Valborg

Igår var det en så himla fin dag och jag har tusen bilder som kommer upp här, så snart jag hämtat min kamera hos Frida.

det började med champagne-frukost i solen samtidigt som vi tittade på flottracet, sen fortsatte det i lagom takt via Ekonomikum (Där en miljard personer var) sedan hem till frida för fest.

Fast justja, att jag alltid glömmer bort. Jag råkar ju ha världens, alltså världens, klenaste kropp. Så klockan 19,00 kastade jag in handduken för migrän. Kastade upp framför polisen och hoppades så innerligt att dom inte skulle missförstå mig tillräckligt för att sätta mig i fyllecell. det gjorde dom, som tur var, inte.

Vid elva vaknade jag åter till liv och började minnas varför man lever och vad livsglädje handlar om. Då hämtade jag Sofia från festen, för att sedan gå hem.

Just där och då när jag hade migrän så hatade jag hela mig och hela världen för att jag inte kan få festa som normalt folk, utan att behöva få migrän. Men idag gör det inte så mycket, det enda jag missade var en helt vanlig fest och som tur var missade jag inte den underbara dagen. :)

Idag håller jag på att fylla på alla förråd i kroppen. Började med fettet. En pizza och nu har jag gått på godiset och fantan för att fylla på med socker. Det mesta kom ju upp igår, så det var väl himla tomt i kroppen.

Det här kommer bli en sån där halvfarts-dag. Hela Uppsala osar baksmälla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0