Spanien

Tänkte försöka mig på en lite längre uppdatering än sist. Är på en caming mellan Altea och Albir i Spanien. Bor i husbil och jag som är av den bekväma sorten trodde aldrig det skulle gå vägen, men vi sover ju liksom bara där. Varken äter eller något sånt, så det går alldeles utmärkt! Sen har det ju hänt en hel del på husbilsfronten sen jag bodde i husvgan typ 92 och sov på ett gammalt soffbord. Lite mer lyx nu måste jag säga!

Altea är hur fint som helst! Jag trodde inte Spanien kunde vara så här fint, men det är höga berg, blåa hav o hur vackert som helst.
Var och kollade på lägenheten idag, läget kunde inte varit bättre. Man går upp för små krokiga stentrappor i trånga gränder, där folk hängt balkongerna fulla av tvätt. Sen allra högst upp ligger huset där vi har vår lägenhet. Utsikten är ju värd att döda för. Man ser över hela Altea, där alla hus är vita, man ser havet och enda bort till skyskraporna i Benidorm. Där kommer man ha många fina stunder! En stor terrass hör till lägenheten, perfekt för öldrickande med utsikt över havet och allt. Lovely!


Annars går det verkligen ingen nöd på oss. Sover typ 11 timmar per natt, äter tre-rätters mest hela tiden och dricker ju en hel del öl. Sen får man inte glömma siestan som tas här arje dag, då somnar man ju gärna en timma till!  :)

Nu väntar Sangrian i Husis. Sen är det dags för mat, igen.

Galet tomt i magen utan Jens, och som värst blir det väl när jag väl kommer hem och då måste klara mig hela 20 (!) dagar till. Aja. den dagen, den sorgen.

Berätta gärna allt som händer hemma, som jag missar alla alla! Men roligaste var ända att jag sprang rakt in i Natalie på Skavsta, jag var så bakfull och höll på att missa planet, då höjde hon stämningen minsann!

Dagens:
Om vi ses igen, låtsas inte som om du var en vän
För jag hade ingen alls när du var populär och överallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0