Söndag, tillbaka till verkligheten.

Sitter här, lagom sliten efter två veckor i Mjölby. Det är jävlar vad det dricks i den här kommunen, knappt så man hänger med i tempot.

Igår var det klubben och det var ju debut för min del. Jag tyckte det va' bra (Har dom flyttat tv4 plus nånstans?)
Tanken var att jag skulle styra upp någon form av sermoni utanför stället efter stängning och dubba Gräsklipparmannen till världens roligaste människa. Kära nån, vilken humor.

Nu ska jag snart sätta mig på tåget mot Stockholm. Ska tillbringa natten där för att sen börja skolan imorgon. (Ska tydligen på praktik om en vecka, hur fan tänkte dom? Har inte läst ett enda lärarämne än.)

Åh, Kristin! Snart ses vi. Fy helvete, vad fint! Och det är en alldeles perfekt bakis-dag och jag längtar till Stockholm så jag nästan går sönder.

Nu ska jag ta mig ner till stationen.
Puss!

Carl-Henrik pratar om spårvagnar!


And here we go again.

Fredag igen, hur fort går veckorna?

Igår kollade jag, Matte och Elin på Lost mellan 15-01. Det är helt galet det! Idag hann vi bara med två avsnitt, sen skulle Elin till Boxholm och äta hemma-mat.

Jag ska med mamma ner på stan här i Mjölby, för det är ju stadsfest, eller Mjölbykalaset eller vad det kan tänkas heta. Och då ska man GYNNA Mjölby när det väl händer något. Så säger iaf mamma och jag följer snällt med och dricker öl. För öl är gott!

För övrigt så har jag gått minus på kontot, och vore det inte för att Elin handlar på systemet åt mig, och betalar ungefär hela min helg så hade jag suttit här, med rumpan bar. Eller hur nu talesättet går.

Nu ringde Pernilla. Hon kanske överraskar o kommer in och gynnar Mjölby hon också.
Ska ni inte göra't allihop?

Platens en onsdag.

Det känns så fint när man får pussas med precis den kille man har tittat efter hela kvällen. Sen behöver det aldrig mer bli något, men just den där känslan av att faktiskt stå ansikte mot ansikte med den som man paxat bara några timmar innan.

Platens igår med Elin och Matte. Av okänd anledning slog jag Matte över käften, vi har för oss att det var för att han sa att jag gjorde orienterar-dansen fel. Också en jävla anledning att puckla på folk. 

Det var i övrigt en riktigt bra kväll, den slutade på snälla Christians soffa. Att han alltid dyker upp när vi inser att vi varken kommer hem eller har sovplats. Fint!

Idag är det Lost. Hela jävla tiden.  

Edward Sharpe and the magnetic zeros

Jag visar mamma Edward Sharpe and the magnetic zeros och hon säger "Precis sådär var all musik och alla människor när jag var 16-17"

Jag säger som Håkan; Jag var bara inte gjord för dessa dar.

Håkan Hellström

Från Slottsskogen till Majorna
Från Majorna till Hisingen
Fån Hisingen till Hammarkullen
Från Hammarkullen till Chinatown!

Jag tror jag har ett nytt favoritklipp att överleva vintern med. En av årets finaste konserter och jag undrar så himla mycket om Håkan förstår vad han har ställt till med. Fattar han det, där han trampar runt i den Hellströmska verkligheten, som man blir inbjuden till under spelningar? Den där känslan under en konsert att vara helt jäkla uppsnärjd, till o med timmar efter sista tonen har spelats.

Fallet när man slår i asfalten sen blir inte exakt lika hårt, när man vet att det kommer fler gånger. Och nu när jag har sett Håkan 21 ggr (+- några gånger) live så vet jag också att det blir fan aldrig dåligt.

Det kanske inte blir exakt lika magiskt som första gången, då man helt plötsligt insåg vad det handlade om, när man inte kunde somna på kvällen för att det var helt omöjligt att sluta nynna på "Nu kan du få mig så lätt"

Men han kommer aldrig sluta leverera.

Ett samtal (typ det sjunde) till Uppsala universitet

- Hej Eleonor heter jag, (tystnar och väntar på svar)
- Nej, hon är inte här. Hon är mammaledig.
- Jaha, näe, alltså jag heter Eleonor. (tystnar igen och väntar på svar)
- jaha. okej. (tyst)
- Ja, alltså terminsstart, kan du hjälpa mig med det?
- Ja, visst.

blablabla, personnummer, namn, grejja, grejja.

Så nu vet jag. Att måndagen den 30 augusti klockan 10,15 ska jag vara i sal 2146 på Polacksbacken i Uppsala. (det här är mest för att jag inte har nån annanstans att skriva ner det.)

Popaganda vs Mc-klubben

Jag skulle ju gått på Popaganda i helgen med Kristin. Men hon insåg att det inte var många band hon ville se, så hon valde att hoppa över't.
Amanda hade knappt en krona att betala biljett för (vilket jag iofs inte heller har) så nu är jag rädd att jag blir kvar i Mjölby över helgen.

fanfanfan, vad jag vill på Popaganda. Men, men. Jag måste börja inse att man kan inte vara där det är som roligast precis jämt. (Fast det värsta är att när någon säger "man kan inte ha roligt jämt" till mig så tänker jag att det kan man ju fan visst. Man kan alltid ha roligt om man vill. Så egentligen kommer jag aldrig inse att man inte kan vara där det är som roligast jämt.)

Vad händer i Mjölby då? egentligen tusen saker som jag hade dödat för under hösten jag bodde där. Men nu vill jag bara, bara, bara till Popaganda. Det är Mjölbys stadsfest (mamma ringde mig i morse och frågade om jag kunde vara Mjölbytrollet och "skutta runt med barnen, Dellen" och jag vet i fan hur jag ska mej ur det här) och sen den där Mcklubben som jag aldrig besökt innan, Mjölby parken och vad tusan allt nu var.
Det blir nog bra det där, det tror jag!

Nu ska jag städa pappas hus och tjäna 500 spänn. (För då har jag så det täcker biljetten till Popaganda iaf) ;P

Sista rycket på sommaren

Idag ska det grillas. Egentligen skulle vi kollat på fotboll först, men eftersom Lost råkar vara så jävla bra (även tredje gången man ser det) så är vi lite fast i Mjölby just nu. Så vi hoppar fotbollen och går rakt på grillningen istället.

Sommaren är verkligen på slutspurten nu och det känns så himla längesen som man kunde sitta i bara linne och svettas som ett cp.

På torsdag återvänder jag till Stockholm, då blir det Popaganda för hela slanten, och tyvärr för sista slanten.

Åh, jag saknar Stockholm. Och det ska bli jäkligt gött att komma igång med vardagen igen i Uppsala, för det saknar jag fasen också.

Nu ska jag koncentrera mig på lost här igen. Och vi som blev tillsagda av Matte att bara se ett avsnitt utan honom, nu har vi sett fyra :O


The Ark

Ungefär såhär fint var The Ark. Ljudet i min telefon är kanske inte det bästa.


Superduperfredag

Precis som jag trodde så blev det en riktigt bra fredag. Det började med picknick i det gröna tills polisen sa till oss att "Här får man inte förtära" FÅR MAN INTE ÄTA, tyckte jag. Men dom syftade såklart på alkoholen.


Då gick vi in till pernilla och forsatte förfesten i sann lägenhets-fest-anda.

Tog oss till stationen och köpte födelsedagspresent till Sverik och Gustav. 4 jävligt onödiga (men ack, så peppa) tidningar. 250 spänn, för fyra tdningar? Kära, kära nån. Vi ville köpa porr till dom små liven, men det hittade vi inte på Pressbyrån, så det blev en traktortidning och tre vad-det-nu-var-kan-det-ha-varit-sport-tidningar.

Ute i Ryd bjöds det på sann korridorsfest och sånt där folk i overaller överallt. Alltså hur orkar man gå in så jävla mycket för att vara student? Dom var varken nollor eller faddrar, me  overallen var på?

Nåja, vi gick till HG och där upptäckte jag att mitt konto var tomt (antagligen efter födelsedagspresentsinköpet) så det var bara att plocka fram bankdosan och iphonen och flytta över.

Lite fuldans (Orienterardansen, stampet och ett tag tror jag bestämt att jag och Gustav skrev lite ny musik där mitt på dansgolvet) och en hel del Rom-o-cola. Ett nyp i baken på killen i ett hånglande par, en jakt på vem fan det var som luktade svett och ett samtal med två SJUKT långa personer senare så gick vi ut från stället och jag och Rasmus satte oss och tiggde cigaretter av förbipasserande. (Jag såg idag att jag hade ju halva väskan full med cigg, vafan)

Sen tog vi taxi till Pernilla. Taxichaffören körde så jävla långsamt, det var så man kunde sprungit förbi den. Men tillslut kom vi till pernilla och då var det bara att börja planera sovplats.

Pernilla och Sverik i sängen, Matte som en lång präst i soffan och jag, Elin och Rasmus i en enda böghög på kortändan av soffan. Likt the human centipede låg vi där och skedade åt alla möjliga håll tills Elin gav upp och la sig på golvet. Hon skulle trots allt på dop idag och kände väl att mest sömn blev det nog på marken.

Sen fick jag för mig att ringa upp Ponta och säga "Smirket United" (klockan kvart över fyra på morgonen) Jag tyckte att det lät så himla roligt i mina öron och var övertygad om att han skulle uppskatta det. Matte vägrade ge mig numret, för konstigt nog insåg han att det inte var något annat än en dum idé.

Sen där nånstans somnade vi efter mycket sånt där nästan tonårsfnitter. Vaknade då och då av att Matte tyckte att det var en bra idé att sträcka ut sig, så att hans fötter låg typ över Rasmus och killade mig i bakhuvudet. "För faaaan, du får la också ligga som ett jävla foster"

Klockan elva imorse var det bara att stiga upp och inse att det var lördag. Det har hittills varit en härlig lördag och nu är jag sminkad och fit for it igen och ikväll spelar The Ark här alldeles bredvid Pernillas lägenhet. Helt jäkla gratis. Hur fint är inte det? 

Jag inväntar bara elin och kamilla, sen blir det vin i nån park, långt från polisen den här gången.

Hej-på-ett-tag!

Fredag

Idag är det en sån där bra fredag, det kändes redan när jag vaknade.

Frukost åt jag och sen åkte jag o hämtade Matte i Lkpg, svängde förbi pizzerian för att stilla hans hunger och nu sitter vi hos Elinelin och ska snart kolla på Lost (Hon ska bara se färdigt hem till gården först. skräp.)

Sen ska jag ta mig ut till Minnestad, hämta mina skor som tvättats efter way out west (I onsdags fick jag gå ut på krogen i mina Pumaskor från 2001. Jag skämdes som ett djur. hade hellre gått naken kändes det som. Skorna säger ju allt om människan, ni vet det va? :)

Sen ska picknickkorgen packas och tåget tar oss till Linköping där det är galej på gång.
Gustav och Sverik har någon form av 25årsfest och det kanske man ska ta och besöka. Får se om jag hittar nån pepp, onödig grej att ge till dom.

Nu är hem till gården äntligen snart slut, så nu blir det Lost. O jävlar, vad bra första säsongen är.

I väntan på frukost.

Medans Elin är och köper frukost så snor jag en lista av Drömmen

Du heter: Eleonor 

Smeknamn: Ellen, Dellen

Låt som när du är ledsen sörjer till? Skulle jag någonsin vara ledsen? Jag har som regel att aldrig förknippa Håkan med sorg, så allt utom Håkan då.

Beroende av: Jag får väl säga cigaretter, fast mitt beroende är så bra. För när jag börjar plugga igen så kommer jag sluta, det vet jag.

Vad får du oftast komplimanger för? En gång utsåg en kille mig till världens roligaste människa på en festival. Det tycker jag var himla skoj. Fast ibland suger det att alla alltid tror att man är roligast i världen.

 Hur imponerar man på dig? Alla sorts talanger går jättehem. Det kan vara från att spotta långt till att gå på lina.

Brukar du skratta för dig själv? Jag måste svara JA på det.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hur vet man vilket som är senaste på en iphone? Kanske: "Det märks. Ha det gott Ellen så ses vi på fredag"

Var bor du? Jag hatar den frågan om man är iväg "Jag är från Boxholm, pluggar i Uppsala men jobbar i Stockholm över sommaren" Men jag bor nog i Uppsala, fast just nu känns det inte alls som hemma.

Trivs du där? Träääjvs duråå? Ja, jag trivs.

Har du haft sex idag: Med Elin då eller? Näe, jag har inte haft det idag.

Hur svarar du i mobilen: Men det är så himla olika. Anna som jag pluggar med svarar alltid med namnet på den som ringer "Hej Ellen!" Det tycker jag låter så fint.

Vem ringde du senast?: Gustav TB. Han är hemma från barca. fint va?

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Ska du med o dricka öl i Lkpg" typ.

Antal timmar sömn inatt: 7 tror jag.

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Jag har fått för mig att jag brukar det. Men jag vet inte, det där vet väl som som väntar? Men till jobb och skola och sånt är jag så gott som alltid i tid.

Hur känner du dig nu: Lite nervös, lite ont i magen och lite sugen på kaffet Elin sätter på nu.

Favoritfärg på dina kläder: Gul. (jag bestämde väldigt nyligen att gul ska vara min favoritfärg, just så jag kan svara på sånna här frågor.)

Vad tycker du om fötter: Inget jag vill ha i min mat direkt.

Vad saknar du: Man ska inte hålla på o sakna, det blir så tokigt då. Så just nu saknar jag inget.

Hade du en bra kväll igår: Ja, kära nån. Det bötrjade med bubbel och middag hos mamma. Hon är världens bästa, det finns inga tvivel. Sen slutade det i en svarttaxi i 160 km/h

Favorit dryck på morgonen: kaffe, juice.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Det är så himla olika. För några veckor sen var det vid tretiden på nätterna, i förrgår vid tio.

Är du blyg?: En del människor gör mig så sjukt osäker. Det är som att dom ser rakt igenom mig. Sånna gillar jag inte. Men i övrigt är jag nog inte det.

Sysslar du med någon idrott: o kära nån, verkligen inte.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag. För det låter så himla fint!

Har du spytt offentligt: På offentlig plats, men inte rakt framför folk.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag antar att det menas om jag var kille? jag skulle klia mig sådär på snoppen och så skulle jag nog ligga. Spara mustach också, om det hinns på en dag.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är jag. :)

Är du bortskämd: Jag vet att jag alltid har möjlighet att få hjälp om det är kris. Men tar aldrig några pengar/liknande för givet.

Vad gör du i morgon: Imorgon ska vi till Lkpg och äta nånstans.

Vad är det värsta du vet?: just nu är det fan vaskning och liknande. Eller snarare snorungar/folk som inte inser värdet av pengar.

Vad är det finaste du fått? jag vet inte.

En speciell dag du minns: oj, det är så himla många.

När grät du senast: Jag minns inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Säga "kära, kära, kära nån" tretusen ggr.

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Jag tror't

Är du musikalisk?: Det skulle jag inte kalla mig.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten 

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej för sjuttan.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Nja.

Biter du på naglarna: Ja, eller mer river sönder dom.


The Ark

På lördag spel.ar The Ark gratis i Linköping, det tycker jag är görbra det. För när The Ark spelade på Peace and Love så låg jag i husis i migrän.
Och dom är ju fantastiska, det måste man säga.
Jag börjar känna att det är väldigt mycket jag vill göra när jag är ledig. Jag vill åka till Liseberg, Järvsö, Göteborg, Stockholm, kanske en sista minuten osv. osv. Och här sitter jag. I skogen mellan Mjölby och Boxholm och väntar på att pappi ska sätta på kaffe.
Fast det är himla fint det också.
Min axel/rygg har sagt upp sig. Skrivit på uppsägning och dragit utan minsta uppsägningstid. Det gör jävligt ont och jag misstänker att det är den där förbannade "Wennerholms-ryggen" som börjar visa sig.
Jag har även ärvt mammas svullna fot (Jämt svullen, ingen vet varför) och pappas mag-kolik (Han hade det en gång som barn, jag får sjuka smärtor som ingen vet vad det är. Dock väldigt sällan och det går ju faktiskt över)
Så igår när jag beklagade mig för pappa för att jag bara ärvt negativa saker så tyckte han att jag hade fel.
"Men du är ju så himla rolig, trevlig, snäll och klok. Det förstår du väl att det är efter mig"
Och det sa han inte som ett skämt.
Det är nog förresten lika bra att jag inte har en massa inplanerat, för mina pengar är så gott som slut. Och Popaganda tänkte jag hinna med också. 

Det ska bli fint det!
Puss!

Två fantastiska spelningar under Way out west.



Det kommer aldrig gå att återberätta. Men här är en sväng av hur galet allt var under M.I.A


Allsång till "Vi två, 17 år" under Håkans konsert. Helt galet hur mycket en publik kan låta. Magiskt.

Mjölby, semester och hemskt dålig skräckfilm.

Det känns så underligt att inte behöva jobba/plugga. Jag går runt och tänker att "Så här får väl inte jag gå runt och bara vara?" Men det får jag ju faktiskt. Mina föräldrar har lite delade åsikter "Det var väl synd att du slutade jobba när det var tre veckor kvar av sommarlovet" tyckte mamma medan pappa tydligen fått för sig att jag jobbar halvt ihjäl mig i sommar "Guuuud, Ellen. Vad du förtjänar att vara ledig! NJUT nu"

Jag väljer att lyssna på pappa.

Igår var jag med Matte och Elinelin och vi klämde tre filmer (Fyra om man räknar med att jag och Elin kollade på Dirty Dancing innan Matte slutat skolan)
Det blev 21, Trainspotting och The Human Centipede. Den sistnämnda har det skojats om en hel del senaste veckorna och jag vet inte om det var därför jag halvt skrattade mig igenom filmen.

Visst, jag förstår att det måste suga att sitta i deras situation, få näring genom någons avföring. Men hur jävla dåligt kan man spela? Hur jävla dåligt kan en film vara uppbyggd? Och hur JÄVLA dåligt kan man agera som tjej i en skräckfilm.
Hörrni brudar; regel nummer ett om ni blir tillfångatagna eller liknande av ett psyko, lyckas rymma lite halvt och för att sedan lyckas typ sticka galningen i foten med något vasst. DÖDA HONOM/HENNE ORDENTLIGT. Kära nån, det tar tre sekunder att sticka skapellen/kniven/vadfandetnuär i hjärtat på honom. Och sen kan ni så åla er ut från stället om ni vill. Det är lätt värt det, jag lovar!
Prova också gärna att inte välta saker/skrika/flåsa högst i hela världen när ni står gömda bakom något. Och ser ni en telefon? RING POLISEN!

Fast jag förstår samtidigt. Hur kul skulle det vara att kolla på en film där man kan rymma direkt.
Nåja, nog om detta. Se den om ni vill få er ett gott skratt, lite äckligt är det allt. Men mest patetiskt dåligt.

Nu ska jag snart ringa hit Elin på lite frulle kanske. Hennes kaffe var tydligen slut igår, så vad gör man inte.

Idag fyller Kristin år förresten, det firar hon på Svalbard. Jag vet att hon är nästan som gladast där och då är minsann jag också glad!
Grattis Kristin!

Puss på er flodhästar!

Way out west 2010


Dom två figurerande åkte på Way out Werst och jäklar, så lyckat. Träffade gamla vänner och nya vänner.



Alltså M.I.A vart bland det bästa jag sett någonsin. Kära, kära, kära nån vilket ös. Och vilken jävla tjej hon är alltså. Förmodligen coolast i hela jäkla universum.


Utanför området var det galet mysigt.


Håkan Hellström delar första platsen på världens bästa konserter med M.I.A. Jag vet inte hur länge jag hoppats på att han ska komma ut i sjömanskostym, och precis som jag misstänkte så skedde det nu när första skivan skulle spelas. Å så himla fint, han var nere i publiken hur mycket som helst och det kändes verkligen att det var en konsert för publiken och inte för att presentera nya låtar eller promota en skiva.
Så jävla mycket kärlek som strömmade mellan Håkan och publikhavet. fram och tillbaka. Och en alldeles ny och ospelad låt avslutade det hela. FINT.

Nu sitter jag i Elinelins soffa och kollar på Dirty Dancing, det är förövrigt hennes bilder här över. Vi har ätit pannkakor med glass och om vi har tur så har Matte tid att umgås med oss ikväll. Vi ska förövrigt bli sambos i Göteborg till sommaren, vi tre. Men det berättar jag mer om nån annan gång.

Bröllop

Igår gick bröllopet av stapeln och det var så himla fint! Eftersom det är medeltidsveckan på Gotland så blev det ett medeltidsbröllop inne i en ruin. Marie och Andreas var så vackra att det brände lite för mycket bakom ögonlocken.

Sen blev det en jycklarföreställning och efter det åkte vi på bröllopsfest. Smörgåstårta satt fint och jag, Pernilla och Sofia orkade med en Irish innan vi hoppade i säng.

Idag lyser solen och vi har hunnit vara på stranden en sväng. Ikväll blir det picknick vid havet och sen ska jag försöka sova för att orka upp tidigt imorgon och flyga till Göteborg där det blir way out west för hela slanten.

Hur roligt ska man behöva ha det?

Gotland

HEJHEJHEJ. JAC VET INTE VARFÖR DET BARA BLIR STORA BOKSTÄVER, MEN NU BLEV DET SÅ. ÄR JU PÅ GOTLAND OCH IKVÄLL VANKAS DET BRÖLLOP. WAY OUT WEST I ÖVERMORGON! JÖSSES!

The human centipede

Pernilla berättade om en film som hon hade sett till hälften ungefär. The Human Centipede. En snubbe kopplar ihop tre människor så att dom påminner om en tusenfoting. mun-anus-mun och sen lever dom på varnandras avföring. Det är alltså en helt seriös skräckfilm, även om det låter som nån jäkla p-bajs-rulle.

Men hur fan tänkte han, det är det sjukaste jag hört på länge. Jag mår lite illa bara av att veta att den finns.
Trailern är inte jättevidrig, så är ni nyfikna på vad det är så kan man kolla.

Nellie the elephant.


Brudtärna

Min syster ska gifta sig! har ni hört nåt så fantastiskt. Och jag ska tydligen vara brudtärna, kära nån.

Alldeles nyss ringde Carro och sa att hon ställt en picknickkorg utanför min port, för hon hann inte lämna den hemma hos sig själv. Så nu sitter jag helt plötsligt och skalar räkor, äter ost och kex. Vilken fest!

Imorgon styrs det mot Gotland, jävlar va fint!

Youtubes finest.

Jag tänkte bidra med en kavalkad med youtubeklipp som jag tycker är riktigt bra, på olika sätt.







Men nu måste jag till jobbet, så jag hinner inte mer.

Lilla Sportspegeln.



Gött!

Glad igen

SÅ! Då var jag på strålande humör igen, jag fattar inte varför det vänder så fort, men jag älskart!

Ska åka till jobbet snart så jag hinner äta en massa innan jobbet!
Ni är så fina mina fina! Utan er vore jag vilse, som fan!


Inception

Jag och Elin har varit på Inception. Det var en bra film. Helt enkelt en bra film. Fast Vanilla Sky har gjort det förut, det där med drömmar. Men såklart inte på samma sätt.

Det var allt jag ahde att säga om det.

Det är tydligen torsdag

Men jag har gått hela dagen och trott att det är fredag, så kollar jag mitt schema och inser att jag börjar 15 och inte 17. Men det är ju imorgon, för Elin informerade mig om att det är torsdag. Tänk om jag hade åkt till jobbet till tre, vad dom skulle ha undrat.

Annars tvättar jag och gör det väl förmodligen på någon annas tid, eftersom jag är vilse i veckan.

"Tänk positivt" fick jag som råd alldeles precis, och jag tycker fan aldrig jag gör annat. Är jag en negativ människa så får ni gärna typ döda mig. Jag tycker nästan jämt att jag försöker tänka positivt, men det skiter sig lik förbannat ändå. Och ibland blir jag bara jävligt less på att det är så.
Jag försöker alltid vara glad och inte bry mig om sånt jag inte kan göra något åt (För nu låter det här som en jävla anställningsintervju) Men det är dags att börja leverera nu gud. På riktigt.

En olycka kommer sällan ensam. Jo, tack.

Sjätte sinnet.

Jag kollarpå Sjätte Sinnet och såhär när man vet att han är död hela tiden så undrar jag lite lätt; hur kan han själv inte ha märkt att ingen i hela världen förutom en liten pojke snackar med honom?
Hur kan han ha levt tillsammans med sin fru och inte ens märkt att hon inte ser honom? HAHA. Så jävla dåligt.

Den håller inte riktigt samma mått som när man såg den första gången.

Supa, knulla och åka hiss

Boxholm är fan bra jäkla vidrigt om man tänker efter. En msn-konversation:

- Haha, ja dom har nog känt in samma tjejer innan.
- Ja, typ mig. dig. haha.

90210

Dom visar alltså Beverly Hills på fyran. Så jävla fantastiskt.
Hur fan ser dom ut? Dylans rynkor i pannan som man hade dödat för 94a. Och dessa kläder, alltså jag dör av skratt.

Men nu måste jag sluta blogga och börja titta. Det här tänker jag inte missa.

Tejsda

Jag har ätit glass med hallon och mörk choklad, jävlar vad gött!
Annars ahr det hänt himla mycket idag, var i Uppsala vid sjutiden i morse och nu är jag i Stockholm igen. Tvn har tillfällig driftstörning och jag ska snart jobba. Fyra små dagar kvar, sen är det Dellen som har semester! :)

Sen har jag även hittat mannen i mitt liv, den jag tänker gifta mig med. Men jag kan tyvärr inte lära känna honom, för då kommer det ju säkert inte vara alls lika bra som det ser ut.

Jag återkommer med mer om detta. Tro mig!

Gummibåtsrace. (Bilderna är Stinas)

Jag har tydligen glömt bort att jag ahr en blogg. Men här kommer lite nytt iaf.

Åkte mot Mjölby i fredags och kilade upp till Elinelin och drack några glas vin. Amanda kom (hur fantastiskt som helst) från Borlänge och vi kutade till elvatåget för att åka till Boxholm.
Förfest innan gummibåtsracet skulle man kunna säga. Det blev lite lagom hårt sådär. N¨gra öl och en himla massa peppande.

Dagen efter ringde klockan halv sju och det var bara att duscha sömnen ur kroppen och gå till Stina för rosé-frukost.
Kvart över nio åkte vi mot Laxberg och lättade ankar. Jag och Stina i en båt, med Amanda bredvid oss i en egen, fastbunden i våran.


Vår taktik "Lyft på fettan" funkade galant varje gång vi åkte på en sten. Att ta med fyra paket kakor kändes först genomtänkt, men blanda vatten med det och hela båten var full med deg istället. Hallongrottsdeg.

Helt galet roligt och lyckat! Vi åkte mellan tio och tre och när vi var i land var alla lagom runda under fötterna (Inte minst Amanda som studsade rakt in i en tjockis och flög rätt ner i vattnet. Längesen jag skrattat så mycket)

Vi åkte till Jonas och bäddade ner Amanda en stund, sen liftade jag med okänd till pizzerian för att stilla hunger och ölsug. (Klockan var nu 15:18 och hela Boxholm var knökfulla)

Förfesten fortsatte hos Stina och sen var det öltält på kvällen. Jag orkade med det till tre (efter 19 timamr med konstant alkoholintag.)

Efter att ha fått höra att Amanda kommit till rätta (Hon var borta då och då under dagens och kvällens gång) så somnade jag himla fint i Jonas säng.

Kära nån, jag är sliten än. Men jävlar i min lilla låda vad roligt jag har haft det.
Imorgon ska jag jobba igen. Bara denna vecka ut, sen drar jag mot Gotland och sen Way out West (Kära nån, förväntningarna ökades tretusen ggr idag) :)

Puss.

RSS 2.0