Tomatsky

Ordet i rubriken sas av Ramiz igår på lunchen. Fast inte som sky av tomat, utav mer som (Leif) "Pagrotsky" Och det var roligt just eftersom han frågade ägaren  vad tommatsky var. Påminner om det gången jag letade Konsum runt efter Konc och Balsamvinäger. När jag till slut frågade om hjälp och hela personalen var inblandad, eftersom ingen hade hört talas om konc så slog det oss att det var ju såklart koncentrerad balsamvinäger. Så kan det gå.

på vägen hem ifrån jobbet igår så pratade jag med Stina om våra fikaveckor vi hade på Glocalnet förr i tiden. Jag bakade negerbollar och tog med, efter den veckan rann traditionen ut i sanden, och jag var den enda som faktiskt höll mitt ord och tog med fika. Ordet negerboll fick tanten bredvid mig att skratta o fnissa, skaka på huvudet och lite mumla "hehe, negerboll" flera gånger. Hon liksom tittade ut i vagnen (blåa linjen, aka "Vitlökslinjen" där det förekommer få "ursvenskar") Och trodde väl att alla negrer (Döm mig inte, I love them all) skulle gå i taket.
Hon skrattade fortfarande högt då hon svarade i telefonen, flera minuter senare. Så kul det kan vara med negrer.

Ikväll ska jag hänga med världens bästa Dröm. Det blir öl, öl, öl. O utgång, om vi kommer så långt. =)

Snart är det hälsokontroll på jobbet, alla skrämmer upp oss o säger att vi måste vara nakna, jag tror inte ett ord. Jag tänker ha täckjacka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0