Inhandling

Idag var jag och Elton i Linköping för jag skulle köpa ett duschdraperi. Andra kul saker vi kom hem med var bl.a. den här godingen: 
(null)

Så peppad på att leka loss med den så fort den laddat klart. 

(null)

Den där hyllan för tvåhundringen fick följa med hem till Eltons rum. Så typiskt mig att möblera innan färgen torkat. Därav inga gardiner heller. Rosa rum blir alltså gult och grått och det är bara det gråa kvar. 

Glad påsk dårå!

Portimão

Jag har hälsat på Krillan i Portimão! Eller jag gör än, men ska till Sverige idag. 
 
Jag har CARPAT dagsljus. Ljuset alltså <3 exploderar lite inuti när jag tänker på att den kommer nu...våren. Och sommaren. Allt blir bra då. 
 
En dag tatuerade jag mig också. Parkerade mig i stolen och klev inte ur den på typ hela dagen. Väl värd spenderad fjärdedel av resan. Eller? Hade kanske hellre carpat sol, men kul med tatueringar. 
(null)
 
(null)
 
 
 
Nu ska jag äta frukost, sen till Sverige där jag ska möta bästa barnet och mormorn för vidare färd med natt-tåg till Åre. <3 
(null)
 
(null)
 

Måndag.

Såhär fredagsmös vi i (trumvirvel) fredags. Fick "bygga" en soffa av madrasser och kuddar pga att min soffa inte kommit än (har alltså blivit lägenhets-bo igen). Det var inte mycket värt tydligen, då barnet alltså valde sittplatsen ovan. 
 
I lördags såg jag ut typ så: 
Fast utan snyggfilter och firade St Patricks day på Horse and Hound med Chrille och Elin. Trummade i borden så jag på riktigt misstänker en lättare fraktur i tummen. 
 
Nu är det jobbvecka igen! På onsdag åker jag till Portugal och lördag till Åre, så den här veckan ska nog passera den också. 
 
Mors! 
 

8e mars.

Idag är det Internationella kvinnodagen och jag tänker därför på en händels från lucia förra året. Vi var ganska sena in på förskolan till årets luciatåg och Elton hade dessutom bestämt att ha både tomteluva och luciakrona, så det var ganska mycket med ombytet och så. Elton är ju lite försiktig, eller iaf avvaktande i nya miljöer och när han insåg att hela förskolan var nedsläckt och att föräldrar satt överallt så blev han lite nervös. 
Det hade vi föräldrar inte tid att ta i beaktande utan vi förste in Elton bland de andra barnen och pedagoger och gick och satte oss. Det skavde lite hur det skulle gå, om han var ledsen eller inte. 
 
Så fort vi satte oss tågade det lilla sällskapet in. Allra först kom en flicka som bokstavligen drog in Elton i armen. Inte nog med det så hade han en annan flicka som puttade på honom i ryggen, medan Elton nervöst satt hälarna i golvet. In kom han och sjöng gjorde han och var såklart jättestolt efteråt. 
 
När jag tänkte på det där så var det liksom som en metafor för hela mitt 2017. Sex tjejer har verkligen lett mig framåt genom hela det året. Inte styrt, utan lett. Och jag är så offantligt glad över dom personerna att jag på riktigt kan grina lite ibland när jag tänker på det. Puss till Drömmen, Christel, Elin, Jessica, Karin, Jennie. Ni är fan bäst. Utan er hade jag varit en våt fläck nånstans. 
 
Obs, alla ni andra asbra brudar i min närhet, ni är också bäst. I perioder så faller det sig ju bara så, att vissa har mer tid och ork att finnas där i jobbiga situationer än andra. Inget konstigt med det. Tänkte bara passa på att hylla dessa sex en dag som denna. Tjejkompisar är fan meningen med livet det. <3
 
 
Oooooch angående kvinnokampen så blir jag så rörd av historiska kvinnor och nutida kvinnor att jag förmodligen inte kommer göra annat än gråta idag. Nonstop. 

RSS 2.0