Föräldraledig

Då Eltons dagis, som byggs nytt, inte öppnar förrän första oktober kommer jag att vara hemma under september med honom. 
 
Det ska bli så. mysigt. 
 
Vill pussa ihjäl den där. 

Projekt garderob.

"Elton, kom ut ur garderoben" är ett stående skämt här hemma. Skrattar lika gött varje gång. Höhö.
 
Vi håller på att göra en walk in closet i vårt blivande sovrum. Eller det var egentligen en garerob där redan innan, men vi snyggar till den lite. Fräschar upp och så där ni vet. Det är inte helt klart än, saknas golvlister och kläder, matta, byrå. Men jag kunde inte hålla mig så här kommer lite bilder. 
 
Innan vi gjort nåt (förutom att tömma den på saker) såg det ut så här:
 
 
Eller där har vi faktiskt hunnit måla listerna, dom var bruna först. Så här:
 
Sen lite väggfärg, takfärg, listfärg , nytt golv och ny lampa (ska även till en ny dörr. Det där är den enda orginaldörren som finns kvar i huset, missade den när vi bytte dörrarna i våras)
 
Och just alldeles nyss ser det ut så här:
 
Lite snyggt lull-lull i form av kartonger och saker från förvaringsavdelningen (min bästa avdelning i alla affärer) på själva garderobsdelen så kommer det nog bli tipp-topp. Ska visa sen, såklart. Dock kan det dröja lite eftersom vi måste fixa hela sovrummet innan vi flyttar upp, så kläder och så blir nog kvar här nere ett tag till. 
 
Tänk om alla projekt gick lika snabbt (och kostade lika lite) som sånna här små rum. :D Fast då hade vi kanske varit klara med hela huset för längesen. 

Min födelsedagsfest

Under lite dötid satte jag ihop det lilla som fanns filmat från min födelsedagsfest på Biz. En sån där överraskningsfest ni vet, alltid velat få en sån och nu fick jag det! Det är snabbt ihopklippt och egentligen på alldeles för lite material, men ändå..
Festen var i april, ursäkta förseningen. 
 
 
Hur mycket älskar man inte de här människorna? Ni ser ju va fina!

Att odla en äng.

Jag har fått en snilleblixtidé (med liiiiite inspo av grannens trädgård) jag ska plantera en äng, som rabatt. Bara en liten, nån meter i diameter och sen högt, tunt gräs och ängblomster. Kommer ju bli dövackert! 




Stölletörp

I fredags tog vi husbilen till Toltorp, strax utanför Katrineholm, för att hänga med fint folk där hela helgen. 23 vuxna, barnlediga människor på ett o samma ställe. Perfekt helg!
 
 

Åsbo

Vi hyrde ett torp i Åsbo av en gammal klasskompis till mig. Åkte dit och levde simpelt i tre dagar, gick på utedass och saknade rinnande vatten. Det var mysigt <3
 
Såhär bodde vi:
 
O när Elton somnat satt vi på farstutrappan och spelade Chicago och drack vin. Ni hör ju. <3

RSS 2.0