Två youtubeklipp

Två youtubeklipp jag tycker är omotiverbart roliga. Inser att jag skrattar alldeles för mycket åt dessa. 
 
 
 
 
 
 

Musiktips

Albumtipsar! Det här ska jag lyssna på hela hösten. 


Ännu bara tisdag.

Än är det bara tisdag, känns som evigheter till helg! Men trots det så är jag pepp på aktivitet, ska jag äntligen få till min publördag i Linköping kanske? Ta Drömmen under armen och parkera oss. Eller så är jag bara hemma och skedar Elton och äter popcorn. Tur jag har några dagar att fundera på. 
 
Tills dess ska jag kolla på Paradise Hotel. <3

Ny jackjävel.

Alltså fick feeling igår på HM i Gallerian och köpte typ alla plagg jag provade. Måste nu hitta tusen festtillfällen att använda alla fräsiga kläder på. 
 
Typiskt mig så fort det är höst. Vet dock inte hur hjärnkontoret jobbade när jag köpte denna jacka: 
 
 
Som jag kommer frysa ihjäl i, då den är tunn som bibelblad. Men fin, visst! 
 

Veckans mest peppa dag i världens mest peppa stad.

Igår åkte jag till Stockholm för att få min födelsedagspresent av syrran. Det var på kvällen, på dagen strosade jag i Stockholm och fikade ensam i 1,5h! Bra övat va! Ska nämligen öva på sånt där lite obekvämt, det kan säkert va nyttigt. 


På kvällen tog vi en fördrink på Rival och sen middag på Pelikan. Carolines svägerskas man jobbar där så det blev lite mer dryck än tänkt. Vi började liksom med nubbe? Nu är man gammal! 

Sen var vi nog lite för fnittriga på Göta Lejon, där Ola Salo m.fl framförde låtarna från Jesus Christ Superstar. Så kan det gå!


Förresten köpte jag en mössa på Monki och idag när jag skulle packa ihop mig så var den helt puts borta! Undra så mycket var sånna saker tar vägen som liksom försvinner spårlöst? 

Kom på att det hänt mig med jämna mellanrum, med saker som:
- en lila plånbok med ett hästhuvud på (var 8 år)
- en furby 
- 2 tv-dosor till samma tv (har flyttat från den andressen, dosorna dök aldrig upp. 
- två gråa tröjor 
- en svart mössa. 

Dom där sakerna ovanför finns inte! Dom har gått upp i rök. Så sjukt. 


Sincerely since.

Idag ska jag lyssna på Håkan nonstop. Det är nämligen, på dagen, 12 år sedan jag föll för den där musiken. 


12 år, 37 spelningar och tusentals timmar med skivorna. Håkans musik är min trygghet och så fort jag ska göra något där jag känner mig osäker så sätter jag på nåt så självklart som t.ex Känn ingen sorg för mig Göteborg och inser att den låter exakt som vanligt, hur det än känns i mig. Varenda ton är densamma. Den är vad den är, precis som livet. 


Tre tankar jag inte tror män har tänkt på.

Jag lyssnar på dagens poddavsnitt at Alex och Sigge. Precis i början berättar Sigge att han varit på middag och suttit bredvid en kvinna som bott i Ryssland i tio år, han berättar då hur HÄFTIGT det är att psyket liksom letar efter gemensamma nämnare och gör att han kan prata som att han bott i Ryssland i tio år, fast han egentligen varit där i tre dagar för 20 år sedan samt sett en dokumentär om Putin. Dom pratar en stund om detta, testar olika senarier och imponeras över hur duktiga dom är på att prata om saker de inte vet något om, istället för att fråga den som vet mer om ämnet. 
Varför fattar inte dom att det är mansplaining? 
 
En gång satt jag på trettondagsbal bredvid nån snubbe som pratade på som snubbar gör mest. Efteråt fick jag frågan av en annan kille om min bordskavaljer möjligen bara pratade om sig själv? För det gör han tydligen alltid. Då slog det mig att jag inte ens reflekterat över detta, jag tänkte att ja, det är klart han gjorde. Sådär som snubbar gör. Just den här råkade bara vara likdan även mot andra män. 
 
När det varit terrordåd i Stockholm och sen Barcelona så säger en manlig reporter att det är så himla fruktansvärt och HEMSKT att man ska behöva vara RÄDD och behöva tänka hur man undviker att hamna i en terrorattack när man rör sig på offentliga ställen och jag känner bara att hej-och-välkommen-till-alla-kvinnors-vardag vilken mörk natt som helst. 
 
-Lät väl bittert detta. Inte alla män ni vet. 

fredagsfinnen.

Fått sån störig finne på nytt ställe. Jag har annars en sommar-finne i pannan som är återkommande när det är sommar, men den här är ny och öm! Längtar tills den är borta. 
 
I helgen ska jag till Stockholm och hänga med syrran. Höst i Stockholm ursäktahurgött?<3 Jag tänker morgonjogga och sen gå in på Monki och be om en av varje. 
 
 

Chicks before dicks

Jag hade stora planer om att blogga om våra nyrenoverade (sen några månader tillbaks) badrum, men på grund av tillfälligt hjärnsläpp måtte jag raderat hela minneskortet efter att jag skickat in bilderna på framkallning. Har alltså bara pappersbilder på badrummen. Kom hem ska jag visa! 
 
Förresten har det slagit mig att problem 2001 var att få en bild in i datorn (typ när man ville byta profilbil på Lunar, man fick scanna och styra och ställa. ) 
Problem 2017 är att få ut bilder ur datorn/telefonen. 
 
Istället för nya badrum ska ni få se tre fina sommarminnen med bra brudar. 
 
 

Kanske för jag hade glömt vad poängen är med allt det här.

Ursäkta uppehållet. LIVET kom I vägen. Skoja, det har inte alls varit i vägen, jag har bara haft noll feeling för att skriva. 

Men nu så, nu rycker det i skrivfingrarna. Anteckningar på telefonen är fullklottrad med saker som känns. Det rinner så lätt ut genom fingrarna på mig. I text. Inte för att jag är bra på det, jag är ju tvärtom ganska dålig på svenska. Får tänka efter om saker ska särskrivas eller inte och sånt. Det där har liksom aldrig fallit sig naturligt för mig. 
Men berättandet kanske har. 

Det har varit en seg start på den här hösten. En helvetes-tre-veckors-förkylning, ett evighetsregn och för mycket cigaretter. Men nu är jag äntligen frisk, jag har sett solen och fimpat för den här gången. 
Den här hösten ska jag vända allt som känns till positiva saker. Allt som bränns och sticker ska jag skylla på slutkörda muskler och röksug. 

Förresten bör alla lyssna på PP3 och se Breaking news. Tycker båda de programmen är bättre än någonsin den här hösten. PP3 framförallt. Piggt! 


RSS 2.0