Dirty

Jag fyller år snart! Jag önskar mig bäddset från Dirty Linen. Typ ljusrosa eller gråa månne? 
(null)
 
Slut på meddelandet. 

Saker jag har gjort i helgen.

Helgen är förbi! Här är några saker jag roat mig med:
 
- Jag var själv på bio! Klockan 14 intog jag Mall of Scandinavias vip-biosalong, göttade ner mig i fåtöljen och såg denna: 
 
Så himla fint litet sidospår till verkligheten. En blygsamt bra film som inte gör mycket väsen av sig, men ändå är så välgjord och fin. Se tycker jag! Så välskrivna karaktärer också.
 
- Jag har hängt med Elin typ ett dygn, kolla på oss va! Bilden är inte alls från helgen såklart, utan från Peace and Love, 2009?
Vi afterworkade, åt tapas, förfestade och gick ut på tre olika ställen. Avslutade på Golden Hits, vi är gamla nu ni. Måste genom skamjävel efter den kvällen, men där har vi ju alla varit förut. Väl värd kväll! 
 
-Firat min bästa persons 4-årsdag. Hade gråten i halsen HELA tågresan hem från Stockholm pga älskar ihjäl den där lille. På riktigt alltså, grinade när jag läste igenom Veronica Maggios text till Hädanefter.
Batman-muffin beställdes av fyraåringen så vad gör en inte? Har hela frysen full nu eftersom typ en gick åt på kalaset. haha. 
 
Såja, nu ska jag ta emot en leverens av stolar här ni. Mors! 
 
 
 

Nej.

(null)

Vet inte hur många gånger jag av princip inte berättat att jag har kille när nån är på utan att jag är intresserad. Första motfrågan på "nej, jag är inte intresserad" är ALLTID "vadårå, har du kille?" 

Sluta genast med detta. 

RSS 2.0