Fredag eller vad det nu var för dag.

Dåligt veckofel man blir av långhelg. I morse var jag säker på att det var söndag, för andra dagen i rad. 
 
Natten till igår sov Elton i tjugominutersintervaller... vi är inte så vana vid dåliga nätter utan brukar skrapa ihop iaf 5-6 timmars sömn per natt, dock inte på raken. Så det var frustrerade föräldrar som gav upp vid femhugget och satte igång dagen. 
 
Pappa kom på väg till Stockholm och drack kaffe och kollade till hur mycket som hänt på huset sen han var här sist (vilket var när Elton var fyra dagar gammal, så det är ju ett litet tag sen)
Här kommer tydligen Bjälbos största altan att stå...eller nåt. Jag börjar bli orolig för hur vi ska få ihop saker att ha på den och i det inglasade rummet. Vad mer kan man ha än matsalsmöbler och soffa liksom? Rädd att det blir tomt. Men det är nästa problem. Trallen läggs i år och inglasningen nästa, som det är tänkt nu iaf. 
 
Iaf så var tanken att jag skulle åkt till kojan och hängt med Chrille o co. men den planen styrdes av ganska snabbt efter den långa natten. Nu är det ju iofs så att man alltid är pigg när man väl är uppe på morgonen liksom, men man lär sig ju aldrig att komma ihåg det under natten. Man är ju helt övertygad om att man kommer DÖ för man kommer va så trött dagen efter. 
 
Det var så himla fint väder till en början så Christian kallade hit grannar på fredagsöl (det var iofs bara Martin som dök upp, men trevligt ändå) tyvärr kunde vi inte alls sitta ute som vi tänkt, utan fick hållas runt köksbordet. Det gick det med. 
 
Sen slog klockan nio och vi gick och la oss... fördelen med en dålig natt är ju att fast natten efter är precis som vanliga nätter så är man så övertygad och glad för att man har haft en sjukt bra natt! Den känslan lever vi på idag. SJUKT bra natt! Elton sov från nio till fem (med två matpauser, men vi behövde aldrig lämna sängen) vid sex tog LCk honom och jag sov till sju. 
 
Nu sover Elton i skuggan och jag solar och livet är gött igen. Bara lördag också. Fint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0