8e mars.

Idag är det Internationella kvinnodagen och jag tänker därför på en händels från lucia förra året. Vi var ganska sena in på förskolan till årets luciatåg och Elton hade dessutom bestämt att ha både tomteluva och luciakrona, så det var ganska mycket med ombytet och så. Elton är ju lite försiktig, eller iaf avvaktande i nya miljöer och när han insåg att hela förskolan var nedsläckt och att föräldrar satt överallt så blev han lite nervös. 
Det hade vi föräldrar inte tid att ta i beaktande utan vi förste in Elton bland de andra barnen och pedagoger och gick och satte oss. Det skavde lite hur det skulle gå, om han var ledsen eller inte. 
 
Så fort vi satte oss tågade det lilla sällskapet in. Allra först kom en flicka som bokstavligen drog in Elton i armen. Inte nog med det så hade han en annan flicka som puttade på honom i ryggen, medan Elton nervöst satt hälarna i golvet. In kom han och sjöng gjorde han och var såklart jättestolt efteråt. 
 
När jag tänkte på det där så var det liksom som en metafor för hela mitt 2017. Sex tjejer har verkligen lett mig framåt genom hela det året. Inte styrt, utan lett. Och jag är så offantligt glad över dom personerna att jag på riktigt kan grina lite ibland när jag tänker på det. Puss till Drömmen, Christel, Elin, Jessica, Karin, Jennie. Ni är fan bäst. Utan er hade jag varit en våt fläck nånstans. 
 
Obs, alla ni andra asbra brudar i min närhet, ni är också bäst. I perioder så faller det sig ju bara så, att vissa har mer tid och ork att finnas där i jobbiga situationer än andra. Inget konstigt med det. Tänkte bara passa på att hylla dessa sex en dag som denna. Tjejkompisar är fan meningen med livet det. <3
 
 
Oooooch angående kvinnokampen så blir jag så rörd av historiska kvinnor och nutida kvinnor att jag förmodligen inte kommer göra annat än gråta idag. Nonstop. 

Kommentarer
Postat av: dröm

<3

2018-03-08 @ 18:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0