Helgen.

Det har varit en så himla fin helg som jag ska försöka sammanfatta lite lätt.

Matte och Kamilla kom hit i fredags kväll (Det var bmxjam i Uppsala under lördagen) då tog vi det lilla lugna och drack några öl framför youtube. Sen somnade vi sött.
Lördagen började med brakfrukost och braksol. Kära nån, hela Uppsala badade i värme. Så. Jävla. Skönt. Vi började gå in mot stan samtidigt som Matte cyklade iväg för att bmxa runt Uppsala.

Jag och Kamilla gick på stan en sväng, hon köpte shorts då jeans var på tok för varmt. Sen gick vi till Ekonomikumparken för att dela en flaska rosé. Det var vålbar i Uppsala så det var alldeles fullt med tjejer i fina klänningar och killar i frack.



Sen tog vi oss hem och laddade om för kvällen. Det var efterfest för bmxarna vid rampen. Gött, tänkte jag och Kamilla. Vi väntade oss många frestande hanar. Det var det också, om man var tolv.

"Se kära ut"


Sen bar det iväg i taxi till hemmafest hos någon bmxare. Där tittades det på bmxfilm och dracks bmxöl. Jag och Kamilla satt i köket och pratade, över världens största kamera.


Sen bar det iväg igen, mot krogen. och där satt vi ute och hittade på egna klappramsor och försökte komma ihåg gamla.
Sen iväg igen och där nånstans så har jag tydligen stannat ett vilt främande balpar, ställt upp dom lite fint mot vattnet och fotat. Känn in:



Efterfest i en studentkorridor som liknade ett sjukhus. Rullstolar i korridoren till o med. Där djade jag ett tag, sen bar det av hemåt och klockan sex somnade jag som en stock med sminket kvar (vilket jag fortfarande har)

En fantastisk dag som aldrig riktigt ville ta slut.


Kommentarer
Postat av: Elin

haha Kamilla ser ju helt livsfarlig ut på cykeln. Vill med komma upp och hälsa på dej!

2010-05-16 @ 22:32:49
URL: http://elofs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0