
 
Största musikaliska upptäckten?
Jamen ingen tydligen. Det var ju tokigt. 
 
Något du önskade dig och fick?
Vänner-boxen. Sträck-kollar nu, har typ inte ens tid att sitta här. Vill bara titta, titta, titta.
 
Något du önskade dig och inte fick?
Badkar i vår nya lägenhet. Det hade varit pricken över i:et det. Men den är fulländad på så många andra sätt. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Vi var i Egypten och Christian var magsjuk så jag drack sangria på balkongen och läste bok. 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer Amanda, mer Linn. Det är ett helvete det här att alla ska bo så långt bort. 
        
 
Vad fick dig att må bra?
Christian, vänner, hund, familj. 
 
Vilken kändis var du mest sugen på?
Å, jag är så himla dålig på att vara sugen på kändisar. 
 
Vem saknade du?
Ja, det skulle väl vara di där två där uppe då. Men jag var ju inte utan dom. Utan jag längtade, så kan man kanske säga. 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Har jag träffat någon ny? ååå, vad fan har det här varit för jävla pausår känner jag nu. Jag säger Nils, Silas och Leo. 
 
Mest stolt över?
Vet inte, nu börjar jag tröttna. 
 
Högsta önskan just nu?
Att 2013 blir ännu, ännu bättre. Eller iaf minst lika bra. 
 
 
(kul att jag såg nu att jag gjorde samma lista förra året, och svaren i princip är samma. haha. kolla)
 
 

Gott Nytt År!

Nyårsfaton gick i ett väldigt lugnt tempo. Vi var hembjudna till Bill och Lisa (Christians pappa med hona) och där bjöds det på oxfilé och hasselbackspotatis. (Nån mer som åt kött och potatis på nyår månne?) 
 
Isabell var med och hade stenkoll på matlagningen. 
Sen slog klockan tolv och vi skålade och sa gott nytt år och sen åkte vi hem och somnade innan ett. Gamla paret då. 
 
 
Sen blev det nyårsdag och vi började med brakfrukost. Sen låg vi på kammarn prick hela dagen (förutom när vi rastade Isabell vid Tycklingebadet) Så jävla slö dag. jag trodde jag åkt på världens sjukdom, men det var visst bara trötthet. 
 
 

RSS 2.0