Snart efterlängtad helg!

Iadg hade jag hand om uteserveringen på jobbet. Det regnade ju katter och hundar, så jag hade inte ett enda bord. Fast fullt upp ändå.

Imorgon ska jag jobba 12-17, sen åker jag underbara bus4you mot Östergötland för att sova hos fina-Stina. På lördag är det dags för gummibåtsrace, det ska bli galet roligt!

Båtern jag köpt, som reservbåt på Clas Ohlson är tydligen 115*230 cm stor. Låter inte det helt galet eller? Kan en gummibåt vara så lång? Tydligen.

Så här fin är den iaf


Det kanske får bli den som är mainboat.

Nu ska jag packa och försöka sova, för imorgon måste jag upp klockan tio. Och tro det eller ej, men det är tidigt för mig nu för tiden!

Puss!

Vaskning, och nu hamburgerdumpning?

Ni har säkert inte missat bratsens nya fenomen "vaskning", eftersom man inet längre får spruta ner folk med champagne på krogen så beställer stekarna nu istället två flaskor champagne, och ber bartendern vaska den ena. Vilket innebär att bartendern häller ut champagnen i vasken för att sedan visa köparen en tom flaska.
Jag fattade verkligen inte först, tills jag insåg att det inte var mycket att fatta. Det är verkligen bara för att visa att man har stålars.

Idag läste jag i Aftonbladet om hamburgerdumning. Stekaren kommer in, köper femtio hamburgare för att äta en och sen slänga 49 stycken.

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR! Snälla, snälla, snälla ni måste sluta. Jag mår så himla dåligt av att höra det här. Folk dör för fan för att dom inte har pengar/mat i stora delar av världen.

Kitty Jutbring skrev en klockren krönika om detta i Aftonbladet för några dagar sen, där hon avundas Amerika, eftersom dom fixar välgörenhetsgalor för att flasha med sina pengar. Även om deras syfte endast är att flasha så går iaf pengarna till något bra. Inte rakt ner i vasken.



Väderprognos

Vädret ser ut att bli såhär på löradg, enligt väderprognosen. Inställt på Boxholm. - Gummibåtsracet mina vänner, gummibåtsraceet! :)


Egentid

Jag har nog aldrig varit såhär mycket själv som jag är det här året. Nu menar jag inte att jag är utan hane eller vänner, men alltså jag har aldrig tillbringat såhär mycket tid ensam.
I Uppsala bor jag ensam och nu när jag är i Stockholm så är jag nästan alltid ensam (Inte på ett tragiskt sätt, på ett positivt sätt)
Jag har nästan alltid bott ihop med någon och det gör jag iofs nu också, men i ärlighetens namn så träffar jag nästan alsrig min fina sambo Elin.

Jag tror det är jävligt nyttigt för mig att bara vara med mig. Jag gillart. Sen avgudar jag att umgås också, såklart. Det handlar inte om det.

Jag gillar att inse att det går så jävla bra att bara vara Ellen. Inte heller med detta menar jag att jag är någon annan när någon anna är med. Men att bara göra saker ensam.

Det känns som jag lär mig jävligt mycket av det. Och jag tror att det har hänt jävligt mycket det senaste året i mig. Jag känner att jag inser vad som är viktigt och vad jag inte orkar lägga energi på. Jag inser vad jag saknar och vad jag verkligen inte saknar. Och ibland blir jag så förvånad över den insikten att jag nästan inte vill tro det själv.

Är det här jag ska hitta mig själv? I en lägenhet på Kungsholmen, medans andra resan till Kina och gud vet var för att hitta sig själva?

Jag har iofs aldrig varit speciellt osäker på vem jag är eller vad jag vill, men att tillbringa tid helt ensam lär jag mig tydligen av.

Nu är det nog med nattsvammel, nu är klockan alldeles för mycket och jag ska försöka sova. Först ska jag ta en cigarett i sommarnatts-Stockholm. För det är det finaste som finns!

Ever dream this man?

Jag läser ju ungefär en miljard bloggar om dagen och i en, som är lite finare än många andra, hittade jag bilden på den här mannen



Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan där det beskrivs att tusentals människor drömt om mannen utan att någonsin träffat honom på riktigt.
Har ni också?

Är det en vanlig dag!


Idag fyller världens bästa kille två år! Stora, underbara, unge!

Puss!

Men kära nån vilken fin söndag!

Idag vaknade jag upp vid kvart i tre. Då hade världens bästa Cissi ringt fem små gånger, så det var bara att ställa sig i duschen och sen åka och möta upp henne i stan.

Vi gick på Jensens och åt så jävla stort.

Sen var vi på bio. Prince of Persia. Jag tyckte att den var ganska kass egentligen, men om jag funderar på om jag hade kul medans jag såg den, så hade jag nog det. Så länge man inte använde hjärnan.

Turistade lite efter det. Underbara Stockholm, hur jävla vackert är det? Jag orkante.



Sen åkte var och en hem till sitt och klockan har visst redan hunnit bli över tio. Dags att sova snart. :)

Men kära hjärtanes vilken galen lördag.

Igår jobbade jag till elva, sen åt jag den fetaste pizzan på hela huten (Cheese feast, det är endast blåmögelost, fetaost, cheddarost och mozarellaost på den.) Jag håller ju på att bli smalast i hela världen, så nu ska det ätas ordentligt.
Min utsikt var Lisa som städade baren


Sen mötte jag upp Amanda och Jonathan och gjorde Mariatorget i spöregnet. Som vanligt tyckte vi inte att tre var sent nog, så vi satte oss i en taxi mot Stureplans femställen. Amanda är kung av snack och snackade till sig gratis taxiresa.


Vi betalade in oss för fyrajävlahundraspänn på nått ställe och när det stängde så gjorde vi sådär som jag tydligen alltid gör nu för tiden. Hoppade in i en taxi och hamnade på en helt galen efterfest.

Det var på en båt. En fet båt med jacuzzi och bastu ombord. Självklart hoppade vi i jacuzzin innan vi länsade barskåpet och smet ifrån festen. "Du är väl en sån där feminist" sa en av hanarna. HAHA Vilket jävla pucko.
Jag mår dåligt över att det finns tjejer som går på sånt där.

Vi gick genom Stockholm till Hornstull och åt frukost utanför 7-11 och sen åkte vi buss hem. Jag kom hem vid nio på morgonen. Helt galet!

Ny mobil serni

yes, det var som jag befarade. Stulen telefon. Men ett besök i en Telenorbutik och sen var man en Iphone rikare. Det känns så himla fint. SOM jag har velat ha en.

Men jag har inte ett enda nummer, så skicka alla era till mig. Och även om ni tänker att "Mitt kan hon nog" så är svaret att nej, det kan jag inte.

Nu ska jag ut och röka och leta roliga appar. Haha.

Puss

Mobillös

När jag och Martin satt utanför jobbet och rökte en sån där härlig "Jobbet-är-slut-för-i-dag-klockan-är-halv-ett-på-natten-men-vi-kan-ändå-sitta-i-bara-linne"-cigarett så kom det fram ett gäng sköna rastasnubbar som ville sälja gräs. Dom såg det i ögonen på oss sa dom, att vi ville ha alltså.
Sen såg dom också klart och tydligen att vi var ett par, vilket är lite spännande eftersom att vi båda tänder på killar.

Jag tyckte dom var härliga, tills jag upptäckte, på tunnelbanan hem, att min mobil fattades. Med lite tur så är den kvar i skåpet, men med en stor dos otur så snoddes den i samma veva som nån av snubbarna ville låna min tändare och kolla mig i ögonen samtidigt, för att se hur hög jag var (?) Tändaren och mobilen låg i samma fack. Så jag gissar på en stor dos otur dårå.

Surt sa räven, men inte hela världen. Abonnemanget är spärrat och i bästa fall får jag väl krångla med att spärra upp det imorgon.


Tisdag är det va?

Svårt att hålla koll på dagrna när man jobbar och det är sommar.

Idag har jag legat i soffan ända tills nu, och nu ska jag ligga lite till, sen ska jag iväg och jobba. Det ska bli rätt gött alltså!

Jag har inget bra att säga, jag skulle bara meddela att jag fotar tydligen aldrig längre, men vill ni se bilder ifrån helgen så kan man kolla Elinelins blogg Här!

Hejdå hörni! Hejsvejs hejhej
Förrsten så är sitter jag med tårar i ögonen till Idol 2009s final. Jag hatar att jag är så jävla blödig. Vafan.

Helg i Linköping.

Vilken tur att jag tog med så himla mycket ombyte till min Östergötlands-helg. När jag har haft exakt samma kläder från lördag tills idag.

Jag och Elin skulle ut i Linköping och Sverik gjorde ett tappert försök att följa med oss. Men gav upp ganska snabbt.
Jag och Elin kom hem idag från vår utekväll. haha. Men lyckat var det. En av de finaste söndagarna på länge, det blev öl istället för glass och sen parkhäng i ett, för mig, iskallt klimat.

Nu ska jag snart tillbaka till Stockholm och ha kvalitetstid med Elin. Som jag ser fram emot det!

Puss hörni.

Ledig helg

Igår gick det himla bra på jobbet, konstigt att det ofta går lite bättre när man är lite lätt bakis. Fick till o med bra dricks.

När jag kom hem hade vissa, i vanliga fall underbara, sambosar inte städat ett endaste dugg. så det var thaimat-kartonger, spyhinkar, nerspydda/snusade lakan och disk till förbannelse. Inte okej!
Men jag kom på att istället för att lägga energi på att störa mig på det så kunde jag lika gärna lägga energi på att städa, så nu ser det lite bättre ut här iaf.

Är ledig nu i tre dagar och ska tydligen till Mjölby ikväll, för alla alla jag känner i Stockholm har valt att fly stan, jobba eller bara inte peppa. Så då får man åka dit festen är istället. Det blir jag, Elinelin och några flaskor vin. Brukar bli lyckat!

Sen på måndag tror jag att jag får med mig Linn tillbaka till Stockholm för att gå på Grönan. Åh, vad roligt!

Nu ska jag snart börja fixa mig för att ta tåget söderut!

Puss!

Utgång

Igår fick alla på hela jobbet byta tider, så att jag kunde få sluta 22 och hinna gå ut. Så himla fina kollegor!

Utgången började på Marie Levau gick via Kellys, femtiofyran och slutade sen med JuggoMaffian på en stängd krog på Stureplan.

varför blir det så ofta så otippade slut när jag och Kristin går ut? Elina var med också, underbart vackra Elina. Man lände sig som en ful fis bredvid. Hane efter hane var framme och konstaterade hur vacker hon var.

Nu kollas det på lite idol, sen ska jag jobba 16-01, det ska fan bara bli roligt. För sen är det helg. Underbara helg!

Sol för hela slanten.

Det bästa med bloglovin är att man kan se ganska mycket på ett inlägg som egentligen tagits bort. Nåväl.

Nu ska jag rusa ner till vattnet och sola ihjäl mig tror jag. Ska se om jag lyckas ragga med mig något sällskap!

Peace and Love

Stal en bild från Hanna. Tagen under Hoffmaestros spelning på Peace and Love. Alltså ja, tack ta mig tillbaka!

Åh, fina fina vänner! Och underbara vecka!

Onsdag

Idag var jag en centimeter ifrån att svimma på jobbet. (Förövrigt har jag aldrig svimmat, men jag antar) Skulle gå ut med en nota och hade sånt myrornaskrig framför ögonen att jag knappt såg gästen. Skakade som ett asplöv och kastade nästan upp.
Som tur var gick det över bara jag fick sitta ner lite. Att springa runt i fem timmar i sträck i 30 graders värme gör sitt.

Sen har något startat griller i huvudet på mig. Jag orkante.

Men mest av allt så mår jag fantastiskt.
Puss!

Underbara sommar

Att klaga på 30 grader på jobbet är inte att klaga på vädret, det är att klaga på att vi inte har ac. Helt ärligt, 30 jävla grader och stress upp till öronen. Jag rann hem igår vid 12 på kvällen.

Hemma väntade Kristin! Fantastiskt va! Vi gick ner till Fredhällsbadet och jag tog ett nattdopp. Satt och kände in Sommarnatts-Stockholm innan vi gick till sängs.

Jag gissar att jag måste bada inatt när jag kommer hem också!

Annars saknar jag en lönespec. Men får i vilket fall lön imorgon. Inte mycket, men tillräckligt att betala tillbaka till allra käraste syster. Sen blir det mest spara. Mitt sommarlov börjar vecka 32 och tills dess sska jag ha sparat ihop bra med pengar. Det är tanken.

Då blir det Gotland mån-fre för att gå på finfina Maries bröllop, sen går flyget mot Göteborg fredag morgon och då ska Way out West tas med storm. Hur roligt kommer det bli? Kära nån.

Jobb om någon timma.
Puss!

Idol 2009

Jag har hamnat i idol2009-trans. Har det på o bakgrunden till allt jag gör.

Annars har jag jobbat idag och jävlar i habet vad varmt det varit! Det är ett konstaterande, icke ett klagomål kära vädergudar. Vad vore det för sommar om det inte vore så varmt som det faktiskt är!?

Nu måste jag snart sova, varför gör jag det inte bara?
Puss!

Ellen-hostan is back to stay.

Igår blev en himla fin dag! Det började med att jag vaknade och var mycket bättre i både hals och näsa. Dock har hostan kommit och jag höll på att kasta upp över två killar på tunnelbanan som satt och lyssnade på smörsång "Schit schejen, du eee sjuk asså" sa dom tillslut. haha

Jag åkte till Nacka och mötte upp Joel och Sofia för att gå och lägga oss vid vattnet och sola. Dom badade, men det där är ju inte riktigt min grej alla gånger.

Så galet varmt, på ett fantastiskt sätt.

Efter sol, bad och glass i några timmar så åkte vi mot Götgatan för att kolla på matchen. Passade på att äta och dricka några öl också.

Avslutade kvällen på Snotty och sen var det raka vägen hem till sängen för min del.

Nu ska jag sitta och försöka överleva värmen här inne innan det är dags att jobba.

Kärlek i alla dess former

När jag var runt elva år så var jag kär i Taylor Hanson. Ja, jag var på riktigt kär. Och jag var helt övertygad om att det skulle bli vi, för hur kunde något som kändes så himla självklart och rätt inte vara meningen?

I ungefär två år så tänkte jag på Taylor exakt varje dag, det är 730 dagar det. Jag somnade till "In the middle of nowhere" och tänkte på vår underbara framtid tillsammans.

Sen kom det helt plötsligt en morgon då han inte var det första jag tänkte på när jag vaknade, det kom en kväll då jag inte satte på skivan för att kunna somna och vips, så kom det en hel dag utan att jag ägnade honom en tanke.

Det kan låta larvigt, eftersom jag var elva år och inte hade en aning om något (som man som äldre gärna tycker) men jag var ändå bara en liten tjej som var fantastiskt förälskad i den, då för mig, vackraste varelsen i hela världen.

För ganska snart ett år sen tog det slut mellan mig och en av de få andra här i världen som jag tyckte var lika fantastiskt som elvaåriga Eleonor tyckte Taylor Hanson var. Och hittills måste jag säga att jag tänkt på honom exakt varje dag. Inte på samma kärleksfulla sätt som i början, utan mer pga en snusdosa, en låt, en film eller en dialekt.
Såklart har jag frestats av andra och till o med frestat andra, för jag har inte varit kär på himla länge. Han är inte längre det sista jag tänker på innan jag somnar och verkligen inte det första jag tänker på när jag vaknar. Utan det är mer som jag tänker på Frest eller Krillan varje dag.

Det är så sjukt tycker jag, att kärlek går över. Var tar känslorna vägen? 

Nåja, nu ska jag snart duscha och äta frukost. Ikväll är det vm-final jag som är så sjukt intresserad. :)

Ursäkta röran

Jag hittade Ursäkta röran, vi bygger om om på tv4 anytime och jävlar så bra jag har det. Halsen gjorde inte exakt lika ont i morse som igår morse. Tack gode gud för det.

Filip och Fredrik är så jävla duktiga, jag hade garvat ihjäl mig.

Jag funderar på om man ska våga sig ut i solen idag, iaf en liten sväng.

Det blev en himla fin dag ändå!

Doktorn jag träffade var så himla snäll och snabb, han så gott som våldtog mig i halsen med en lång tops och tyckte att jag var "stark" som inte gjorde ett ljud ifrån mig. Det var trots allt lite skönt att bli kliad i halsen.
Ingen halsfluss hörni! Det var goda nyheter.

Efter doktorbesöket köpte jag med mig fika och plommon till Sofia och vi spenderade några timmar i hennes butik. Sen la vi oss i Humlan och njöt av att inte göra ett enda skit i några timmar.

Jag kom på att det var ju whiskey jag skulle ha mot min hals! Så vi gick till en uteservering och drack Irish coffee/vin/whiskey och njöt av att det var sommar.

Jag vågar knappt somna, för jag vet hur jävla ont jag kommer ha i halsen i morgonbitti. Imorse grät jag i princip när jag försökte svälja dom första tio gångerna. Snälla, gode högre makt: Gör mig frisk nu! Jag vill bara sova ordentligt en endaste natt!

Imorgon blir det VM-final på någon passande krog.
Nu kollar jag typ alla säsonger av Hey Baberiba och känner in min feberfria tillvaro.
Puss!

Jag ska till doktorn.

Idag ska jag åka till doktorn i Solna och se så att jag inte har någon halsfluss. JAG VILL INTE ÅKA SJÄLV!! Jag vill att mamma, Elin Hellspong eller Frest följer med mig. Det är dom enda jag litar på i sånna här situationer.

Första kvinnan jag pratade med på sjukvårdsupplysningen måste ha suttit i självmordstankar sekunden innan jag ringde, för jävlar vad hon lät nere. Det var nästan så jag ville vända på det hela "Men kära nån, lille vän. Vad är det som har hänt"

Solen skiner såklart, det kommer väl börja spöregna samma sekund som jag blir frisk. Typiskt.

Strör lite salt i mina egna sår.

Delar av familjen och en himla massa vänner är i Falsterbo. För det är ju sommarens fest där hela veckan. Och här ligger jag och har insett att jag förmodligen inte kommer kunna jobba imorgon heller. Fan, fan, fan. jag har inte råd egentligen. Men jag dog nästan bara av att ta mig till affären.

Frida har fått en liten Noomi och är mamma nu nu och nu. Och hela tiden framöver. Helt fantastiskt!

Själv kollar jag på postkodkampen och har det allmänt o-gött. Solen strålar och helst av allt skulle jag vilja dricka rosé i en park för att sen ramla runt hela Stockholm natten lång.

Men min tid kommer, jag vet ju det.

Det gör inget om jag dör, för nu vet jag vad mina läppar är till för

Feber i ögonen. (För att fel-citera Håkan)


Nu har jag iaf varit iväg och köpt pannkakor, godis, nötter, te och mjölk. Här ska det tillfrisknas.
Nyckeln till frihet går ikväll på tv. Jag har inte sett den (Är inte det konstigt?) så det får bli den!

På bättringsvägen?

Alltså jag blir verkligen inte bättre. Nu känner jag mig mycket sämre än jag gjort tidigare och orkar knappt sitta upp.
Fan, fan, fan jag har inte råd att vara hemma imorgon också. Jag behöver min dricks för att leva.

Idag har jag ätit med Sofia i Gamla Stan. Daniel kom en sväng också, det känns så sjukt tråkigt att vara hängig och inte orka nåt. Känner mig nästan otrevlig. Men är man sjuk så är man.

Nu är det Beverly Hills på tv, hur dåligt är det inte egentligen. Jag hade gapskrattat om jag orkar.

Fan, när jag sväljer känns det som jag har rakblad i halsen, jag var nära på att svälja ficklampan förut när jag skulle kolla så jag inte hade halsfluss.

Sen har jag inga mat och så gott som inga pengar. Hur fan gör man då? Hade jag haft pengar hade jag ändå inte orkat gå och handla, som det känns nu. MAMMA HJÄLP! Jag vill ligga i soffan i Minnestad, bli servad med godis och någon som ropar "Maten är klar" och kommer med tidningar och vatten när man vill.

Jag hatar att vara vuxen.
Sen vill jag ha en klapp på kinden, då hade jag blivit friskare mycket snabbare.

Calleth you, cometh I

Sitter och kollar på Allsångspremiären då The Ark var och gästade. Och jag är så ynklig att jag tydligen storgråter till Calleth you, cometh I. Trots att Carola våldtar låten.

Igår kom Sofia hit och vi köpte mat och åt på bryggan vid Fredhälls strand, det var skönt att lämna lägenheten en stund. Annars ligger jag mest och badar i mitt eget svett. Jag hoppas jag är frisk resten av sommaren sen, det är jag fan värd!

Nu ska jag snart ta en dusch, sen försöka ta mig till Drakens källare, där är det svalt och skönt och sällskap är pecis vad jag behöver!


Håkan Hellström

Håkan kan man alltid lita på! En till synes ganska svag rygg som bär upp hur många krossade tonårshjärtan som helst (så även mitt "vuxna" med flera andras) Dock inte krossat för stunden. Men ack så skört.

Åh, Way out West. Vilken final på sommaren!

Underbara sommar! Underbara Håkan!
Puss

Så in i helvetes jävla ynklig.

Fan vad ynklig jag är nu. Ingenting känns bra.

Torsdag

Alltså SKJUT MIG I HUVUDET vad jag svettas. Denna feber blir min död. Jag sitter helt still, så gott som naken och det bara väller ut svett.

Nu ska jag kolla på Pirates of the caribbean och vara äkta sjuk i soffan med te.

Xided

Nu har jag kommit hem efter en jobbdag med feber. Eller jag åt Världens största ipren innan jobbet så febern försvann. Men jag var ju fortfarande sjuk. Så jävla långsam, det var helt galet. Jag tänkte "Men öka då kroppen" men det gick verkligen inte.
Sen att det är runt 28 grader inne i restaurangen gör inte saken bättre. Vissa gäster säger "Ni har det lite varmt här inne!" "NÄHÄ, MENAR DU! Min svett droppar nästan i din mat, jag springer som en skållad kanin fram och tillbaka och ni tycker att det är LITE varmt"

Innan jobbet åt jag även världens fetaste pizza, för jag hoppades att det skulle göra susen. Än har jag inte märkt nåt faktiskt. Teddy var en ängel och köpte nån vitamin-drycks-historia åt mig också. Sen gjorde jag faktiskt så att jag sjukskrev mig inför imorgon, annars kommer jag aldrig någonsin bli frisk. Så inför imorgon har jag dansat snö-väder-dansen och hoppas på svalka inne i lägenheten. Sen kan det bli strålande sol igen. Så fort jag är frisk.

Vi hade även fått tshirtar från företaget som gör Xider som vi skulle ha på oss, så fruktansvärt jävla pinsamma.

Hur mycket tror ni jag log med mina feberögon och hur xided tror ni jag såg ut idag? Det blev ju bara pinsamt. Genomskinliga var dom också. På en stod det "Wanna get xided tonight" Det låter fan som man ska följa med gästen till sängkammaren om man skulle ha den på sig.

Som tur var så ska vi inte ha dom än på tre veckor egentligen, jag hoppas dom hinns glömmas bort tills dess.

Nu ska jag lägga mig och somna så stort. Jag har ett litet hål i hjärtat för jag saknar Peace and Love-gänget så mycket. Fina, fina ni!

Puss

Fel årstid att ha feber.

Sjuk på sommaren måste vara det värsta som finns. Så inihelvete varmt. Och det värsta av allt är att jag måste jobba 17-23, fast jag är sjuk. Jag vill gråta lite när jag tänker på det. Dom kunde inte få in en ersättare, lite osmart kanske att ta in mig som säkert smittar som ett cp, det kommer väl sluta med att alla på hela restaurangen blir sjuka. Samt alla gäster.

Sen är det ju Damian Marley och Nas på Grönan ikväll, det hade varit grymt. Men nej, jag ska jobba. sjuk.

Nu ska jag testa att röka en cigarett och se om jag kan skrämma iväg sjukdomen.

Sjuk sjuk sjuk

Idag är jag sjuk. Fast det tog en bra stund innan jag upptäckte det.
Dagen började med att jag hoppade på Buss4you mot Stockholm och tog mig sen till Fredhäll och dog på soffan. Somnade från typ halv två till halv fyra. Jag drömde att jag hela tiden försökte vakna och att jag var tvungen att gå till jobbet (vilket jag också behövde, men klockan var ställd) Så drömde jag att jag kom lite längre varje gång, jag satte mig upp i soffan i drömmen och försökte resa på mig men eftersom jag sov så såg jag ju inget, så jag rasade ner igen. Försökte om och om igen och vissa gånger kom jag ända till hallen, på väg mot duschen, tills jag föll tillbaka igen.
Hela tiden med Jackie (vår förra hjorthund som dog typ 02) springandes runt benen och som försökte väcka liv i mig.

Till slut vaknade jag på riktigt och tog den där duschen som jag varit på väg mot i drömmen så himla mycket. Sen åkte jag mot jobbet och var så sjukt jävla hängig och trodde att det var festivalsmällan som hängde i.

Satte igång att jobba efter att ha pillat i mig lite vegetarisk lasagne. Martin var också sjuk och uppmannade mig att gå ner till hans skåp och hämta upp ipren. Det gjorde jag, men råkade komma upp med hans antidepresiva i näven. Tur jag inte svalde i mig dom.
Eller det kanske hade varit görbra, jag kanske är gördeprimerad, fast jag tror att jag gillar livet utav bara fan.

Sen när jag väl fått i mig en ipren så kände jag hur febern försvann. Jag undrar så hur mycket jag hade där under jobbandet. Jag gick med lättöl till folk som hade beställt ramlösa och snurrade runt mest hela tiden. Som tur var fick jag minsta stationen så jag hade verkligen all tid i världen.

Jag har inte tid att bli sjuk, inte ens lite. Jag har framförallt inte RÅD att bli sjuk. Jag vill styra upp lägenheten här som ser ut som skit, jag vill tvätta efter Peace and Love och jag vill sola om det är sol och fika i Sofias källare om det inte är det. Men nu orkar jag inget istället. Fast sova kan jag inte heller. Jag bara görsvettas så fort jag andas.

O halsen sen då! Kärajävlanån vad är det som bor i min hals? Det känns som nån har sprängt halsen och att jag sväljer nån slags syra varje gång jag sväljer.

Oj vad jag ältar, men det är lite synd om mig faktiskt. Men det är bara att ta tvåhundra ipren och jobba vidare i veckan.

Nu ska jag sova alldeles strax. Jag ska välta omkull i sängen och vråla ut hur skönt det är att ligga ner. För det är det, fy fan vad skönt det är att lägga sig!

Peace and Love.

Första kvällen på Peace and Love finns allt lite på film.
känn in tre fyllon som pratar om helt olika saker...med varandra.

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=415253553465&ref=mf

Sen måste jag boka biljett till Way out West typ nu. Håkan, M.I.A, The National etc. Kära nån, det kommer bli så bra!

Stockholm

så rullar man in i sveriges absolut vackraste stad och all ångest över att saker och ting är över är som bortblåst. Kära nån, det här är bara början. :)

Mätan

Är hos Matte och har ätit hamburgare och kollat på Butterfly effect. Imorgon åker jag mot Stockholm igen, 08.25. Jag har separationsångest. Sån sjuk jävla separationsångest från finaste folket och bästa veckan. För när jag kommer till Stockholm igen så är Peace and Love helt jäkla finito för i år. 
Det blir alltid så här. Iaf när jag har haft sjukt jävla kul alldeles för länge. (Kan man ha kul för länge?) Jag vill lägga mig ner och gråta i tvåhundra år. Och så saknar jag hanen, och jag hatar mig för det. Fast egentligen är det bara separationsångesten från festivalen jag vet det.
Sen är jag så sjukt varm, trött och röksugen.
Sen har jag iofs ett gummibåtsrace, ett bröllop och ytterligare en festival att se fram emot. Och jag borde verkligen inte klaga, för jag har fan roligt nästan exakt hela tiden. Och det gör att jag mår så himla bra, bättre än på tolvhundra år.
Sen vill jag inte att Linn åker till Malta. punkt slut.

Hemma igen

Kära Elsa, vilken jävla resa!
Allt har varit helt cp-fantastiskt och veckan har varit fylld av fest, frest och en jävla massa kärlek.

Nu har jag kommit hem, städad Husbilen i två och en halv timma och sen duschat mig själv ungefär lika länge, ätit en Boxholms-pizza och sen sovit. Nästan precis så länge som jag behöver.

Åh jag saknar er fina människor. Elin, Elinelin, Frest, Emma, Cissi, Hanna och resten av er som gjorde festival-veckan alldles alldeles underbar!

Varför har du lila byxor, kom till oss kom till oss!

RSS 2.0