Ny cykel!

Jag hatar att cykla. Det är något jag hatat jämt (som vanligt med undantag för Falsterbo, där går det ann.) Iaf så är det så att jag har en alldeles fantastisk cykel, en Kerstin (läs mer om när Kerstin blev min här) Kerstin är mina drömmars cykel, men hon är gammal nu alltså. Punka på bakdäcket, inget stöd, inget stänkskydd (eller vad 17 det heter, hatar cyklar (obs. ej Kerstin, Kerstin är något alldeles extra)) och senast jag cyklade fick jag hjälp att knipsa av nån himla tråd som hängde löst och surrade in sig i hjulet.
 
Iaf så är det så att som vi bor nu så har det gått åt några cykelturer då och då, och våren och sommaren kommer farandes och av nån tusans anledning så är det ju bara jag som insett att det suger att cykla, alla andra ska minsann alltid cykla. Detta gjorde att jag önskade mig en ny cykel när jag fyllde 31 i fredags och i lördags åkte jag till Väderstad och inhandlade en ny fin cykel för min födelsedagspeng. 
 
Låt mig presentera...Linda: (kort för Belinda)
 
Det jag gillar med Linda är att det var ett himla sammanträffande, jag och mamma var i Väderstad, det slog mig att där finns ju en cykelhandlare, dit och titta, mamma hade cykelhållaren i bilen, Belinda var det enda han hade i damcykelväg (iaf i den modell jag önskade) och jag hade innan tänkt att jag skulle ha en fräsig färg, och det ser ni ju att så blev det ju och så var hon billigare än jag vågat hoppas på. Så nu står Linda bredvid Kerstin och jag känner direkt att det är rätt efterträdare, hon står liksom inte bredvid Kerstin och glänser, som att hon är något, utan hon står där och respekterar Kerstin. 
 
 

90-talet <3

Vad konstigt det är att man för några år sedan aldrig kunde tänka sig att 90-talsmodet skulle locka en igen, man hade svårt att tänka att det ens gick att definiera 90-talet i ett mode. Nu är det allt jag kollar efter, ribbade t-shirtar, kjolar och kängor <3
 
När vi var i New York i somras köpte jag på mig Calvin Klein-trosor på en outlet, sånna 90-tals med bred kant. Älskar dom mer än livet, typ. Har dom jämt och ständigt (obs. köpte ca. 10 par. Jag byter alltså trosor ibland. obs) och såg nu att det fanns snygga bikinis på Urban Outfitters (alltså den affären <3) Klickade hem en imorse, innan klockan slagit 07. 
Denna där. Med en till variant på överdel, om man skulle råka vilja få snygg bränna också. Orange var ju vågat inser jag nu, man är ju så blek såhär i början av säsongen, men ändå. Jag tänker att jag ska se ut prick som tjejen på bilden i den. Det blir bra. 

RSS 2.0