Horoskop

Eftersom jag har några timmar att slå ihjäl på jobbet så har jag googlat det mesta som går att googla. Där ibland mitt horoskop, vädur. Det stod mest en massa om att jag var dominerande och egoistisk.. Det kan stämma till en viss del. Jag styr och ställer ofta en hel del, och tar gärna "befälet" i grupper och sånt.
Sista meningen var så klockren så jag trodde nästan det var jag själv som skrivit den:

"Om väduren inte får sin vilja fram kan hon dock bli ganska barnslig." - Notera ganska. det stämmer inte riktigt...
Jag blir sjukt barnslig!! Typ armarna i kors och underläppen ut. "Jaha, då tänker jag jag fan inte följa med om vi inte gör på mitt sätt"

Jag kommer ihåg en gång i Vadstena när vi kom på den briljanta idén att leka Position X i Boxholm (Vi var faktiskt bara 17-18 år. haha) Jag ville vara rymmare, men efter lottning så blev jag spanare. Jag sa inte ett ord mer under hela kvällen. Jag satt där med mina hundögon och sa gång efter gång "Jag tänker fan inte vara med"

Självklart var jag med ändå, som spanare.. Jag är ju inte speciellt långsint.


kul när horoskop stämmer, dock tror jag att det kanske mest har att göra med hur man tolkar det man läser. Jaja, nu har jag bara en och en halvt timmas väntan kvar på jobbet. Dessutom kommer jag få min kamera idag! Jippi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0