Nyårsafton står för dörren.

Hoppas ni får en trevlig afton, jag ska ha en!



Gott Nytt År!

I Motala

Är hos Sofia i Motala. Vi ska se film alldeles nu. Nu vet Ni. God Natt

Blocket

Jag skulle alldeles nyss lägga in en annons på Blocket om studentboende i Uppsala och precis när jag höll på att skriva in rubrik och liknande så fick jag världens klump i magen och vips så kom det tårar, och jag fattade inte alls varför.
Så kom jag på att senast jag hade precis den där sidan framför mig var när jag skulle leta lägenhet för att det tog slut med Jens. Så då kände väl kroppen igen sidan och kom på att "Nu ska vi bli ledsna"

Skumt sånt där.

Dålig uppdatering

Det har varit jul, det har Ni väl inte missat? Jag hinner inte uppdatera här just nu. har ju tydligen bestämt att det är lärare jag ska bli, så jag letar mest studentlägenhet i Uppsala idag. Och fixar med CSN och allt det där.
Saknar Ni julen så kan det loggas in på fejjan och klickas här: http://www.facebook.com/album.php?aid=132721&id=568711817 så är ni tillbaks igen.
Gött nytt!

Älskade, älskade Boxholm.

Parken, Mjölby:
"Hörde att han Stockholms-killen dumpa dig som en one-night-stand"


Nu: Julbord! (Eller om tre timmar)


Förmågan att krossa hjärtan.

Såg precis Johan Palm (För andra dagen i rad) hand i hand med en blond liten tjej. Ska jag ringa Hänt Extra tycker Ni? Risken finns att hundratals små trettonåriga hjärtan brister. Det orkar jag inte ha på mitt samvete.

Fin torsdag

Sitter ihopkurad i soffan med Camilla Läckbergs "tyskungen" under filten (Den där som bara Frest vet vad det är för material i), tittar på musikhjälpen (Efter att Elin tipsat om att det visas på tvåan), ska snart till Sofia och sen bjuda pappa på tacogratäng. Ser mycket fram emot imorgon då Johanna kommer från Stockholm. Saknar henne fantastiskt mycket, vi var ju nästan jämt jämt jämt. Eller iaf hade vi möjligheten då vi bodde i samma stad. Nu är det vardagslyx att få hänga med henne.

Sen har jag börjat forma min framtid i huvudet. Eller iaf min vår. Och jag vill inte säga för mycket (Är ju jävligt bra på att prata om hundra saker jag ska göra, som sen aldrig blir av) så jag säger bara som så att det inte blir plugg. Iaf inte förrän i höst.

Det är snart sommar vänner! Jag kan knappt vänta.
Sen är ni så fantastiskt fina allihop och jag kan lätt säga, att idag har jag ingen down. :)

Slänger en extra tanke till Marie - tänker på dig mest hela tiden och det är tyvärr bara att bita ihop. Kan jag göra något för dig, så är det bara att slå en pling. Det vet du!

Puss på er. Snart jul! :)

ps. Hanna - jag vill ha n uppdatering om lille magen! Syns det än? Hoppas vi ses i jul! ds.

Musikhjälpen

Musikhjälpen i P3 förgyller min vardag. "Hur hungriga är dom INTE" tänker jag för mig själv, eventuellt säger till folk i min närhet (mamma och Elin)

Alldeles när jag upptäckte att SVTplay visar live ifrån glasburen så kliver ett helt gäng med välbekanta ansikten in. Känn in:


Lunar i mitt hjärta

Loggade in på min lunar.



Två sidor med nästan bara sånna inlägg. Vad är det för köttmarknad det där Lunarstorm egentligen.
Och här sitter jag förresten och är bitter, när jag egentligen kan få se 20 cm kött i webcam. Synd att jag inte har nån. Webcam alltså.


Onsdag

En liten down idag. Men det går i allafall längre och längre tid mellan gångerna, vilket känns skönt. Tänk att den här klumpen i magen som jag har nu, den hade jag varje dag, varje minut och varje sekund precis när det tagit slut mellan mig och Jens. Hur orkade jag det? Nu, när jag har den i några timmar då och då så känns det som jag bara vill lägga mig ner och dö för att det känns så skumt. Tur att jag inte gjorde det under de första månaderna!

Har varit på kontoret i Mjölby och skruvat upp några hyllor åt mamma. Dom skulle äta julbord och det kände jag väl inte riktigt att jag behövde vara med på. "DEEELLLLEEENNN" hörde jag från köket "Vill du inte vara med och äta julbord? ELLER KÄNNER DU DIG UTANFÖR??" skrek mamma med hela kontoret en centimeter ifrån sig. Jag hatar att bli behandlad som ett barn av henne. Är det för att man är lillasyster kanske? Sen kom var och en in och sa "Du får jätte gärna vara med" "Ja, tack. men jag ska iväg så fort jag är klar här" sa jag. Vit lögn.
Sen hörde jag mamma igen "DELLLEEEEEN. KAN DU HÄMTA JULSKIVAN I BIIILEN??" Skulle jag lägga ifrån mig hela mitt hyll-projekt och springa ner till bilen istället?
Näe, ska jag jobba åt företaget så ska det vara som vilken anställd som helst, och inte som dotter. Eller dottern som gör allt det där som de andra inte orkar.

Nog om detta, nu ska jag länsa kylen på den lilla maten som är kvar, sen ska jag tänka på trevliga saker så att klumpen i magen försvinner. Fast jag tänker vara lite bitter först, för det är inte ofta jag inte ser livet från den ljusa sidan.

Vardag

Livet rullar på här i Mjölby. Dåligt med uppdatering här då. Snön har ju kommit, hur fint är det inte! Jag gillar inte folk som klagar på att det blir halt, vad är det för tjaffs? Det är ju fint att titta på!

Idag hanns det med en sväng på Ikea, sen bjöd Elin på köttbullar, potatis, brunsås och lingon. Hur gott är det inte? Sen sågs ännu en Beck med Gösta Ekman i spetsen (eller rättare sagt två)

Kvällen avrundades med Andra avenyn och jag pratar så mycket med mig själv när jag tittar på den där serien, så mamma bara skakade på huvudet och lämnade rummet.

Nu ska jag läsa Tyskungen tills ögonen blöder, för i helgen kommer Johanna till Mjölby och då pasar det ju utmärkt att skicka boken tillbaka med henne.


Gud.



Kolla bara på den här mannen. Det finns inget ont i honom. Det finns bara en ren jävla glädje. En glädje som liksom säger: "Lyckliga, lyckliga världen. Som har MIG i sig"

Bilder från veckan som gått.

Logga in på facebook och klicka här: http://www.facebook.com/album.php?aid=129541&id=568711817 så kan ni få se min senaste vecka i bilder.

Åre update.

Är i Åre sedan igår. Det är fint här, fast alldeles för lite snö. Har inte testat backarna än, men har brädan hyrd och färdig så imorgon ger vi oss ut. Idag har vi mest känt in Åre, druckigt varm choklad med rom och ska snart iväg till en alla tiders restaurang och äta.
Under tiden bearbetas beslutet om plugg, eller inte. Eller snarare om det blir lärare eller inte. Jag kommer ingen vart.

Tack för mig.

Just ja, jag, mamma och carro ska fira jul hemma hos Linn med familj. Kan det bli finare? Mys, mys, mys. Sen blir det statt på kvällen, hoppas du är på Linn! :)

Att studera eller att inte studera.


Men så krångligt det blev nu när jag kom in, nu måste jag ju hålla på att bestämma mig. Hur ska jag göra egentligen? Tänk vad kul att plugga. Men ska jag vara lärare sen resten av livet?

Bio och snowboard!

Jag är lite sjuk. Men tänker inte bry mig om det. Jag ska sova bort hela dagen så går det nog över.

Ikväll ska jag och Drömmen på Paranormal Activity. Jag är rädd redan nu.


Och imorgon ska jag till Åre! Så himla fint ska det bli!

Puss

Lördagen

Några dagars fördröjning här.
Vår lördag såg ut typ såhär:


Utanför Drömmen väser det äpplen. Så konstigt det ser ut utan blad/snö.


Spagetti och köttfärssås på kulturhuset. Perfekt bakishäng.


Ovanför Plattan flog det fåglar i en härlig flyguppvisning. Dom är dock inte med på bild.


Kungstrådgården




Sen blev det kväller och vinet smakade även denna lördag.


blondaa

Elin Hellspong tipsade om världens roligaste blogg. www.blondaa.blogg.se så fantastiskt. En homosexuell liten pojke som sterrar satan i videoinlägg. Kul att han börjar ett av inläggen med: "Heeej bloooggggen, jag kom precis hem från BUP, för jag är ett psykfall"
Just nu kanske han inte uppdaterar bloggen så mycket, för han är inne på sjukhuset och gör kejsarsnitt, för han har tydligen gått två veckor över tiden med sin graviditet (?) Kolla in. haha.




I väntan på att Drömmen ska komma hem från jobbet sitt, så bjuder jag på en lista.

Du heter: Eleonor
Smeknamn: Ellen, Smällen, Dellen
Låt som när du är ledsen sörjer till: Salem Al Fakir - Astronaut. Enda sen jag hörde den första gången så får den mig lite ledsen.
Vilken är din sämsta sida? Rastlös (Förvånad om jag ens tar mig igenom den här listan utan att tröttna)
Vad får du oftast komplimanger för? Idag överöstes jag av komplimanger. "Men Guuud, vad du ser fräsch ut" Var dock den enda o-bakfulla.
Brukar du skratta för dig själv? Ni skulle bara veta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ellen, vad är Eurovoice känner jag?
Var bor du? Jag vet knappt. Får nog besluta mig för Mjölby
Trivs du där? Jag har så lätt att trivas, så Ja!
Äger du några Converse? Yes
Brukar du bli för full? Det beror på vart gränsen går. Sällan för mitt eget bästa, dock för ofta tillräckligt för att må piss dagen efter.
Nästa mål i ditt liv: Utbildning. Vet dock inte riktigt till 100% vilken än.  
Hur svarar du i mobilen: Det beror helt på vem det är. Alla alla har en egen liten fras skulle man kunna säga.
Vem ringde du senast? Daniel
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mamma frågade om allt var bra.
Antal timmar sömn inatt: kanske sju.
Sov du ensam: Nej. skavfötters.
Brukar du komma i tid: Jag har fått för mig att jag är bra på tider, men jag vet egentligen inte alls. Det känns så.
När mår du bra: När jag går lös in i humor-djungeln. Spårar ut och överdriver till tusen. Uppskattas mest då jag är med någon som förstår och är med och triggar.
Hur känner du dig nu: Lagom mätt, lagom trött, lagom varm/kall. Jag mår bra!
Vad tycker du om dina fötter: Skulle gärna ha en modell mindre.
Vad saknar du: Sällskap. Men Drömmen kommer hem såsmåningom
Hade du en bra kväll igår: Väldigt. Trots att själva målet med kvällen råkade bli att åka till Odenplan och äta på Seven-eleven.
Favoritdryck på morgonen: Kaffe, juice.
Rakar du benen: Gud nej. Men om jag vet att dom ska visas, så som i badhus, så åker rakhyveln fram.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Så himla olika. Elva kanske.
Är du blyg? Det tror jag inte att jag ska behöva kalla mig.
Vill du hellre ha mail än brev: brev är kul!
Har du spytt offentligt: På allmänn plats iaf. Sen kasnke inte mitt bland folk.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, det ser jag alltid till att vara!
Är du allergisk mot nåt? En viss sorts modell-lera. Tror dock inte den tillverkas längre.
Vad är det värsta du vet? Folk som inte står för sina åsikter.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? på veckodagar, typ noll. Sen kanske några hundra på helgen.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? svår fråga. Jag vet ingen klockren.
Vad längtar du till? Åre, om bara några dagar! :)
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jamen gud ja. Sen är det så sorgligt att jag suger på att höra av mig till vissa, Jag skulle helst umgås med alla, alltid.
Vad är det finaste du fått? Jag fick Frests gamla plånbok, bara för att jag hade sagt att jag tyckte den var så himla stilig. Det tycker jag var väldigt fint att få. Att hon hade kommit ihåg det.
Hur gammal är du: 24
Du samlar på: Dålig på det där nu mera. Men jag har ju såklart alla Håkans skivor. Vinyl och vanligt. Det är den enda "samling" jag har.
När grät du senast: Nu blir jag alldeles görstolt, för trots omständigheterna så var det ganska längesen. Typ början på november.
Bär du glasögon eller linser: Inget av det.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ojojoj, verkligen inte.
Vill du gifta dig: Jag tror det. Tänk vad fint med bröllop. Det som är så kul!
Är du bra på att laga mat: Jag kan ju laga mat iaf.
Är du flygrädd: Vissa gånger är jag livrädd, när jag kommer på att man är högt som fan.
Hur vig är du: Ungefär som en pinne.
Är du musikalisk? Inte så att jag kan sjunga/spela något instrument. Men jag är inte tondöv.
Tror du på ett liv efter döden? Ska jag börja tänka på det där så kommer ni få hämta ut mig på akut-psyk imorgon, så jag hoppar det.  
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej.  
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Kanske inte gråtit ända in i sömnen, men många gånger gråtit till sängs.  
Har du kräkts i sömnen? Näe, men jag vet en som har! Hemma hos mig när jag bodde i åttan. Gissa vem, :)

Lite såhär såg fredagen ut.








Stockholm i mitt hjärta

Jag och Elin är i Stockholm över helgen. Det har varit så himla fint och mer ska det bli.

Igår kom vi vid elvatiden och då gick vi på julmarknad i gamla stan och fikade på Kaffekoppen. Senare sen så var det förfest hos Cissi och Hanna i Hjorthagen. Vi spelade Guitar Hero, eller det där The Band. Jag var trummis. Jag trummade så där som nån som går längst fram i en karneval. Med yviga rörelser och tog visst i så mycket att en trumpinne gick av. Bra jobbat kan man tycka, då det är trummor av gummi.

Sen möte vi Kamilla vid slussen och åkte till Medusa där kvällen fortsatte. Mycket rolig kväll!

Idag har vi ätit på Kulturhuset och gått på julmarknad i Kungsan i en sekund, sen tog vi svängen om Stureplan innan vi åkte hem för att beställa hem pizza och lura en sekund framför tvn.

Nu har Drömmen åkt till Lucas och Jag och Elinelin sitter återigen med vinet. Ikväll ska vi träffa Cissi och Hanna igen. Och Elin Hellspong. Fina jävla Hellspong.

Bilder kommer, det finns en hel del. Redan.

Kameran bodde hos Marie sön-tors

Nu är kameran tillbaka i mina händer igen. Så lite smått och gott från helgen kommer här. Dock inte allt för mycket.


Linn, Linn, Linn träffade jag i Mjölby i fredags.

Söndag och adventsfika hos Marie



Vi skålade med Alfred.

Idag fick jag träffa Marie och Alfred igen. Och eftersom det är torsdag bjöds det på ärtsoppa och pannkakor.

Mysjul

Det är så fint ute så jag vet inte vad. Kyla, hur fint som helst.
Sen befinner jag mig just nu i min fristad Minnestad. jag åker hit ibland och bara är alldeles själv. Fina fina Minnestad.
Julstämningen kommer krypandes, känner ni?

Jag vet ingen som talar så högt i telefonen som min mamma. Men den där gälla tonen.

Nog om det.

Nu har jag sett dvdn med Håkan Hellströms konsert på Peace and Love. Så himla fint, jag rös och fick en klump i halsen bara av att se honom. Tänk att tvåtusennios vackraste natt och minne nu kan upplevas om och om igen. Så jävla vackert.

Snart ska jag till Frida och känna in julfika. Det ska också bli himla fint. Sen på fredag åker jag till Stockholm och träffar Drömmen. Elin ska med också. Drömmen (om) Elin. :)
Det ska bli jävligt kul med Stockholm, en tvättäkta utekväll med vinlunch innan.

Sen har jag sökt jobb på Svalbard igen, ser inte alls omöjligt ut inför februari. Men nu har jag iofs inte ens råd att åka dit längre. Skrapar jag ihop pengar riktigt noga så kanske jag har råd med biljett. Men sen då? Äsch, jag ska inte ropa hej.

Nåja, nu ska jag lura en sekund innan julgröt och glögg.
Puss.

RSS 2.0