Way out west 2010


Dom två figurerande åkte på Way out Werst och jäklar, så lyckat. Träffade gamla vänner och nya vänner.



Alltså M.I.A vart bland det bästa jag sett någonsin. Kära, kära, kära nån vilket ös. Och vilken jävla tjej hon är alltså. Förmodligen coolast i hela jäkla universum.


Utanför området var det galet mysigt.


Håkan Hellström delar första platsen på världens bästa konserter med M.I.A. Jag vet inte hur länge jag hoppats på att han ska komma ut i sjömanskostym, och precis som jag misstänkte så skedde det nu när första skivan skulle spelas. Å så himla fint, han var nere i publiken hur mycket som helst och det kändes verkligen att det var en konsert för publiken och inte för att presentera nya låtar eller promota en skiva.
Så jävla mycket kärlek som strömmade mellan Håkan och publikhavet. fram och tillbaka. Och en alldeles ny och ospelad låt avslutade det hela. FINT.

Nu sitter jag i Elinelins soffa och kollar på Dirty Dancing, det är förövrigt hennes bilder här över. Vi har ätit pannkakor med glass och om vi har tur så har Matte tid att umgås med oss ikväll. Vi ska förövrigt bli sambos i Göteborg till sommaren, vi tre. Men det berättar jag mer om nån annan gång.

Kommentarer
Postat av: Elin

Men att vi ska, kommer bli så fint så! :)

2010-08-16 @ 23:41:44
URL: http://elofs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0