Kära blogg.se och kära läsare.

Jag har bestämt mig för att byta bloggportal till en som kan erbjuda möjlighet att blogga från iphone. Det kan man såklart med blogg.se, men då blir det inte en endaste bild och det blir mest krångligt¨och framför allt tråkigt.  

Det här känns så himla sorgligt och separationsångesten är stor. Men den här bloggen kommer ligga kvar för alltid. Så vi låtsas bara som att fortsättningföljer här: www.BortsprungenKatt.blogspot.com

Vi ses där!

Dikt av Ola Salo, tonåring.

The Ark

And god told me to build an ark
To guarders the one who's wonder in the dark
He said: Build it long and build it wide
make it endless from side to side
And black and white
old and young
Let there be room for everyone.

-
Ola Salo

Han gjorde det också.

M.I.A är det fränaste jag vet.

Jag såg M.I.A första gången på Hultsfred 05, då visste jag knappt vem hon var. Men jag var så himla förtjust i en hane med brunt hår och armen i paket så jag var tvungen att lyssna in mig och följa med på spelningen.
Och tacka gud för det

Under Way out West i somras såg jag henne igen och det var bland det bästa jag sett. Om inte det allra bästa. Efteråt var man så upprymd och överväldigad att man inte visste var man skulle sätta foten.

googlad bild

Nu fick jag alldeles nyss reda på att hon kommer till Peace and Love och plötsligt är alla mina tvivel på att åka på festivalen som bortblåsta. Jag ska dit. Kosta vad det kosta vill.
Frågan är om jag klarar av en lika bra konsert som i somras, hon kanske kan nöja sig med att vara hälften så bra?

Earth Hour

Till jobbet har vi, precis som alla andra företag i Mjölby, fått ett brev från Mjölby kommun som uppmanar oss att delta under Earth Hour. Detta innebär att man släcker lampan, datorn etc. i en timma för att visa att man tänker på miljön.

Detta äger rum lördagen den 26 mars mellan klockan 20,30 - 21,30. Så att alla, som jobbar på ett företag i Mjölby kommun och av någon underlig anledning befinner sig på jobbet denna tid, får alltså inte glömma bort att stanna upp i sitt arbete, släcka lampan och tänka efter hur snälla vi då är mot miljön.

Både jag och Mona har svurit på att vi ska se till att det är släckt på kontoret lördagen den 26 mars 20,30-21,30. Hoppas Ni vill göra detsamma!
Tack Mjölby Kommun för att ni håller oss medvetna!

RSS 2.0