En mycket bra lördag.

Lördagen var den längst på mycket länge. Vi hann med en hel del under dagen. Först var det fika med fina Matilda och deras söta vän Linn. (Stefan var också med, men han fastna inte på bild)



Efter en förfest hos Lina, med Rasse o co. så satte vi oss på tåget mot Stockholm, förfesten fortsatte där.



Sen åkte vi till kransen och tog ett glas med Eileen. Vi var verkligen som tre väninnor som "tog ett glas" det var nötter och ett glas vitt. Det ser man klart och tydligt på Eileen, att hon tar ett glas. Så fin så!



När vi egentligen trodde att det var sovdags så kom Jens o Bengan tillbaks efter en pokerturnering och då gick vi upp till Bengans fina spritskåp. Och drack drinkar med lime och tillhörande ishink. En mycket seriös och vuxen kväll, helt klart! 




Det finns en miljon bilder ifrån söndagen också, men dom kommer nog inte upp här. Söndagen innehöll ett besök på en skabb-restaurang med skumma räkor (som Bengan valde att kasta upp igen efter förtäring)
Sju nya avsnitt av Lost, en härlig pizza, lite Mia och Klara och en hel del sömn.
-På lördag bär det av mot Boxholm/Mjölby. Eileen och Jens kommer anlända med spänning i blicken, så mycket har vi pratat om stället. Jag ser fram emot det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0