utdraget migränanfall.

Jag har ett sån där migrän som är utdraget över tre-fyra dagar istället för att komma som ett brev på posten och gå över på en dag.
Det här är såklart lindrigare, men så sjukt störande att ha ont i huvudet hela tiden och halvt synfält. Det brukar alltid sluta i ett sånt där pang-migrän, fast bara i några timmar och det brukar oftast gå att sova bort.

Helgen har jag inte gått igenom än va? Det var kul. Jag saknar att bara kunna gå upp till Elin, vidare till Matte för att hänga hela hela tiden. Höst är bra att hålla sig på hemmaplan faktiskt. Vattenhålet och Boxholmsfest, så såg den ut.

Annars har jag pratat med Alex och fått tider på jobbet i helgen, skönt. Då gör man inte av med så mycket pengar heller. Det verkar som det finns tider nästa vecka också (mitt i veckan) men jag måste fundera ut hur jag ska göra med allt först. Lärare eller icke lärare, that is the question.

Eller snarare Uppsala eller inte Uppsala. Känns som jag mest har det som övernattningslägenhet, är ju aldrig där på helger eller när jag inte måste.
Men jag tycks ju aldrig trivas nånstans.
Aldrig nöjd.

Iofs så var jag bra jäkla velig till det mesta av det här innan jag började, så det kommer väl inte som en chock för någon.

Förresten så har jag och Elin lyckats hyra Ingemarsgården för fet-fest den 13e november. Bravo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0